Newyorkerbyheart

2000 medlemmer på Facebook konkurrence – Vind en BAMIX tryllestav……

24 maj , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konkurrencer - Tags: , ,

Bamix Swissline i smuk limegrøn farve……..

Er den ikke smuk??

Jeg lovede en konkurrence når vi nåede 2000 inde på min Facebook-side, jeg havde ikke troet at de ville blive nået så hurtigt, men et ord er et ord. Derfor er jeg MEGET glad for at Experisense har givet mig mulighed for at udlodde denne smukke limegrønne Bamix Swissline tryllestav til en heldig vinder.

Af tilbehør medfølger følgende:

– bordstander

– 2 standard værktøjer

– 0,9 liter bæger med tætsluttende låg

– processor (til pesto, nødder, chokolade osv.)

Jeg har selv haft min Bamix tryllestav i et par år efterhånden og jeg bruger den tit. Hver gang jeg skal rive grøntsager, hakke løg, blende supper/saucer osv. Den er så nem at bruge og så er den ikke mindst let at rengøre, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg håber at den heldige vinder vil blive lige så glad for den, som jeg er for min.

Sådan gør du:

ALLE kan deltage.

Det eneste der kræves er at du skriver en kommentar til DETTE indlæg og skrive hvorfor du skal vinde den – OG hvad du vil bruge den til. Konkurrencen løber indtil 10. juni 2012 midnat.

Print Friendly
Tilbage

348 kommentarer


 1. May 24, 2012
  2:34 pm

  Aja Christensen

  Jeg skal vinde den fordi jeg har brændt vores gamle blender af da jeg skulle knuse nødder 🙁 Min datter har glutenallergi og jeg ville lave en lagkage til hende med en lækker nøddebund.
  Desværre fik min datter jo så ikke hendes kage, som skulle være den første lagkage (i en alder af 3,5år) pga. hendea allergi!
  Denne ville garanteret kunne holde til det og ser jo også super flot ud!!


 2. May 24, 2012
  2:37 pm

  Marlene Nielsen

  Jeg har ikke nogen og jeg har længe ønsket mig en og så er den farve altså MEGA cool! 🙂


 3. May 24, 2012
  2:37 pm

  Winnie Jepsen

  Den skal jeg vinde fordi jeg har sukket efter den i mindst 2 år, den skal erstatte min 10 år gamle Braun.
  Jeg skal bruge den til at hakke persille og snitte løg med, samt meget andet 😉


 4. May 24, 2012
  2:39 pm

  JulieR

  Hej ..
  Tusind tak for en rigtig dejlig og inspirerende blog. Jeg er studerende på PH Metropol i København hvor jeg læser Ernæring og Sundhed, og har min egen blog hvor jeg ligger spændende opskrifter og ideer ud. Jeg ELSKER at bruge tid i køkkenet.. og er af den opfatning at man ALDRIG skal gå ned på udstyr.. DErfor skal jeg vinde.. Fordi jeg ELSKER at lave dejlig mad der smager.

  KH Julie


 5. May 24, 2012
  2:39 pm

  Annette Andersen

  Hejsa 🙂

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne smukke maskine.. Fordi den kan hjælpe mig med at lave flere af dine lækre retter i en stram og travl hverdag. Jeg er enlig mor- studerende til trillinger ;). . Jeg vil bruge den til at hakke grønt og blende supper osv 🙂


 6. May 24, 2012
  2:40 pm

  Karin M.Jensen

  Den sku passe fint ind her hvor der mixes og hakkes hver dag alt fra nöder.krydderurter m.m. den er flot og virker til at väre holdbar….


 7. May 24, 2012
  2:41 pm

  Sarah Thomsen

  Jeg skal vinde den, fordi den garanteret er bedre end min nuværende stavblender, hvor den tilhørende minihakker er knækket. Nu er det jo rigtige blevet sæson for lynsorbet: frosne bær og græsk yoghurt i selskab med en stavblender, så det vil jeg glæde mig til at bruge den til.


 8. May 24, 2012
  2:41 pm

  Lea

  Hej søde Birthe,
  Først tillykke med de 2000!!
  Hvorfor skal jeg vinde dette vidunder?
  Det skal jeg fordi den forhåbentlig ville kunne gøre køkkenlivet lettere for min kæreste. Han har en håndskade pga. en arbejdsulykke og jeg tror den bamix ville gøre lykke..
  Kærligst Lea


 9. May 24, 2012
  2:44 pm

  Trine

  Hej

  først skal du lige vide at jeg er super glad for din side… finder tit inspiration til aftensmaden her… 🙂

  dernæst vil jeg elske at vinde denne fede præmie, jeg har fået konstanteret gigt i hænder og ryg og det har besværliggjort mange ting i min dagligdag og specielt i køkkenet… så det kunne være så fedt med en “lille” hjælper 😉

  mvh
  Trine


 10. May 24, 2012
  2:45 pm

  Nicolai

  Den skal så meget bruges til sommerens pestoer og tapenader! For ikke at tale om at man sikkert også kunne bruge den til at jævne sommersupper (agurk, melon, asparges?)… uhm!


 11. May 24, 2012
  2:45 pm

  Alice

  Min den gamle er kaput, så en ny flot og limegrøn
  vil lige passe i min husholdning.


 12. May 24, 2012
  2:47 pm

  Mellemmølle

  Hej.
  Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde. Jeg har haven fuld af bær buske og tiden er snart til friske bær, så jeg vil i første omgang bruge den til at lave smoothies med.
  VH Mellemmølle


 13. May 24, 2012
  2:47 pm

  mie hostrup

  jeg vil meget gerne vinde den super flotte blender, da jeg ikke har en, og i fremtiden vil komme til at skulle bruge den meget, da mine tænder ikke er sunde og har ikke mulighed for at få nogle sat i, så fremtiden kommer nok til at være meget flydende og let mad


 14. May 24, 2012
  2:50 pm

  Tine

  Tre gode grunde til at det liiige skulle være mig:
  1) Jeg er studerende og har det mindste lille bitte køkken uden plads til alle de fantastiske køkkenredskaber jeg misunder andre for at have. Køkkenstørrelse og madglæde i ulige mængder = behov for små fantastiske køkkenredskaber med mange funktioner.
  2) Brownie! og andet kage med chokolade og nødder som jeg er helt uhelbredeligt afhængig af. Jeg vil ikke så gerne kureres, men gerne have lettere ved at hakke til alt den bagning.
  3) Grøn er min YNGLINGS-farve! 🙂


 15. May 24, 2012
  2:52 pm

  Lise

  Først et STOORT TILLYKKE med de 2000 – jammen snart kan du sikkert skrive 4000 ! 🙂 Og så en STOR TAK for en SUPER fantastisk madblog, som hvis den var lavet i bogform, var SLIDT OP NU 🙂 Nå men jeg har idag een af de billige stavblendere fra Ideline (99,00) – som sprøjter alt ud over tøj og bagvæg – så det ville være lykken at vinde en “proff stang” 🙂

  Stort knus & tillykke ….samt ikke mindst Keep up the super gooooooood work !


 16. May 24, 2012
  2:53 pm

  Anne Marie Søndergård

  “Tryllestaven” passer perfekt i mit køkken ;O) Med en sådan “stav” vil der komme et strejf af Newyorkerbyheart i køkkenet på Elmstreet i Kolding <3


 17. May 24, 2012
  2:54 pm

  Pia Hansen

  whauuuu hvor er den lækker, hvis jeg er heldig ville jeg kunne lave sovs uden klumper, og så familien gider spise min sovs. så den står øverst på min ønskeseddel 🙂


 18. May 24, 2012
  2:54 pm

  Ann-Kristin

  Jeg skal vinde den fine Bamix, fordi sommeren er over os, og der dermed skal knuses is til lækre kolde drikke – og det tror jeg helt sikkert, at den vil være god til 😉 En hurtig omgang hummus eller pesto vil jeg nok også få brugt den til.
  Glæder mig allerede….:)


 19. May 24, 2012
  2:56 pm

  Kristine

  Min den gamle har helt bestemt set bedre dage og SU’en rækker ikke lige til en ny – desværre 🙂 Jeg vil bruge den til at blende supper (elsker purerede supper om vinteren) og smoothies med 🙂

  Rigtig skøn side du har – den er en stor inspiration 🙂 Beundre din evne til at leve med en kronisk lidelse – er selv igang med den svære proces at finde ud af hvordan det bedst gøres.


 20. May 24, 2012
  2:57 pm

  Ditte Lund

  Jeg skal vinde fordi den smukke limegrønne Bamix, ville passe perfekt sammen med min limegrønne KitchenAid som allerede står på køkkenbordet og pynter.
  Jeg ville bruge den til at lave skønne sommersmoothies og pesto til at ledsage al den dejlige grillmad der bliver lavet hjemme hos os i disse dage.


 21. May 24, 2012
  2:57 pm

  Tine M

  Stort tillykke med det skarpe hjørne! Jeg har sukket efter en Bamix stavblender det sidste år. Og NU kan min gamle braun model ikke mere efter jeg har drevet rovdrift på i forsøg på at producere gode hjemmelavede måltider til vores lille datter. Hum har nu opdaget pesto, hummus etc og æææælsker det. Så bamix i sommerfarver må da gøre det nemmere at stimulere min datters kulinariske udfoldelser 🙂


 22. May 24, 2012
  2:57 pm

  Gitte Lykkegaard Madsen

  Hej Birte
  Her i huset er det mig, der står for alt det huslige (efter eget valg)!!! men det forhindre mig ikke i at ønske den skønne bamix stavblender til min mands 50 års fødselsdag (Læs: har længe selv ønsket en!)

  P.S. Glæder mig til din færdige kogebog! (Håber også en sådan kommer i spil?!)

  Kh Gitte


 23. May 24, 2012
  2:59 pm

  Lisa Baggesgaard Hansen

  Jeg er blevet mor til nr. 2 for 3 måneder siden, så om små 2 måneder skal vi starte op på grød. Så jeg skal da vinde denne lækre Bamix, så jeg kan lave lækkert mos af frugt og grønt, og også blende vores lækre mad (lavet efter dine opskrifter naturligvis 🙂 ) til hende, når hun bliver lidt ældre.


 24. May 24, 2012
  3:04 pm

  Stine

  Hej

  Åh – vi vil da alle gerne vinde den finde Bamixa.
  Når jeg vinder den skal den bruges til smoothies samt til at lave en jævn “kagekrumme” til mine pop-cakes.


 25. May 24, 2012
  3:06 pm

  Gitte Dreyer

  Tillykke med de 2000 likes, det er godt klaret. Jeg glæder mig til din kogebog kommer, den skal jeg helt sikkert investere i:-)
  jeg ville rigtig gerne vinde denne seje maskine, den ville passe perfekt ind i mit nye køkken hvor jeg elsker at tilbringe tiden med at lave god mad til familien. Den ville blive flittig brugt til alt mulig forskelligt. bla alle de lækre supper man kan lave når vi når til efteråret igen:-)


 26. May 24, 2012
  3:09 pm

  Helle

  Min gamle blender holdte i 12 år, men er desværre definitivt afgået ved døden. Jeg ville elske at ha en Bamixa i mit køkken, og sikker på at den vil lette madlavningen til vores lille ny familiemedlem, som kommer til verden ved årsskiftet efter flere års lang og sej kamp. Samt at den kan hjælpe mig med at mixe Strawberry Daquiries lige så mange år som den gamle gjorde (når jeg altså engang kan nyde én med god samvittighed igen) 🙂 Netop af samme grund hader min mand blendere, han har flere gange haft glæden af rengøringen efterfølgende.


 27. May 24, 2012
  3:13 pm

  Tina Due

  Stort tillykke, det er en fantastisk blog du har, det er altid mit favoritter at Søe inspiration på. Jeg vil
  da gerne vinde Bamix- blenderen og supplere maskinparken op:-)


 28. May 24, 2012
  3:13 pm

  sara bodekær clausen

  Jeg ville virkelig blive helt utrolig glad for at vinde den super flotte limegrønne Bamix- jeg bruger mange timer i mit køkken og elsker at lave mad og blogge opskrifter. Dog føler jeg lidt at jeg som køkkenfé mangler min tryllestav, til at svinge henover (måske snarere i) maden for at fuldende det. jeg vil bruge den til alt muligt fra mælkeskum til min kaffe, supper sauce, frugtpuré smoothies, løg, nødder, chokolade osv. det er jo derfor den er så fin- den kan jo det hele og med en god solid motor. Min gamle Braun er mindst 15 år, den har gjort det godt- men den er altså blevet overhalet heftigt af Bamix 😉


 29. May 24, 2012
  3:13 pm

  Jeff

  Jeg har længe ønsket mig en Bamix. Men må ikke købe en for konen.


 30. May 24, 2012
  3:13 pm

  Charlotte

  Hej… Jeg skal vinde den fordi den gamle Braun, som jeg har, ikke er særligt god mere.
  Vi bruger den ofte, da vores datter har nogle kæbe problemer.Og hun får i perioder blendet sin mad.
  Men UHHH hvor er den altså bare lækker….
  Kh Charlotte


 31. May 24, 2012
  3:17 pm

  Mona Mikkelsen

  Tillykke med de 2000 “stalkere” på FB og tusinde tak for en inspirerende blog, der har reddet mange dage for kedelige måltider.
  Jeg skal vinde den fordi den er i min absolutte yndlingsfarve 😀 Og den skal bruges til at lave pesto og chimichurri og ikke mindst masse af smoothies her i sommer.


 32. May 24, 2012
  3:18 pm

  Rikke

  Jeg fik til jul en meeeeget længe ønsket minihakker. Lykken var stor, for nu skulle det være slut med løgfingre! Vi indviede den nytårsaften da jeg hakkede surimi til vores hjemmelavede sushi. Desværre valgte min søde kæreste at hjælpe med at rydde op efter madlavningen, og da han ikke var helt appelsinfri tror jeg, at han i sin iver er kommet til at smide kniven fra minihakkeren ud. Væk er kniven i hvert fald. Så nu har jeg 1 stk ønske-minihakker, men desværre komplet ubrugelig. Jeg kan ikke nænne at smide den ud, da jeg ikke kan slippe tanken om, at kniven kan dukke op igen, og at jeg så står med 1 stk kniv uden minihakker.

  Lang historie kort: Jeg ønsker mig også en stavblender, og denne ser ud som om den ville slå to fluer med et smæk 😉


 33. May 24, 2012
  3:21 pm

  Trine Kahr

  Jeg må vinde den – Jeg kæmper med den store eksamen i forvaltningsret og er ved at være ret træt af at gøre min store blender rent hver morgen, når jeg har lavet smoothie.
  De 10 min. kunne jeg godt bruge på noget andet 😉 Eks. det gode vejr, eller eksamen.

  Dejlig konkurrence


 34. May 24, 2012
  3:23 pm

  Sara Helle

  Super lækker konkurrence 🙂

  Jeg skal vinde fordi jeg vil give den som gave til min skønne mor som har ønsket sig den i flere år :). Hun fortjener denne lækre Bamix tryllestav.


 35. May 24, 2012
  3:23 pm

  Sarah Katz

  Hej NYBH,

  Tak for en inspirerende, forfriskende jordnær og ligeudadlandevejen blog. Hvis jeg vinder, skal den flotte limegrønne tryllestav bruges til en hvid mandelsuppe, som jeg vil spise sammen med min mand og vores to drenge på vores helt nye terrasse.


 36. May 24, 2012
  3:25 pm

  Morten

  Jeg har tvillinger på 7 år, der som de fleste andre børn, foretrækker det søde for det sunde, hvis de selv kan bestemme. Løsningen på det er smoothies! Smoothies kan laves så de er sunde – men samtidig smager som “det søde”. Og jeg har for nylig ladet mig fortælle at denne tryllestav skulle være ret ferm til at “trylle” smoothies frem på baggrund af bare skummetmælk, frossen frugt og lidt isterninger… Wwwrrroooouuuummmmm. “Så er der smoothies børn”. Jeg kan næsten ikke vente på at prøve dette…. DERFOR SKAL JEG VINDE….


 37. May 24, 2012
  3:25 pm

  Camilla

  Jeg skal vinde fordi min gamle stavblender døde under flytning tidligere i år – og jeg har ikke råd til at købe en ny da vi lige fik en efterregning fra vores gamle lejlighed på 8000,- 🙁

  Ps: Tak for en dejlig inspirerende blog!


 38. May 24, 2012
  3:28 pm

  Monsterscircus

  Ej jeg vil gerne vinde den fordi jeg har givet min mor, den jeg havde. Hendes brændte af og syns hun havde emne brug for den end mig fordi hun har slidgigt. Men jeg har også virkelig brug for en, uhm, jeg vil lave supper, indisk dip, smoothies og ikke mindst mandelmel. Ha en dejlig dag!


