Newyorkerbyheart

Så er jeg tilbage………….

02 april , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ferie/rejser - Tags: ,

Så er jeg hjemvendt fra Berlin – et MEGET koldt ophold – men ikke desto mindre et dejligt ophold. Vi har fået set en masse, spist dejlig mad og endda oplevet et halvmaraton 🙂

Turen derned og hjem i bussen gik godt og planmæssigt. Vi var forberedte på at det ville være koldt dernede, men dog ikke helt så koldt som der var. Vi hundefrøs, for at sige det mildt. Det regnede, blæste og haglede – undtagen den sidste dag – hvor solen skinnede og der var et par grader varmere. Vi holdt os så meget indenfor som vi kunne komme afsted med, men af og til måtte vi jo ud i elementernes rasen, så vi brugte en mindre formue på kaffe og varm kakao 😀

Vi kom hjem i går aftes og jeg skal ærlig tilstå at jeg er godt træt og har rigtig meget ondt, men det er jo helt normalt når vi har været afsted på storbyferie. Nu skal jeg bare lige have nogle dage, hvor der ikke skal ske særlig meget og så skal jeg være klar til en tur til København i næste uge, som jeg glæder mig rigtig meget til.

Der kommer selvfølgelig meget mere om Berlin i de følgende dage. I skal ikke snydes for hvad vi har set og spist 🙂

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Apr 2, 2012
  9:07 pm

  Anne

  velkommen hjem Birthe! 🙂

  Dejlig I havde en dejlig tur. det var også det rette tidspunkt I tog afsted på, for vejret her hjemme har ikke været og prale af..

  Har tænkt over noget. Hvorfor kan jeg ikke finde dig på Findeopskrifer.dk længere? :/


  • Apr 2, 2012
   9:16 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne!

   Tak 🙂 Jeg tror nu ikke vejret var bedre dernede. Vi har frosset rigtig meget. Det blæste, regnede og haglede – men vi hyggede os alligevel 🙂

   Jeg har frameldt mig siden, men jeg håber da at du kigger herind alligevel af og til.

   Mange hilsner
   Birthe


   • Apr 2, 2012
    10:22 pm

    Anne

    Ej hvor træls at I har frosset, men altid noget at det ikke havde ødelagt den gode tur! 🙂
    Jeg undrede mig bare lige over det, men selvfølgelig følger jeg dig herinde, jeg følger dig hver gang du uploader noget, er bare kommet ind i en frygtelig dårlig rytme, hvor jeg ikke får kommenteret alt for meget..
    Men nu når jeg er i gang med og skrive, så har du lige givet mig klarhed over, hvilket slags protein jeg skal have til mit friske pasta på onsdag – nemlig kyllinge kødboller 🙂 hehe..


    • Apr 2, 2012
     10:38 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Anne!

     Det er jeg glad for 😀

     Jeg er så vild med kyllingekødboller, jeg må prøve at lave dem i alle mulige afskygninger. Men de er skønne til pasta, synes jeg………

     Mange hilsner
     Birthe


 2. Apr 3, 2012
  7:50 am

  Camilla

  Velkommen hjem 🙂 Selvom Berlin er et rigtig dejligt sted, så er den nok som de fleste andre storbyer, lidt bedre når vejret også er en smule med en! Men jeg glæder mig til at høre mere om jeres tur 🙂


  • Apr 3, 2012
   10:25 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tak 🙂 Ja, vi havde håbet på solskin, men det værste var næsten regnen synes jeg, fordi det er så besværligt at bevæge sig rundt med paraplyer (og så glemmer jeg dem altid)….

   Kh
   Birthe


 3. Apr 3, 2012
  3:38 pm

  Piskeriset

  Velkommen hjem! Det glæder jeg mig til at læse. Berlin er en skøn by 🙂


  • Apr 3, 2012
   3:42 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Tak 🙂 Berlin er virkelig en dejlig by og vi har oplevet rigtig meget………

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!