Newyorkerbyheart

På den igen………..

13 marts , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Helbred - Tags: , , ,

Aftensmaden i aften………..

I dag havde jeg en tid hos lægen, hvor jeg igen fik taget blodprøver og blev podet i halsen. Det vidste sig at mine tal slet ikke have ændret sig fra for en måned siden, hvor jeg sidst fik konstanteret kold lungebetændelse. Det eneste der havde ændret sig var tallet for mine hvide blodlegemener, som havde ændret sig til det værre og det kunne jeg forstå på lægen, ikke var så godt.

Det er så forhåbentlig forklaringen på at jeg har været så uendelig træt. Jeg ved godt jeg altid er træt, men det her er helt ekstremt. Jeg bliver simpelthen nødt til at ligge ned flere gange i løbet af dagen, for at komme igennem dagen. Nu håber jeg ved Gud at den nye pille-kur hjælper. Jeg skal have 2 piller om dagen i 10 dage og på 10. dagen skal jeg så til tjek hos lægen igen, så de kan tage en ny blodprøve og se hvordan tallene så ser ud. Forhåbentlig ser det godt ud til den tid, for ellers kommer vi ikke til Berlin og vores USA tur kan også komme i fare. Så lige nu er det med at holde lav profil, prøve at undgå smitte af nogen art og så ellers håbe at pillerne gør hvad de skal.

Jeg er nok mest af alt ved at være godt og grundig frustreret. Dels fordi jeg har sådan en forb….. krop, fordi jeg har det så fysisk skidt og så også fordi jeg er så træt. Ekstrem træthed gør mig nærmest deprimeret. Måske er jeg lidt pivet, men hold op hvor er jeg bare træt af det hele!

Nå, men altså aftensmaden i aften var bestemt ikke noget der kræver meget “spalteplads”. Vi fik en pizza af en færdigkøbt, fuldkornsbund, pizzasauce, champignon, noget italiensk kogt skinke, mozzarella ost, kalamata oliven og lidt frisk basilikum. Det var ikke verdens bedste pizza, men det var mad og vi blev mætte, det var det jeg gik efter 🙂 I morgen vil jeg prøve at lave noget mad der er bedre………..

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Mar 13, 2012
  9:36 pm

  Camilla

  Sikke da en omgang du kæmper med! Jeg krydser alt hvad jeg kan for at det hjælper med de nye piller, sådan at både din Berlin og USA tur ikke bliver påvirket. God bedring :o)


  • Mar 13, 2012
   9:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tak, Camilla. Jeg håber virkelig også at der snart sker nogle ændringer til det bedre 🙂

   KH
   Birthe


 2. Mar 13, 2012
  11:21 pm

  Puk

  Hej Birthe.

  Hvor er det trælst for dig at dine tal ikke har ændret sig. Øv øv øv!
  Jeg er selv en af de uheldige, der får kold lungebetændelse et par gange om året af uforklarlige årsager.

  Et lille råd: Drik rigeligt vand! Også selvom du ikke er tørstig. Selvfølgelig skal man ikke overdrive, men det at kroppen får nok væske er med til at skylle sygdommen ud.
  Elllers plejer jeg at pakke mig rigtig godt ind og komme ud at gå lidt. Hvis man ligger for meget ned (som jeg selv har tendens til fordi jeg bliver så forfærdeligt træt) så kan slimet sætte sig fast i lungerne. Det at man kommer op og bevæge sig gør at det bliver løst og man kan hoste det op. Ubehageligt, men det virker!

  Håber på det bedste for dig. Du virker så rar 🙂

  – Puk


  • Mar 14, 2012
   12:04 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Puk!

   Jeg drikker alt hvad jeg kan, af vand altså og prøver også at få mig rørt lidt, det skal jo til 🙂 Stakkels dig at få det et par gange om året, jeg håber inderligt at jeg aldrig får det igen…..

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Mar 13, 2012
  11:49 pm

  Piskeriset

  Håber du snart kommer på højkant igen – hvor må det dog være træls at være sløj så længe. Rigtig god bedring!


  • Mar 14, 2012
   12:02 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   Du har ret, det er TRÆLS! Håber det går fremad nu 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Mar 14, 2012
  10:03 am

  Charlotte

  Nej for den da – du er ikke spor pivet Birthe. Træthed er ulideligt når det står på så længe. Lov mig een ting – tag ikke til USA hvis helbredet halter – jeg er godt klar over at du tegner en god sygeforsikring. Jeg kender en som blev syg i USA, det kostede hende 3/4 million kroner – ja du læste rigtigt.
  Hvordan gik det med tilskuddet til dine piller? Er du mere rolig nu?
  Mange hilsner
  Charlotte


  • Mar 14, 2012
   12:02 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Jeg tager bestemt ikke til USA hvis jeg ikke er en hel del bedre. Dels vil jeg intet få ud af det og dels, så har jeg prøvet det, altså at blive syg i USA. Det er dyrt, skulle jeg hilse at sige 🙂

   Jeg tror at min læge (som jeg ellers ikke er særlig glad for) har mandet sig op og fikset det, men jeg er ikke helt sikker, det var ikke ham jeg var inde ved i går.

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Mar 14, 2012
  11:45 am

  Susanne

  Hej Birthe
  Det er hårdt at komme til kræfterne,når det er så laaaaang tid du har skrantet. Det positive er dog, at du har fået en forklaring på den lange sygdoms periode. Jeg tror på at du er frisk og klar til både Berlin og USA (-:
  Husk at tro kan flytte bjerge!
  Knus Sus – og bliv SÅ på den sofa! (-;


  • Mar 14, 2012
   12:00 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sus!

   Ja, nu skal der bare ses fremad 🙂 – og jeg håber inderligt at du har træt i det med troen…..

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!