 39. May 24, 2012
  3:31 pm

  Sanne

  Jeg skal vinde den, fordi jeg trænger til en ny.
  Jeg bruger den hver dag, til at blende grød til min datter


 40. May 24, 2012
  3:33 pm

  Lilys mormor, Jane

  Åh, hvor smuk, lige min yndlingsfarve 🙂 Også jeg har drømt om denne stavblender, men prisen har været lige pebret nok for mig – og så har jeg et gammelt lig, som jeg arvede fra min dejlige svigermor. Nu kan jeg blot håbe, at jeg bliver den heldige vinder af dette vidunder.
  Jeg er en håbløs optimist 😉
  Hilsen Lilys mormor Jane


 41. May 24, 2012
  3:34 pm

  Anna

  Stort tillykke med det! Og jo den er meget smuk 🙂
  Jeg skal vinde den fordi jeg som studerende klarer mig med køkkenredskaber der er gennemslidte og jeg ikke har råd til at købe noget ordentligt. Det kunne være så fantastisk endelig at have et køkkenredskab der bare fungerer!
  Jeg skulle bruge den til… ALT muligt. Jeg bruger pt. en gammel stavblender hver morgen til at lave smoothie fordi blenderen er gået i stykker for længst (og fordi jeg elsker smoothies om morgenen), men den er begyndt at brokke sig og vil ikke rigtig mere :-/ Derudover så ELSKER jeg suppe, og laver det tit og der vil Bamix altså være en god ven. Tror især den ville blive brugt til nogle lækre udgaver af gazpacho her henover sommeren 🙂
  Og så står den allerede på toppen af min ønskeliste 😉


 42. May 24, 2012
  3:35 pm

  Maria A

  Flere sjove konkurrencer (:

  Jeg skal vinde den, fordi den har sådan en sej farve der for det første passer vildt godt til køkkenet, men også som man bliver glad og i sommerhumør af – og det synes jeg i dén grad, at jeg trænger til (..) 😀
  Den skal bruges, primært, til at blende med. Havde jeg tænkt. (Høhø?)
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at lave mandelmel og sommersmoothie, og måske noget ymerdrys til koldskålen? (:

  Maria // BornInTheHorizon


 43. May 24, 2012
  3:39 pm

  Ulla Bonde Jensen

  Super god præmie! Jeg har den selv og vil derfor forære den til min søn, som er supergod til at lave mad og er flyttet hjemmefra. Han vil sætte stor pris på den. Jeg savner hans gode madlavning herhjemme!


 44. May 24, 2012
  3:43 pm

  TildeMa(d)

  Jeg vil meget gerne vinde maskineriet, da det kunne være rart at bruge den mixer til mindre portioner! Det er træls at skulle vaske foodprocessoren fordi man har blendet 10 nødder…..


 45. May 24, 2012
  3:43 pm

  Anne Poulsen

  Hej!
  Jeg synes den er helt vild flot og så mangler jeg en rigtig god stavblender :o)

  Tak for en god madblog, jeg har fulgt dig jævnligt de sidste par år.

  Mvh Anne


 46. May 24, 2012
  3:49 pm

  Winnie Horne Jepsen

  Åh jeg vil Så gerne vinde den! Min Braun er 10 år gammel og har lavet babymos til 3 børn…. Den er misfarvet og revnet. Denne skal bruges til lækre supper, blendede bær og andre lækkerier.


 47. May 24, 2012
  3:53 pm

  mette

  Fordi jeg også har brændt min af (der var ikke så vild med de nødder jeg havde planlagt at blende) – og så er det så fed en farve som vil pynte alle steder.
  Savner min guacamole som jeg bl.a. anvendte min til. Har ikke prøvet at rive grøntsager med sådan en, så det bør da teste


 48. May 24, 2012
  4:02 pm

  Heidi

  Jeg skal selvfølgelig vinde, fordi jeg ville bruge den hver dag! Jeg elsker at lave mad, men mangler et køkkenredskab som denne til at hakke nødder, løg, chokolade og alt muligt andet, som jeg bruger i min madlavning og det ville gøre min dejlige kæreste meget glad med mere og hurtigere mad! Desuden ville jeg bruge den til, at få en sundere livsstil så som at bruge flere grøntsager og løg og den slags i min mad 🙂

  Og lige en ting mere; Jeg skal også vinde den fordi lime grøn er min ynglings farve og ville passe perfekt ind i mit køkken sammen med alle mine andre grønne køkkenredskaber 😀
  Hilsen Heidi


 49. May 24, 2012
  4:08 pm

  Karin Christensen

  Jeg ønsker mig den brændene da den er uundværlig i et køkken og jeg ved jeg vil få brugt den rigtig meget :o)
  Og så er der jo lige det med den grønne lime farve som jeg er så vild med hihi
  Hav en skøn sommerdag
  mvh karin christensen


 50. May 24, 2012
  4:10 pm

  Dorte Blirup Christensen

  Jeg vil gerne vinde da jeg bager rigtig meget og tror at den vil være en stor hjælp til det


 51. May 24, 2012
  4:13 pm

  Gitte Frigaard

  Jeg skal vinde den, dels fordi den vil se fed ud i mit køkken, men også fordi jeg ofte laver supper mm der skal blendes. Og jeg ejer ikke sådan en bandit og må hælde det hele i foodprocesseren, hvilket er bøvlet. Og så kunne det da også være skønt at få lidt skjult grønsager i børnene, som ved den mindst klump sider, pillende, og spørger hvad er det?..


 52. May 24, 2012
  4:14 pm

  helle bøgebo

  tillykke med de 2000 ,, jeg skalda vinde fordi min stavblender er slidt op , og fordi jeg havdeføsad i ågr og INGEN gaver fik af mine åbenbart meget fattige børn


 53. May 24, 2012
  4:18 pm

  Thomas

  Wow… den ser godt nok lækker ud 🙂

  Jeg vil rigtig gerne vinde den, fordi jeg næsten skal bruge grydelapper, når jeg laver humus med min nuværende stavblender. Den har ikke helt kræfterne til det, så den bliver meget varm! For at gøre det lettere for den, kommer jeg nok lidt for meget olie i, men det er nok en dårlig løsning på lang sigt 😉


 54. May 24, 2012
  4:21 pm

  Astrid

  Uh jeg vil gerne vinde den fordi jeg går og sparer sammen til en ny og ville da meget hellere bruge de penge på ferie og is 😉

  Tillykke med de 2000!
  Kram!


 55. May 24, 2012
  4:21 pm

  Bitten Folke Petersen

  Ih, den ville være god at have når den jeg fik da jeg i sin tid flyttede hjemme fra har udtjent sin værnepligt. Og med en lille trold i husstanden er det nærmest nødvendigt med en og den ser ud til at kunne så meget og holde til mere end en 20 år gl. Philips.


 56. May 24, 2012
  4:26 pm

  Jeanette Hegaard

  Jeg vil gerne vinde den fordi at de sidste 2 vi har haft har været noget bras og hurtigt er gået i stykker. Lige nu har vi ingen og jeg kunne virkelig godt tænke mig noget ordentlig kram denne gang.
  Og så er jeg vild med farven 🙂


 57. May 24, 2012
  4:27 pm

  Pia

  Jeg skal vinde, fordi jeg altid har ønsket mig sådan en blender. Den er super lækker, og jeg elsker at lave lækre ting, der skal blendes – smoothie, supper, pesto, tapenader. Og du har nogle super lækre opskrifter, som er nemme at bruge 😉


 58. May 24, 2012
  4:30 pm

  Maria Hedegaard

  Åh den er smuk. Jeg ønsker den så meget, at den får mig til at rime:

  En tryllestav fra Bamix jeg ønsker at eje
  Jeg for den hver morgen ville bukke og neje

  Med den jeg ville smoothies og desserter kreeere
  og ikke mindst suppe og humus producere

  En mos, en dip, en shake eller pesto
  Måske en strawberry daquiri ‘presto’!

  Den passer perfekt i mit lime-grønne køkken
  Jeg tror den for mig ville være lykken 🙂


 59. May 24, 2012
  4:33 pm

  Simone

  Hej
  Mega lækker farve 🙂
  Jeg skal da vinde den fordi jeg slet ikke har sådan en fin “tryllestav”, faktisk har jeg aldrig haft en stavblender, hvilket betyder jeg plejer at blende min suppe og hakke alle de ting jeg skal bruge i hånden – Det er ikke verdens bedste idé at putte varm suppe ned i en blender skulle jeg hilse og sige 😉 derudover elsker jeg at bage og lave forskellig former for mad, så vil elske at have sådan en smart ting, som helt sikkert vil gøre madlavningen en del nemmere 😀


 60. May 24, 2012
  4:33 pm

  Ursula Winsløw

  Lækker sag.
  Jeg har aldrig haft sådan en og har længe ønsket mig en Har i årevis “manglet” dette værktøj til køkkenet og derfor synes jeg at jeg skal vinde den. Skal bruge den når jeg hakker nødder, skal blende en lille portion, når jeg bager og laver supper. Den vil være rigtig dejlig at have i huset til en masse ting. Tak for en fed hjemmeside.


 61. May 24, 2012
  4:35 pm

  Lotte

  Jeg skal vinde den fordi vi er en travl familie på fem, der virkelig godt kunne bruge lidt hjælpemiddel i hverdagen med tilberedning af aftensmaden. Den mindste skal til at begynde på babymos lige om lidt, og der er Bamix et fantastisk redskab!
  Håber jeg er heldig!


 62. May 24, 2012
  4:36 pm

  Christina

  Hej Birte!
  Som fattig studerende på SU, er pengene sjældent til lækre køkkenredskaber. Denne fantstiske stavblender vil være som sendt fra himlen og vil kunne rede mig fra et utal af madlavningskatastrofer, idet den bare kan ALT! Med denne slipper jeg for at købe 10 forskellige køkkenredskaber, hvilket jeg slet slet ikke har plads til i mit lille køkken. På denne dejlige sommerdag vil den være perfekt til at lave en lækker smoothie. Krydser fingre for at du vælger mig, indtil da vil jeg gå i gang med at hakke de frosne bær med min kokkekniv og efterfølgende mose dem med en gaffel – man lærer at være kreativ 🙂


 63. May 24, 2012
  4:37 pm

  Line

  den står jo bare og siger den vil hjem og bo i mit køkken 🙂
  med en datter på 4, som elsker Svuppis ( smothies) og en lille ny på vej vil denne maskine være genial….


 64. May 24, 2012
  4:38 pm

  Sofie

  Hej Birthe.
  Jeg er 20 år gammel står og skal flytte hjemmefra her d. 15 juni.
  Jeg har boet hos mione forældre indtil nu fordi jeg har været indlagt på Risskov psykiatiske skadestue i deres Center for Spiseforstyrrelser. Jeg har kæmpet med anoreksi i 4 år og er endelig ved at kunne give min krop sund og nærende kost igen. Jeg ville sætte stor pris på sådan en maskne så jeg kan fortsætte mine gode, fornuftige udvikling på vej tilbage til livet. Jeg har lige nu kun et piskeris og et sæt service, så jeg har lidt travlt når jeg skal flytte for første gang alene her inden længe.
  Lige meget hvad, så TAK for dine gode opskrifter. De har hjulpet mig til at finde en vej tilbage til maden som hverken er for sund eller usund.
  Krlig hilsen Sofie


 65. May 24, 2012
  4:40 pm

  Sigrid Rosendahl

  Den er SMUK! Jeg er ikke normalt særlig begejstret for at promovere mig selv eller hvorfor jeg skal vinde noget. Men for en Bamix gør jeg alt(!)

  Jeg skal vinde den fordi jeg på min 20-års fødselsdag flytter fra alt jeg kender her i storkøbenhavn, og starter studie i Århus. Jeg siger farvel til kæreste, familie og venner. I min fritid er jeg en STOR madentusiast og finder tit på de mærkeligste grunde til, at forsøge mig frem med nye opskrifter. Når jeg flytter til Århus vil Bamix være min bedste ven i ensomme stunder. Når jeg ikke har familie, venner eller kæreste tæt på mig, så kan jeg hygge mig med bamix – og forhåbentlig lave godter, der lokker mine kære et smut til det jyske.


 66. May 24, 2012
  4:46 pm

  Charlotte Louise

  Jeg vil give den til min mor. Hun har fødselsdag d. 29. maj og hun ønsker sig aldrig noget. Hun går ikke engang op i at blive fejret. Men jeg vil gerne give hende en god gave, og hun ville blive rigtig glad for denne her! Hun er glad for alt, det gør madlavningen nemmere og vi elsker at lave pesto sammen. Og fordi gaven er så fin, så tror jeg bestemt ikke at hun har noget imod at den bliver lidt forsinket 😉


 67. May 24, 2012
  4:47 pm

  Lisbeth Ahlberg

  Den skal jeg da ha 🙂 for at afløse den 14
  År gamle braun, som lugter brændt hvergang vi bruger den- særligt efter Rasmus på 14år skulle lave kartoffelmos men glemte at det skal være kogte kartofler man moser:-))


 68. May 24, 2012
  4:50 pm

  Inge

  Jeg skal da vinde fordi jeg lige om lidt runder et skarpt hjørne rent aldersmæssigt og jeg kan ikke forestille mig en bedre gave. Den skal bruges til pesto, chokolade, kartoffelsuppe, persille o.s.v.


 69. May 24, 2012
  4:52 pm

  Camilla

  Nice blog – bruger tit dine opskrifter så fortsæt endelig 🙂
  Jeg skal vinde fordi mit køkken simpelthen ikke er stort nok til større køkkenmaskiner men denne er smart og samtidig er den jo dekorativ – jeg elsker smoothie men får dem kun når jeg er “ude” for mangler et redskab til at mixe derhjemme…


 70. May 24, 2012
  5:19 pm

  Tiina J

  Jeg har med stor glæde fulgt din blog i et par år og har fundet megen inspiration fra dine opskrifter og dig som person. Jeg skal naturligvis vinde Bamix, så jeg kokkere hjemme og afprøve dine mange dejlige opskrifter. 🙂
  Mange hilsner Tina


 71. May 24, 2012
  5:30 pm

  Anders Tolbøll

  Giv den til en af de andre! De har har vanvittigt mange gode grunde som jeg slet ikke kan hamle op med. Jeg er blot en studerende på SU der er kæmpe fan af godt køkkengrej, og løbende læser din blog. Så ja, den ville også falde i god jord her 🙂


 72. May 24, 2012
  5:36 pm

  Tina Klein

  Super super lækker tryllestav, som jeg længe har haft i tankerne. Trænger virkelig til nogle ordentlige køkkenredskaber og derfor er det netop mig der skal vinde denne konkurrence.

  Nu når vi går den varme tid i møde, så skal den helt klart bruges til lækre frosne drinks og smoothies!


 73. May 24, 2012
  5:41 pm

  Olivia Nilsson

  Jeg skal vinde fordi jeg slet ikke har en stavmixer! Jeg er flyttet hjemmefra og har nu en meget stram SU-økonomi mens jeg kæmper mig gennem obligationsret og strafferet. Det betyder at jeg ikke lige kan tillade mig at investere i en Bamix. Jeg savner at kunne lave smoothies, humus, supper, hakke nødder, og løg ikke mindst, uden at få tårer i øjnene. Mine forældre har en, så jeg ved hvor godt et stykke køkkenredskab den der, og jeg ville så gerne have min egen.
  Jeg elsker i øvrigt din blog. Meget inspirerende, og jeg bruger ofte dine opskrifter. Håber du vælger mig 🙂
  Venlig hilsen Olivia


 74. May 24, 2012
  5:49 pm

  Kattedamen

  Jeg flytter i min første lejlighed d. 1. Juli, så med en bamix tryllestav har jeg i et huk fået alle de køkkenmaskiner jeg har brug for: en stavblender, alm. Blender, minihakker, krydderiknuser. Det ville være perfekt, og godt for mit SU-budget! Staven skulle bruges til sommerens gazpacho’er af fars hjemmedyrkede tomater!


 75. May 24, 2012
  5:54 pm

  Anne S.

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg ikke har en stavblender, eller en blender for den sags skylde, og jeg vil rigtig gerne kunne lave nogle lækre kølende smoothies her i den fantastiske kombination af speciale og varme 🙂


 76. May 24, 2012
  5:56 pm

  camilla andersen

  jeg vil gerne vinde den fordi jeg kun har en stor foodprocessor som jeg aldrig får fundet frem og derfor ikke får ordnet og spist alle de grønsager jeg gerne ville.
  jeg ville bruge den til at få lavet en masse spændende supper og prøve på at lave pesto, udover at få ordnet grønsager.
  hilsen camilla andersen


 77. May 24, 2012
  5:58 pm

  Anne

  Åhh sådan en vil jeg gerne eje! Min kærestes stavblender (ja, på trods af, at vi deler alt andet er stavblenderen hans, fordi jeg ikke vil kendes ved den) er så elendig, at jeg aldrig bruger den, og derfor aldrig får lavet pesto, saucer, supper eller andet stavblender-relateret mad. En Bamix står aller øverst på min ønskeliste, så den her konkurrence kommer som kaldet 🙂 Jeg krydser alt hvad jeg kan!

