Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Sophie Dahls Køkken Året Rundt af Sophie Dahl, Gads Forlag………

06 marts , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: ,

Sohpie Dahls Køkken Året Rundt af Sophie Dahl, Gads Forlag………….

Sophie Dahls Køkken Året Rundt er 2. kogebog fra Sophie Dahls hånd. Den første Sophie Dahls Frydefulde Fristelser, var jeg ret vild med, så jeg har været spændt på at se den her. Som i den første bog er denne også spækket med de lækreste madbilleder, som virkelig kan få en til at blive sulten. Billederne er meget stemningsfyldte, så der inde i mit hoved dannede sig billeder af hvordan selskabet og øvrige omgivelser ellers er. Jeg elsker sådanne billeder, der virkelig kan sætte gang i min fantasi.

Til de fleste af opskrifterne er der også en lille historie og det er jo lige nøjagtig sådan jeg synes en kogebog skal være. For mig skal der helst være en historie, for at det opmuntrer mig til at lave en ret. Når der bare bliver liret en opskrift af, så er min motivation til at lave retten, meget lille.

Bogen er inddelt i de 4 årstider, som så igen er opdelt i morgenmad, frokost og aftensmad. Opskrifterne er forholdsvis nemme at gå til og de fleste af ingredienserne er nogen som de fleste kan få fat i – og det er for mig et stort plus. Der er vegetarretter, kødretter, desserter, salater, fiskeretter osv – så der burde være noget for enhver smag.

 Alt i alt en lækker, hyggelig og anvendelig kogebog.

Sophie Dahls Køkken Året Rundt af Sophie Dahl, Gads Forlag, 276 sider. Kr. 249,- hos Gads Forlag.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Mar 8, 2012
  1:02 pm

  MissMuffin

  Åha, endnu en kogebog til ønskelisten!
  Jeg har også den første af bøgerne og den er en af mine ynglings- netop fordi den bare er så fimset og smuk, så den kan læses igen og igen..
  Suppen med kyllingekødbollerne lyder sååå lækker- men synd at det er “sygdoms-mad”. God bedring til jer begge:)


  • Mar 8, 2012
   6:26 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej MissMuffin!

   Ja, hun laver altså nogle ret lækre bøger. Jeg er sikker på at du vil synes om denne også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!