Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Masser af tilbehør af Ida & Charlotte Grønlykke, Politikens Forlag………

09 marts , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags:

Masser af tilbehør af Ida & Charlotte Grønlykke, Politikens Forlag………….

Bogen masser af tilbehør er skrevet af mor og datter, Ida & Charlotte Grønlykke. Charlotte Grønlykke (moren) er uddannet kok og er også forfatter til andre kogebøger. Charlotte (datteren) er vokset op med mad og har arbejdet med det i mange år.

Nogle gange bestemmer man sig for hvilke noget kød man vil servere når man skal have gæster, men mangler så ideer til tilbehør, nu kommer bogen der kan løse det problem. I bogens register står der hvilken hovedingrediens tilbehøret vil egne sig godt til.

Der er masser af mad i denne bog og også retter som sagtens kan serveres som selvstædige retter. Der er forslag til morgenmad, brunch, appetizers, hovedretter og dessert – kort sagt der er rigtig mange opskrifter.

Jeg kan rigtig godt lide bogens design, som er glad, farverig og med et skønt farvetema. Sådan en bog som gør mig i godt humør, når jeg bladrer i den. Billederne er stylet meget enkelt, en enkelthed som jeg rigtig godt kan lide. I det hele taget en bog som er super anvendelig og jeg har allerede bladret rigtig meget i mit eksemplar, så jeg vil varmt anbefale bogen.

Masser af tilbehør af Ida & Charlotte Grønlykke, Politikens Forlag, 224 sider. Set hos Saxo til kr. 275,-.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Mar 9, 2012
  11:43 pm

  Piskeriset

  Er der noget fra bogen, du vil afprøve i nærmeste fremtid? 🙂


  • Mar 9, 2012
   11:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   Ja, det skriver jeg jo hver gang at der er og jeg har alle intentionerne om at gøre det………men så dukker der lige en opskrift op, som jeg bare må prøve. Men lur mig om ikke der kommer noget, der er i hvert fald en collage der stikker ud af gule, grønne og orange post-it 😀

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!