  Tillykke med de 2000 likes. Det er godt nok helt vanvittigt. Lad os håbe, at det er et udtryk for, hvor mange der spæner ud og køber din kommende kogebog! 😉

  /Anne


 78. May 24, 2012
  5:58 pm

  Eva Jørgensen

  Jeg skal vinde dette vidunder fordi jeg ved at Bamix er fantastisk kram. Jeg er ved at blive skilt og alt kan jo desværre ikke deles 🙁
  Og en Bamix i netop den farve – der giver liv og glæde er netop det jeg har behov for. Jeg vil bl.a. bruge den til at lave min tomatfrie pizzasauce – af mangochutney, chilli og olie. Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder – pt er der dog ikke meget held ved mig…


 79. May 24, 2012
  6:01 pm

  Karen

  Vi har en gammel arvet stavblender og det er på tide at opgradere. Jeg ville blive simpelthen så glad, hvis jeg vandt! Jeg ville prøve at lave mayo på den. Og massere af smoothies. Mums!

  Tak for bloggen, som jeg har fuldt i mange år.
  /Karen


  • May 24, 2012
   6:02 pm

   Karen

   *fulgt selvfølgelig 🙂


 80. May 24, 2012
  6:12 pm

  Helle Skov

  Den kunne jeg godt tænke mig at vinde, så vil jeg kunne lave dejlige smooties,her i sommervarmen, samt blænde frugt når jeg skal lave kagefyld,så den bliver rigtig lækker.
  Hilsen Helle


 81. May 24, 2012
  6:18 pm

  Frk. Hyms

  Wow der er virkelig mange gode grunde som jeg slet ikke kan hamle op med. Jeg vil gerne vinde den fordi jeg ved jeg ikke selv får råd til en de næste par år som studerende og den ville være fantastiske at have til alle de supper jeg spiser 🙂


 82. May 24, 2012
  6:43 pm

  Mille

  Hej Birthe

  Jeg skal vinde fordi jeg som studerende ikke har råd til at købe en magen til, med mindre jeg får en i gave eller vinder denne konkurrence 🙂

  Jeg har mange gange stået og manglet en stavblender og vil igen her medio juni savne en, når jeg skal lave mad til min fødselsdag. Hvis jeg vinder, kan jeg lave den menu jeg ønsker fordi jeg kan blende og hakke ellers så må jeg ændre i menuen og det ønsker jeg ikke 🙂

  Jeg vil lave hummus, hjemmelavet pesto, hakke løg, bruge den når jeg skal hakke nødder og chokolade til mine Chocolate Chip Cookies. Ja jeg kunne blive ved!

  Tak for en super blog og flot med 2000 Medlemmer på Facebook.


 83. May 24, 2012
  6:50 pm

  Sandra Holm

  Min mand og jeg er begge på SU så jeg får ikke fingre i sådan en fin fætter foreløbig, men det kunne være dejligt at pensionere min gamle udslidte “Kvickly” stavblender. Den har gjort det godt, men det er på tide at komme videre 😉
  Hvad vil jeg bruge den til? – Alt, men først og fremmest skulle den indvies med en omgang lækker humus til en god grillaften i sommervarmen =)

  MVH
  Sandra


 84. May 24, 2012
  6:56 pm

  Camilla

  Den vil jeg meget gerne vinde til min gode veninde. Jeg elsker min Swiss-edition, og jeg bruger den til supper, pesto, humus, hjemmelavet kryddersalt og meget mere.


 85. May 24, 2012
  7:02 pm

  Fjalladis fra mødal

  Weeeee – Den kan jo bruges til alt, kun fantasien sætter grænser
  Morgenmad/Brunch/Forretter/Snack/Tapas/Frokost/Buffet/Sandwich/Picnic/Tærter/Pizza/Suppe/Kager/Brød/Småkager/Dip.
  Alle venner og familie ville blive vilde!!!


 86. May 24, 2012
  7:07 pm

  Maria

  Super fin præmie, og tillykke med de 4000. 🙂

  Jeg skal vinde denne fine blender, fordi eeeeeelsker iskaffe. Men jeg har ikke noget jeg kan blende isterninger i og her er det så at denne fine blender kommer ind i billedet. Så den skal jeg da bare vinde, så jeg kan nyde sommeren i med en kold iskaffe. 🙂

  God sommer.


 87. May 24, 2012
  7:09 pm

  Maria

  Den ville jeg elske at vinde, er svært glad for farver og har faktisk ved nærmere eftersyn ikke nogen limegrønne ting med undtagelse af en lille margretheskål på 1,5 dl. Så den ville så afgjort pynte og så samtidig være nyttig. Jeg ville bruge den til et hav af ting og et hav af opskrifter som bare skal prøves af dine og andres. Udover det så er jeg glad for mandelsmør, men kan bedst lide den hjemmelavede så den ville nok meget ofte blive brugt dertil 🙂


 88. May 24, 2012
  7:12 pm

  Rikke

  Hvor er den dog bare fed, elsker simpelthen den grønne farve, den vil passse super godt ind i mit køkken 🙂

  Jeg ville elske at få en ny, da min er en gammel sag, som ikke er helt så effektiv mere, og jeg er jo blevet ret forfalden til Mojo sauce, og dertil kunne jeg meget godt bruge en fin ny stavblender.. Ja og til alle de andre tryllerier i køkkenet 🙂


 89. May 24, 2012
  7:13 pm

  Rasmus

  passer perfekt til en gastromand. Så kan sommeren bare komme. Skal bruges til at kværne mine krydderier, når jeg for allerførste gang skal prøve at lave “ringriderpølser”


 90. May 24, 2012
  7:18 pm

  Mona Møller

  Hej Birthe.
  Tillykke med de 2000 på Facebook, og din kommende bog 🙂
  Bamix vidunderet skal bruges hver dag, til alt det, den er så god til. Mos og puré. Hakke og blende. Grøntsager og frugt. Til alle pesto variationerne, varme og kolde supper og saucer. Dip til sommer grillen. Jamen den er uundværlig. Den skal også bruges til en enkelt sommer “Drink”.
  Når den ikke er i brug, skal den selvfølgelig, stå og pynte på mit køkkenbord.
  God pinse
  Mona


 91. May 24, 2012
  7:21 pm

  Mette Enemark

  Jeg skal da vinde den fordi der kommer en lille baby i huset lige om hjørnet jeg ville elske af vinde den lækre sag og kunne fikse divs gode babymoser i en fart til vores lille grønært 🙂


 92. May 24, 2012
  7:22 pm

  Gitte

  Jeg synes at jeg burde vinde, fordi jeg aldrig har ejet en stavblender. Har en fornemmelse af jeg måske er gået glip af noget 🙂
  Iøvrigt hader jeg at hakke løg, tuder som besat. Tænker at den vil være god til løgene.


 93. May 24, 2012
  7:29 pm

  Sofie Eskebjerg

  Inden længe kommer der en lillebror til og når han skal til at have “rigtig” mad, så ville den stavblender være fantastisk :o) Og udover det, så er det jo et fantastisk redskab til guacamole, saucer og meget andet godt :o)
  Håber den bliver sendt denne vej!
  /Sofie


 94. May 24, 2012
  7:32 pm

  Susanne

  Super flot at du har nået over 2000 på FB, det er sørme fortjent.
  Jeg skal bla. bruge den til mandlerne i Manhattan Cheescake, for jeg er åbenbart kommet til at smide vores gamle ud, i et vanvid af oprydning, ups….


 95. May 24, 2012
  7:37 pm

  Jette

  Min gamle braun er efterhånden 15 år gammel og ved at være udtjent. Jeg bruger den blandt andet til at lave tomatsovs til mine , i perioder, grønsagsforskrækkede børn. En tur med stavblenderen og grønsagerne er lige til at spise 🙂
  En ny stavblender vil være meget velkommen her i huset.


 96. May 24, 2012
  7:43 pm

  Mette

  Jeg skal lave så mange falafler. Har forsøgt mig et par gange med mit kollegiekøkkens stavblender, men den kan ikke trække læsset:-)

  Så bamix=falafelfest!


 97. May 24, 2012
  7:54 pm

  Helle Marie

  Hej Birthe..

  Tillykke med de 2000..

  Hvorfor skal jeg vinde.. ja fordi jeg har sukket og drømt om en bamix i mange år siden jeg fandt en video på youtube om at den kan piske skummetmælk til en flødeskumlignende substans.. Men også fordi det tager mig en evighed med min gamle stavblender at blende min ynglingsret Indisk Dhal. Samt min familie ville glæde sig over at ikke skulle høre på mig mere.. griner


 98. May 24, 2012
  8:05 pm

  Camilla

  Tillykke med de 2000

  Alle i min familie påstår at jeg har alle køkken grummedyr, men det passer ikke! Jeg har fx ikke en Bamix (snøft) og jeg ville elske at tilføje den til “vognparken” 🙂


 99. May 24, 2012
  8:05 pm

  Ingelise Thomsen

  Kære Birthe
  Velkommen hjem fra ferie — og så til en blog der er vokset til 2000 –FLOT— Jeg skal da vinde den fine Bamix blender, så jeg kan trylle i køkkenet og have et minde om bloggen !!! <3<3<3


 100. May 24, 2012
  8:08 pm

  Mia

  Tillykke med de 2000! Jeg skal vinde den fordi jeg for et års tid siden ødelægge min Braun multihakker/stavblender. Og jeg er godt træt af at hakke/snitte ting selv 🙂


 101. May 24, 2012
  8:13 pm

  T

  Min mor har en og jeg er SÅ misundelig på den… Jeg vil bruge den til hjemmerørt mayonaise, pulverisering af krydderurter (måske endda selv lave krydderi blandinger) lave mælkeskum af skummetmælk til kaffen… + gøre alle de ting min mor gør i køkkenet…. Du behøver ikke sende den med posten.. Jeg kan bare komme forbi på jernhesten…


 102. May 24, 2012
  8:18 pm

  Tobias Aupke

  Hej
  først skal du lige vide at jeg er super glad for din side… finder tit inspiration til aftensmaden her…
  dernæst vil jeg elske at vinde denne fede præmie, jeg har fået konstanteret gigt i hænder og ryg og det har besværliggjort mange ting i min dagligdag og specielt i køkkenet… så det kunne være så fedt med en “lille” hjælper
  mvh
  Tobias


 103. May 24, 2012
  8:32 pm

  Mette Vork

  Jeg skal vinde den, fordi jeg ikke har en ordentlig blender eller stavblender, og denne kan gøre det ud for begge i mange tilfælde. At den så er lime er bare en ekstra bonus…

  Mette Vork
  metpet1980@hotmail.com


 104. May 24, 2012
  8:36 pm

  Anne

  Jeg har ingen stavblender – min brændte sammen efter at have blendet ufattelige mængder grøntsagssuppe til mig og mine 3 børn 🙂 Åh, jeg ville så gerne vinde én! Fancy køkkenudstyr er en luksus der bare ikke er råd til når man er alene med 3 børn


 105. May 24, 2012
  8:36 pm

  tina merete skovgaard pedersen

  stort tillykke med det fine tal 🙂
  jeg skal ha lov til at vinde den, fordi jeg ingen sådan en fin en, lige nu river og hakker jeg alting i hånd, og gør det faktisk hverdag, og der skal meget til sådan en stor familie på 6 som os, så den ville blive brugt til forskellige grønsager nødder osv.


 106. May 24, 2012
  8:37 pm

  Dea D. Wille

  Jeg ville bruge den når mit drivhus er fuldt af skønne grøntsager. Så skal der laves tomatsaucer, hakkes løg og persille. Grunden til, at jeg skal vinde den, er at jeg har problemer med min skulder, så det vil være en hjælp ikke selv at skulle hakke og snitte ALLE de grøntsager jeg forventer snart dukker op i mit drivhus.


 107. May 24, 2012
  8:42 pm

  Freja

  Super lækkert konkurrence!
  Jeg skal vinde bamix tryllestaven, fordi jeg for nylig har ødelagt vores stavblender, da jeg skulle hakke chokolade og nødder til cookies… Ikke så heldigt! Nu mangler vi en ny en herhjemme, og dette ville jo være perfekt.
  -Så kan jeg forsætte med at lave smoothies, kager og pesto! (genial grillmarinade!)


 108. May 24, 2012
  8:44 pm

  Frk Nim

  Tillykke med dine 2000 medlemmer på facebook, det er helt sikkert fortjent hver og én:)
  Hmm, jeg skal vinde fordi jeg i kraft af maddagene på min bachelor i ernæring og sundhed har fundet ud af hvor vigtigt det er at have rigtigt køkkentøj i skufferne og specielt en bamix som er noget af det ypperste:) Også fordi jeg har et super lille køkken hvor der ikke er plads til en stor blender..
  Hvad jeg ville bruge den til? Nok mest hakning af grøntsager, specielt hvis du siger at den er nem at gøre ren:) Selvfølgelig blende supper så jeg slipper for at få suppe på loftet og i ansigtet når jeg forsøger at give dem det sidste touch. Også selvfølgelig til at blende de nødder jeg skal bruge til bundene i min brllyupskage:)


 109. May 24, 2012
  8:50 pm

  Helle

  Because I´m worth it… Nogle er til hårprodukter – andre er til godt køkkengrej… Derfor!


 110. May 24, 2012
  8:51 pm

  Edith Kristensen

  Hejsa 🙂

  Jeg skal vinde, fordi jeg kun ejer en lille minihakker, som er god nok, når man skal lave wroom wroom af småting, men af og til mangler jeg altså et powertool 🙂 Og hvorfor ikke et smukt, forårsgrønt tool, der ville passe smukt ind i mit køkken 🙂
  Mvh.
  Edith


 111. May 24, 2012
  8:58 pm

  Mai

  Jeg skal vinde, så jeg kan forære den til min mor, der pt. går hjemme pga. en depression. Hun elsker nemlig lime-grøn, og er helt tosset med alt der har den farve. Jeg er sikker på, at den her vil skabe stort smil hos hende 🙂

  Jeg krydser fingre 🙂

  Mai.


 112. May 24, 2012
  9:07 pm

  Madnørden

  Jeg må bare vinde den, for det første er det en super fed farve. Men… jeg er netop blevet skilt og konen er rendt med min stavblender :o( så jeg er virkelig handikappet på det punkt lige nu


 113. May 24, 2012
  9:07 pm

  Tine

  Åh, kunne virkelig godt tænke mig at vinde den!! Pt laver jeg basilikumpesto “i hånden”, men savner den mindre grove og rustikke version af pesto 🙂

  http://liseogtine.wordpress.com/


 114. May 24, 2012
  9:08 pm

  Line

  Skal da helt sikkert bruge den til at lave strawberry daiquiri til sommerens fester 🙂


 115. May 24, 2012
  9:10 pm

  Pia

  Hvorfor! Fordi jeg ikke kan lave pesto med min gamle forældede braun et eller andet…. og frisklavet pesto er vitaminer for øje og mave!

  Så gæt hvad jeg skal lave………. altså ud over smoothies, hakkede løg, mandelmel og hakket chokolade…………jah! Pesto!


