Newyorkerbyheart

1900 på min Facebook-side = lille konkurrence…..

Dark Milk Liquorice chokolade fra Scand Choko…………….

 

Vi er nu 1900 medlemmer på min Facebook-side og jeg er pavestolt. Ok, jeg har “bestukket” jer lidt med at udlove en konkurrence og hvad jeg lover det holder jeg 🙂

2 af jer har nu muligheden for at vinde en plade Dark Milk Liquorice fra Askinosie, som Scand Choko har været så venlige at give mig. De har en værdi af kr. 125,- pr stk.

Sådan deltager du:

Alle kan være med i konkurrencen, alt hvad du skal gøre er at skrive hvordan du bruger min blog – og hvorfor? Har du søgt på en opskrift på Google og ad den vej kommet herind? Læser du med af og til eller følger du fast med? Skriv dit svar som en kommentar til dette indlæg.

Konkurrencen løber indtil 23. maj 2012 midnat.

Print Friendly
Tilbage

198 kommentarer


 1. May 8, 2012
  11:37 am

  Diana

  Inspiration til aftensmaden henter jeg ofte hos dig. Jeg følger fast med og synes jo næsten ,jeg kender dig :). Det er også sjovt at følge med i dine rejser og litteraturanbefalinger – tak for det!
  K.h. chokoladeelskeren 😛


 2. May 8, 2012
  11:38 am

  tina merete skovgaard pedersen

  jeg startede med at finde dig via google, så bagefter sendte min søster en opskrift, som du havde her inde, og ja siden har jeg fulgt dig både på fb og bloggen, kikker i dine opskrifter og følger med i de ting du skriver. er rigtig glad for jeg fandt frem til lige netop denne blog


 3. May 8, 2012
  11:38 am

  Jinnie Jørgensen

  Jamen første gang jeg kom herind var for at finde en opskrift 🙂
  Siden hen er jeg så blevet fast læser, da jeg føler jeg kan relatere til det du skriver….Jeg er selv kronisk smerte-patient (har Psoriasis-gigt) og elsker (som dig) at lave mad og eksperiementere.
  Så Siden her er blevet mit faste ståsted, hvor jeg søger opskrifter, inspiration og en jeg kan relatere til 🙂
  Støtter dig og din blog fuldt ud 🙂 Keep up the good work 🙂


 4. May 8, 2012
  11:38 am

  Camilla

  Hej!
  Lækker konkurrence – og virkelig god og inspirerende blog du har. Jeg bruger den tit – både til at finde inspiration til aftensmad og hvis jeg får gæster! Jeg fandt din blog i sin tid via Jubii debatten og har kigger herinde jævnligt siden! Jeg synes du forklare opskrifterne rigtig godt og det gør det lige dét nemmere at lave noget lækkert til gæsterne. 🙂 Keep up the good work!


 5. May 8, 2012
  11:39 am

  Anne

  Jeg søgte for 2 år siden på nogle koldhævede boller og kom via google ind på din hjemmeside, hvor jeg udover din dejlige opskrift på koldhævede boller også er blevet inspireret til mange andre lækre retter. Du har siden da lagt fast på min bogmærkelinje.:) Tak for masser af dejlige opskrifter og inspiration. Fedt med din Facebookside – synes godt om!!! 🙂
  Held og lykke med din bog.
  De bedste hilsner fra Anne.


 6. May 8, 2012
  11:40 am

  Sarah

  Hej Birthe.

  Jeg har brugt din side i flere år, og har lavet en masse forskellige retter herfra. Jeg tror oprindeligt at jeg googlede mig frem til den, da jeg ledte efter en eller anden kyllingeret. Men det er lææænge siden! Jeg læser stadigvæk med og bruger dine opskrifter flittigt 🙂

  Mange venlig hilsner
  Sarah


 7. May 8, 2012
  11:42 am

  Sandra Mouritzen

  Mit første besøg på din sindssyge dejlige hjemmeside, besøgte jeg efter at have Googlet en dessert til nytår for 2 år siden, men jeg fandt meget mere end den.
  Jeg lavede isen og den blev en kæmpe succes’s, det var første gang jeg havde lavet is og var så bange for at blive skuffet, men tvært i lod, nu spøger alle om jeg ikke tager den med når vi har kom sammen 🙂 det er bare guf til øregangene. Herefter har jeg jævnligt brugt dine opskrifter, kartoffelroladen er jo også fantastik tilbehør Guf guf guf. Mangler jeg inspiration så er det her jeg kigger først og her jeg henviser min omgangs kreds til. Jeg følger ivrigt med på Facebook og her får jeg også inspiration til middagsmaden. Du kommer med så gode påskrifter som jegbaldrig selv ville have tænkt på, det er så dejligt. Og jeg ville blive noget så skuffet hvis du en dag slukkede og lukkede 😉 så google is my freind, og nu har jeg fundet en ny, hvis man kan sige det sådan 🙂
  You go Girl <3


 8. May 8, 2012
  11:44 am

  Helle

  Jeg brugte i mange år din blog, hvis jeg stod og manglede en opskrift på noget specifikt, for jeg havde hurtigt lært, at vi er ret enige i, hvad der smager godt. Så du er altid det første sted jeg søger, for så er der garanti for at det ender med at blive lækkert.
  Men siden jeg har “fundet” dig på Facebook er det nok blevet til at jeg næsten religiøst lige klikker på dine links og ser hvad du nu har gang i herinde!

  Så nu er din blog både en kilde til inspiration og der hvor jeg henter opskrifter med succes-garanti!

  Tak for en dejlig blog!

  Mvh. Helle


 9. May 8, 2012
  11:45 am

  Lina

  Jeg søgte på en opskrift, fandt frem til dig – og siden har jeg modtaget nyhedsbrev og læser ALLE opskrifter – og derudover søger jeg nogle gange, når jeg mangler noget specifikt, i dit opskriftsindeks;-)Mvh. Lina


 10. May 8, 2012
  11:45 am

  Maja

  Hejsa 🙂

  Jamen jeg vil da fluks skynde mig at skrive en kommentar, for det chokolade ser da syndigt lækkert ud.

  Jeg bruger din blog som inspiration til at lave lækker mad. Du skriver på en let og indbydende måde, så man får lyst til at prøve sig frem med nye retter. Jeg er bestemt ikke nogen haj til at lave mad. Alt for ofte bliver det bare noget fra fryseren eller take away. Derfor er det rigtig fedt at følge med på din blog, der giver mig lyst til at gøre noget mere ud af vores mad i weekenderne, når vi har tid.

  Jeg faldt oprindeligt over din blog fordi jeg skulle bruge opskriften på en New York Style cheesecake og i starten søgte jeg bare rundt efter opskrifter. Men jeg er efterhånden blevet afhængig af at følge lidt med og kan fortælle, at din blog ligger som fast bogmærke i min browsers bogmærkelinje, så jeg kan tjekke den som en del af eftermiddagsritualet, når dagens nyheder på nettet skal skimmes igennem.

  Tak for en dejlig blog og alt den tid du bruger på den.

  Med venlig hilsen
  Maja


 11. May 8, 2012
  11:45 am

  Mille

  Hej Birte

  Det er vidst på tide at jeg skriver en lille hilsen. Du er jo berømt så jeg har ladet det være ved tanken for jeg tænkte, at du nok får så mange mails så du måske er lidt “træt” af ros!??

  Men STOR ros vil jeg give dig! For din blog er flot, den er inspirerende og jeg har søgt på Google og fundet opskrifter som er på din side.

  Jeg læser din blog hver dag og får rigtig mange gode ideer til madlavning som også er min passion! Jeg er meget misundelig over dine mange rejseoplevelser som jeg læser med STOR iver, ikke mindst når det drejer sig om USA som jeg gerne selv vil besøge en dag.

  Jeg får rigtig meget ude af søgefunktionen du har på din side og jeg slår ofte op på en råvare, hvis jeg mangler inspiration.

  Så bliv ved med at lave dine dejlige blog indlæg og tag dig ikke af dumme og misundelige mennesker som jo i ny og næ prøver at tage modet fra dig! Jeg læser som sagt med hver dag og jeg vil blive meget trist, hvis du en dag ikke har denne fantastiske blog!

  Med venlig hilsen

  Mille


 12. May 8, 2012
  11:45 am

  Hanne Hilton

  Hej Birthe.
  Jeg faldt tilfældigt over din blog da jeg søgte efter info om New York for min søn som er helt vil med USA 🙂
  Jeg er vild med dine opskrifter og bruger dem ofte. Jeg er inde hver dag for at se hvad du nu har fundet på ;-)og anbefaler din blog til alle mine venner. 🙂
  Mange hilsner og tillykke med de 1900 – mon ikke du snart når 2000
  Hanne


 13. May 8, 2012
  11:46 am

  Linda

  ÅH! Alene ordene ‘Dark Milk Chocolate’ og lakrids fik mig straks til at spærre øjnene op! Er kæmpe fan af denne kombination, der minder mig om min tid i Ísland. Jeg er begejstret for din blog, fordi du formår at – ikke kun at dele opskrifter – men dele dine egne erfaringer ud, med alle os. Ofte kan opskrifter være så komplicerede at forstå, at man nærmest opgiver før man går i gang. Her, hos dig, ved jeg, at de (opskrifterne) altid er afprøvet og du giver en indikation af sværhedsgraden. Jeg er også vild med det personlige islæt, der netop gør denne blog så meget anderledes alle “alle de andre” man kan finde i Cyberspace. Keep up the good work! Og nå ja, så GLÆDER jeg mig for vildt, til at opleve opskrifterne folde sig ud i bogform, I can hardly wait! Virtuelt kram fra en stor fan 🙂


 14. May 8, 2012
  11:53 am

  Signe

  Hej
  Jeg faldt over din blog for et par år siden, da jeg søgte efter en lagkageopskrift på google. Lagkagen blev fantastisk og laver den altid til min fødseldag.
  Siden har har jeg prøvet rigtig mange af dine opskrifter, og følger flittigt med her på siden.
  Så tak for en skøn blog, der giver masser af inspiration til madlavningen 🙂
  Signe


 15. May 8, 2012
  11:53 am

  Linda

  Hej Birthe
  Jeg blev opmærksom på din blog via en kollega for vel 3 år siden – og siden har jeg været en trofast læser (har dog ikke “givet mig til kende” før nu ;-))
  Jeg søger ofte inspiration og hjælp i dine opskrifter, både til hverdag og “fest”, og indtil nu er jeg aldrig blevet skuffet. Der ud over deler vi en stor interesse og passion for bøger, og jeg glæder mig altid til at læse dine anmeldelser.
  Ellers kan jeg bare godt lide at læse om din “gøren og laden” – føler at vi har mange ting til fælles 🙂

  De kærligste hilsner fra Linda


 16. May 8, 2012
  11:56 am

  Christine

  Hej!
  Jeg følger din blog på bloglovin, og tænk – jeg kan altså ikke huske, hvorn jeg har fundet frem til den? Måske det har været fordi, jeg på et tidspunkt søgte information om udveksling til NY (det er garanteret derfor) – og nu holder jeg ved, fordi jeg bliver vældig inspireret af dine madopskrifter.

  Mange hilsner Christine


 17. May 8, 2012
  12:01 pm

  Astrid Lind

  Jeg har godt nok fulgt med i et stykke tid. Et år.. måske.
  Jeg bruger som udgangspunkt din blog til at få inspiration til madlavning. Her er altid en ny og spændende opskrift – og familien har nydt rigtig godt af dine kager 🙂
  Derudover elsker jeg dine rejseindlæg og ikke mindst er det spændende at følge med i din verden, der jo også omhandler din sygdom. Det er en verden jeg ikke før har haft indblik i, men har fanget mig. Jeg synes, uden at det skal lyde som om jeg fedter, at det er inspirerende så meget arbejde du gør trods kræfterne kan være små.
  Jeg har, efter at min 3 uger gamle søn døde i februar, haft brug for noget at gå op i.. og pludselig kom det til mig, at jeg også kunne lave en blog. En blog som ikke handlede om, at få folk til at glo med, men som kunne give mig selv et sted at sætte tanker. Det var blandet din blog der gav mig den tiltro, at man kan sidde uden overskud til resten af verden, men stadig bidrage med noget til sig selv.

