Newyorkerbyheart

Cookies, cookies, cookies…….

18 april , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Arrangementer - Tags: , ,

Rigtig meget dej……..

……trillet til små kugler og trykket ud (det er en 2-krone der ligger ved siden af)……..

Så er der cookies til alle – forhåbentlig………

I morgen er det så at jeg drager til Aalborg, for at være med til Ord-Kraft i morgen aften. Der er flere der har spurgt til hvornår jeg er der, jeg er der kun i morgen aften (torsdag) fra kl. ca. 19.30 – 21.00. Ord-Kraft’s program kan ses HER. Jeg skal sidde i Kedelhallen og samtidig vil der være noget i gang som hedder “Kvinde vælg din kamp”, hvor bl. a. Majse Njor og Anne-Grethe Bjarup Riis kan opleves.

Det er virkelig et spændende program der er tilrettelagt, fra den 19. – 21. april. I morgen kan jeg se at bl. a. Leif Davidsen kommer (kl. 16.00 – 17.00) og Hanne-Vibeke Holst (kl. 16.30 – 18.00).

Nå, men jeg fik at vide at vi kunne tage noget med hver især, hvis vi ville vise noget frem på vores stand. Nu er det jo lidt svært at medbringe mad, især når jeg skal med tog, men jeg tænkte at cookies ville være lette at transportere. Så i dag har jeg brugt alle mine kræfter på at bage mini-cookies. Jeg lavede dem lidt større end en 2-krone og bagte en ret god portion. Kommer du forbi i morgen og smager éen??? – du vil kunne kende mig på mit røde øje 🙂

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi, men alligevel har lyst til cookies, så kan du finde opskriften HER.

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Apr 18, 2012
  9:46 pm

  Marianne Brøndum Pedersen

  Håber du får en dejlig dag i det nørre-jyske – heldige er de, der får nogle af de lækre cookies. God vind.


  • Apr 18, 2012
   9:48 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Marianne!

   Mange tak – jeg håber at de kan lide dem 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Apr 18, 2012
  10:17 pm

  Rikke Laasby Møller

  Hejsa Birthe,
  De ser da smadderlækre ud uhmmm og håber der stadig er en, ok næsten hel kagedåse, når du når frem til Ålborg – det er jo en lang tur…. 😉 Spændende arrangement du skal til, glæder mit til, at høre mere om det 😀 God tur Birthe, pas på dig. Apropos, at passe på dig, så er det da noget træls noget med alle de blodprøver og undersøgelser du skal igennem, håber og ønsker, at du bliver helt rask og frisk inden turen går til New York 😀

  God tur,

  Knus Rikke


  • Apr 19, 2012
   9:11 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Rikke!

   De er pakket godt ned i kufferten, så fristelsen ikke bliver for stor. Det ville være flovt at komme til Aalborg, kun med krummer i beholderne 😀

   KH
   Birthe


 3. Apr 19, 2012
  7:52 pm

  Kristine

  Voldsomt lækre cookies 🙂 Håber resten af aftenen forløb fint, og at du kom hel og sikkert hjem til hotellet igen 🙂 (og fandt vejen) 😀 haha.

  Tusind tak for den dejlig eftermiddag og aften. Det var SÅ dejligt at se dig 🙂


  • Apr 20, 2012
   10:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Det var så hyggeligt at møde dig. Vi fik jo ikke talt helt vildt meget sammen, men det var skønt at få sat ansigt på dig 🙂

   Jeg fandt hjem og var helt smadret da jeg nåede tilbage til hotellet.

   Jeg håber, at jeg får mulighed for at mødes med dig igen på et tidspunkt 🙂

   Kh
   Birthe


 4. Apr 19, 2012
  8:11 pm

  Piskeriset

  Ha! Hvis jeg boede i nærheden, var jeg da stukket af med hele bøtten 😀 😀

  Håber du havde en god tur!


  • Apr 20, 2012
   10:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   Det havde ikke undret mig 😀

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Apr 21, 2012
  8:50 am

  Louiogbearnaisen

  Hej Birthe

  Øv, jeg ikke lige var på de nordjyske kanter. Ville ret gerne have været til ordkraft og også liiiiige have haft en cookie 😉

  Mange hilsner
  Louise


  • Apr 21, 2012
   11:14 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Det ville i hvert fald have været sjovt at hilse på dig – og der var masser af cookies 😀

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!