 116. May 24, 2012
  9:16 pm

  Kirsten Aakerman

  Har lige malet mit køkken hvidt,så lidt farve ville være smukt. Har længe ønsket mig sådan en til at blende min frugt fra køkkenhaven,lave hjemmelavet pesto osv,så håber jeg er heldig


 117. May 24, 2012
  9:17 pm

  Charlotte Darling

  Den er super fin, og jeg skal selvfølgelig vinde så jeg kan lave alle dine spændende opskrifter 😉


 118. May 24, 2012
  9:19 pm

  Birgit

  Hvem vil da ikke gerne vinde en lækker bamix tryllestav 🙂
  Hvad den skal bruges til? Fx pesto, humus, smoothies og meget meget mere…


 119. May 24, 2012
  9:23 pm

  Jimmi Foldager Jørgensen

  Jeg vil gerne vinde denne Bamix’er til min kæreste – for tro mig, hun har da virkelig brug for en tryllestav i køkkenet 🙂


 120. May 24, 2012
  9:26 pm

  yvonne

  UHHHHHHHH. Fed farve. Den ønsker jeg mig ;)))
  Yvonne


 121. May 24, 2012
  9:34 pm

  Tina Bergendorff

  Dén har jeg ønsket mig læææææænge nu – den vil jeg rigtig gerne vinde.
  Den skal bruges når jeg hakker, blender mel, nødder, løg osv.
  Den er nærmest uundværlig i et køkken og lige denne model vil være den perfekte afløser for en tudse gammel sag fra Philips:-))
  Tak for en god blog, skønne opskrifter og wordfeudspil..
  Tina


 122. May 24, 2012
  9:39 pm

  Helle

  den vil jeg rigtigt godt vinde jeg vil bruge den til sovse og supper 🙂

  helle@mody.dk


 123. May 24, 2012
  9:40 pm

  Susanne Christensen

  Jeg skal vinde, simpelthen fordi jeg trænger til noget fornyelse i mit køkken 🙂


 124. May 24, 2012
  9:46 pm

  Randi

  Lige hvad jeg ønsker mig. Jeg håber, at jeg vinder, for jeg har brug for en god blender rigtig, rigtig tit. Jeg har fødevareallergi og laver f.eks. rismælk temmelig tit. En ordentlig blender gør en stor forskel i et køkken, hvor man er nødt til at lave alting helt fra bunden! Jeg krydser fingre 🙂


 125. May 24, 2012
  9:49 pm

  susanne kjærgård

  Jeg jeg da frygtelig gerne om jeg skulle gå hen og blive den heldige vinder, for så vil jeg glemme min slanke kur for en stund, og kreerer de dejligste deserter og supper..:-D


 126. May 24, 2012
  9:49 pm

  Sarah Erez

  Først og fremmest tillykke med de 2000.
  Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg simpelthen elsker at vinde noget…. og det er ved at være meget længe siden jeg har vundet noget 😀 Når det er sagt, så er jeg ikke med i konkurrencer med en præmie som jeg ikke kan bruge.
  Så denne lækre stavblender ville gøre stor lykke i mit køkken. Jeg bager meget, laver selv müsli og hakker derfor tit alt muligt (forskellige nødder, chokolade osv.) og derudover elsker vi smoothies herhjemme om sommeren, og det ville de også være perfekt til.
  Venlig hilsen
  Sarah


 127. May 24, 2012
  9:50 pm

  Birthe

  Fed farve! Den kunne jeg godt tænke mig!


 128. May 24, 2012
  9:50 pm

  Lea Weinreich

  Hvis jeg vinder den supersmukke tryllestav skal jeg lave rigtig lækker mad. Vi er begyndt at spise meget mere raw food, så vores gamle blender er stået af, for den kunne ikke klare mosten (eller nødderne as it was). Derfor skal jeg vinde den, så vi kan fortsætte med at spise sund og lækker raw food et par gange om ugen.


 129. May 24, 2012
  9:51 pm

  Mette Sørensen

  Lækker præmie!
  Jeg skal vinde denne, fordi jeg har et lille, bitte køkken og Bamix’en vil kunne gøre det ud for både blender, food-processor og stavblender, og dermed spare en masse plads.
  Den skal helt sikkert bruges til pestoer og supper, men også til at male nødder og krydderier.


 130. May 24, 2012
  9:52 pm

  Nguyet

  Jeg elsker køkkenudstyr.gejl. Jeg har de mærkeligste ting som ananasudskærer, mangodeler, dressing-shaker med en keramikkugle indeni osv. Derfor ønsker jeg så mig en bamix til min samling.


 131. May 24, 2012
  10:02 pm

  Lene

  Jeg skal vinde den fordi det bare vil gøre det så meget nemmere og sjovere at lave sund mad med masser af grønsager, frugt og nødder :o)


 132. May 24, 2012
  10:07 pm

  Camilla

  Jeg skal vinde fordi jeg trænger til nyt udstyr til køkkenet – og jeg må ikke købe noget, da der skal spares op til bryllup. Og fordi jeg i det gode vejr nærmest lever af smoothies – og det vil da blive noget nemmere med sådan en lækker fætter. Og fordi jeg drømmer om at lave min egen mayo – tit!!
  Kan man andet end at ønske man vinder?

  Kh Camilla


 133. May 24, 2012
  10:09 pm

  Anne Sofie

  Sikke mange gode ideer.
  Hvis jeg vandt, skulle den tage over efter den brugte stavblender jeg arvede for 12 år siden.

  Jeg ville helt sikkert bruge den til at piske mælkeskum og så har jeg en opskrift på seven-layer-dip, jeg ikke tør bruge den gamle stavblender til. Den kunne jo brænde sammen, det gjorde mini blenderen nemlig i sidste uge…

  Ellers er der jo supper, hele krydderier til indisk mad, salsa’er, pesto, kager og middelaldermad (jeg orker ikke altid at “hånd-støde” det hele).

  Tillykke med det hele, glæder mig til at læse mere om din tur!


 134. May 24, 2012
  10:12 pm

  Dyveke

  Jeg skal vinde den fordi.. jeg som studerende endnu ikke har haft råd til at købe noget der minder om til mit første hjem med min kæreste. Jeg mangler virkelig et lignende værktøj i mit køkken. F.eks. så min kæreste ikke behøver at hælde sin kartoffel/ærte suppe i vores lille blender af to omgange, så jeg let kan hakke nødder til mine nøddepostejer uden at få ondt i armene, og så jeg nemt kan lave humus.. At den er i min yndlings farve ville gøre det endnu bedre at have sådan et vidunder herhjemme!


 135. May 24, 2012
  10:12 pm

  Michelle Juul

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne præmie – først og fremmest har jeg været nødt til at kassere min blender og stavblender, da de var uduelige, så jeg mangler virkelig noget til at lave pesto og hakke nødder og der ser denne godte jo nærmest uundværlig ud! 😀 Men i og med at jeg er studerende og kan se frem til at være det i et godt stykke tid endnu, så går der længe før selv vil kunne købe et køkkenredskab af en sådan kaliber som denne. Så jeg håber inderligt at jeg vinder. 😀
  – Og tillykke med de 2000!


 136. May 24, 2012
  10:18 pm

  N

  Jeg vil så gerne eje sådan en! jeg vil bruge den til at lave kryddersalte, lave mælke drikke med beateren der kan lave skummemælk til flødeskums konsistent og 1000000 andre ting! Puha den er lækker! og jeg er studerende og har ikke råd til min egen. Specielt ikke nu da der er komme en lille ny bandit ind i mit liv ;D de er nogle penge slugere sådan nogle små banditter!


 137. May 24, 2012
  10:21 pm

  Cecilie

  Den er for lækker. 🙂
  Den vil se så godt ud på mit køkkenbord, og jeg er overbevist om, at jeg sammen med den kan trylle mange lækkerier frem til stor glæde for venner og familie. Du har så mange lækkerier på dn blog, der skal prøves af i samarbejde med tryllestaven. hvis den bliver min. 🙂


 138. May 24, 2012
  10:34 pm

  Lotte Andersen

  Den ville jeg så gerne vinde.
  Jeg elsker grøntsagssupper af enhver slags, men vil helst have dem blendet. Lærte på den hårde måde at det ikke er ret smart at blende tomatsuppe i en almindelig blender hvis ikke låget sidder ordentligt fast. Nå men så blev der gjort hovedrent i køkkenet om det så var loftet skulle det skrubbes.Jeg er sikker på at Bamix’en kan klare opgaven uden at hele køkkenet bliver svinet til.
  Og pesto, det får vi aldrig fordi jeg ikke synes min gamle blender kan klare jobbet ordentligt – så ja jeg ville elske at vinde en Bamix blender 🙂


 139. May 24, 2012
  10:44 pm

  Karen Elisabeth

  Hvorfor jeg vil vinde den? Fordi den minder mig om min dejlige barndom…
  Min mor havde nogle gamle råhvide Bamix-stavblendere (og det var fantstisk, for jeg var den eneste pige i klassen der havde sådan nogle derhjemme) – Og hun brugte dem mest til at piske mælkeskum med ;0) Ikke til kaffen – næhh nej, hun tilførte en eller anden form for smag (feks jordbær) og så fik vi skummet at spise som en lille snack/hyggelækker-sag.
  Eller vi fik det oven på vores is…
  Det har sikkert været meget sundere end det “skum” man normalt får ovenpå…

  Jeg håber lige at den rigtige skive er med, for så skal jeg helt sikkert også “skumme” noget lækkert frem!
  Ellers så bruger jeg den til at blende kartoffel/rodfrugtmos med, til babymad, Blende supper… Og så ved jeg at den er superholdbar! Min mand gav mig i julegave for nogle år siden en Stavblender, og jeg bliver ved med at blende gevindet i stykker, så jeg ikke kan bruge den længere (pfftt… Heldigvis bytter de uden at brokke sig) – Men det ER altså ret irriterende i længden!


 140. May 24, 2012
  11:22 pm

  Jeanet Kristensen

  Ih… Sikke en fin præmie. Min stavblender er gået i stykker, så jeg trænger bestemt til en ny. Og så har jeg jo hørt så meget godt om Bamix. Det skulle være Ferrarien indenfor køkkenudstyr 🙂
  Da jeg skal være mor om et par uger (forhåbentlig 🙂 ) betragter jeg en stavblender som et fuldstændig uundværligt redskab, når jeg skal i gang med at eksperimentere med grød, mos og lignende 🙂

  Jeg krydser fingre 🙂


 141. May 24, 2012
  11:36 pm

  Lone Bræstrup

  Tillykke med de 2000 fb-læsere – flot flot 🙂
  Hvis jeg vinder skal Bamixen til at aflaste hænder, håndled og fingre når der skal hakkes, snittes og moses 🙂


 142. May 25, 2012
  12:26 am

  Marlene Høj

  Skøn præmie! Lige pt. bruger jeg vores vores billige stavblender hver dag til at lave babymad og som du skriver, så er alle ikke lige lette at rengøre. Det er sådan en, vi har; hader at rengøre den efter en gang svesker. Desuden ligger den heller ikke så godt i hånden – Knapperne kan være hårde at trykke ned i længere tid.
  Bamix stavblenderen ser ud til at være ordentligt kram – Mon den kan klare at lave smoothies? Jeg er allergisk over for mange frugter og burde spise mere frugt, men det er bare så besværligt at finde den store blender frem, så jeg kan få et skud frugt noget oftere, hvis sådan en Bamix altså kan klare at lave smoothies.


 143. May 25, 2012
  1:26 am

  Caroline

  Jeg håber jeg vinder denne stavblender, da jeg ELSKER at lave mad….Punktum!
  Jeg er single og bor alene, hvilket til tider, ikke er den største motivator, når man skal lave spændende mad til sig selv.
  Jeg er helt sikker på at denne lille køkkenhjælp, vil gøre det lettere og ikke mindst sjovere for mig, igen at indtage køkkenet.


 144. May 25, 2012
  6:13 am

  Sara

  Jeg skal vinde den fordi jeg snart flytter hjemmefra og mangler en bamix i de flyttekasser jeg har gjort klar med alle mine nye ting :o)


 145. May 25, 2012
  7:15 am

  Mette K

  Wau en lækker præmie. Jamen jeg skal vinde den, da farven passer lige ind til alt det andet limegrønne jeg har i mit køkken 🙂 Derudover så er jeg gravid med en bette prinsesse, som kommer til verden her i sommeren og jeg har valgt at jeg selv vil lave alt grød m.v. til hende når hun bliver stor nok til det og der vil denne være perfekt til at blende/mose det med.

  Jeg og prinsessen krydser fingre 🙂


 146. May 25, 2012
  7:33 am

  Marie Erenbjerg

  Hej. Jeg er selv så heldig allerede at have sådan en smart sag, og derfor er det ikke til mig selv jeg ønsker at vinde den… Derimod ville jeg elske at kunne forære den til min søde dejlige studerende kusine, der aldrig i sit liv har haft andet en netto-køkkenmaskiner. Hun brugte sin stavblender flere gange om ugen, men den gik for nyligt i stykker, og jeg har forsøgt med store bogstaver at udpensle for hende, at hun skal investere i en Bamix! De er fantastiske! Men hun har simpelthen ikke råd til det.
  Jeg kan straks forestille mig, hvordan hun ville springe helt op i loftet og udstøde et højt brøl, hvis hun fik denne grønne sag forærende.
  Gode tanker fra Marie


 147. May 25, 2012
  7:39 am

  sabrina hurdle

  Hej Birthe
  Og tillykke med de 2000 læsere. Hvis jeg vandt tryllestaven ville den blive brugt til stort set alt i mit køkken har diverse køkkenmaskiner men det ville da bare være så skønt hvis man kunne klare det meste med et stykke værktøj i stedet for 8… Står lige nu og mangler noget som er kraftfuldt nok til at lave nøddesmør som jeg elsker, UHHMM.Håber jeg vinder 🙂


 148. May 25, 2012
  7:59 am

  Bente Henriksen

  Ville være skønt at vinde denne Bamix, har ønsket mig en i mange år, men den er udenfor min økonomiske formåen. Ville gerne eje en da det er langt nemmere at tage en Bamix frem for en stor foodprocessor…..langt flere eksperimenter ville blive gjort i køkkenet 😉

  Elsker din blog og henter megen inspiration her 🙂


 149. May 25, 2012
  8:05 am

  Laura

  Hvor kunne det være fantastisk at vinde denne! Vores mor har næsten lige købt en og det er jo en tryllestav 🙂 Vi ville bruge den til at lave skummet mælk med og smoothies. Jeg ved man kan få noget helt vildt tykt lækkert mælke skum, som sagtens ville kunne bruges til desserter!


 150. May 25, 2012
  8:12 am

  Trine Paulsen

  FED konkurrence!! Hvad jeg ville bruge den til? ALT! Men i starten primært grød og grøntsagsmos til min datter (som sjovt nok hedder Klara som din niece), som om en måned skal starte på dette. Til min søn mosede jeg det i hånden, men med 2 små børn i huset, så må det gerne gå lidt stærkt og der ville sådan en Bamix være perfekt:0)
  I øvrigt tak for en god og inspirende blog, som jeg ofte tyer til, når jeg er tom for ideer til aftensmad…


 151. May 25, 2012
  8:15 am

  feenfood

  Tillykke – med de mange ‘følgere’ på facebook.
  Jeg skal vinde fordi jeg nu i seks år har været på su, dvs det har været svært at finde overskud til nogle af det mere lækre udstyr i mit lille køkken. Jeg ELSKER at lave mad, og er sikker på at denne vil være en stor hjælp 🙂


 152. May 25, 2012
  8:32 am

  Michelle

  2 grunde til at jeg skal vinde den..;)
  1: Min nuværende stavblender fik jeg da jeg blev 18, så den trænger kraftigt til pension, da vi nærmere sig det 15. år den kører på..;)
  2: Jeg har fødselsdag den 10. Juni og det ville være en helt fantastisk fødselsdagsgave at få..:)

  Michelle


 153. May 25, 2012
  8:44 am

  Birgitte S.

  Åååh altså, det er jo lige den, jeg går og ønsker mig! Jeg laver rigtig meget mad, men synes egentlig, at mit køkkenudstyr er lidt usselt. Jeg har derfor besluttet, at mit køkken nu skal opgraderes. Har lige købt en Kitchen Aid køkkenmaskine, og den er blevet min nye bedste ven. Næste ting på listen var denne her lækre ting, så det kunne da ikke passe bedre. – Og så i min yndlingsfarve. Suk!


 154. May 25, 2012
  9:11 am

  Lisbeth Kaspersen

  Jeg vil bruge den fine Bamix til at få min 10-årige til at hjælpe mere i køkkenet. Hun er nemlig helt tosset med den flotte lime-grønne farve og ret begejstret for mad, som er hurtigt at lave. Så jeg håber, at hun ser fidusen i at bruge friske råvarer, når processen med at hakke og snitte kan speedes op.

  Tillykke med de 2000 :o)


 155. May 25, 2012
  9:20 am

  Jannie Klausen

  Tillykke Birthe 🙂 Jeg ville elske den, så kan jeg kasserer min gamle halvdårlige Braun model og gå amok i pesto mv.