  Tillykke med de 1900 medlemmer! Mon ikke der kommer mange flere til 🙂


 18. May 8, 2012
  12:03 pm

  tanja

  Jememn jeg kom vidst første gang herind i forbindelse med noget opskrift på jubii debatten.. Og så er jeg blevet hængende og søger inspiration til aftensmaden, læser med og afprøver opskrifter


 19. May 8, 2012
  12:03 pm

  Heidi Halkjær

  Jeg følger med i din blog og får god inspiration til aftensmaden, det er skønt med billederne undervejs af madlavningen og det er skøn hverdagsmad som både min mand og børn også synes om 🙂
  Heidi Halkjær


 20. May 8, 2012
  12:04 pm

  Karin M.Jensen

  Via google för länge siden, da jeg sku finde diabetes venlig madopskrifter og fölger fast med siden dengang..blir ofte inspireret og vi tester gerne nyt…knus


 21. May 8, 2012
  12:06 pm

  Louise Stage

  Jeg fandt din side ved at søge på google, og gang på gang endte jeg op med at bruge en af dine opskrifter. Så nu er jeg begyndt at søge efter inspiration herinde som det første 🙂 Fortsæt med det gode arbejde!


 22. May 8, 2012
  12:10 pm

  Pia

  Uhm, lækker præmie… Tillykke med de 1900.
  Jeg kan faktisk ikke huske hvordan jeg stødte på din blog første gang, men det er flere år siden. Tror måske det var gennem grillguru, som vist hed weberguru dengang. Kan det passe? Og jeg benytter den dagligt, læser alle dine indlæg. Det primære for mig er at få inspiration til maden. Jeg synes du lave mange vildt lækre ting. Og jeg er især glad for at du laver “nede på jorden”-mad med ingredienser som alle os, der ikke lige bor i nærheden af specialforretningerne, kan få fat i. Forstår ikke den kritik, du har fået af nogle. De kan jo vælge nogle af de mange andre blogs i madverdenen. Jeg er vild med din mad, det kan nemt blive for højtravende på nogle blogs.
  Synes også det er hyggeligt at følge med i din hverdag. Det gør din blog mere personlig, end de der kun poster opskrifter. Vi er garanteret mange, der føler at vi kender dig 🙂
  Mvh. Pia


 23. May 8, 2012
  12:11 pm

  Kristine

  Først og fremmest et stort og varmt tillykke med dine mange faste followers på facebook søde Birthe 🙂 det er jo helt fantastisk, men ganske ganske forståeligt.

  Jeg husker tydeligt mit første møde med dig blog. Først vidste jeg faktisk ikke at det var en blog, men anså det bare for at være en “hjemmeside” med gode opskrifter på næsten alt 🙂 Jeg fik så pludselig øjnene op for blogverdenen, begyndte selv at blogge, og fandt selvfølgelig ud af, at din side var en blog som ganske enkelt måtte følges hver dag.

  Jeg følger derfor din blog af mange grunde.

  1. fordi du har opskrifter på alt, og fordi der hele tiden kommer nye og spændende opskrifter til.
  2. fordi du tager så mange billeder, og viser opskrifterne step by step – det er ret fint.
  3. du skriver altid noget om din dag og dit liv i dine indlæg, så det ikke “kun” er opskrifterne man får, men også en lille bid af dig og dit liv ( <3 det er bare vigitgt med personlighed på bloggen, og det har du <3 )
  4. fordi du fortæller tingene som de er og pakker ikke noget ind (yderst vigtigt)
  5. fordi du skriver åbent og ærligt om din sygdom og dine besværligheder ved det. Jeg synes det er så givende at vide, at trods din mangel på energi mm. så kæmper du videre med det du elsker, og lader ikke livet stå på standby!
  6. jeg har mødt dig og ved hvor skøn en person du er!!!!!! det bliver det hele da kun endnu bedre af 🙂

  Endnu en gang tillykke med alle dine faste followers 🙂 Hav en dejlig dag kære Birthe 🙂


 24. May 8, 2012
  12:13 pm

  Lise

  Jammen det er min Bibel ! Som mine venner og familie plejer at sige “mums en spændende ret – har du nu IGEN været inde på den dersens amerikanerside” 🙂 🙂 Og JA det har jeg faktisk – 75% af mine aftensmåltider består af dine opskrifter. Fredag aften skal der laves madplan, og så går jeg ellers igang med dit index….og så finder jeg rimeligt hurtigt 7 lækre retter.

  Har fulgt dig i snart et par år, og der er efterhånden en del af dine oprskrifter der sidder på rygraden. Kanelkage m/kaffe/karamelglasur :)….Herregårdskage (ej det er altsammen kager !!!) 🙂 Fuldkornspasts med hvidløgsmarinerede kæmperejer (er ungernes favorit) – pasta med italiensk skinke & flødesauce…..ja jeg kunne blive ved !

  Det er simpelthen en bibel for mig når jeg skal lave mad, ingen og jeg mener INGEN blog kan måle sig med denne…..den har fastholdt mig i flere år nu og den er FANTASTISK 🙂 Du skal være pavestolt !


 25. May 8, 2012
  12:15 pm

  Hanne Viki Nielsem

  Hej.
  Jeg fik link af min niece da jeg ville prøve opskriften på mørbrad m. hvidløg og valnødder. Siden har jeg fulgt dig via facebook og er flittig bruger af dine opskrifter, når jeg er løbet tør for ideer til mad. Tak for det :0)


 26. May 8, 2012
  12:18 pm

  Trine Kahr

  Sikke en dejlig konkurrence

  Jeg bruger bloggen rigtig meget, vil næsten tro, jeg er herinde dagligt.
  Jeg bruger den især til aftensmad, eftersom jeg synes, opskrifterne for det meste, er vældig velegnede til et SU-budget. Og så er det jo altid godt med gode ideer udefra.
  Hvem der bare selv var så iderig 😉

  Har flere gange søgt på google og er kommet herind.


 27. May 8, 2012
  12:19 pm

  Søren

  Jeg fandt dig da jeg søgte på kanelstænger, og følger dig i Google Reader.


 28. May 8, 2012
  12:21 pm

  Sarah Thomsen

  Hej. Jeg har fulgt din blog siden 2008, hvor jeg tilfældigt fandt en opskrift på æblekage (søgte på google). Jeg er fast læser og bruger jævnligt dine opskrifter til at lave varieret hverdagsmad.


 29. May 8, 2012
  12:23 pm

  jette

  Jeg læser hver dag. Og jeg finder ofte inspiration, hvis jeg skal lave mad, som er en anelse mere “eksotisk” end det vi plejer at få (det er stort set altid min mand som laver mad og han er god til det) Men når f.eks. Ædesyklubben (Vi spiser mere end vi syr) skal mødes her, så er jeg altid forbi, for at se, om jeg kan finde noget, som er “spændende nok”. Og det er der tit!


 30. May 8, 2012
  12:33 pm

  Susanne

  Jeg googlede en opskrift og kom den vej ind på din blog, det smagte fantastisk og jeg havbruget den mange gange. For få dage siden fandt jeg din facebook side og synes selvfølgelig godt om den, det er så dejligt med frisk inspiration:)) Nu læser jeg mere med på din blog og de indlæg du laver på din fb side:)) tak for en fantastisk side:)


 31. May 8, 2012
  12:38 pm

  Natasja

  Første gang var da min mand fandt en af dine opskrifter via google. Og nu søger vi tit inspiration på din hjemmeside, når vi har brug for en lækker opskrift.
  Jeg læser også af og til dine blogindlæg, og bliver inspireret via vægopslagende på facebook.
  Og hey, jeg elsker chokolade og lakrids, og især sammen ;o)


 32. May 8, 2012
  12:38 pm

  Dorte

  Jeg kender dig oprindeligt fra jubii-debatten hvor du altid kom med lækre opskrifter, og linkede til din blog så vi alle kunne savle over din lækre mad. Jeg er selv tosset med USA og madkulturen, så jeg søger tit opskrifter herinde, nogen gange også bare for at få lidt inspiration til nye måder at gøre noget på.


 33. May 8, 2012
  12:44 pm

  Lea

  Hej søde Birthe,
  For det første tillykke med de 1900! Det er simpelthen så vildt…
  Jeg faldt over din side, da jeg søgte efter en opskrift og kære google sendt mig herind.
  Jeg kan ikke huske hvad for en opskrift det var, for jeg begyndte bare at læse og læse…
  Jeg har fulgt med i et godt stykke tid efterhånden og du er en daglig inspiration og har nok også haft en del at gøre med, at min egen blog idag, handler så meget om mad.
  Jeg kigger ind forbi hver eneste dag og du har altid noget at lokke med 🙂 Derfor har jeg også lært, at jeg ikke skal kigge forbi når jeg er sulten!
  Desuden er jeg SÅ vild med at have fundet en der elsker amerikansk mad!!

  Kærligst Lea


 34. May 8, 2012
  12:49 pm

  Anne U.

  Jeg har fulgt med i flere år og følger dig fast via bloglovin. Det er egentligt lidt mærkeligt at jeg følger din blog – forstået på den måde, at jeg ikke kan finde ud af at lave mad og det er en madblog. Jeg synes dog det er så hyggeligt at følge med herinde og er en af dem, der synes det er hyggeligt at høre hvad du går og laver, dine tanker osv. Jeg har også lavet et par af dine opskrifter, når jeg endelig har taget mig sammen til at lave mad, og det har været lækkert hver gang 🙂 TAK for en fantastisk blog!


 35. May 8, 2012
  12:53 pm

  Janni Pramanik Jakobsen

  Hej!
  Tillykke med alle dine fans :o).
  Jeg fandt dig, fordi jeg søgte på en opskrift på Google. Siden da har jeg fundet en masse inspiration hos dig, og jeg søger efter opskrifter på din side, før jeg søger på Google :o). Jeg er aldrig gået fejl af en opskrift, de er alle sammen bare SÅ gode!
  Desuden er jeg jo med på din FB-side, så jeg følger med hver dag :o).
  Hilsen fra Janni


 36. May 8, 2012
  12:55 pm

  Maja Christine

  Jeg kan faktisk ikke huske hvorfor jeg begyndte at følge din blog.. Det er meget længe siden, og jeg er nok bare kommet forbi helt tilfældigt, og så har jeg holdt ved lige siden – jeg er vel lige et smut forbi et par gange i ugen, og du kan tro, at jeg glæder mig til at din kogebog udkommer. Jeg håber at det bliver en gang i september, for så kan jeg lige nå at ønske mig den til min fødselsdag den 29. september 🙂 Jeg kan godt lide at din blog er personlig, og så kan jeg selvfølgelig godt lide dine opskrifter, hvor jeg tit har fundet inspiration. f.eks. dine lækre koldhævede boller og stort set alle dine pastaretter! Mums 🙂

  Derudover har jeg haft et dårligt år med rigtig meget sygdom, uden at lægerne kan finde ud af hvad det er, og det har været rart at kunne læse lidt med, og ikke føle sig som den eneste i hele verdenen, der har opbrugt alle sine “skeer” på absolut ingen tid. Ikke sagt at det er rart at du er syg – slet ikke 😉 – men det har været rart og motiverende for mig, at når én person opnår noget på trods af sygdom, så kan jeg også (:


 37. May 8, 2012
  12:57 pm

  Karen Jørgensen

  Jeg følger med på facebook, og hvis jeg mangler inspiration, kigger jeg i din opskriftssamling. Jeg læser også dine boganmeldelser. Så bliv endelig ved 🙂


 38. May 8, 2012
  1:17 pm

  Tinna Gunnersen

  Jeg tror oprindeligt at jeg kom ind på din blog fordi jeg søgte efter en bestemt opskrift på google, men siden har jeg været fast herinde og kommer her ofte flere gange om dagen for at læse dine gamle indlæg. Jeg holder meget af dine opfindsomme og ret gode opskrifter men også af dine andre madblogindlæg der handler om mad du har spist eller shoppeture du har været på 🙂


 39. May 8, 2012
  1:17 pm

  Tanya

  Jeg har fulgt din blog og facebook længe. Bloggen i flere år. I sin tid stødte jeg på din blog, da jeg sad og læste opskrifter igennem. Og en veninde havde snakket om din blog og en bestemt kageopskrift.
  Siden har jeg ofte brugt dine opskrifter, både til aftensmaden, men også til brød og kager, især gulerodskagen er et hit. Den er intet mindre end fantastisk.


