Newyorkerbyheart

Ordkraft: Jeg kommer til Aalborg – gør du??

11 april , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Arrangementer - Tags: , ,

Billede lånt fra Ordkraft…………..

For et stykke tid siden henvendte Ord-Kraft sig til mig, for at høre om jeg var interesseret i at deltage i deres ord- og litteraturfestival, som startede sidste år. Det er en festival hvor du kan møde forfattere, opleve kunstudstillinger, se teater osv i Nordkrafts lokaler i Aalborg. I år afholdes litteraturfestivalen i dagene fra 19. – 21. april 2012.

I år kan du bl. a. møde Morten Hesseldahl, Elsebeth Egholm, Leif Davidsen og mange andre. Du kan se listen over de mange deltagende forfattere her.

Men det er jo slet ikke i den forbindelse at jeg skal derop, jeg er jo ikke forfatter. Men torsdag den 19. april bliver der afholdt en event der hedder “Kvinde kend din kamp“, hvor bl. a. Julia Lahme og Anne Grethe Bjarup Riis og Maren Uthaug skal debattere om hvordan man som moderne kvinde opnår det “perfekte” liv med karriere, mand og børn – og om det i det hele taget er muligt eller ønskværdigt! Med andre ord handler det om kvinder der skriver til andre kvinder, om at være kvinde i 2012. Derfor vil de samtidig gerne have bloggere med, som deler deres liv på nettet og det er i den kategori at jeg er at finde. Vi (bloggerne) skal ikke på scenen og debattere, men have hver sin lille “stand”, hvor publikum kan gå rundt og tale med os. Jeg ved ikke hvor mange bloggere der kommer, men jeg håber at vi bliver en bred vifte, så mange forskellige synspunkter repræsenteres.

Så altså, hvis du er nordjyde – eller bare har tid, lyst og mulighed – for at komme til Aalborg fra 19. – 21. april 2012 – så kig forbi Ord-kraft festivallen og forbi min lille “stand” torsdag den 19. april fra kl. 19.30 og et par timer frem. Arrangementet finder sted i Kedelhallen, som er en stor indgangshal til Nordkraft. Hele Ord-kraft’s program kan ses her.

Jeg glæder mig i hvert fald, jeg tror at det bliver rigtig sjovt 🙂

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 11, 2012
  9:18 pm

  Kirsten Lauridsen

  Hej Birthe !

  Håber du får en rigtig god oplevelse på Ordkraft 🙂

  Mange hilsner Kirsten


 2. Apr 12, 2012
  10:07 pm

  Piskeriset

  Jeg kommer ikke lige forbi, men jeg håber, du får en god og spændende dag 🙂


  • Apr 12, 2012
   10:25 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   Æv! Men jeg håber også at det bliver en spændende dag 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Apr 17, 2012
  8:54 am

  Helle

  Jeg kommer og jeg glæder mig!! 🙂


  • Apr 17, 2012
   10:10 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Dejligt, glæder mig til at møde dig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!