 156. May 25, 2012
  9:32 am

  ingefd

  Den ville jeg gerne vinde. Min gamle stavblender er også god, men svær at få fra hinanden igen. Min yngstes livret er pasta med pesto, og da han er et småtspisende barn, får vi det tit, så vi ved, at han da får spist noget den dag 🙂 Ellers bruger jeg den også, når der skal hakkes grønsager til f.eks. spaghetti bolognes eller til at skjule lidt ekstra grønsager i karrysovsen. Blende tomatsuppen og meget meget andet :-)))


 157. May 25, 2012
  9:48 am

  Kijo

  Uh ville så gerne vinde den..
  Sagen er nemlig at jeg skal være mor til november og selv vil lave div moser til den lille, men jeg har bar ikke en blender til at blende mosen 😉 Jeg har hørt fra alle at Balmix er den aller bedste !! Men også et dyrt bekendskab når man er på SU 🙁

  Tillykke med at du har nået de 2000 🙂

  -Kijo


 158. May 25, 2012
  9:51 am

  Birgitte

  Hej og tillykke med 2000 læsere.
  Jeg er selv en af dem og får mit daglige blogfix vedr. mad på din side.
  Jeg ønsker mig sådan en blender, fordi den er den bedste og min egen er 12 år gammel. Jeg har ingen køkkenmaskiner (ud over min blender), så den skal bruges til det hele. 🙂
  God solskinsdag.
  Birgitte


 159. May 25, 2012
  10:01 am

  EVA

  HEJ:
  SIKKE EN MASKINE-DEN TROR JEG KUNNE HJÆLPE MIG MEGET I MIN HVERDAG- DA MIN HØJRE HÅND ER LAM EFTER EN BLODPROP I HJERNEN- MEN HAR ENDNU IKKE KUNNET FINDE EN MASKINE SOM KUNNE VÆRE MIN HJÆPENDE HÅND.SÅ JEG HÅBER PÅ HELD .
  MVH EVA


 160. May 25, 2012
  10:02 am

  Kirsti

  Jeg ville vildt gerne vinde den! Det ville gøre det så meget nemmere at lave en del raw food retter, f.eks appelsin/nøddecreme hvor mængden ofte er for lille til at min alm blender kan tage det.

  Kig frobi mine 4 giveaways


 161. May 25, 2012
  10:15 am

  Leila Donsbak

  Jeg håber meget at vinde den skønne Bamixa fordi jeg skal tabe mig og skal have mange grøntsager, som jeg står og hakker med kniv, da jeg ingen stavblender har. Jeg har så dårlig ryg, at jeg dårligt kan stå, så den vil være med til at gøre min daglig dag så meget lettere.
  Venligst Leila


 162. May 25, 2012
  10:16 am

  Xenia

  Uh Bamix! En af mine store køkkendrømme 😀 Og for at det ikke skal være løgn brændte min egen (billige, elendige, irriterende) stavblender netop sammen i sidste uge, så det er da en perfekt grund til hvorfor jeg skal vinde denne! ;D


 163. May 25, 2012
  10:17 am

  Helle Ertner

  Den har den skønneste farve 🙂


 164. May 25, 2012
  10:26 am

  Anne Knudsen

  Det er jo lige, hvad der mangler i mit køkken! Jeg skal bruge den til at lave pesto, humus og – tomatsuppe. Sidst jeg forsøgte mig med (varm!) tomatsuppe i min almindelige blender gik det, ja – som sådan noget jo går! Tomatsuppe i HELE køkkenet! Jeg finder stadig pletter af suppen rundt omkring. Derfor kunne jeg godt bruge en stavblender, der gerne skulle gøre jobbet lidt bedre.

  Og tak for en super blog.


 165. May 25, 2012
  10:43 am

  Charlotte

  Jeg drømmer om at vinde den, fordi jeg har ønsket mig sådan en i årevis, lige siden jeg hørte at den kunne erstatte det store skrummel af en foodprocessor. Den skal bruges til at lave mad til min store familie, barn nr. 4 er lige født og den vil være perfekt til babymad når den tid kommer. Smoothies er værdsat af de store børn, men den kan jo bruges til ALT og jeg ville elske at kunne spare tid og kræfter på den kedelige del af køkkenarbejdet!
  Iøvrigt et stort tillykke med din kogebog!!! :-))


 166. May 25, 2012
  11:20 am

  Trine

  Jeg skal vinde fordi limegrøn er min yndlingsfarve – og så har jeg ønsket mig en Bamix rigtig længe 🙂
  Mvh. Trine.


 167. May 25, 2012
  11:31 am

  Litzy

  Det eneste jeg har der minder om den er en gammel stavblender som jeg har arvet… så det kunne da være fantastisk at prøve at have noget nyt – og så har den en super fed farve 🙂

  Og jeg vil lave hummus – masser af hummus.
  Noget min gamle stavblender ikke bryder sig om at lave desværre 🙁


 168. May 25, 2012
  12:12 pm

  Julie

  Jeg skal vinde fordi det er den smukkeste farve, som vil passe rigtigt fint i mit køkken, og fordi jeg gentagne gange har været ved at brænde min nuværende stavblender af i forsøget på at blende abrikoser til lækker raw-cake.
  Den skal bruges til alt fra smoothies til forskellig dip, til nødder og kerner så jeg kan bage knækbrød, og og og og…
  Der er jo ingen grænser for hvad den kan bruges til – og den skal være MIN!!! 🙂


 169. May 25, 2012
  12:13 pm

  Jennifer

  Jeg skal da helt klart vinde den, fordi den vil passe perfekt til sommerens morgen-smoothies og is-kaffer! Og fordi den er smuk – og aldrig ville kunne finde vej til mit køkken på anden vis grundet mit SU-budget 😉

  Vh Jennifer


 170. May 25, 2012
  12:26 pm

  Joy

  Okay okay okay, af alle konkurrencer jeg har deltaget i, så er det her den bedste!!
  Det varmer dybt i mit lille husmor hjerte, når jeg tænker på at der er en mulighed for at vinde denne:))
  Du spørger efter hvad jeg vil bruge den til og jeg tænker….hvad kan jeg IKKE bruge den til? Det er et uundværligt redskab i køkkenet og der er jo uendelige muligheder.
  Jeg har en stavblender med nogle år på bagen, men den har jeg brugt flittigt til at hakke nødder, hakke løg, lave smoothies, blende grønsager til supper, lave salsa og guacamole.
  Den kan næsten det hele, så jeg krydser fingre
  Rigtig god weekend 🙂


 171. May 25, 2012
  12:51 pm

  Birte Poulsen.

  Nej,hvor ser den SKØN ud. Dejlig farve. Den vil helt sikkert pynte i mit køkken. Har aldrig før ejet sådan en, men jeg forstår den både kan hakke og rive…. Så det vil jeg bruge den til i stedet for at benytte håndkraft…


 172. May 25, 2012
  2:22 pm

  Ann

  Jeg vil gerne vinde stavblenderen, fordi jeg
  1) eeeeeeeeeeeeeeeeeelsker limegrøn
  2) skal flytte sammen med min kæreste og lære ham op i, hvordan man begår sig i et køkken. Og til det skal jeg bruge en stavblender 🙂

  Tak for dejlig blog!!

  Kram Ann


 173. May 25, 2012
  2:49 pm

  Heidi L

  Jeg har længe ønsket mig Bamix modellen 🙂
  Og den skal bruges til smoothies og supper, som jo bliver legende lette at lave med det perfekte værktøj.
  KH Heidi L


 174. May 25, 2012
  3:17 pm

  Malene R

  Jeg skal flytte hjemmefra om et par måneder, og har derfor brug for en masse køkkenudstyr, og jeg mangler stadig blandt andet en stavblender, så derfor vil jeg gerne vinde den. Den skulle bruges til at hakke krydderurter, blende forskellige drinks, supper og meget andet 🙂


 175. May 25, 2012
  3:34 pm

  Christina

  Hej! Sikke en dejlig give away! Siden jeg fik min KitchenAid for et par aar siden, har Bamix staaet oeverest paa listen over oensker til koekkenet. I oejeblikket bruger jeg en gammel, billig sag, som i den grad traenger til at blive skiftet ud. Hvis jeg vinder, er noget af det foerste jeg skal lave helt bestem en gulerodskage, for saadan en Bamix maa vaere helt perfekt til at hakke guleroedder i en fart.
  Tak for en dejlig blog og god weekend! Christina


 176. May 25, 2012
  4:45 pm

  Anna Louise Larsen

  Wauw for en fed blender som jeg da bare ikke kan undvære i vores køkken!
  Jeg skal vinde den, da den blender jeg har overhovedet ikke dur som den skal – og det er altså ikke nemt at klare sig uden en ordentlig blender! Så hvis jeg vinder, skal der eksperimenteres en masse med tryllestaven 🙂


 177. May 25, 2012
  5:19 pm

  Katrine Gunnersen

  Fantastisk god præmie! Vores barn er netop begyndt på mos, og kan da forestille mig at sådan en stavblender kan klare det på ingen tid!! Og tid har man jo i forvejen ikke meget af som børnefamilie. Og så skal der da laves mayonnaise til sommerens burgere!!


 178. May 25, 2012
  6:52 pm

  Louise Sletting

  Uhauha sådan et vidunder har jeg savlet over siden min søster fik en i julegave 🙂

  Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg bruge den til ALT. ganske enkelt! Jeg ville ihvertfald lave lækker morgenmad af luftpunpet mælk med lækker hjemmelavet brombærsyltetøj på toppen. MUMS!

  Ellers vil jeg bruge den til mine utallige gryderetter, som jeg laver hele året rundt. alt fra kogte gulerødder, løg og tomater får en tur. UH! eller lækker porre kartoffelsuppe..

  på den usunde side kunne jeg være fristet til noget blendet frugt puré med hjemmelavet marengs og flødecreme. Det lyder måske lidt uhumsk, men ligenu synes jeg det lyder ret lækkert! 😀

  … som du nok kan høre har jeg rigtig mange idéer (som gør mig ganske sulten!!)

  Fortsat god weekend og må sommervejret komme igen imorgen 🙂


 179. May 25, 2012
  7:33 pm

  Jeanne D.

  Jeg skal vinde fordi jeg elsker farven og jeg står og mangler den 😉 Jeg har seneskedehindebetændelse og min stavblender er lige stået af. I sidste uge strøg elpiskeren, så jeg mangler desperat nye motorredskaber i mit køkken 🙂
  Tak for chancen!
  Mvh. Jeanne D. – jeanne_grisling@hotmail.com


 180. May 25, 2012
  7:42 pm

  Rikke Laasby Møller

  Hejsa Birthe,

  Stort tillykke med de 2000 på facebook og ikke mindst din bog,som er lige om hjørnet – spændende… 😀

  Jamen jeg vil helt sikkert, bruge stavblenderen, med den iøvrigt rigtig fede farve, eeeeelsker bare grøn, til at lave sunde snacks til min lille dreng, til at blende frugt til sunde ispinde og så jeg vil jeg nyde synet af den, hver gang den skal i bruge – for det kommer den uden tvivl 😀

  Håber jeg er heldig 😀

  Knus Rikke


 181. May 25, 2012
  8:27 pm

  Camilla Rasmussen

  åh gud hvor ville det være fedt at have den i mit køkken! den er jo bedre end gud den her!! synes det er træls at bruge så meget tid i køkkenet, men med den her ville det da være super nemt. især hvor jeg har en baby hvor alt hendes mad skal blendtes…


 182. May 25, 2012
  8:52 pm

  Elin Hauge Sande

  Jeg skulle gjerne vinne denne pga at det har gått opp for meg hvor bra det er å ha en slik ( stavmixer? )!!! Aldri lånt eller eid – heller ikke prøvd en slik. Ikke minst har den et slående navn: tryllestav !!! Dette er jammen et navn jeg skal begynne å kalle redskapet for 🙂

  Ser for meg at jeg vil bruke det spesielt til frukt- og grønsaksretter, men forøvrig alt mulig der fantasien ikke setter grenser !!! Tror det er et meget hendig verktøy dette 😀

  Tillykke med 2000 tilhengere på Facebook – jeg skal henge meg på der samt følge bloggen !!! Er selv nybegynner på blogg…

  Mvh,
  Elin fra Bergen i nordnorge i Tromsø i Norge !!! <3


 183. May 25, 2012
  9:44 pm

  Vinnie Petersen

  Den vil se så godt ud i køkkenet og perfekt matche mine karklude, grydelapper og viskestykker, som er i samme flotte, limegrønne farve 🙂
  Det er næsten lettere at skrive, hvad den ikke skal bruges til, for den kommer virkelig på arbejde, men som det første skal den male mandler til mel, som jeg skal bruge, når jeg laver en fragilité med mokkacreme for at fejre, at jeg har vundet noget 😉
  Tak for en skøn blog,som jeg flittigt har fulgt de sidste par år, hvor jeg har haft meget glæde af mange af dine fine opskrifter 🙂


 184. May 25, 2012
  10:16 pm

  tina

  Jeg ville vildt gerne vinde denne da jeg har en søn på 1,5 og derfor er det rigtig dejligt at kunne putte en masse grønt i og vupti det er klar til gryden. Det tager en evighed at stå og hakke alt fra gulerødder til pastinak etc fint til kødsovsen og lasangen ;o) Ihhh den ville gøre lykke. VH Tina


 185. May 25, 2012
  10:27 pm

  Lisbeth Rasmussen

  Wow, den flotteste og mest cool farve jeg længe har set 🙂
  Nå, men jeg skal vinde fordi der LÆNGE har stået netop en Bamix stavblender på min ønskeseddel, men ingen har endnu forbarmet sig over mig og købt en til mig desværre. 🙁 Design og kvalitet går hånd i hånd, og jeg er sikker på at denne stavblender ville gøre det SÅ meget sjovere at kokkere generelt, samt at lave mad til min søn på 6 mdr.
  Tillykke Birthe med de 2000 på facebook, og med din bog, jeg glæder mig til at se den når den udkommer 🙂


 186. May 25, 2012
  11:09 pm

  Louisa

  Min elskede lillesøster har gået og sukket efter lige præcis sådan en fin bamix rigtig længe. Hun går utrolig meget op i madlavning og ejer omkring de 70+ kogebøger (som bliver brugt vel og mærket!). Så når hun nu bliver færdiguddannet her til sommer, så vil det være vidunderligt at kunne give hende den i gave 🙂


 187. May 25, 2012
  11:12 pm

  Sarah Frederiksen

  Ja se det er en konkurrence jeg gerne vil være med i..
  Grunden til at jeg virkelig gerne vil vinde den fantastiske stavblender er, at den jeg har er så slidt at den giver en virkelig høj pibelyd når jeg anvender den.. Det er så slemt at jeg altid bliver nødt til at advare min datter på 3 år.. hun er decideret bange for den så hun flygter ud af rummet lige så snart at hun ser den.. Og nu skal det siges at jeg bruger min stavblender dagligt , da jeg har en lille pige på 7 mdr , der skal have blendet sin mad .. Hun sætter i øvrigt også sætter i et hyl nå jeg blender.. SÅ jeg ønsker mig virkelig en ny stavblender.. Hilsen Sarah


 188. May 26, 2012
  1:04 am

  Louise Janner

  Jeg har ikke nogen, og er liiiige flyttet hjemmefra så mangler en del ting til køkkenet også 😀 Så håber på at vinde den der!

  😀


 189. May 26, 2012
  7:13 am

  sverigestossen

  Åhh ja hvem vil ikke gerne vinde sådan en fætter.
  Vores egen gamle braun brændte af. Som i slidt op. Den billige model vi købte var mega svær at gøre ren ved knivene, så den gav vi væk og købte en ny billig model. Men den har så svært ved at findele noget som helst.

  Noge af det jeg normalt bruger den til er hummusser, pestoer og grøntsagssupper. Uhm det kunne blive et efterår af mange lækre blendede supper, hvis jeg vandt.

  Tak for dig, Birthe.


 190. May 26, 2012
  8:32 am

  Mette Olsen

  Jeg er også Newyorkerbyheart, er vild med din giveaway, så jeg vil nok mene at jeg kan komme med i puljen, og den ville bare føle sig godt hjemme her hos mig….
  Hilsen Mette


 191. May 26, 2012
  9:14 am

  Laura

  Hvor lækkert! Jeg skal vinde fordi min mor har slem slidgigt i fingrene og har svært ved køkkenarbejde i det daglige. Denne maskine vil være en kæmpe hjælp for hende, og den perfekte gave at give hende når hun fylder år her d. 5. juni 🙂


 192. May 26, 2012
  10:52 am

  Julie

  Jeg skal vinde da jeg virkelig trænger til et godt stykke køkken udstyr. Som studerende er pengene desværre ikke mange til den slags og jeg sukker efter lidt lækkert at hygge mig med i køkkenet. Især ville det falde på et tørt sted nu hvor jeg er sygemeldt fra mit studie og netop er startet mindst 6 mdr antibiotika-kur pga noget så eksotisk som tuberkulose. Er ved at gå ud af mit gode skind over ikke at have overskud til meget andet end lidt hygge i køkkenet mellem middagslurene, men desværre har jeg ikke det vilde udstyr til at gøre disse køkkenture til den fest jeg gerne ville.


 193. May 26, 2012
  11:12 am

  Eva

  Jeg skal vinde den forbi den vil passe perfekt i min nykøbte lejlighed! 🙂 Og så kan min lillesøster, som skal til at flytte hjemmefra, arve min gamle. Jeg vil bruge den til at lave pesto – min favorit spise til alt! 😀


 194. May 26, 2012
  11:33 am

  Krista

  Nøj den ville jeg gerne vinde 😀
  Min gamle stavblender stod af i sidste uge og har endnu ikke fundet en ny :-S så stavblenderpladsen i mit køkken er tom 😉
  Jeg brugte den gamle stavblender til alverdens supper, smoothies og pesto.