 40. May 8, 2012
  1:18 pm

  Louise

  Jeg er selv meget interesseret i mad, så jeg søgte på madblogs på google, og faldt over din faktisk. også har jeg bare fuldt den lige siden, ca. 1 år. er altid spændt på at kigge efter nye opskrifter herinde 🙂 også fandt jeg ud af du også havde en side på face, så blev jeg da også lige fan af den derinde, så jeg er opdateret på alle de nye ting der sker herinde 🙂 Og tillykke med de 1900 som følger dig inde på facebook, det er sgu flot 🙂


 41. May 8, 2012
  1:21 pm

  KarensKaos

  Jeg bruger din blog til meget forskelligt! Jeg finder inspiration i dine indlæg og jeg søger efter svar, gode råd osv i gamle indlæg. Og så er jeg for nyligt også begyndt at bruge dine indlæg til at forstå/få viden om din sygdom. Et meget nært og kært familiemedlem har fået samme diagnose, og det er skræmmende så invaliderende den sygdom er! Ikke kun for hende selv, men også familie, kollegaer og dyr lider under det. Hun er elite rytter og må sælge sin hest, hun har et stort hus hun ikke kan passe mere osv osv!! Så jeg bruger din blog til rigtig meget, og kan ofte finde ro, når jeg sidder med en klump i halsen og tårer i øjnene. Så TAK Birthe, og bliv endelig ved, for du gør det SÅ godt!


 42. May 8, 2012
  1:21 pm

  alice øvig

  Kære Birthe. Jeg har fulgt dig et par år nu og mange af dine opskrifter er eftergjort i mit køkken. Dejlig anderledes mange af dem, skønt jeg har talrige kogebøger i mit hjem – læser dem som andre læser krimi…. Du er god til at finde på. Håber du finder kræfter til bloggen i mange år endnu. Bedste hilsner Alice


 43. May 8, 2012
  1:33 pm

  Lena

  Jeg tror jeg fandt din blog efter en google søgning efter gulerodskage, den er bagt flittigt siden…

  Jeg følger din blog fordi jeg er nysgerig efter at høre hvordan det går dig og hvilken mad du laver.

  Vh
  Lena


 44. May 8, 2012
  1:34 pm

  Simone Kimer Fogtmann

  Jeg læser din blog fast gennem bloglovin 🙂
  og jeg synes det er rigtig dejligt med dine opskrifter med en personlig holdning til 🙂 Desuden er det meget rart at få anmeldt nogle kogebøger/andre madoplevelser


 45. May 8, 2012
  1:51 pm

  Katrine H.

  Jeg følger dig via Bloglovin’, så det er jo sådan slag i slag.. Når der er nye indlæg, læser jeg dem 🙂 Jeg har ikke prøvet nogen af dine opskrifter af endnu, men kigger glædeligt billeder igennem og elsker også når du/I tager på tur ud i det blå!


 46. May 8, 2012
  1:51 pm

  Annika

  Har efter händen fulgt dig i flere år bl.a. via Jubii og denne side. Nu på FB 🙂

  Din opskifter gir mig/ os inspiration til vores mad daglig. Tit har det en vane til at blive det samme uge efter uge – blir jeg træt af i længden så sørger inspiration bl.a. fra dig 🙂


 47. May 8, 2012
  1:56 pm

  Nicoline

  Kære Birthe
  Jeg har længe fulgt din blog dagligt, men aldrig givet en kommentar med på vejen. Jeg fandt dig for et års tid siden via Google, da jeg en aften sad og søgte information om dejlige New York. Dit blognavn newyorkerbyheart tiltrak med det samme min opmærksomhed, og jeg har siden fulgt med på din side hver eneste dag. Jeg bruger din blog til inspiration i min hverdag, hvor mine to søde piger på 2 og 5 år, hjælper til i køkkenet. Og hos dig kan vi altid finde dejlige og nemme retter og bagværk, vi kan lave sammen. Det er utrolig vigtigt for mig, at inddrage mine børn i køkkenlivets glæder, og lige netop det, hjælper du mig med, ved hjælp af dine flotte billeder, dejlige ord og opskrifter:-) Vi glæder os bare så meget til din kogebog udkommer!
  Mange hilsner fra Nicoline

  Ps: Fik jeg sagt, at vi eeeeelsker chokolade:-)


 48. May 8, 2012
  2:02 pm

  Louise

  Hej Birthe!
  Jeg søgte engang efter en opskrift på boller i karry, og klikkede mig ind på linket til newyorkerbyheart. Efterhånden var jeg her inde mere og mere, nu tjekker jeg bloggen MINDST 1 gang hver evig eneste dag, i håb om at der skulle være kommet en ny lækker madopskrift til samlingen 🙂
  Det er ikke altid, jeg kan få taget mig sammen til rent faktisk at lave maden du blogger om, jeg synes bare, at det er så hyggeligt at læse med, og se billederne!
  Bliv endelig ved med det du gør, og tillykke med de 1900 medlemmer – jeg er sikker på at der kommer mange flere!
  Mvh. Louise


 49. May 8, 2012
  2:08 pm

  Louise

  Fantastisk blog – faldt tilfældig over siden da jeg søgt aftensmad inspiration for nogle år siden. Elsker alle de lækre billeder af maden, så får man virkelig lyst til at afprøve opskrifterne. Tøse madklubben synes meget godt om det da de ofte bliver afprøvet på dem.
  Mvh Louise


 50. May 8, 2012
  2:19 pm

  Jane U L

  Jeg fandt din blog da jeg søgte en opskrift på en kage, jeg syntes det var en spændende og inspirerede blog, for sådan en som mig der gerne vil have en opskrift men alligevel tit/altid lige får ændret lidt på det hele.


 51. May 8, 2012
  2:24 pm

  Britt

  Hej Birthe! Jeg fandt dig en gang, da jeg googlede efter en opskrift på gulerodskage, og landede på din “verdens bedste” (og det er den!). Jeg følger dig dagligt, og du er en god inspirator til aftensmad, bagværk, rejser og ikke mindst bøger! Tillykke med de 1900, det er godt gået, og bliv endelig ved med at være den du er, der gør det, du gør 🙂
  mvh Britt


 52. May 8, 2012
  2:29 pm

  julie

  Jeg fandt den i starten ved at søge en opskrift på google. Herefter har jeg faktisk besøgt den regelmæssigt og synes det er nogle super lækre opskrifter og god inspiration! 🙂


 53. May 8, 2012
  2:39 pm

  Freja

  Jeg bruger ofte internettet som inspiration til madlavningen, og jeg faldt tilfældigvis over din blog… Lige siden har jeg fuldt din blog fast, og jeg bruger den altid til at finde inspiration til lækker mad og desserter! Jeg synes det er supber fedt, at du altid kommer med din mening om maden osv, hvilket gør at jeg tør springe ud i det, fremfor f.eks. en kogebog..
  Så bliv endelig ved med alle disse lækkerier, love it.

  Mvh. Freja 🙂


 54. May 8, 2012
  2:53 pm

  Anna Louise Larsen

  Jeg følger dig dagligt – elsker at høre om dine USA-ting og i det hele taget følge med i alt det spændende du foretager dig. Derudover bruger jeg ret ofte dine opskrifter i min madlavning. Jeg hørte om dig igennem min mor, som også følger dig 🙂


 55. May 8, 2012
  2:54 pm

  JulieR

  Jeg stødte første gang på denne blog da jeg søgte på en opskrift.. og er siden bliver afhængig af dejlig inspiration 😀


 56. May 8, 2012
  2:57 pm

  Maria

  Jeg følger GLÆDELIGT denne blog hver evig eneste dag – også gerne flere gange om dage, for jeg skal da lige se om der er kommet noget nyt 🙂
  Jeg bruger ofte din opskrift index til at få inspiration eller tyv stjæle dine opskrifter.
  Google bruger jeg ofte til at søge efter opskrifter, og din blog er kommet ret ofte frem når jeg har søgt – det er da bare lækkert 🙂

  God dag 🙂
  Knus Maria


 57. May 8, 2012
  3:14 pm

  Simone

  Hej

  Jeg bruger din blog tæt på dagligt 🙂 Jeg kom frem til din blog i forbindele med en helt almindelig omgang google på en eller anden ret og sidenhen har jeg brugt din side til at få inspiration til aftensmaden. Jeg synes du laver lækker hverdagsmad der ikke kræver alverdens tid og penge 🙂 Derudover bruger jeg også din blog til at finde kageopskrifter, da jeg har en meget sød tand. Hvilket også er derfor jeg ville ELSKE at vinde din fine præmie 😀


 58. May 8, 2012
  3:33 pm

  Rikke

  Jeg følger din blog dagligt og bruger den til at finde lækre opskrifter både til dagligt, men i stor stil når jeg skal have gæster.


 59. May 8, 2012
  3:42 pm

  Mette

  Jeg fik kendskab til din blog for to års tid siden.min vende kom hele vejen fra København og havde lavet verdens lækreste cheese cake sagde hun. Jeg var utrolig spændt især fordi, jeg elsker cheese cakes og alt hvad der lugter lidt af USA – men ærlig talt troede jeg ikke på, at hun havde fundet verdens bedste opskrift… Men det havde hun. Jeg glemmer aldrig den første mundfuld at den knusende gode bund, den dybe og fyldige smag af den vanilje parfumerede ostemasse og sidst men ikke mindst jordbærerne. Straks måtte jeg vide, hvor opskriften kom fra og det var jo fra dig kære Birthe – siden har jeg fulgt din blog med al den lækre mad, og jeg sætter virkelig pris på din uhøjtidelige omgang med maden, det behøver ikke være så fint og opstyltet – dejligt med så let tilgængelige opskrifter, hvor man ikke behøver at have sat en uge af til en gang aftens mad! Forsæt endelig i samme stil og go tur til Amerika når den tid kommer. Ha en dejlig dag! P.s ostekagen blir lavet hver gang der en en særlig lejlighed, og hvort er der ikke noget som skal fejres!!!


 60. May 8, 2012
  3:46 pm

  Curly

  Jeg sluger din side og alle indlæg råt og ikke mindst er der masser af inspiration… Så sent som Sophia Loren’s spaghetti der smager fantastisk….. Nååårh ja… og så er jeg en sucker for god chokolade… hehe


 61. May 8, 2012
  3:47 pm

  Louise

  Det er ved at være et par år siden jeg tilfældigt faldt over din blog, siden da har jeg bare hængt ved og fulgt udviklingen. Det er fra dig jeg selv fik lyst til selv at starte en madblog.
  Jeg ser mest din indlæg via Facebook, og så klikker jeg mig ind når der er noget jeg kunne tænke mig at lave.

  Hilsen Louise


 62. May 8, 2012
  3:54 pm

  Tina

  Jeg læste om din blog i sidste nummer af Spis Bedre og har siden kigget med dagligt. Opskrifterne er meget brugbare og jeg elsker de mange billeder, og bloggen er også god inspiration i forhold til min egen blog. Det er super fedt at du er så god til at få postet i bloggen dagligt 🙂


 63. May 8, 2012
  4:04 pm

  Pia

  Hej!
  Tillykke med det flotte tal på fb!
  Og hvem er ikke til falds for chokolade?????
  Så skulle man da være et skarn… he he!

  Jeg kom til din blog, som jeg så godt som daglig vender forbi, ret tilfældigt via google.
  Her hjemme er din coleslaw et STORT hit, lige som asiatisk hotdog er lige i skabet for en familie med teenagere, der har lyst til at udforske det kulinariske!
  Pia


 64. May 8, 2012
  4:12 pm

  Caroline

  Jeg er 18 år og har egentlig ikke interesseret mig for madlavning indtil for nylig, hvilket også betyder, at jeg først er ved at lære at lave god mad selv. Jeg begyndte at læse madblogs og blev gennem andre blogs ledt til din, som jeg nu følger fast. Jeg laver øver mig med rigtig mange af dine opskrifter og har en lille bog med dem, jeg syntes var gode eller selv har tilføjet noget til. Jeg håber på selv at kunne starte en madblog, når jeg ikke går så meget i skole længere.
  Derudover er jeg jo egentlig bare rigtig glad for mad, og jeg nyder hver eneste dag at se dine fine billeder og følge med i dit liv 🙂


 65. May 8, 2012
  4:12 pm

  Frk. Hyms

  Jeg er en sucker for madblogs, især når det er “almindeligt” mad, altså noget, selv jeg kan finde ud af og det har jeg netop fundet her hos dig. Jeg har været fast læser i 2 år nu, først via google, men nu via bloglovin 🙂


 66. May 8, 2012
  4:16 pm

  Anita

  Hej 🙂

  Første gang jeg stiftede bekendtskab med din blog var en opskriftsøgning på Goggle. Siden har jeg læst med af og til og bruger ofte siden til at dsøge efter opskrifter – med held 😀

  Hilsen
  Anita


 67. May 8, 2012
  4:27 pm

  yvonne

  Uhmmm,har aldrig smagt deres chokolade shame on me
  Er rigtig lang tid siden jeg faldt over din blog, søgte efter tiramisu,har brugt opskriften siden den er så lækker, din cheesecake Skal snart prøves.
  Ps. det er en fantastisk side du har, er inde næsten dagligt og smugkikke 😉
  yvonne


 68. May 8, 2012
  4:43 pm

  Pernille

  Jeg faldt over din blog da jeg skulle lave en jordbærkage for et år siden 🙂
  Jeg kigger tit herind for at for nye ideer til aftensmad og kager! Hyggelig konkurrence – håber at vinde 😀


 69. May 8, 2012
  4:59 pm

  Susan Jensen

  Hej
  Jeg er ikke længere sikker på, hvor jeg først stødte på din blog, for det er læææænge siden og jeg har været her forbi mange gange. Jeg er vild med dine opskrifter og dine små historier, og så sent som igår brugte jeg faktisk en af dine opskrifter – dog let modficeret, men mon ikke det er helt i din ånd?! 🙂


 70. May 8, 2012
  5:07 pm

  Maria A

  Jaa – konkurrencer!

