Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Sorgens ild af Jerker Eriksson og Håkon Sundquist……

09 marts , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags:

Sorgens Ild af Jerker Eriksson & Håkon Sundquist…………..

Sorgens Ild er 2. bog i triologien om Victoria Bergmans svaghed. Første bog hed Kragepigen og den var jeg ret begejstret for (du kan læse min anmeldelse her). Jeg havde dog svært ved at bevare koncentrationen i Sorgens ild og jeg synes slet ikke at den var så spændende som den første bog. Det forstyrrede mig at der var så mange navne at holde styr på, men måske er det bare min hjerne, det ikke arbejder så godt længere 😉

I Sorgens Ild bliver kriminalkommissær Jeanette Kihlberg og hendes kollegaer bliver nødt til at stoppe efterforskningen af de myrdede indvandrerdrenge, da en kendt forretningsmand bliver fundet myrdet på bastialsk vis. I efterforskningen af sagen dukker navnet Victoria Bergman op igen og igen, men uden at de kan finde hende……..

Den her bog fungerede bare aldrig rigtig for mig. Den havde da sine momenter, men ikke nok til at den kunne holde min opmærksomhed fanget, jeg synes simpelthen at den var for rodet. Men selvom denne bog skuffede lidt, så skal jeg alligevel helt klart læse den sidste bog i triologien om Victoria Bergmans svaghed. Jeg bliver nødt til at vide hvordan den ender 🙂

Sorgens ild af Jerker Eriksson & Håkon Sundquist, 445 sider. Set hos Saxo til kr. 257,-.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Mar 9, 2012
  10:31 pm

  Joy

  Jeg skyndte mig ud og købe Sorgens ild på udgivelsesdagen da jeg var temmelig begejstret for Kragepigen, men jeg havde det på samme måde som dig. Jeg læste den kun færdig fordi jeg vil vide hvordan det hele hænger sammen og af sammen grund kommer jeg nok også til at læse den sidste bog i serien….


  • Mar 9, 2012
   10:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Joy!

   Puhh, jeg er da helt glad for at jeg ikke er alene. Jeg var ved at være bange for at min hjerne var blevet mærkelig 🙂 Jeg læste den også færdig af den samme grund, jeg må have afslutningen med.

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Mar 11, 2012
  2:32 pm

  SushiStegen

  åh, tusinde tak. Jeg var også glad for Kragepige. Eller rettere sagt det var en god bog, men efter jeres anmeldelser springer jeg over Sorgens Ild.


  • Mar 11, 2012
   6:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sushisteg!

   Jeg synes rolig du kan springe over den her, du går ikke glip af noget 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!