 195. May 26, 2012
  12:49 pm

  Esben

  Hep. Bamix kom til mig. Den først af 4 er lige flyttet hjemmefra. Han har på en eller anden måde fået kuppet min gamle stavblender over i den nye lejlighed. Så en ny er mere end velkommen.


 196. May 26, 2012
  1:58 pm

  Yas

  Jeg holder meget af at lave mad, men siden, at jeg er flyttet sammen med min kæreste (hjemmefra) har jeg ikke de køkkenredskaber, som jeg havde da jeg boede hjemme, heriblandt en stavblender. Derfor ville det være ideelt for mig at vinde den så jeg kan til at lave endnu mere forskelligt mad – for Gud hvor man egentlig mangler sådan en 🙂


 197. May 26, 2012
  2:55 pm

  Grith Seiersen

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har ønsket mig i mange år, og det har en så cool farve. Desuden skal den hjælpe mig med at lave endnu mere lækker vegetarmad.


 198. May 26, 2012
  3:22 pm

  Rie

  Næsten 200 vil gerne eje dette vidunder – og det vil jeg også gerne. Har læst om hvor fantastisk for en maskine det er! 😉


 199. May 26, 2012
  4:09 pm

  helle

  har børn, isdesserter….


 200. May 26, 2012
  4:12 pm

  Conni

  Rygterne siger, at det er den bedste stavblender, der findes. Det skal bruges til alt muligt: supper, smoothies, drinks, at hakke diverse samt til alt den babymad, som der skal laves, når lillebror kommer.


 201. May 26, 2012
  7:53 pm

  Stina

  Jeg fortjener at vinde, fordi mit køkken er i stort underskud af kvalitets køkkenredskaber, og jeg er sikker på, at madlavning bliver sjovere med fine og funktionelle køkkenting!
  Og så vil jeg bruge den til nødder, chokolade og kikærter. Og andre ting der skal hakkes.


 202. May 26, 2012
  8:55 pm

  Mette

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne tryllestav til mos til min yngste og sukkerfri snacks til de store. Og lækker mælkeskum til min kaffe. Og jeg er sikker på at min mand vil elske at frem trylle nogle lækre supper.
  Sidst men ikke mindst – vores køkken er Lime grøn 😉


 203. May 26, 2012
  9:23 pm

  Karina

  Den er som skabt til vores køkken hvor grøn er farven – og så vil den være super god nu hvor vi har besluttet os for at få nogle flere grønsager ind i hverdagskosten.


 204. May 26, 2012
  10:05 pm

  Line

  Jeg skal vinde den fordi den ville ‘blende’ super godt ind i mit køkken 😀 Nej, plat humor til side, den ser virkelig lækker ud – Hvis jeg vandt skulle den i første omgang bruges til at lave en kold ærte-myntesuppe. En skøn og enkel suppe på en varm sommerdag (og så matcher farverne endda med blendere 😉 )

  Tak for en herlig blog, og fortsat god pinse


 205. May 26, 2012
  10:18 pm

  KarensKaos

  Jeg skal vinde fordi min stavblender er ved at have udtjent sin værnepligt… Og fordi limegrøn er MIN farve!! Den vil stå SÅ godt til de limegrønne flowerpot lamper, der hænger i mit køkken 🙂


 206. May 26, 2012
  11:03 pm

  Louise Lebeck

  Tør næsten ikke sige det højt, men min mand står altid i køkkenet, og han fortjener skam godt grej…:-) Louiselebeck@gmail.com


 207. May 27, 2012
  11:54 am

  Sofie

  Det perfekte at bruge blenderen til vil lige pt. være at lave smoothies af frisk jordbær med mynte. Det er det eneste der kan køle en af på varme dage som disse. Jeg laver genrelt meget mad og kan godt li at eksperimentere. Min kæreste derimod er lidt mere tilbgeholdende og jeg tænker at noget rigtig lækker udstyr der appelerer til en mand, måske kunne være med til at gi han et puf i retning af at lave mere mad. Eller i hvert fald en morgensmoothie til mig i ny og næ 😀


 208. May 27, 2012
  2:45 pm

  Hanne Egeberg Jensen

  Jeg ville blive meget glad for at vinde den lækre tryllestav til min datter som også har fibromyalgi, den ville lette hende i hverdagen da hun elsker at lave sund mad fra bunden af. Hun er midt i en langsommelig afklaringsproces, hun trænger til opmuntring og og støtte.


 209. May 27, 2012
  4:18 pm

  Lone Slot Lauridsen

  Kære Birthe
  Tillykke med de 2000 🙂
  Jeg skal vinde stavblenderen, da den jeg har er slidt op.
  Stavblenderen skal bruges til tomatsuppe, broccolimos osv.
  ELSKER at lave mad og eksperimentere.
  Kærligst, Lone


 210. May 27, 2012
  4:58 pm

  Nicole Aupke

  Jeg skal vinde den, fordi den garanteret er bedre end min nuværende blender, hvor den tilhørende minihakker er knækket. Nu er det jo rigtigt blevet sæson for sorbet: frosne bær og græsk yoghurt i selskab med en stavblender, så det vil jeg glæde mig til at bruge den til.


 211. May 27, 2012
  5:17 pm

  BETTINA F. SØNDERGAARD

  Stort tillykke med de 2000 fans 😉 Hip hurraaaaaaa 🙂

  Hvis jeg bliver den meget heldige, vil jeg forærer min foodprocessor væk til en der mangler, for kæft den fylder i et lille køkken 😉

  OG den der farve… Den passer jo lige til mine nye Margrethe skåle jeg lige har fået i fødselsdagsgave…. Super fed farve 😉

  Jeg skal vinde da min kæreste ikke havde købt fødselsdagsgave til mig 🙁 DYB SKUFFELSE 🙁

  Og fordi den er meget nemmere lige at tage i brug end foodprocessoren, så hvis jeg har den, så vil jeg få taget mig sammen til at lave en masse sund mad, så jeg kan få tabt de 30 kg der er for meget, og som jeg døjer meget med.

  Jeg vil bruger den til ALT…. Den kan jo alt….. Super fed opfindelse… WOOOOW….

  Glæder mig allerede til at tage den i brug, så håber håber håber 😉

  Ha en dejlig søndag 🙂


 212. May 27, 2012
  5:21 pm

  Mamma.

  Stort grattis med dom 2000:)jag är en stor fan av din blogg,kollar på den varje dag.
  Jag älskar bara den mixer från bamix,har önskat mig den sååååååå länge.
  Har tyvärr inta möjlighet att köpa den,åh den kan bara allt den från bamix
  bra till mig,där är en jättestor fan av att göra matt och baka:)

  hälsning från Sverige.


 213. May 27, 2012
  5:50 pm

  helle bøgebo

  min er osse slidt så jeg må da være den heldig


 214. May 27, 2012
  6:34 pm

  Kiri knudsen

  Jeg skal vinde den, fordi jeg har verdens sødeste svigerinde, og fordi blenderen vil passe perfekt ind i hendes limefarvede køkken.
  Hun vil komme til at bruge den til alt lige fra kager, over tunmousse, til suppe og grød. Og hun vil komme herover og servere det for mig og min datter (der kommer sidst i juni). HVER DAG, hvis jeg gav hende lov. SÅ HUN FORTJENER DEN!


 215. May 27, 2012
  7:29 pm

  Christina

  Jeg er studerende og bor i en ret lille lejlighed med et ret lille køkken. Jeg elsker at lave mad, men har kun et begrænset udvalg af smarte køkkenredskaber, da skabspladsen hurtigt slipper op. Jeg har ønsket mig bamix’en i et stykke tid, fordi den kan så meget, og så fylder den så lidt! Jeg har en stavblender i forvejen, men den kan ikke engang blende opblødte kikærter, så der er behov for fornyelse. Jeg vil bruge bamix’en til alt fra smoothies om morgenen til café latte over læsningen om eftermiddagen og til diverse tapas-tilbehør eller andet om aftenen. 🙂


 216. May 27, 2012
  9:15 pm

  Nanna

  Fordi jeg bare mangler sådan et vidunder og netop står, og mangler den 🙂
  Jeg vil bl.a. bruge den til at kaste mig ud i, at lave mine egne pestoer og tapanadaer, samt fedtfattig tunmousse og supper (når vejret bliver til det igen 😉 )


 217. May 27, 2012
  9:51 pm

  Majbrit B.

  Den ser lækker ud!
  Jeg vil gerne vinde, da jeg er studerende, og derfor får mand og barn TIT supper, da det er billigt, sundt og en nem måde at få en masse grønsager i en 3-årig på. Derudover drømmer vi om et barn mere, og jeg er sikker på at den er god til at lave babymos 😉


 218. May 27, 2012
  10:43 pm

  Mette

  Jeg synes den kunne være lækker at vinde så man kunne lave en masse lækre smoothies i en fart 🙂

  Hilsen
  Mette
  (bade-and@hotmail.com)


 219. May 27, 2012
  10:53 pm

  Marlene

  Jeg vil rigtig gerne vinde den, da jeg er sikker på, at den er perfekt til at lave pestoer, humus og ikke mindst til at blende supper og saucer med. Det ville være fedt at have en så kraftfuld maskine 🙂
  Marlene


 220. May 28, 2012
  8:31 am

  jimmy hansen

  Jeg har en stavblender, men den kan godt have lidt besvæg med at lave mandelmel, men den har desværre ikke så mange all around capabilities som tryllestaven har.. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde, så der kan laves melløs chocoladekage igen:)


 221. May 28, 2012
  8:42 am

  Anette

  Dejlig sommerdag! : ) Jeg vil elske at vinde fordi, jeg laver meget mad og er rigtig glad for det : ) Jeg har ikke sådan en tryllestav. Jeg elsker farven, og maskinen vil lette min hverdag : ) Jeg vil bruge den til at piske mayonaise- så den ikke skiller, og til snitte og hakkearbejde, så vi kan få nogle flere grøntsager ind i kosten : ) God pinse.


 222. May 28, 2012
  9:20 am

  Kim Frandsen

  jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde sådan et lækkert stk værktøj det ville bare gøre det endnu sjovere at lave ny inspirerede mad
  Tak for alle dine gode mad ideer


 223. May 28, 2012
  9:25 am

  mette busse

  hejsa
  først vil jeg lige sige tak for den fantastiske inspiration du altid giver mig til hverdagen og til hjertet, syntes at du er dejlig.
  Ville elske at prøve at eje sådan en har lige fået barn nummer 3, 6 uger før tiden lille pige på 1500 gram og det ville sikkert gøre madlavningen lidt nemmere(hurtigere) hehe
  kh mette


 224. May 28, 2012
  11:10 am

  Laura

  Egentlig har jeg aldrig rigtig brugt en stavblender, men da vores oldgamle pludselig sagde stop, var det som om mit liv gik lidt i stå. Jeg er på sundhedsflip lige i øjeblikket, for at tabe de sidste kilo inden jeg bliver student, men det føles som om, man skal bruge en stavblender til alting – falafel, humus, suppe, bønnepostej, you name it. Så det vil jeg bruge den til, og når jeg til september flytter hjemmefra (til Paris!!), vil jeg selvfølgelig tage den med mig – for så er det jo min!!


 225. May 28, 2012
  1:53 pm

  PIa

  Ja, men den ville da være i uafbrudt brug her: Til hummus, til smoothies, til sovs, dip – og så i en vidunderlig, limegrøn farve. Bli’r det bedre.

  PS: Sig mig engang – hvad er det, der gør, at du får så urimeligt mange hug for dine opskrifter? Ja, noget af det er kopier, men hvem genopfinder alting helt fra bunden hver eneste dag? Jeg synes, det er så skønt, at du viderebringer opskrifter fra hist og her – jeg ville aldrig have tid til at finde alle de opskrifter selv.


 226. May 28, 2012
  5:21 pm

  Mini-hakkeren

  Lækker, lækker lille sag 😀 Jeg bør vinde den, så jeg kan lave lækre basilikum-jordbær, smagfuld humus… men ikke mindst kryderurte-olier og skønne supper ;-D


 227. May 28, 2012
  7:52 pm

  Gitte

  Ville glæde mig over at vinde denne Bamix tryllestav og gennemprøve alle dens funktioner.
  Kan huske at min mor havde første udgave af den, og mindes den som kraftig, super nem at skifte mellem de forskellige dele, og den kunne noget som andre piskere ikke kan


 228. May 28, 2012
  8:18 pm

  Mona

  Hej 🙂
  Jeg har fortjent at vinde den fine Bamix Swissline fordi jeg næsten lige er flyttet sammen med min kæreste i en lejlighed med et MEGET lille køkken hvor der desværre ikke var plads til min normale blender, så har nu måtte undvære mine daglige morgen-smoothies. Men sådan en smart handy tryllestav kan der altid blive plads til 🙂


 229. May 28, 2012
  9:47 pm

  Zemma Luise Westh Poder

  Damn… jeg havde ellers en million gode årsager til, hvorfor jeg skulle vinde den der lækre sag… 3 allergiker børn, svage håndled, mangel på tid, mangel på grej, glæde ved madlavning og en hel masse andre ting.

  Men efter at have læst mig igennem de første halvtreds kommentarer, så må jeg jo indrømme, at jeg slet ikke synes, at jeg fortjener den halvt så meget, som nogen af de andre… For faktum er, at jeg jo stadig har min 12 år gamle Braun, som godt nok er ved at være pensionsklar, men den virker da….

  Så jeg vil egentlig bare sige tillykke med de 2000, og så i øvrigt ellers ønske alle held og lykke.


 230. May 28, 2012
  10:02 pm

  Anette Køhn Mølbæk

  Min gik i stykker for noget tid siden og jeg mangler den rigtig meget 😉
  Den bliver brugt til meget..
  Supper, dressinger, frugt og div..

  Du har en rigtig god blog og den har jeg brugt rigtig ofte..
  Altid et godt sted at kigge, hvis man lige mangler en opskrift..


 231. May 28, 2012
  10:03 pm

  Annesofie Kjeller Larsen

  Sikke mange der ønsker sig den fine stavblender 🙂 Jeg vil bare rigtig gerne ha en ny og GOD stavblender, denne gang:) Jeg laver rigtig meget suppe, mos og dressinger, og her kan min gamle melissa ikke følge med længere:)

  Tillykke med de 2000 fans på FB 🙂

  Venlig hilsen

  Annesofie


 232. May 28, 2012
  10:18 pm

  Sofie

  Den må jeg da eje 🙂
  Det har altid været en af mine store køkken-udstyrs ønsker – og det er ikke blevet mindre, af at min storebror har fået sådan en skønhed.
  – den skal hjælpe mig med at lave lækker og skøn mad – lækre cremede supper, humus, smoothie .. listen er lang – den ville helt sikket gøre mig lykkelig 😀


 233. May 28, 2012
  10:28 pm

  Sara

  Den skal jeg vinde til min mand! 🙂 Vi studerer begge to og vi har en søn på tre år, så fritid er der ikke meget af! Dog har min mand fået den fantastiske hobby, madlavning! Det startede egentlig fordi han ikke spiser svinekød og han syntes det var synd for mig fordi vi måske får lidt mere kylling, oksekød og fisk i stedet (ja, jeg havde ikke noget problem med det 😉 ), men det gjorde at han ville forkæle mig ved at tilberede maden på de lækreste måder i stedet! Han fandt så ud af at han elsker at lave mad (og bruge timer på nettet – især også herinde – på at finde noget lækkert til os) og sønnen og jeg klager bestemt ikke 😉 Dog har vi altid nedprioriteret vores køkkenudstyr en smule, så vi er i fuld gang med at opruste, så her ville stavblenderen passe rigtig godt ind (vi har slet ikke en og har lige snakket om at vi mangler en)!
  Tillykke med de 2000 fans på facebook. Det er ikke for sjov at der altid kommer et “newyorkerbyheart” med når vi skal google en opskrift 🙂


 234. May 28, 2012
  10:36 pm

  Gitte

  Jeg vil gerne ligge billet ind på at vinde den limegrønne Bamix tryllestav, fordi den vil passe fantastisk ind i mit grønne provencalske køkken. Jeg vil nyde at bruge den til blendede supper, grøntsagssaucer uden at brænde mig på varme sprøjt, som jeg gør med den stavblender, som jeg har (den har nok været for billig!!)