  Jeg bruger bloggen som inspiration, især hvis jeg liiiige mangler en opskrift på noget. (: Som du ved, sendte jeg dig en mail for lidt tid siden (som du var så sød at svare virkelig hurtigt tilbage på) hvor jeg også forklarer lidt.
  Lækre præmier – ku’ gøre det godt på mit bord (i cirka fire sekunder, så var de væk igen.. :D)

  Maria


 71. May 8, 2012
  5:12 pm

  Maria

  Fandt din blog til at starte med på google da jeg søgte efter opskrifter. Nu følger jeg den fast og prøver fast et ocean af dine dejlige opskrifter som bare altid er helt fantastiske. Dejlig, dejlig blog.


 72. May 8, 2012
  5:15 pm

  Sandra Holm

  Jeg kan ikke længere huske hvordan jeg snublede over din blog, men jeg har vel nok søgt efter noget på google og er blevet hængende siden. Nu tjekker jeg den dagligt for at blive inspireret =)
  Jeg kan godt lide at det primært er hverdagsmad frem for gourmet der er i fokus. Så kan vi alle nemlig være med 🙂


 73. May 8, 2012
  5:16 pm

  Tine

  Fandt din side ved en tilfældighed da jeg søgte efter en opskrift og blev vildt inspireret! Nu følger jeg din blog fast og synes du har de bedste opskrifter 🙂


 74. May 8, 2012
  5:31 pm

  Malene Vegeberg

  Hej,

  Jeg er flittig læser på din blog. Jeg kan ikke prale af nogensinde at have lavet en af dine opskrifter 100 %, men jeg har helt sikkert følt mig inspireret – især af dine mexikanske/tex mex opskrifter.. Jeg elsker mængden af personlighed i din blog. Du udleverer meget, men jeg har respekt for det og ærgrer mig når andre ikke har.


 75. May 8, 2012
  5:34 pm

  Lisbeth Ahlberg

  Tillykke –
  Fandt din side for et lille år siden via Google og opskrifter, næsten samtidig var der en af mine facebook venner, det “synes godt” om din side- og jeg var nysgerrig:-)
  Følger dig dagligt, og bruger dine opskrifter rigtig tit!


 76. May 8, 2012
  5:35 pm

  Anja - honey5_dk

  Jeg fandt dig for en del år tilbage, via google da jeg søgte efter en opskrift. og siden der har jeg altid brugt din hjemmeside/blog.
  Jeg tjekker dagligt din blog, også de dage jeg ikke har brug for en opskrift.. for jeg ELSKER og læse om alle de spændene ting du laver i din hverdag..
  Selvom jeg måske ikke vinder chokoladen, skal du have en stor ros for din gode hjemmeside! :O)


 77. May 8, 2012
  5:49 pm

  Gitte Johansen

  Fandt dig tilfældigt ved at søge på madopskrifter. Manglede inspiration til aftensmad og synes, at dine opskrifter smager skønt og de er lige til at gå til.
  Jeg følger med hver dag. Synes, at du er en spændende person med gang i trods sygdom.


 78. May 8, 2012
  6:02 pm

  Yasmin

  Jeg søgte dengang på Google, og fandt dig derigennem. Jeg læste så videre, og blev helt besat 🙂 så jeg formåede på meget kort tid, at læse helt til begyndelsen og så er jeg blevet fast siden 🙂 god let mad som enhver kan lave – det er jo det man har brug for til aftensmad 🙂


 79. May 8, 2012
  6:23 pm

  Piskeriset

  Tillykke med de mange følgere! Det kan du med rette være stolt af 🙂

  Jeg har været fast læser i over tre år. Startede med at søge på bærtærte, bagte derefter en skøn tærte, vendte kort tid tilbage for at læse mere – og læste derefter samtlige gamle indlæg i løbet af en uges tid 😀


 80. May 8, 2012
  6:28 pm

  Dennis Kjærsgaard

  Google har sendt mig herind flere gange, i jagt på gode opskrifter.
  Nu er jeg fast læser en din fine side 🙂


 81. May 8, 2012
  6:29 pm

  Anne Jørgensen

  Faldt over din blog, da jeg en gang søgte på en opskrift .. tænker det var gulerodskage !
  Følger dig nu både på Facebook og din blog – og sidst men ikke mindst – spiller vi wordfeud .
  Vi har samme smag i råvarer – og samme holdning til , at god mad ikke behøver at være meget dyre råvarer og noget der kun serveres i week-enden ! God mad hører også hverdagen til ! Din blog er inspirerende og jeg kan godt lide du eksperimenterer med de opskrifter du bruger som forlæg . Tænker – og håber – du får god vind i sejlene med din kogebog .
  Behøver jeg skrive at jeg elsker chokolade ?
  Venlig hilsen Anne


 82. May 8, 2012
  6:41 pm

  Carina

  En kollega gjorde faktisk opmærksom på din side, da jeg elsker mad … at lave det, at spise det og eksperimentere mig frem til nye retter, og så sagde hun “Tjek lige newyorkerbyheart.dk – det er liiiige en side for dig :o) Som sagt så gjort og hun fik ret. Derudover skal jeg snart ha’ min debut i New York og har selvfølgelig fulgt din beskrivelse af den skønne by :o) og jeg glæder mig helt vildt! Jeg tjekker din side stort set dagligt – henter dejlig inspiration til aftensmaden, læser dine boganmeldelser og følger i det hele taget lidt med “i dig” på sidelinjen :o) Skøn side og du fortjener langt flere end 1900 der “synes godt om” :o) Mange hilsener Carina :o)


 83. May 8, 2012
  7:09 pm

  Tine

  Det startede alt sammen med en gulerodskage….
  Havde en skøn kollega, der gang på gang leverede det mest fantastiske hjemmebag og til sidst måtte jeg hører hvor hun fik sine opskrifter fra. Og det var så hos dig! Siden er din side blevet fast inspirationskilde både for kager og cookies, men især når jeg løber tør for ideer til middagsmaden. Der er altid noget nyt at prøve. Fantastisk med en livline 🙂


 84. May 8, 2012
  7:13 pm

  Marianne

  Jeg fandt din blog via Lone Landmand. Jeg havde købt hendes kogebog, og fandt derved hendes blog.der fandt jeg så noget om et madblogtræf, og derigennem din blog. Indtil da havde jeg kun besøgt en blog – isabellas veranda, men siden har jeg læst din blog næsten hver dag, og jeg bruger ofte dine opskrifter- til min mands store tilfredshed. Jeg har også sendt henvisning til din blog til mine døtre. Og jeg elsker chokolade.
  Kh Marianne


 85. May 8, 2012
  7:33 pm

  Ungersvenden

  Jeg bruger din blog til to ting. Til at finde nye opskrifter og til at følge med i de ting fra dit liv, du deler på bloggen. Og det er meget hyggeligt!

  – Ungersvenden


 86. May 8, 2012
  7:55 pm

  Birgitte

  Jeg frem til dig da jeg googlede cheesecake, og har siden lavet din cheesecake mange gange, uhm. Nu følger jeg fast med, henter inspiration til brød og aftensmad:-)


 87. May 8, 2012
  7:57 pm

  Christina

  Jeg fandt frem til din side via google – jeg googler ofte opskrifter- og gang på gang var det din side der dukkede op som foreslog :-)(første opskrift jeg lavede – var din calzonepizza – og siden er mange flere afprøvet :-)). Jeg følger løbende med -og er stort set dagligt inde og kigge på siden – derudover følger jeg med via FB.


 88. May 8, 2012
  8:01 pm

  Katrine

  Tak for en god blog 🙂 Faldt over den den hos en anden blogger for nogle år siden, og har fulgt den dagligt siden, som inspiration

  KH Katrine


 89. May 8, 2012
  8:04 pm

  Mathilde oeh...

  Jeg bruger din blog som inspiration, fordi du har rigtig mange gode og spændende opskrifter. Jeg følger med dagligt og har gjort det så længe nu at jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg fandt bloggen, mener dog jeg googlede en opskrift 🙂

  Hilsen Mathilde


 90. May 8, 2012
  8:08 pm

  Britta

  Det er ved at være så længe siden jeg begyndte at følge med herinde, at jeg ikke engang kan huske hvordan jeg fandt din fine blog.
  Men nu følger jeg den via bloglovin’, så jeg kan se når der er kommet lækre nye opskrifter, eller bare indlæg i det hele taget.
  Din madlavning er virkelig inspirerende, og jeg kan godt lide, at du linker til originalopskriften, men samtidig skriver hvordan du selv har ændret i det.
  Der er det hele; hurtigt, nemt og lækkert, men samtidig også mad, der er kredset ekstra om; og det er lige noget for mig, som for nylig har bevæget mig ud i den fagre nye verden, det er at lave mad. Så tak! 🙂


 91. May 8, 2012
  8:10 pm

  Stina

  Jeg har besøgt din blog i laaang tid, og været fast læser, siden jeg startede med at bruge Bloglovin, og jeg kan ikke huske, hvordan jeg lærte din side at kende til at starte med:)
  Jeg elsker at kigge på dine opskrifter og de fine guide-billeder, og siden du har lavet stort set alt, bruger jeg tit din side til inspiration 🙂


 92. May 8, 2012
  8:17 pm

  Dorte S.

  Jeg bruger din blog til inspiration til mad og så syntes jeg bare der er en skøn stemning over din side :o)
  …..ja og så drømmer jeg om at besøge New York en dag :o)


 93. May 8, 2012
  8:21 pm

  Line

  Jeg har læst med i temmelig mange år efterhånden 🙂 Jeg har jo snart haft min egen i 3 år, så det er noget kun længere end det. Du har simpelthen så mange dejlige og tilgængelige opskrifter både til hverdag og til gæster 🙂


 94. May 8, 2012
  8:33 pm

  Ngram

  Jeg fandt din side ved at søge på en opskrift på google. Efter det begyndte jeg at læse din blog og følger jævnligt med. Din blog er faktisk grunden til at jeg begyndte at interessere mig for madblogs overhovedet, og nu har jeg prøvet at starte min egen 🙂 Så tusind tak for det!! Synes din blog er fantastisk!


 95. May 8, 2012
  8:36 pm

  Anne Katrine

  Jeg har læst din blog i mange år efterhånden. Jeg startede med at følge den via Google Friend Connect, men er nu gået over til at følge med via Bloglovin. Jeg læser med for at få inspiration til den daglige madlavning, og fordi dit opskriftsindex er proppet med lækre retter, uanset hvad jeg har lyst til, kan jeg altid finde en opskrift ved dig 🙂


 96. May 8, 2012
  8:39 pm

  Alison

  Jeg mødtes dig hos Clotilda engang og har følgt din blog fast siden. Jeg ofte henter inspiration til aftensmad hos jer.


 97. May 8, 2012
  8:43 pm

  Maria Bjørndal

  Hej Birthe.

  Jeg endte på din blog for et par år siden, hvor jeg søgte efter en opskrift, og blev “fanget” med det samme. Jeg kan godt lide, at dine opskrifter er “nede på jorden” og rigt illustreret – samtidig med, at man også lærer lidt om personen bagved og følger dig “i tykt og tyndt”. Jeg læser din blog hver dag.

  Mange hilsner,
  Maria


 98. May 8, 2012
  8:53 pm

  Karina

  En veninde fortalte om din fantastiske blog og alle de gode opskrifter hun finder hos dig – det er efterhånden flere år siden og jeg tjekker flere gange om ugen om du har fundet på noget nyt 🙂 Er helt vild med mange af dine opskrifter og især det at du beskriver hvordan du oplever smag og det at lave det. Bruger dig rigtig meget som inspiration til madlavning, men syntes også det er hyggeligt at følge dit liv 🙂
  Tak fordi du deler med os.
  Mange hilsner en der altid nyder at læse det du bringer.


 99. May 8, 2012
  8:57 pm

  Charlotte

  Jeg tror faktisk jeg fandt din blog ved at google “verdens bedste gulerodskage” hehe :p Og det er den!!!
  Jeg bruger din blog meget som inspiration til mad generelt men specielt til at finde ud af hvad vi skal have at spise til aftensmad.. er glad for at din blog er så meget nede på jorden sammenlignet med andre madblogs der nemt virker utrolig snobbede og distancerede hvis du forstår?
  Hilsen Charlotte


 100. May 8, 2012
  9:00 pm

  Helle

  jeg fandt dig via google og jeg kikker ofte forbi din blog 🙂


 101. May 8, 2012
  9:01 pm

  Pernille

  Jeg bruger din blog som en kæmpe inspirationskilde. Jeg nyder også bare at læse opskrifterne når jeg sidder og har et roligt øjeblik. Det er spændende at følge med i dine oplevelser, rejser og lækre mad.

  mange hilsner fra Pernille.


 102. May 8, 2012
  9:09 pm

  Birte Poulsen.

  Hvor vildt med 1900 fans! TILLYKKE, og det er velfortjent 🙂
  Jeg fandt dig via google da jeg søgte på en opskrift for et par år siden. Meldte mig så til den daglige email fra dig, da jeg synes det er nogle rigtig, rigtig gode opskrifter du har. Her kan man altid finde noget spændende. Og dejligt at du laver opskrifterne på din egen måde og med hvad du nu har til rådighed. God inspiration fra dig. Og også dine bog anmeldelser. Når din kogebog er færdig, håber jeg du sætter nogle stykker på højkant, som man kan vinde……
  KH Birte


 103. May 8, 2012
  9:23 pm

  Sara Helle

  Din blog har været den første madblog jeg har besøgt.
  Detfangede mig hvordan man kan inspirere folk til at lave de lækreste retter vha. simple ingredienser.
  Jeg er stor fan af din blog, fordi du bruger samme ingredienser som dem jeg vil finde på at bruge. Men også fordi at du giver en rigtig fin gennemgang af hvordan du har lavet retten. Det kan jeg godt lide.
  Første gang jeg stødte på din blog var fordi jeg for 3 år siden ledte efter en lækker pastasalat på google. Billedet af din pastasalat som var på google var virkelig lækre, derigennem er jeg blevet en trofast læser som læser din blog hver dag for at hente inspiration.Lækker konkurrence i øvrigt 🙂

  fortsat god dag 🙂


 104. May 8, 2012
  10:07 pm

  Kirsten

  Fra en af dine faste læsere (hver dag) 🙂
  Jeg bliver altid inspireret af dine dejlige opskrifter, som er dejlig tilgængelige; og så synes at det er hyggeligt at følge lidt med i dit liv også. Tak for en god blog.


 105. May 8, 2012
  10:16 pm

  MARIA WH.

  Allerførste gang, jeg stødte på sin side, var via google, da jeg søgte en eller anden opskrift-husker dog ikke hvilken 🙂
  Siden da, har siden ligget under favoritter, så der er en nem genvej for at hente inspiration og ikke mindst, se hvad du selv har kreeret for nylig 🙂

  Hilsen Maria


 106. May 8, 2012
  10:25 pm

  marie-louise dyhrberg

  Jeg følger din blog dagligt på facebook. Hvordan jeg egentligt ramlede ind i den, aner jeg ikke, men den er til stor inspiration og glæde.
  Og hvorfor er den så det?! Det er den fordi jeg lever en tilværelse som enlig mor til to små drenge, midt på det pulserende Nørrebro, med en fuldtidskarriere som psykologisk konsulent for unge med psykiatriske diagnoser og flere igangværende uddannelser. Opskrifterne falder i vores smag, de er ofte lette at handle ind til, drengene kan lide at deltage, og al den tid jeg ikke behøver at stå over gryderne kan jeg bruge sammen med mine to små elsklinger. Bloggen er en life saver….


 107. May 8, 2012
  10:44 pm

  kathrine Rasmussen

  Hej Birthe. Jeg er en meget stor fan af din blog. Jeg har dig som fast faneblad på mit “skrivebord” i safari, jeg tjekker siden to-tre gange om dagen for at se hvordan det går dig nu, og hvad du har fundet på af mad idag. Min Nytårs menu var tyv stjålet fra dig i år, jeg laver en ting fra dit opskrifts index en gang om ugen og til de gæster der kom i fredags var menu sammensat af din rødvinsmarineret culotte, appelsin glasrede gulerødder og citron kartoffel salat med ruccula. Jeg fik stor ros så for det siger jeg tak 🙂 desuden har jeg være inde og læse din dagbog fra New York flere gange da min kæreste og jeg har bestilt vores rejse nu og skal derover her til august. ( glæder mig meget) og vi skal helst sikkert også en tur med the beast 🙂 vi har besluttet at købe en ekstra kuffert derover, min kæreste skal shoppe og jeg skal have madvarer:-) noget du kan anbefale, eller vil bastille 🙂
  Første gang jeg var herinde var fordi jeg søgte efter noget mad på google, så overskriften Newyorkerbyheart og var hooked. Jeg har længe haft lysten til at udvikle min madlavnings evner og det hjælper din blog mig med. Glæder mig til din kogebog kommer ud. Kærlig hilsen Kathrine


 108. May 8, 2012
  11:32 pm

  Sidsel

  Jeg kigger af og til ind for at få noget inspiration. Jeg mener jeg fandt din blog via. google og synes den er rigtigt god 🙂


 109. May 9, 2012
  2:39 am

  Dea

  Fik den anbefalet og den har været en del af de foretrukne sider på computeren siden.
  Synes det er rart med en blog med alm. med, som alle kan lave. Misforstå mig ikke, gourmetblogs er lækre, men når man kommer hjem fra arb. er det ikke den type mad man går i gang med at lave.


 110. May 9, 2012
  6:43 am

  Pia

  Første gang jeg stiftede bekendtskab med dig og din blog var, da jeg googlede en opskrift (husker ikke lige hvilken). Siden da er jeg trofast læser, og jeg bruger ofte dine opskrifter. Jeg synes, det er spændende at følge med i dit liv og ikke mindst i dine opskrifter. Jeg vil ønske dig en rigtig god tur til USA.


 111. May 9, 2012
  7:29 am

  Jane Andreasen

  Jeg følger med i din blog hver dag. Jeg har læst mange af dine foreslåede bøger og prøvet mange af dine opskrifter.
  Og jeg er endnu ikke blevet skuffet. Håber du bliver ved i mange år endnu og ikke lader dig slå ud af uintelligente menneskers dumme kommentarer og meninger.
  /Jane


 112. May 9, 2012
  7:38 am

  Anna

  Hej
  Jeg har fulgt med i et par år nu, grint, grædt været imponeret og forundret. Jeg synes det er spændende at følge med fra sidelinjen og så bruger jeg dine opskrifter flittigt, det er altid det første sted jeg søger..


 113. May 9, 2012
  8:01 am

  Rikke Jakobsen

  Hej Birthe
  jeg følger fast med, og har gjort det i mange år. Jeg finder inspiration til mad og kage og nyder og læse med. Når man har fulgt dig i så mange år så følger man også lidt med i dit liv. Og Prinsessen er jo bare dejlig.
  Hilsen Rikke


 114. May 9, 2012
  8:13 am

  Mette L

  Kære Birte,
  Jeg fulgte dig i starten på sidelinien (før du fik opskrift index), når jeg fx søgte en opskrift og fandt dig på google. Vores fælles passion for USA (boede i Boston i 2 år) har gjort at jeg igen og igen har opsøgt din side når jeg liiiige ville lave crab cakes, cookies, burgers, peanutbutter dressing osv osv.
  Nu er jeg fast “follower” og tjekker din side mindst et par gange om ugen – og du er bestemt medvirkende til at vores aftensmad er blevet mere varieret 🙂
  Glæder mig til din kogebog udkommer!
  DBS Mette


 115. May 9, 2012
  8:22 am

  Edith Kristensen

  Hejsa.

  Tillykke med de mange læsere 🙂
  Jeg fandt dig på Sushistegens blog og læser nu fast med – og bliver inspireret til stort og småt. Det er jo altid godt, når man kan få nogle nye ideer til hverdagsmaden og lidt af det sjove 🙂

  Mvh.
  Edith


 116. May 9, 2012
  8:40 am

  Birgitte S.

  Det var da noget, der kunne få folk ud af busken, hva?! 🙂 Jeg fandt vej til din blog via en anden mad-blog, som jeg ikke engang kan huske længere, men din er jo fantastisk, så jeg er daglig gæst. Jeg er alt får dårlig til at kommentere, men nyder alle dine ord. Jeg bruger rigtig tit din blog, hvis jeg skal bruge opskrift på en god salat, noget med kylling, eller hvad jeg nu savner inspiration til. Din madstil er lige mig – lækkert og indbydende – uden at det bliver alt for opstyltet.


 117. May 9, 2012
  8:54 am

  Sandra

  Følger din blog fast – og så søger jeg jævnligt efter opskrifter herinde (og ellers kommer jeg til dem via google).
  Noget af det rigtig skønne ved din blog, er man altid kan bygge videre og/eller pille af på dine opskrifter. Det er mad med råvarer der er let tilgængelige = god hverdagsmad med et lille pift ind imellem.

  Derudover, så er du menneskelig – du deler ud af dig selv, og det er fedt, for ellers bliver det altså lidt for “tørt” for mig:-)

  Rigtig god tur til NY!


 118. May 9, 2012
  9:07 am

  Anne

  Jeg er trofast læser og kigger med stort set hver gang du oploader et nyt indlæg – jeg bruger ofte dine opskrifter som inspiration, da de fleste er rettet mod hverdagsmad 🙂
  Jeg fandt din blog sidste år, hvor jeg søgte inspiration til muligvis selv og starte en blog og wupti – nu har jeg jo min egen 🙂


 119. May 9, 2012
  9:19 am

  Camilla Toftlund

  Jeg følger dig på bloglovin, hvilket jeg har gjort fra første gang jeg faldt over din blog (via søgning på Google). Jeg bruger din dejlige blog til inspiration til hverdagsmaden og små “projekter” i weekenderne, når der er mere tid til at hygge sig i køkkenet 🙂


 120. May 9, 2012
  9:35 am

  Gitte

  En kollega henviste til din blog, og jeg har været en flittigt bruger siden da. 🙂


 121. May 9, 2012
  10:22 am

  Karen F. E.

  Jeg googlede vist efter en opskrift på google og har hængt ved siden (det sidste lille års tid). Jeg bruger din blog til at følge med i de spændende opskrifter, og så nyder jeg at læse om dit liv! Tak for det! Mvh Karen


 122. May 9, 2012
  11:47 am

  Pia

  En veninde anbefalede din blog – og må give hende ret den er fantiastik. Det er altid muligt at finde noget godt – til hverdag, til gæster, til hygge ja, til en hver lejlighed. Den er så hyggelig, og så elsker jeg dine billeder.


 123. May 9, 2012
  12:31 pm

  Mona Møller

  Jeg har fulgt dig i 5 år. Fandt sitet ved en tilfældighed, ved en søgning på google.Jeg husker ikke hvad jeg ledte efter. Sitet kom under foretrukne, og fast følger i 2008, da jeg oprettede blog. God tur “Over there” og held og lykke med kogebogs projektet. Jeg glæder mig til at se resultatet, for jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver godt.