 235. May 28, 2012
  10:37 pm

  Christina

  Uhh – den har jeg bare kigget på så længe! Jeg skal bruge den til at blende lækker mad til min datter på 1/2 år- og en masse andet lækkert til os andre 🙂


 236. May 28, 2012
  10:40 pm

  Troels Hansen

  Min kæreste bliver bachelor i juni og har længe ønsket sig Bamix Stavblenderen til supper, smoothies, shakes o.s.v. Derfor må en Bamix være den perfekte gave og ikke mindst den største kærlighedserklæring man kan give. Er i øvrigt sikker på den vil få samme kærlighed igen i hendes køkken, et godt hjem til en lime grøn fætter.


 237. May 28, 2012
  10:51 pm

  Kirsten

  Den er MEGET bedre og flottere end den gamle sag jeg har i køkkenet … og den skal selvfølgelig bruges hver gang der er en chance når jeg er igang med dine opskrifter her fra bloggen – dertil selvfølgelig også til babymos til mine små børnebørn :o)


 238. May 28, 2012
  11:55 pm

  Birthe R. Nygaard

  HEJ NAVNESØSTER…
  TILLYKKE MED DE 2000 – OG SIKKEN EN FLOT GIVE AWAY.
  JEG VIL GERNE VINDE DEN SUPER LÆKRE BAMIX STAVBLENDER, DA JEG FOR IKKE SÅ LÆNGE SIDEN FIK ET NYT KØKKEN, OG ALT GAMMELT SKRAMMEL BLEV DØMT UDE. JEG VIL BRUGE DEN TIL AT BLENDE SUND MAD TIL SMÅFOLKET, SMOOTIES, SUPPER OG ANDRE GODE SAGER, SOM KUNNE VÆRE PESTO. SNART STRUTTER DE GRØNNE KRYDDERIER I URTEHAVEN, OG HELE FAMILIEN ELSKER AT FÅ ET GLAS PESTO..OG DEJLIGT HVIS IKKE JEG SKULLE KØRE RUNDT I DET, MED EN MORTER.:-)
  AT DEN OGSÅ PASSER TIL MIT KØKKEN GØR DEN ENDNU MERE LÆKKER AT VINDE..dEN SKAL STÅ FREMME SÅDAN EN FLOT KØKKENHJÆLPER..

  JEG ER MED ALLE DE STEDER HVOR JEG SKAL, OG VIL, OG SELFØLGELIG HOS DIG..


 239. May 29, 2012
  6:17 am

  MissMuffin

  Fordi at jeg har ønsket mig den LÆNGE:)
  På SU er der bare ikke rigtigt penge til sån en fin køkkenhjælper!


 240. May 29, 2012
  6:55 am

  Pia Hyld

  Jeg skal vinde fordi det er min fødselsdag den 10 juni og denne vil være et hit.
  Jeg er sikker på den også vil bringe endnu lækre mad frem i mit køkken, når jeg bruger en af dine mange opskrifter som altid bliver nydt her i familien.


 241. May 29, 2012
  7:55 am

  Mai-Britt Nollin

  Min gamle braun stavblender, er lige gået i stykker. Så jeg ønsker mig rigtig meget denne skønne “tryllestav”. Jeg har nemlig en skøn søn på 6 mdr der skal til at i gang med at spise mos. Også er det jo meget svært at leve unden en stavblender!

  Håber det bliver mig der bliver den heldige.

  Tak for en skøn blog!
  Mai-Britt og baby Valdemar:)


 242. May 29, 2012
  8:11 am

  Mette L

  Hvis jeg vinder denne smukke tryllestav, vil den flytte ind med mig og min kæreste i vores nye hus. Vi er i gang med at lave køkkenet til vores helt eget, for det er her vi helst bruger vores tid sammen, da vi begge ELSKER at lave mad. (Det bliver sort højglans – med “splash of colour” ;)… )
  Jeg er vild med køkken gadgets, og denne vil gøre det til en ren drøm at trylle saucer, dressinger, pesto, og dip frem for vores gæster. Gæsterne skal jo også have væske i sommervarmen, og her vil tryllestaven gøre det lettere at lave lækre sommerdrinks med friske frugter såsom vores watermelon fizz. Og så vil jeg endelig bruge den til at glæde kæresten med hans yndlings kage Valnødde/nougat kræs a la Mette Blomsterberg . Der skal nemlig hakkes mange af svigermors valnødder fra haven til de lækre bunde.
  Jeg krydser fingre, og ønsker tillykke med 2000 “likes” jubilæet. Jeg ser frem til at prøve mange flere af dine skønne opskrifter.


 243. May 29, 2012
  10:04 am

  Randi

  Hej Birthe,
  Jeg vil primært bruge den til hjemmelavet pesto.


 244. May 29, 2012
  11:06 am

  Camilla M

  Jeg har længe eksperimenteret med forskellige opskrifter, som involverer skum (bl.a. i fiskesuppe osv.), men det er endnu ikke lykkedes mig at få skummet til at blive som, når det serveres på en restaurant. Jeg har hørt, at Bamix’en er meget velegnet hertil, så derfor vil jeg gerne vinde den, så skummet til mine opskrifter kan blive perfekt (udover dette skal den selvfølgelig anvendes til alle de andre basale ting såsom pesto mv.).


 245. May 29, 2012
  12:12 pm

  Mette Damgaard

  sikke en fantastisk præmie!! – vil super gerne vinde den, som mor til 4 skal der kokkereres en del og den ville da helt sikkert gøre det lidt nemmere og sjovere!! 🙂


 246. May 29, 2012
  1:19 pm

  kristina K

  TILLYKKE MED DE 2000. Jeg har lige smidt min gamle Braun blender ud og trænger meget til en erstatning til smoothies, pesto osv.


 247. May 29, 2012
  4:21 pm

  Hanne

  Jamen den må jeg da vinde………………..
  jeg plejer ikke at være særlig heldig i konkurrencer 😉 😉

  Tilløk! med de mange læsere!!


 248. May 29, 2012
  4:23 pm

  Kristina

  I mit tilfælde vil Bamix’en blive en ‘undskyld og jeg elsker dig’ gave. Jeg er specialestuderende og blev gravid tre måneder før aflevering, og jeg underdriver vist ikke når jeg siger, at det har været hårdt for min kæreste, når alt jeg har kunne bidrage med er træthed, kvalme og stress. Det hele går heldigvis mod lysere tider, men jeg synes min kæreste fortjener en lille ting for at holde mig ud og holde styr på hus og madlavning – og så har Bamix stået øverst på hans ønskeliste i laaang tid, så mon ikke det vil være den perfekte gave 🙂


 249. May 29, 2012
  6:19 pm

  Carina

  Bamix Tryllestav
  – en kartoffels bekendelser

  Dagens startede så trist og så grå
  Jeg følte mig gammel og slet ikke rå
  Var næsten li’som på bunden af en brønd
  Indtil jeg opdagede en tryllestav så grøn

  Nu flakser den rundt og rundt i mit indre
  Kan helt sikkert sagtens få øjne til at tindre
  Jeg ville ønske jeg kunne låne den ud
  En tryllestav så smuk – med vinger af guld

  Jeg vil gi’ den frihed og masser af glæde
  Tomater, olie, løg blir’ til væde
  Jeg håber den aldrig vil føle sig bundet
  Blot den tænker “Yes – vi har vundet!”

  :o) Carina


 250. May 29, 2012
  10:58 pm

  Claus Dahl

  Sikke dog en fed gevinst og kanon hjemmeside.
  Har hørt at Bamix er super til at lave mayonaise med. Situationen er den, at jeg skal have gæster til scrampi fritti sidst i juni. Lykkedes der, er der naturligvis en opskrift på vej.


 251. May 29, 2012
  11:02 pm

  Elisabeth

  den ville jeg gerne eje. jeg har en forkærlighed for gode køkken redskaber, og jeg ejer ikke denne flotte mixer, som jeg ville bruge til at hakke alt med, lige fra grønsager, nødder til frugt og til at blende min dejlige kartoffelsuppe med. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


 252. May 29, 2012
  11:52 pm

  Reza Ismaili

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg brænder min kærestes blænder af i sidste uge og jeg lovede at finde en anden til hende. Så jeg håber at jeg kan vinde denne og gøre hende glad 🙂


 253. May 30, 2012
  1:38 am

  Anne Louise

  Jeg skal vinde den, fordi den vil passe perfekt ind i mit nye køkken!
  Jeg skal bruge den, når jeg afprøver flere af dine lækre opskrifter.

  PS. Tusind tak for inspiration til både hverdag og fest!


 254. May 30, 2012
  11:16 am

  Mad for Galleriet

  Stort tillykke med de mange fans 🙂 Det er bare så godt gået!
  Jeg ville virkelig ØNSKE, at det blev mig, der løb med denne fine præmie, for den står ØVERST på min ønskeliste. Hvor ville den dog bare gøre min hverdag nemmere og hjælpe mig til at kreere lækre opskrifter til min egen blog. Ofte gider jeg ikke hive min egen stavblender frem netop pga. rengøringen, og så er det langt fra alle ting, som den kan bruges til grundet det upraktiske design. Denne her er derimod super SKØN! Jeg håber, at den bliver MIN 🙂


 255. May 30, 2012
  12:06 pm

  Lotte Rasmussen

  Åh den smukke grønne blender ville klæde mig og mit køkken … og give mig stor glæde hver gang jeg ser den og bruger den … min absolut ynglingsfarve 😀


 256. May 30, 2012
  12:09 pm

  ML

  Jeg fylder snart 18, så hvis jeg vandt Bamix tryllestaven, ville det være en perfekt gave!! Desuden mangler jeg kun et år til jeg bliver student, og til den tid flytter jeg hjemmefra for at læse videre. Så har jeg jo pludselig ikke min mors køkkenmaskiner til at terrorisere længere, så jeg bliver nød til anskaffe mig mine egne. I mit hoved er køkkenudstyr noget af det værste at gå ned på, når man elsker at lave mad som jeg gør, og evig og altid står med hovedet nede i en kogeboog eller øjnene klistret fast til computerskærmen, for at læse alle de lækre opskrifter du blogger om 🙂


 257. May 30, 2012
  12:43 pm

  Mette Christiansen

  Jeg vil så gerne vinde en Bamix. Vi gav min svigerinde en til hendes 50 års fødselsdag, og har hørt så mange positive ting om den og hvad den kan bruges til. Vi er en familie på 5 der gerne vil leve sundt, så der rives og snittes rigtig meget. Men tiden er jo indimellem knap, og så er det godt med gode køkkenredskaber. Mine piger er også ved at lære at lave mad, og jeg gør meget ud af at lære dem at lave tingene fra bunden og med gode råvarer, men igen…..maskineriet skal være i orden. Så er det sjovere.


 258. May 30, 2012
  3:27 pm

  by Busk

  Nøj har ønsket mig sådan en længe. Den har stået på min ønskeseddel i et par år nu 🙂 Den skal bruge til at lave smoothies, pesto, purer, supper, hakke nødder og mandler. Listen over hvad den skal bruges til kan jo blive meget lang 🙂


 259. May 30, 2012
  4:11 pm

  Bitten

  Wow! Jeg skal vinde den af den simple årsag, at den er limegrøn, så den passer perfekt ind i mit køkken med limegrønt tema!
  Den er generelt altid handy at have, men især vil den gavne mig, når jeg skal lave pesto 🙂


 260. May 30, 2012
  4:32 pm

  Emilie

  Jeg ville virkelig dø for sådan en! Jeg ville virkelig gerne vinde, da jeg står og skal til at flytte hjemmefra og jeg elsker at lave mad! Desværre som studerende er pengepungen ikke den største, og derfor vil jeg formodentligt først få råd om maaaaaange år til sådan en lækker maskine! 😉


 261. May 30, 2012
  6:49 pm

  Signe

  Jeg bør vinde den, ikke fordi jeg ikke selv har dette fantastiske stykke køkkentøj, men fordi min søde lillebror og hans kæreste ikke har – og det ville jeg super gerne give dem. Som tak for alle de mange lækre måltider de i tidernes løb har inviteret på.


 262. May 30, 2012
  8:22 pm

  sofie

  Fantastisk præmie 🙂
  Jeg ville elske at vinde, da jeg er en forholdsvis ny madblogger der stadig mangler rigtig meget udstyr til køkkenet. De sidste mange år har jeg været på SU, og det har betydet at jeg altid har købt det billigste udstyr, men ikke just det bedste.
  Jeg ville virkelig få glæde af den 🙂
  Med venlig hilsen Sofie


 263. May 30, 2012
  9:33 pm

  Pernille

  Hej Birthe.
  Jeg står overfor at skulle flytte hjemmefra her snart, og derfor kunne jeg sagtens bruge overstående!
  Jeg ville bruge den til mine mange små madprojekter og ville nyde at arbejde med den!

  Mange glade hilsner fra Pernille


 264. May 30, 2012
  10:16 pm

  Rikke Neipart

  Jeg skal vinde fordi min kæreste kom til at brænde min ejen blænder i sidste uge. Nu står jeg og mangler en blænder. 🙂


 265. May 30, 2012
  11:46 pm

  Mir Nielsen

  Et jordbær ligger på spækbrættet, mens de resterende 485 røde gram dugvåde venter i dørslaget. Kniven skærer jordbærret halvt over, igen og igen og igen. Den røde jordbærsaft flyder ud over spækbrættet, videre ned på bordpladen, hvor det samles i en lyserød pyt der bliver til en mørkerød sø. Nu brister søen og løber lystigt hen over bordet og springer ud i det svimlende blå med kurs mod det skakternede køkkengulv og mine hvide strømper.
  Det er ikke altid lige let at lave jordbærkoldskål uden klumper når man kun har en kniv – tænk hvad det grønne vidunder vil kunne udrette af mirakler i en alliance med mig.


 266. May 31, 2012
  8:12 am

  Vibeke Lynggaard

  Jeg vil gerne vinde, så jeg sammen med min datter kan eksperimentere med forskellige slags humus og pesto.


 267. May 31, 2012
  8:18 am

  Britta

  Hold da op, hvorfor er jeg ikke stødt på den noget før?!
  Den passer PERFEKT ind i mit limegrønne køkken (well, hele min lejlighed er sådan set limegrøn), og min mors aflagte synger på sidste vers.

  Spørgsmålet er nærmere, hvad vil jeg IKKE bruge den til, det er jo et vidunder! Den ville jeg gerne have mine fedtede fingre i 🙂


 268. May 31, 2012
  9:32 am

  Katrine

  Jeg skal vinde stavblenderen fordi den gamle, billige jeg har er gået i stykker og med en baby på 6 måneder er det næsten umuligt at leve uden en god stavblender! Jeg skal jo kunne mose og hakke lækker babymad 🙂


 269. May 31, 2012
  9:35 am

  Laura

  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde den fordi jeg elsker at lave forskellige pureer, pesto og supper – og vores 20 år gamle foodprocessor kunne godt bruge lidt aflastning en gang imellem;) Men mest af alt kunne jeg godt tænke mig at vinde den fordi jeg er helt vildt med den dejlige limegrønne farve!


 270. May 31, 2012
  11:11 am

  Dorte Daugaard

  Tillykke med de 2000 🙂

  jeg ville elske at vinde den. Fordi, jeg elsker lækkert køkkenudstyr, og så ville jeg bruge den til marinader, hakkerier, supper osv. osv.


 271. May 31, 2012
  12:48 pm

  Susanne

  Hej Birthe.
  Jeg vil så gerne vinde din tryllestav, så jeg kan lave nogle af dine lækre opskrifter med et ordentligt stykke værktøj…. 😉
  Mange hilsner
  Susanne


 272. May 31, 2012
  1:25 pm

  Katharina

  Hej Birthe,
  Nøøøøj, den kunne jeg godt tænke mig! Hvor ser den bare lækker ud!
  Jeg skal vinde den, fordi min gamle billige blender fra Kvickly efterhånden er så nedslidt, så den dårligt kan blende supper.. :'(
  Jeg vil kunne bruge den til SÅ meget! 🙂 Kunne bl.a. godt tænke mig at lave gode blendede supper igen og hummus – din ærtehummus måske? Den så lækker ud! 🙂 Og guacamole! Mmmm!

  Mange håbefulde hilsner,
  Katharina 🙂


 273. May 31, 2012
  1:45 pm

  Inge Wie Nielsen

  Åh, sådan én har jeg ønsket mig længe! –
  Min søn har et handicap hvor han er hypersensitiv, over for bla. struktur i maden, Alle hans sanser er skærpede i forhold til vores. Han kan ikke filtrere fra og bliver bombarderet…
  Det medfører også, at han er meget selektiv i hans kost, han spiser meget få ting og jeg er derfor bekymret for han trivsel…
  Med en Bamix, vil jeg kunne findele maden sådan han ikke føler strukturen, og maskere den i andet, for at han får sneget lidt vitaminer ind, via anden mad som han spiser…
  Grunden til, at jeg ikke har én i forvejen, er at jeg gerne ville have kvallitet, da den sidste kom på overarbejde og brændte af… Bamix er dyr, men også et kvallitetsprodukt… Åhe-ha, det må gerne blive min 😉

  Inge Wie


 274. May 31, 2012
  7:30 pm

  Rikke

  Jeg ønsker mig at vinde den, fordi jeg er så træt af den gamle udtjente model fra kollegietiden – og så fordi min mor har sådan en fin en, som jeg er meget misundelig på.