 124. May 9, 2012
  1:59 pm

  Sanne

  Hej Birthe
  jeg har fuigt dig i tykt og tyndt i flere år og ja det er en dejlig blog du har:) jeg har brugt mange af dine opskrifter for det er dejlig let hverdagsnad, lige efter min smag og mine kræfter er nemlig heller ikke store,, så tak for det 🙂
  hilsen Sanne


 125. May 9, 2012
  2:11 pm

  Jannie Storgaard Klausen

  Jeg har fulgt fast med de sidste 1-2 år, har afprøvet mange dejlige opskrifter herindefra og har også mine “ynglings” 😉


 126. May 9, 2012
  2:42 pm

  Mia

  Hej Birthe 🙂
  En studiekammerat viste mig din side tilbage i 2009. Jeg har hængt ved siden da 😉 nu følger jeg med via Bloglovin og selvfølgelig facebook! Jeg er tosset med din blog og når jeg skal bruge en opskrift er din side oftest den første jeg klikker ind på. Tusind tak for en dejlig blog 🙂


 127. May 9, 2012
  3:14 pm

  Eeyorenyk

  Jeg søgte engang efter en madopskrift og havnede herinde … Og så er jeg blevet hængende siden. 😉


 128. May 9, 2012
  4:40 pm

  Michelle

  Hej 🙂

  Jeg har fulgt fast med i nogle år og har lavet en del opskrifter. Jeg synes det er en super side du har!
  Det var min gamle engelsklærer, Sarah, der for nogle år siden nævnte din blog og siden har jeg fulgt den. Tusind tak for en super blog 😀


 129. May 9, 2012
  5:37 pm

  Kristine

  Kom oprindeligt herind fordi jeg googlede en opskrift 😉 Og så blev jeg ved med at vende tilbage fordi jeg syntes du har en rigtig god blog. Bruger den til at søge inspiration, og får næsten altid gode ideer 🙂

  Endnu en gang: fantastisk blog 😀


 130. May 9, 2012
  5:48 pm

  Joy

  For 2 år siden søgte jeg efter en opskrift med tigerrejer og google ledte mig ind til din blog. Siden da har jeg fulgt din blog dagligt og har ikke tal på hvor mange af dine opskrifter jeg har benyttet.
  Jeg blev også inspireret til at starte min egen blog (Joyofcoffee), så jeg må sige at din blog har haft stor betydning for mig 🙂


 131. May 9, 2012
  7:31 pm

  Natasha

  Så vidt jeg husker, kom jeg ind på din blog, fordi jeg søgte på en opskrift på cookies. Siden da har jeg brugt dine opskrifter som inspiration til aftensmad, og jeg tjekker din blog dagligt 🙂 kan slet ikke vente, til at din kogebog udkommer!


 132. May 9, 2012
  8:06 pm

  Randi

  I første omgang fandt jeg din blog i forbindelse med, at jeg søgte på Google efter en opskrift. Nu kigger jeg jævnligt forbi 🙂


 133. May 9, 2012
  8:29 pm

  Camilla

  MUMS – jeg savler allerede en smule ned i tastaturet 😉

  Jeg ved faktisk ikke helt hvordan jeg “fandt” din blog… men jeg tror nok du var på en blogroll på en (kage)blog jeg læste inden jeg helt vidste hvad blogs var. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det her var værd at følge med i, og det har jeg gjort trofast lige siden 🙂

  Jeg bruger lang tid på at læse dine indlæg – jeg synes det er så dejligt, hvordan der både er opskrifter og “hverdag”, det er nemlig så hyggeligt at læse. Men jeg bruger den naturligvis også som inspiration, og det sker ganske jævnligt at jeg giver mig i kast med at lave de retter jeg har set hos dig. Det sker desværre ikke helt så tit som jeg gerne ville – men sådan synes jeg nu tit det er, uanset hvor (bog, tv, blog osv.) jeg finder min inspiration 🙂


 134. May 9, 2012
  9:05 pm

  Anette Sandvad

  Hej,
  Sidste år besøgte min familie og jeg New York for første gang. Det var en fantastisk oplevelse for os alle tre, og da vi var hjemme igen søgte jeg på alt muligt om The big A 🙂 Og så dukkede din blog op 🙂 I starten læste jeg alt hvad du havde skrevet om NY, men det gik jo hurtigt op for min at din blog handlede om meget andet.Om mad, din hverdag, dit helbred og din kat og meget andet. Nu er jeg så fast læser af din blog, så jeg er glad for at kunne sende dig denne lille hilsen, og jeg formoder, det også er rart for dig at vide lidt om hvem der følger dig 🙂 Jeg ønsker dig en rigtig fantastisk rejse til NY og jeg glæder mig meget til at høre om den. Mange venlige hilsner Anette


 135. May 9, 2012
  9:30 pm

  Henriette

  Jeg søger altid efter nye lækre opskrifter og havnede på din side.
  Jeg har selv en stor passion for USA og Amerikanske lækkerier og følger dagligt dine indlæg/ opskrifter, de er til stor inspiration for mig og familie.
  Super lækre opskrifter der er nemme at gå til og ros til dig for de inspirerende billeder af dine retter, mums.
  Håber du får en fantastisk tur til USA og får tid til at shoppe lidt lækkerier med hjem.
  Henriette Engom larsen


 136. May 9, 2012
  10:05 pm

  EVA

  HEJ:JEG HØRTE FRA MIN DATTER AT HVIS JEG MANGLEDE EN OPSKRIFT PÅ ET ELLER ANDET HAVDE HUN ET LINK OG LINKET VAR “NEWYORKERBYHEART” OG JEG SKAL DA LIGE LOVE FOR AT HUN HAVDE RET- JEG HAR IKKE SIDEN MANGLER NOGET I DEN RETNING- ALTID FINDER MAN NOGET SUPER GODT- OG DET ER GODT.
  JEG FØLGER DIG DAGLIG, RIGTIG SPÆNDENDE AT HØRE OM DINE OPLEVELSER OG NYDER DE DEJLIGE BILLEDER FRA DINE TURE- VIL BARE SIGE TAK FOR DIG.MVH EVA


 137. May 9, 2012
  10:25 pm

  Henriette Roberts

  Det er flere år siden jeg via et google link på en opskrift fandt denne blog. Jeg tjekker hver dag på nye opskrifter, da jeg får mail herom.
  En rigtig god madblog.


 138. May 10, 2012
  7:33 am

  Michelle

  Hej Birthe.
  Ja jeg fandt din blog ved at søge på en opskrift på google, tror faktisk at det var din Nudelsalat..:)
  og siden den dag er jeg blevet en fast læser af din blog, som jeg bruger til inspiration til hverdagsmad og festmad.
  Jeg elsker også at læse om dine besøge af diverse restauranter/cafeer.
  Er rigtig spændt på din kommende kogebog, den glæder jeg mig rigtig meget til at se.


 139. May 10, 2012
  10:22 am

  Annika

  Jeg er fast læser, og abb via feed.
  Startede med at komme ind ved et søgning efter en opskrift i sin tid, og er blevet hængende, både for inspiration, både til mig selv, men sender ofte link til min mor og søster, som også nyder tingene (men ikke vil/kan fatte det med at abb. på en blog).
  Så jeg er super glad for din blog, laver jeg ikke tingene selv, er der håb for at de andre gør.


 140. May 10, 2012
  10:24 am

  ingefd

  Jeg fik dig anbefalet af en anden, som læste mange blogs. Så jeg kiggede ind i ny og næ, indtil jeg endelig fik oprettet mig på blogger, så jeg kunne følge mere med 🙂


 141. May 10, 2012
  11:58 am

  Anja

  Hej Birthe 🙂

  Jeg har fulgt din blog i mange år efterhånden, jeg stødte ind i dig første gang på Jubii debatten. Der igennem gik jeg på opdagelse i dine opskrifter. Da du lavede dit opskrift index blev jeg for alvor afhængig. Jeg nyder at læse alle dine små historier og dine lækre opskrifter. Selv min mand refererer nu til din side og spørger ofte om det er en new yorker vi skal have til middag 😉

  Jeg håber du bliver ved mange år endnu og jeg glæder mig til at se din kogebog den bliver uden tvivl et hit..

  Kærlig hilsen Anja…..


 142. May 10, 2012
  12:40 pm

  Lisbeth Kaspersen

  Først og fremmest god ferie :o)
  jeg blev opmærksom på din side, fordi en bekendt linkede til en af dine opskrifter.
  siden er du kommet på favoritsiden, og jeg kigger fordi dagligt.
  dine opskrifter er fotograferet og beskrevet så det er muligt at gentage det derhjemme, og de er meget, meget inspirerende.
  dit positive livssyn, trods sygdom og mange smerterm suger jeg lidt af til at holde fast i det vigtige i livet. Nogle gange kan man hænge fast i bagateller.
  kh
  Lisbeth


 143. May 10, 2012
  4:49 pm

  Christiane

  Hei! Jeg fant bloggen din for mange, mange år siden, jeg tror det var via et Google-søk. Jeg bruker oppskriftsindexen din stadig vekk når jeg trenger gode oppskrifter, og så leser jeg bloggen din nesten daglig for inspirasjon til lekker mat og som en påminner om å ikke ta min egen helse for gitt 🙂 Jeg er så glad for deg og din kommende bok, ønsker deg lykke til og en fantastisk ferie! *Klem*


 144. May 10, 2012
  5:43 pm

  Ole Holm

  Jeg fandt en opskrift på rigtig Gullasch, og så brugte jeg den fremover. Derefter fandt jeg en god opskrift på noget så simpelt som burgerboller – alt sammen via google på newyorkerbyheart. Nu søger jeg tit på newyorkerbyheart førend jeg googler. Jeg synes simpelt at opskrifterne virker rigtig gode, godt skrevne og indbydende illustrerede.

  Med venlig hilsen

  Ole H.


 145. May 10, 2012
  8:46 pm

  Lotte Boesgaard

  Jeg kom ved et tilfælde ind på din blog, og jeg blev straks fanget! Jeg blev hurtigt en trofast læser, og modtager dagligt dagens update :o)
  Jeg bruger både bloggen som inspiration til den daglige madlavning i hjemmet, og i planlægningen af maden på mit arbejde – jeg laver madplaner på et behandlingshjem og laver efterfølgende maden med de unge på institutionen. Jeg er blevet meget meget glad for din side, især fordi den er inspirerende og levende – og fordi den har et absolut fortrinligt opskriftsindeks!
  Jeg glæder mig meget til bogen!!!


 146. May 11, 2012
  1:31 pm

  Kirsti

  Jeg fandt din blog i forbindelse med jeg søgte giveaways i blogland!
  Det er en super skøn blog du har her!


 147. May 11, 2012
  5:53 pm

  Heidi

  Hej Birthe

  Ja, min historie på din fantastiske blog er, at jeg skulle bruge lidt inspiration til en kyllingesalat, og min gode ven Google ledte mig til din “Luksus kyllingesalat”. Der må jeg sige, at alle dine skønne opskrifter fangede mig, og det samme gjorde dine beretninger om livet, rejser, etc., så siden har jeg været en fast læser – og ja, det er vel omkring 4 år siden nu, tror jeg! Så jeg har mange print-outs af dine opskrifter i min opskriftsbog ;o)

  Der gik noget tid, inden jeg gav mig til kende herinde, men jeg tror, at første gang jeg skrev til dig, var da jeg foreslog dig og din kæreste at køre et smut til Grene Sande udenfor Billund…! Der opdagede jeg vist, at du bor ikke så langt fra mig, og så var det jo om at dele ud af gode råd..!

  Derudover elsker jeg at spille både Wordfeud og Rumble imod dig – føler næsten jeg kender dig…!

  Tak for din fantastiske blog, som jeg håber, du fortsætter i mange år…!

  / Heidi


 148. May 11, 2012
  8:46 pm

  Mia Frantzen

  Kære Birthe
  Jeg kom ligesom mange andre ind i dit univers samtidig med gulerodskagen fra New Orleans. – Har faktisk prøvet alle de opskrifter, som du har skrevet fantastisk, super, enestående osv ved. – Nu bruger jeg din blog på en lidt anden måde end mange andre. Jeg er lærer og har en elev, som har fået konstateret samme triste sygdom, som du har. Det er svært at stå på sidelinjen – og se smerterne tage over. Hun har lige fået en kørestol, da hun lige som dig mangler kræfter. Når du sætter ord på din sygdom, så forstår jeg bedre, hvordan det føles at være hende.


 149. May 11, 2012
  10:12 pm

  mimi

  Hej Birthe
  uhmm bliver jo nød til at se om jeg kan vinde chokolade ! Jeg faldt ovre din blog en gang hvor jeg googlede en opskrift, og siden da er det dig jeg tjekkede ud hver gang jeg skal lavede noget the amarican way ! Samtidig er jeg jo også endt med at følge din blog, og tager hatten af for din kamp, og dit gåpåmod !Min kærester som ellers ikke er så meget til blog, ( skal siges vi begge to har været i køkken i mange år ) kommer også, kan du ikke tjekke om hun har en opskrift på det der. Du har dælme svaret på meste. Tak for det
  🙂 Mimi


 150. May 11, 2012
  10:38 pm

  Rikke Laasby Møller

  Hejsa Birthe,

  Stort tillykke med de 1900 😀 Og god tur til New York skønt at komme lidt hjemmefra og opleve en masse dejligt 😀 Pas på dig 😀
  Jeg søgte engang efter en opskrift på Google og der dukkede dit navn op – jeg lagde ikke så meget i det i starten, men da jeg søgte flere opskrifter dukkede du op igen og igen, så blev jeglidt nysgerrig og lurede på din blog, og der blev jeg både inspireret af opskrifterne, dine ærlige historier og fortællinger og selve bloggen og det univers der følger, så du har både inspireret mig til, at lave noget i mit køkken og til, at starte min egen blog. Jeg har været positiv overrasket, over hvor dejligt det er at surfe rundt i blogland, så tak for inspirationen….

  Knus Rikke


 151. May 12, 2012
  2:18 pm

  karen

  Jeg bruger din blog næsten hver lørdag når jeg laver madplan til næste uge – og det er skønt.


 152. May 12, 2012
  8:00 pm

  Heidi Mortensen

  Jeg bruger din blog til inspiration til mad. Jeg synes utrolig godt om layoutet, billederne og dine kommentarer. Jeg er ikke fast læser, men surfer rundt og får altid lsyt til at afprøve det ene eller det andet. Det er flere år siden jeg faldt over bloggen – formodentlig efter en opskriftsøgning på google. Held og lykke fremover – jeg håber du fortsætter i mange år endnu.
  Bedste hilsner, Heidi


 153. May 12, 2012
  8:21 pm

  Louise Bæk Thomsen

  Kære Newyorkerbyheart,

  Svaret på, hvordan jeg bruger din blog, er ret simpelt; vi deler en forbeholden kærlighed til the Big Apple!
  Har selv været au-pair over there og fik muligheden for at tage en Grey Hound til New York og opleve byen på egen hånd, og siden har jeg været dybt forelsket! 🙂
  Grundet studier og få økonomiske midler er det nu 5 år siden jeg forlod Virginia Beach og min værtsfamilie, men med et stort ønske om at komme tilbage til staterne og ikke mindst New York – og minderne lever indtil da gennem din blog og dine billeder fra byen (jeg har tilsvarende billeder, fra nøjagtigt samme steder og vinkler).
  Oprindeligt startede jeg med at besøge din blog for madens skyld; lækre og til tider dejligt utraditionelle opskrifter fangede min opmærksomhed – faktisk er en opskrift med rosenkål ‘skyld’ i bekendtskabet. Jeg besøger din bolg et par gange om ugen, dels for at finde nye opskrifter og kigge på fristende billeder, dels for at opleve ‘dit New York’, og hver gang er jeg lige imponeret over din ihærdighed og indsats!

  Godt gået, og tak for en fed blog! 🙂


 154. May 13, 2012
  8:16 pm

  Lene Kristensen

  Følger bloggen, og nyder de mange forskelligartede indlæg, ikke kun dem om mad.
  Efter at have læst dine rejsebeskrivelser har jeg fået en ny drøm: At komme til New York.
  Tak for en fed blog.


 155. May 13, 2012
  9:20 pm

  Louise

  Åh… din gulerodskage. Jeg googlede efter gulerodskage og kom ind på din hjemmeside. Jeg laver aldrig anden end den, bruger dog brun farin i stedet for sukker, og jeg læser meget ofte din blog. Din passion for mad, din kat, kæresten, familien og din kærlighed for USA, livet som du nu kan leve det er bare så dejligt at følge med i, selvom man aldrig har mødt dig. Dog føler man at man kender dig… bare lidt. Du og din blog er der altid når man står og glor træt og uinspireret ind i køleskabet. Tak… og tak fordi du gider og har gejsten.
  TAK!!!


 156. May 13, 2012
  9:42 pm

  Bianca

  Kære Birthe!
  Jeg har vist læst din blog i længere tid end jeg egentlig var klar over. Havde den anden dag fingrene i min gamle bærbar og hvad lå fint under fortrukne?! 🙂
  Jeg bruger din blog rigtig meget til at søge inspiration og efter jeg har mødt dig IRL til at følge dig og dit liv, da jeg synes du er et fantastisk inspirerende menneske. Derfor kommer min vej tit forbi dig, og selvom jeg ikke altid får lagt en kommentar, betyder det meget for mig at kunne følge dig og de input du kommer med til den skønne madverden samt verdenen i al almindelighed.
  Glæder mig til at læse mere fra din hånd, for kan slet ikke leve uden at snuse rundt på denne skønne blog.
  Tak fordi du er dig!
  Knus Bianca


 157. May 14, 2012
  8:52 pm

  Ann Mølgaard

  Første gang jeg faldt over din side, var via en Google søgning på en ægte amerikansk klassiker; Cookies :p Siden har jeg bagt mange herlige kager og brød fra din side, som har spredt stor glæde i hjemmet, hos familien, vennerne og kollegerne. De spørger altid hvor jeg har den fantastiske opskrift fra, newyorkerbyheart.com selvfølgelig 😀 Samtidig nyder jeg din dagbog fra dine rejser, har ligesom dig tabt mit hjerte til The Big Apple, det bringer dejlige minder frem. Tak for dejlig inspiration 🙂


 158. May 15, 2012
  1:08 pm

  Louise Vilsbøl

  Jeg googlede cheesecake for to år siden og kom derved ind på siden. Jeg har fuldt med hver dag (mere eller mindre) lige siden 🙂


 159. May 15, 2012
  2:34 pm

  Susanne Jakobsen

  Hej 🙂
  Jeg tror, jeg fandt din hjemmeside gennem google for 1 eller 2 år siden i grill sæsonen, hvor jeg havde lyst til at marinere noget. Og jeg valgte din marinade, udover den så lækker ud, så fordi din hjemmeside hed noget med New York. Jeg er nemlig max glad for New York, og kunne tage derover hvert år, hvis der var råd til det. Vi har kun været derovre et par gange endnu.
  Jeg har siden fulgt med regelmæssigt både i dit liv og dine opskrifter, som jeg bruger af og til, oftest som inspiration. Jeg synes det er dejligt, at du både kommer med din måde at gøre det på, men også henviser til den originale opskrift.
  Da du nu også udlover chokolade med lakrids, som er min yngling efter at have været på færøerne for et par år siden, ville jeg da give mit besyv med.
  Jeg glæder mig i øvrigt til at høre mere, når din tur til USA er i gang og overstået, også fordi du måske kan inspirere yderligere med steder at spise og ting at se i NYC. Vi skal nemlig også derover i år på bryllupsrejse.
  Mange hilsner
  Susanne


 160. May 15, 2012
  8:32 pm

  Ingelise Thomsen

  Kære Birthe
  Jeg har været fast og daglig læser af din dejlige blog— blev bekendt med bloggen sidste år gennem min søn— vi delte en opskrift og han kendte til din blog og derfor blev jeg fast bruger på din blog—- hvor heldg kan man være. kære birthe tak for det og iøvrigt god tur til Amerika. Knus ingelise Th.


 161. May 16, 2012
  12:48 pm

  Betina

  Jeg fandt din blog igennem min mor, som nærmest ikke kan lave mad uden at have dig ved sin side. Hun bruger slet ikke kogebøger mere efter hun fandt din blog!
  Jeg er ikke så god i et køkken, men jeg har flere gange fulgt din opskrift på amerikansk gulerodskage – den er virkelig den bedste gulerodskage jeg nogensinde har smagt!
  Kh


 162. May 16, 2012
  1:16 pm

  Litzy

  Hmmm nu skal jeg jo tænke mig godt om, for hvordan var det nu lige jeg blev obs på din side første gang…

  Jeg tror faktisk at jeg engang i tidernes morgen søgte på en opskrift og så poppede din blog op ibland søgningerne.
  Derefter blev jeg helt hooked og kan huske jeg sad i pauserne og skrev din opskrifter ind i min opskriftbog så jeg altid har dem ved hånden hvis jeg skulle få lyst til at prøve en af dem en dag 🙂

  Og jeg følger fast med herinde. Det ikke altid jeg når at læse med hver dag, men er her i hvert fald et par gange om ugen.


 163. May 17, 2012
  9:51 am

  Rikke

  Hej 🙂
  Din blog er en af de første jeg kigger på når jeg mangler inspiration til mad, både til hverdag og fest 🙂 Jeg har af og til googlet en ret hvor du også dukker op, og jeg er evig taknemmelig for dine lækre opskrifter.


 164. May 17, 2012
  12:04 pm

  Camilla Bagger

  Første gang jeg var herinde var fordi min fætter havde lavet en vildt lækker “Chicken Masala”. Så søgte jeg på google og fandt din hjemmeside. Jeg er nu en rimelig fast følger af din hjemmeside og bruger den meget som inspiration til når jeg ikke ved hvad vi skal have og spise til om aften. Jeg elsker hjemmesiden, da jeg føler det er let tilgengængelig mad og alligevel noget anerledes og lækket som kan forsøde livet:D


 165. May 17, 2012
  2:04 pm

  Lise B

  Åh Birthe hvor skal jeg starte.
  jeg har fuldt fast med i bloggen i lang tid, i et par år vil jeg tro. Startede vidst da jeg opdagede blogverden, og selvsagt er glad for mad også landede jeg her 🙂 Jeg læser med her fordi mange af dine retter ikke er fancy-pancy og altså noget jeg kan blive inspireret af når jeg laver dagligdagsmad, hvilket man jo oftest gør. Også har jeg bare den største respekt for dig som person, fordi du er som du er, og siger den sandhed mange andre ikke vil ud med.
  God vind fremover søde Birthe.

  Lise B
  http://lisepaasu.blogspot.com


 166. May 17, 2012
  2:14 pm

  Gitte Jensen

  Jeg fik kendskab til din super fede blog fra min kusine. Jeg bruger bloggen både som inspiration til hverdagsmad og når vi får gæster. Jeg følger bloggen ofte men ikke dagligt. Syndes bl.a at det er rart at der er så mange billeder.


 167. May 17, 2012
  3:45 pm

  Jette

  Hej

  Konkurrencer får jo ofte folk ud af busken, og ja …det chokolade ser syndigt lækkert ud.

  Jeg googlede efter en opskrift og endte hos dig – jeg bruger din blog som inspiration til at lave lækker mad. Der er altid nye idéer at hente, og så man får lyst til at prøve sig frem med nye retter. Jeg kan godt lige at eksperimentere, men til daglig med arbejde, 3 børn, fritidsaktiviteter osv. kan kreativiteten være på et meget lille sted – derfor er det rigtig fedt at følge med på din blog og få inspiration til at gøre lidt mere ud af det.

  … Og vedrørende konkurrencen, så bliver jeg 36 år den 24. maj, så det kunne jo være en pragtfuld fødselsdagsgave at vinde din konkurrence!

  Tak for en dejlig blog og alt den tid du bruger på den.

  Med venlig hilsen
  Jette


 168. May 17, 2012
  8:08 pm

  Pia Dahl

  Jeg kom ved et tilfælde ind på din side via Google, for lang tid siden, fordi der var en på babyxplore.dk der anbefalede din gulerodskage. Den er sidenhen blevet bagt mange gange, til glæde for mange mennesker.
  Efterfølgende har jeg altid taget dit link, hvis jeg har googlet opskrifter, og jeg er aldrig blevet skuffet. Den seneste er dine kyllingespyd 🙂

  Nu glæder jeg mig bare til din kogebog, den skal jeg helt sikkert have 🙂

  Hilsen Pia


 169. May 18, 2012
  1:14 pm

  Hanne

  Hej Birthe,

  Jeg blev opmærksom på din blog via Jubii debatten. Og første gang jeg kastede mig ud i en af dine opskrifter var da jeg skulle lave kringler. Jeg har til sidst nødt til at skrive til dig fordi jeg simpelthen ikke kunne greje teknikken med at klippe dem op i siderne. Du var så sød at forklare mig hvordan 🙂 Det er blevet til mange kringler, gulerodsbrud, Gunvorkager og andre lækkerier siden. Meyers suppe med ostebrød var et kæmpe hit! Men synes bare ikke man kan købe suppeblandingen mere på hans side??? NÅ men jeg abonnerer på nyheder herfra og jeg elsker at læse din blog generelt, jeg har også fib 😉 Og så søger jeg ofte inspiration, der er ALTID en god idé uanset hvad man skal lave og hvilke råvarer man har til rådighed.

  Jeg har delt kendskabet til din blog med mange og ved at folk generelt synes det er dejligt at opskrifterne er lige til at gå til. Selv er jeg her stort set dagligt for at lure. Tak for det store arbejde du lægger i det 🙂

  Fibkram fra

  Hanne


 170. May 18, 2012
  9:55 pm

  Stine

  Hejsa 🙂
  Jeg kom, ligesom så mange andre, ind via google første gang og opdagede lynhurtigt, at vi deler interessen for de samme ting; MAD, bøger og rejser, så har fulgt flittigt med siden. Jeg er typen, der læser kogebøger og madblade for hyggens skyld og kan derfor surfe rundt herinde i lang tid, selvom jeg ikke er på jagt efter en opskrift 🙂


 171. May 18, 2012
  10:00 pm

  glennie andersen

  Har fuldt med på siden ofte, da der næsten altid kommer frem når jeg googler en opskrift. Jeg var slet ikke klar over der var en facebook side, den må jeg nok hellere se nærmere på og tilmelde mig 🙂 men dejlig side med spændende opskrifter. Forsæt endelig den gode stil


 172. May 19, 2012
  1:57 pm

  Sarah Kindberg Bach

  Kom ind på din hjemmeside tilfældigt da jeg søgte på diverse opskrifter, for nok snart 2 år siden, og har siden brugt den som et fast indslag til at blive inspireret til diverse retter, kager og sågar også bøger 🙂
  Håber du fortsætter og glæder mig til flere spændende opskrifter.
  God vind. Sarah


 173. May 19, 2012
  6:39 pm

  Hanne

  Jeg dumpede ind på siden ved en googlesøgning, og har fulgt med siden. Det lader til at vi har nogenlunde samme smag indenfor madlavning, ihvertfald fristes jeg ofte af det du laver.


 174. May 19, 2012
  10:36 pm

  Anne Christensen

  Havde brug for en opskrift på gulerodscup cakes med snask…og VUPTI her er jeg 🙂


 175. May 20, 2012
  9:04 pm

  Camilla

  Jeg bruger din blog som inspiration og til hyggelæsning.

  For flere år siden så jeg en henvisning til én af dine mange dejlige opskrifter, og siden har jeg fulgt bloggen.

  Jeg kan godt lide, at det ikke altid handler om mad 🙂

  Og så elsker jeg bare chokolade…


 176. May 20, 2012
  9:14 pm

  Camilla

  Jeg følger fast med på din blog, du har givet mig en masse inspiration til mange lækre kager og retter, det er altid spændende at prøve noget nyt og blive inspireret. Du har i det hele taget åbnet mine øjne for “blog-land.” TAK


 177. May 20, 2012
  9:24 pm

  Tina Bonde Andersen

  Jeg googlede efter en opskrift for flere år siden, og kom ind på din side. Herefter har jeg jævnligt fulgt dig både for madens og for hyggens skyld.
  Har flere af dine opskrifter som yndlingsopskrifter.


 178. May 20, 2012
  9:28 pm

  jane noer

  Mener jeg ledte efter en opskrift og endte på din side, har brugt den siden når jeg leder efter noget bestemt eller bare mangler inspiration. Elsker det at man kan finde opskrifter på nettet, hvad gjorde man lige før? 😉


 179. May 20, 2012
  9:43 pm

  Carina Petz

  Jeg er ligesom mange af de andre “endt” herinde da jeg Googlede en opskrift. Jeg synes det er vildt spændende at følge dig herinde, du laver nogle ret fantastiske ting – så tak for inspirationen 🙂


 180. May 20, 2012
  9:44 pm

  Ann

  Jeg elsker din blog og besøger den min. 2 gange om ugen, for at finde ny inspiration til madplanen og har endnu ikke lavet en ret, der ikke faldet i familiens smag:-)


 181. May 21, 2012
  7:53 am

  Karina

  Jeg er landet her et par gange når jeg har googlet en opskrift. Sjovt nok har det været kager/dessert hver gang 🙂 Har blandt andet været forbi Rocky Road et par gange – og også brugt en chip cookie opskrift herfra. Nu kigger jeg forbi en gang imellem for at se om er nyt til husholdningen 🙂


 182. May 21, 2012
  1:27 pm

  Ole Møller

  Birthe
  jeg er tit inde op din Blok for finde opskrifter, du laver noget fantastisk mad og det smager bare super.
  hilsen Ole Møller


 183. May 21, 2012
  7:57 pm

  Tina

  Stødte først på dig på jubii for et par år siden, og har siden tit besøgt din blog, både til inspiration til “privat”maden, men også i forbindelse ned mit arbejde som hjemkundskabslærer.

  Mvh Tina


 184. May 21, 2012
  10:01 pm

  Elisabeth

  newyorkerbyheart dukkede op da jeg søgte på oplevelser i New york, og efter jeg havde læst dine rejsebeskrivelser har jeg samlet dem i en folder til vi ( mine børn, svigerbørn, mand og jeg tager turen til New york. hidtil er det kun blevet til pitstop, undervejs til min familie i Cali… Jeg blev nysgerrig, og ville vide mere om dig, derfor har jeg næsten været igennem alle dine indlæg, og føler jeg kender dig ( håber jeg kan holde mig i skindet, og ikke gi`dig knus, hvis vi engang mødes… he he). Dine hudløs ærlige indlæg, er gode at få forstand af, og dine opskrifter redder mig ofte <3


 185. May 22, 2012
  11:23 am

  Lisbeth Fuglsang Kristensen

  Kan ikke huske hvordan jeg stødte på din blok, men jeg har nu kigget med i 4-5 år – gerne flere gange om ugen.Jeg kigger primært på maden – billederne og selvfølgelig opskrifterne. Har fået megen god inspiration gennem årene. Det er mad, de fleste kan være med på. Ikke alt for komplicerede opskrifter, men alligevel spændende og anerledes. Læser selvfølgelig også ind imellem hvad du ellers har på hjertet. Dette er første gang jeg skriver kommentar/indlæg. Jeg elsker nemlig lakrids på alle måder.


 186. May 22, 2012
  11:50 am

  Gull-Maj

  Hej bruger din blog som inspiration, og henvisninger til andre blogs. Du er blevet et fast opslagsværk for bestemte kager, din gulerodskage er hittet i øjeblikkket herhjemme. Jeg foretrækker dig fordi du skriver om den type mad som vi spiser herhjemme og igen fordi du henviser til andre bloggere som vi bruger til vores temaaftener. Tror jeg fandt frem til dig via en anden blogger, måske karen klarbæk? Du er på min daglige blog-tjek. Har 4 blogs jeg tjekker hver dag.


 187. May 22, 2012
  12:58 pm

  Lone Slot Lauridsen

  Hej Birthe
  Min mor havde fundet en opskrift på din blog, så på den måde fandt jeg vej til dig og din dejlige blog 🙂
  Jeg følger med på bloggen stort set hver dag og bliver inspireret både mht. mad og bøger.
  Og så er det interessant at følge dig som menneske 🙂


 188. May 22, 2012
  5:22 pm

  Christine S

  Jeg følger din blog fast 🙂 Det er fedt at blive inspireret til aftensmad så ofte 😀 Jeg tror nok at jeg fandt dig på google, da jeg søgte efter madblogs – og koblet sammen med at der er så mange andre bloggere, som også linkede til dig, kom du på min faste liste, som jeg minimum tjekker hver dag 😉


 189. May 22, 2012
  9:17 pm

  Piskeriset

  Jeg stødte på din blog første gang, da jeg for lidt over tre år siden skulle finde en god opskrift på en bærtærte til surprise-fødselsdag for gemalen. Et par uger senere faldt jeg over bloggen igen, da jeg på det tidspunkt var røget i blogroll-fælden (læs alle indlæg på en god blog og tryk derefter på vedkommendes blogroll for at finde flere gode blogs!). Derefter er jeg blevet hængende 🙂


 190. May 23, 2012
  11:13 am

  Mellemmølle

  Hej.
  Jeg har læst med i flere år, og kan efterhånden ikke huske, hvordan jeg fandt din blog – men godt jeg gjorde. Jeg læser med HVER dag og surfer rundt i dit opskriftarkiv hver dag for at søge inspiration til hvad jeg nu engang har taget op af fryseren. Mange tak for mange gode opskrifter og flotte billeder.
  Vh Mellemmølle


 191. May 23, 2012
  1:50 pm

  Anne-Sofie Jensen

  Hej Newyorkerbyheart!
  Jeg opdagede din blog flere gange ved et tilfælde. Jeg er en person, som søger på opskrifter når jeg bliver sulten, og så surfer jeg nettet for opskrifter på lækre sager!
  Jeg faldt over din hjemmeside mange i min søgen på lækkert mad, og til sidst fik den simpelthen en helligplads blandt mine faner, og den er nu en del af min daglige madblogskiggeri.
  Så tusind tak for at du fortsætter med at skrive dine dejlige opskrifter herinde, og bliv nu endelig ved, for hold da fast hvor er du en god inspirationskilde! 🙂
  Lige nu går jeg på efterskole, og i løbet af ugen kan jeg finde på at sætte en hel masse links ind i et word dokument, og så laver jeg dem så i weekenden. Nogle gange er opskrifterne svære, andre gange er de lidt nemmere. Uanset hvad er de i hvert fald altid ligetil.
  Men igen tak.
  Du giver madverdenen liv!


 192. May 23, 2012
  6:43 pm

  Rikke flamsholt

  kan simpelthen ikke huske hvordan jeg “faldte” over dig i sin tid.. sikkert via google opskrift, da jeg jævnligt har søgt efter opskrifter..
  Din side bruger jeg til kikke på mindst et par gange om ugen, kikker på dine billeder og læser dig opskrifter og flere af dine opskrifter er blevet en fast del at vores hverdag herhjemme 🙂
  vil altid følge dig, så længe du er her 🙂


 193. May 23, 2012
  7:58 pm

  Susanne

  Hej, jeg har fulgt med et par år og fandt din side da jeg en dag søgt på en opskrift, hvilke kan jeg ikke huske.
  Jeg får inspiration til vores mad,på en nem og forståelig måde.
  Jeg kigger fordi næsten hver dag, og der er altid god læsning, og jeg må tage hatten af for dig, med de skavanker du desværre har med dig hver dag….


 194. May 23, 2012
  8:17 pm

  Birgit

  Hej jeg læser din side efter jeg så den via Lone Landmands blog, og finder ofte noget jeg kan bruge


 195. May 23, 2012
  10:00 pm

  Louise

  Jeg er fast læser, jeg bogmærker ret mange af dine opskrifter, og jeg elsker chokolade! 🙂


 196. May 23, 2012
  10:05 pm

  Linenh

  Egentlig er jeg ikke fast læser på bloggen, jeg har taget en kopi af adressen, så hver gang jeg mangler inspiration eller gode opskrifter så tikker jeg ind på din hjemmeside!
  Især pebernødde opskriften… Åh.. kun din opskrift kan få mig til at spise pebernødder i sommerperioden!
  Damn you… 😉
  må hellere blive fast læser, NU!


 197. May 23, 2012
  11:52 pm

  Annette

  Hej Birthe!
  Det er flot med så mange medlemmer på facebook,tillykke!
  Jeg følger din blog fast det har jeg gjort omkring 4 år nu.Jeg fandt dig da jeg googlede en opskrift og er ofte blevet inspireret gennem årene.Jeg har glemt at melde mig til din konkurrence,men når det vist i sidste øjeblik!–og jeg ELSKER god chokolade…
  Hilsen Annette B


 198. Jun 3, 2012
  9:14 pm

  betina rasmussen

  Faldt nærmest over din blog vved et tilfælde, og den er nu min absolutte yndlingsblog. Bruger den både til hverdag og til fest, og man går aldrig galt i byen med dine velafprøvede opskrifter.
  Yndlings opskriften er gulerodskagen fra Neworleans, den bringer lykke og begejstring hvorend man kommer hen

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!