  Den skal bruges til hummus, pesto og en masse andre himmelske ting!


 275. May 31, 2012
  8:00 pm

  Henriette

  Uh.. Der er vist mange der har meget mere brug for den end mig.. jeg synes bare at den er SÅ tæske flot….
  Wau.

  /Henriette


 276. Jun 1, 2012
  10:43 am

  Helene Grunstrup

  Det er præcis den stavblender jeg har haft kig på i noget tid! Som en mad- og kageelsker og småbarnsmor er stavblenderen fremme stortset dagligt. Ville være SÅ fantastisk emd præcis denne du udlodder.
  Tak for en iøvrigt fantastisk madblog!


 277. Jun 1, 2012
  11:30 am

  Hanne Balling

  Hej Birthe

  Det er selvfølgelig MIG den skal vinde den Bamix af ALLE DE GRUNDE DER ER ANFØRT OVEBFOR :-)plus et par stykker til. Jeg havde en Braun stavblender der er gået i stykker. Jeg brugte den til rigtig meget. Grønsagssupper, mayonnaise, hakning af løg, nødder krydderurter og lignende. Desuden var jeg i skoven og hente ramsløg tidligere på året og det var noget af et mas at lave pesto uden min stavblender. Så du kan nok forstå er jeg bare må ha’ sådan én. Og så er Bamix’en jo kongen (eller dronningen) over stavblendere.
  Hilsen Hanne


 278. Jun 1, 2012
  11:44 am

  ann winther

  I forrige årtusinde var min svigermor på en Carl Martenstur til Tyskland, demonstrationen af Bamixeren var så overbevisende at hun hjembragte en. Da vi for 24 år siden fik børn skænkede hun os den, jeg skarn var ikke vildt overbevist om dens fortræffeligheder, men lod den komme i en skuffe. Bamixeren kom dog hurtigt til ære og værdighed og producerede store mængder af supper, smuttier, pestoer og ikke mindst møækeskum til kaffe og varm kakao. Den kom af dage efter et fatalt fald, og erstatningen i form af en Braun er ikke ringe, men samme kram og styrke er den ikke.
  Jeg skal vinde for at give svigermor oprejsning;-)

  KH
  ANN


 279. Jun 1, 2012
  1:05 pm

  Kathrin

  Jeg skal bare vinde den Bamixer – jeg har sukket efter den i så længe! Jeg vil bruge den til supper, smoothies, hakke grøntsager, lave mayo og 1000 andre ting. Du vil gøre en studerende fra Esbjerg meget lykkelig, hvis du bare lige udtrækker mit navn i denne konkurrenc 😉
  Tak for en skøn blog!
  Kh Kathrin


 280. Jun 1, 2012
  5:43 pm

  Anita

  Uuuuhhhh, hvor er den lækker og i den skønneste farve 🙂
  Den vil jeg gerne vinde fordi jeg har ødelagt min Bosch og fordi jeg sukket efter en Bamix i flere år.
  Den skal bruges til at hakke alverdens lækre ting & sager, til at mixe og piske og til at skumme skoldt skummetmælk til rigtig mange icecoffees henover sommeren … B-)


 281. Jun 1, 2012
  7:51 pm

  helle laursen

  TILLYKKE med de 2000 på facebook, som sikkert er blevet til endnu fler !
  Og 1000 tak for en dejlig, dejlig blog, som inspirerer mig på mange måder, til madlavning, udflugter og livsglæde.
  Hvor ville jeg gerne vinde Bamix tryllestav – og hvorfor mig?
  – bruger meget tid i køkkenet til at glæde mine kære med god mad, brød og kager
  – både min mand og jeg har gennem flere år ønsket os lige sådan een,som jeg ville bruge til pestoer af ting fra haven, supper, nødder til kager – ja kan jo bruges til SÅ MEGET.
  -den friske farve ville lyse op i vores gamle køkken, som er i fyrretræ, så lækkert udstyr, og smukke ting gør en stor forskel, indtil vi kan lave nyt 🙂 Gå aldrig ned på godt udstyr!

  kh Helle


 282. Jun 1, 2012
  9:05 pm

  Charlotte Vestergaard

  Hej
  Jeg skal vinde Bamixen, fordi jeg ikke selv har råd til at købe en god stavblender, og da slet ikke en så god som denne. Glæder mig allerede til at lave ‘fløde’ ud af skummetmælk.

  Vh
  Charlotte


 283. Jun 1, 2012
  10:54 pm

  Tenna Kristensen

  Jeg drømmer om at være vinderen.. så skal der blendes pesto, humus og andre lækre ting til sommeren.. I lime grøn luksus 🙂

  Har lige “opdaget” din blog… nøj hvor er der meget der skal afprøves.. lige min stil


 284. Jun 2, 2012
  7:55 am

  Maria K

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne tryllestav, fordi den bare er superlækker og fantastisk kvalitet. Jeg vil bruge den til at lette dagligdagen, når jeg laver mad til min familie – især kunne jeg forestille mig, at meget at grøntsagssnitteriet kunne gøres nemmere og hurtigere, og derved skabe mere tid og nærvær i familien.


 285. Jun 2, 2012
  11:34 am

  Christine S

  Hej! Og stort tillykke med de 2000 likes!

  Jeg vil rigtig gerne vinde den – jeg har lige brændt min egen af i et forsøg på at blende dadler til en lækker mel-fri kage 🙁 Jeg bruger den ellers hele tiden – især til guacamole – det er simpelthen gude-spise! Så det skal den sikkert bruges til, ligesom jeg også kunne forestille mig at der skulle hakkes mandler eller andet godt til kage 🙂


  • Jun 2, 2012
   11:35 am

   Christine S

   Ups – må vist hellere sige at det ikke er sådan en lækker sag jeg havde – men en Philips 🙂


 286. Jun 2, 2012
  11:47 am

  CV Jensen

  Jeg vil gerne vinde, fordi min egen gamle stavblender for nyligt holdt op med at virke, og jeg derfor står uden. Og jeg vil bl.a. bruge den til masser af lækre supper. Desuden er limegrøn min yndlingsfarve 🙂

  Tillykke med de 2000!


 287. Jun 2, 2012
  11:48 am

  Anette Greve

  Hejsa og stort tillykke med de 2000 likes. Men det er jo også en fantastisk dejlig og inspirerende side du har her. Følger trofast med og får en masse inspiration til køkkenet.
  Hvorfor jeg skal vinde den super skønne limegrønne bamix?
  Jo for 1½ års tid siden lagde jeg min kost om og tabte de overflødige kilo. Siden da har jeg forsøgt at leve sundt og uden alt for mange tilsætningsstoffer og E-numre. Derfor laver jeg selv en masse smoothies, sundt slik mv. hvor sådan en bamix ville kunne gøre underværker. Den ville være super til at hakke nødder, løg, tørret frugt, blende supper, lave pesto og meget andet.
  Anette 🙂


 288. Jun 2, 2012
  12:06 pm

  anette larsen

  Hvilke kulminæriske høj stunder jeg kunne få med tryllestaven , der står vist mit navn på.


 289. Jun 2, 2012
  12:13 pm

  Casper Olsen

  Kære Birthe,

  Først og fremmest må jeg lægge mig ned af begejstring over din blog. Jeg synes du rammer lige dér, hvor alle kan forstå og alle kan være med. Uden at være middelmådig. Du giver inspiration og tanker til refleksion. – både på det madmæssige område, men så sandelig også på det personlige plan. Du har som den første blog i mit univers fået en “like” på facebook, fordi jeg virkelig godt kan lide din skriveform, tilgang til tilværelsen og gastronomiske inspiration.

  Ovenstående er faktisk ikke for at vinde nogle point. – men en påmindelse til mig selv om, at man skal huske at rose andre.

  Når det så er sagt. Hvorfor jeg bør vinde bamix´en. Det skal jeg fordi det er et multiinstrument, man kan tage med sig overalt. Jeg har på nuværende tidspunkt en markedskøbt stavblender fra Peru, der kun vil virke hver 3.gang. Alligevel slæber jeg den troligt med hver gang, når jeg skal på tur. Den har både været i Finland og på Fyn, i Ishøj og i Indien. Selvfølgelig elsker jeg at gå på restaurant og smage lokale specialiteter, når jeg er ude, men jeg elsker endnu mere at gå på marked, snuse ind, få inspiration og købe med tilbage. Jeg vil selv have fingrene nede i maden. Og her kommer stavblenderen ind i billedet. For den er universal og hjælper mig med at lave fantastiske pestoer, skønne supper, blæde salsaer, fede dressinger, knasende toppings. Og det er en kæmpe tilfredsstillelse at producere sit eget hjemkøbte fra havnen, haven, gaden og markedet. En stavblender er uundværlig i min rejsetaske, men min peruvianske rejsekammerat dør snart af dage og kræfter. Som studerende har jeg ikke overskud i økonomibeholdningen til at købe en selv lige nu, men jeg lover på Amager og halshug, at bamix´en får lov til at se nye horisonter og smage på alt det gode i verden. Hvis den bare får lov til at komme med mig.

  De bedste hilsner

  Casper


 290. Jun 2, 2012
  5:40 pm

  Anja Jensen

  Jeg skal da vinde den – fordi min nuværende stavblender er den billige udgave fra Kvickly og den ikke rigtig kan blende kikærterne til en lind masse – så når vi får humus (meget ofte) så er der små overraskelser (i form af uhakkede kikærter) og det er altså ikke så lækkert i længden:)

  Så jeg vil glæde min familie med god, jævn og dejlig blendet humus, hvis jeg vinder:)

  Kh Anja


 291. Jun 2, 2012
  7:55 pm

  Vivi Thomsen

  Jeg er igang med at lægge min livstil om, mest fordi jeg har en masse kilo jeg skal af med….. og derfor er jeg begyndt at lave meget af min mad fra bunden, for at undgå de ting jeg ikke har godt af.
  Derfor kunne det været helt perfekt med tryllestav… til feks. at hakke krydderurter, nødder, løg……eller lave humus, pesto, osv.
  Ud over det, så har jeg næsten lige får et nyt køkken…. som er i sort, hvid, og så den dejlige glade grønne farve som tryllestaven også har…..så den ville passe perfekt i mit køkken 🙂
  Med Vh Vivi


 292. Jun 3, 2012
  7:39 am

  Bianca

  Hej Birthe!
  Vil da forsøge om jeg kunne vinde denne herlige tryllestav, men konkurrencen er jo stor. For hvor er det vildt du har rundet så mange læsere og samtidig tænker jeg selvfølgelig har du det. Kigger jo selv forbi tit og ofte, så ved jo hvor vanedannende de blog er 😉
  Som forholdsvis ny i madverdenen (da det vist mest har været mandens afdeling de første år) glædes jeg over alle maskiner der gør det nemmere at færdes i denne verden. Det aller første den skal bruges til er at forsøge mig med at lave pesto. Sukker tit over disse lækkerier, men har ikke turdet tage springet endnu, så det må helt klart være mit mål hvis jeg vinder 🙂
  Tak for en skøn blog! Knus


 293. Jun 3, 2012
  1:42 pm

  Line Jepsen

  Woooow en lækker farve.. jeg elsker grøn.
  Den vil passe godt ind hjemme os mig.
  Jeg bruger meget tid i køkkenet på at lave mad og bage kager, hvis jeg vinder vil den blive brugt ofte. Den vil være en go hjælper.

  Det er jo tryllestaven der pisker mælk til fløde.

  Line

  -Super blog du har, jeg kigger ofte forbi 🙂


 294. Jun 3, 2012
  4:02 pm

  Behrouz Shoaibi

  Jeg skal vinde, fordi jeg har ønsket mig en ny blænder i rigtig lang tid, men kunne desværre ikke købe en da jeg har ikke råd til det. 🙁


 295. Jun 3, 2012
  4:09 pm

  Margit Rosenaa

  skøn giveaway
  Jeg skal vinde den så jeg kan lave en masse dejlig babymad til mit barn der kommer til efteråret 🙂

  Margit Rosenaa
  margit.rosenaa(snabela)gmail.com


 296. Jun 3, 2012
  4:44 pm

  Therese S

  Jeg ville forære den til min søster,s om skal flytte hjemmefra og ikke har råd til så mange køkenmaskiner selv. Så kan det være at hun vil lave noget lækkert til mig, med den 🙂


 297. Jun 3, 2012
  10:26 pm

  Sidsel

  Tillykke med alle de læsere, men det er nu ikke så underligt 😉
  Absolut perfekt og lige hvad vi mangler. Jeg bor med min far som elsker at lave mad. Vi er lidt i mangel på penge og skal have ny bil, komfur, opvasker, vinduer osv. før vi tænker på at købe noget andet. Vi har hverken stavblender, blender eller noget der ligner, da de er gået i stykker, selvfølgelig på samme tid ;). Så jeg er sikker på min far ville elske den her.
  Jeg vil i hvert fald love at den ville blive brugt, meget!

  kreativhygge@hotmail.com


 298. Jun 4, 2012
  9:54 am

  Lise

  Jeg skal halt sikkert vinde dette vidunder. Da jeg skulle lave morgen smoothies her til morgen, tabte jeg glaskanden til blenderen – MED INDHOLD..:( Kanden gik i stykker, og jeg havde smoothie i hele køkkenet. Det eneste gode ved det er, at gulvet ikke tog skade..;)


 299. Jun 4, 2012
  11:12 am

  Charlotte

  Åhh, den ville jeg gerne vinde!
  Den vil være helt perfekt til når jeg skal lave pesto, hakke løg/chili/osv, og helt sikkert også til at lave babymad til september, hvor vores lille dreng kommer til verden!?!


 300. Jun 4, 2012
  1:15 pm

  Bente Bonderup

  Den skal jeg da vinde fordi jeg har ønsket mig den i mindst to år – fulgt din fantastiske blog med inspiration til hverdagsmad 🙂 endnu længere tid. Fordi min familie elsker smothie, supper og meget andet hvor denne fantastiske sag kunne gøre underværker. Jeg har 3 diskusprolapser i nakken så alt mit elskede køkkenarbejde og efterfølgende smerter ville blive lettet en del af denne fantastiske maskine. Stort tillykke med de 2000 🙂 hilsen Bente


 301. Jun 4, 2012
  2:30 pm

  Jonna

  Det er jo lige det apparat jeg har manglet længe, så det må da være til mig!
  Jeg har nogle øjenproblemer som gør, at jeg har problemer med at hakke og skive løg. Den vil blive brugt til meget andet bl.a. til at blende supper med.
  Nøj, hvor vil jeg gerne vinde den!


 302. Jun 4, 2012
  3:12 pm

  Birgitte Damgaard

  Jeg kunne oz vild godt tænke mig at vinde den – Mest fordi jeg ik har nogen 🙂
  Men har oz en lille dreng på 6 mdr og skal til at mose en masse lækkerier til ham og der ville den jo være super lille hjælper til mor her 🙂


 303. Jun 4, 2012
  7:39 pm

  Helle

  Den skal jeg vinde fordi min noget ældre udgave af en stavblender synger på sidste vere 🙂
  Så den skulle erstatte den, den bruger jeg til at hakke løg, chokolade osv, til at blende supper og meget andet.

  mv´h Helle


 304. Jun 4, 2012
  7:46 pm

  Kim

  Jeg har haft et godt øje til Bamix’en i længere tid og vil bruge den til hummus, falafler, supper og lækre milkshakes til mine tre børn.
  God dag og tak for en inspirationsrig blog.
  Kh Kim


 305. Jun 4, 2012
  10:03 pm

  Mette Agger

  Jeg vil gerne vinde en Bamix,
  så jeg hurtigt kan lave noget fix.
  Som lækker mad og fine kager,
  som jeg er sikker på også smager.
  Måske jeg bliver lige så god som Newyorkerbyheart
  og laver de lækreste retter i en fart 🙂


 306. Jun 4, 2012
  11:03 pm

  Lisa Sandra Hansen

  Jeg skal vinde denne skønne sag, fordi vi pt. ingen blendere har, af nogle som helst slags.
  Min kære kærestemand er ved at uddanne sig kok og ville ELSKE at kunne tilføje sådan en lækker sag til køkkenet – jeg ville bare ELSKE at have den til at lave smoothies en masse!
  Pick me – pick me – pick me. Pretty please 🙂


 307. Jun 5, 2012
  11:54 am

  Lotte Grundsted Nielsen

  Dejlig Give Away, som jeg rigtig gerne vil vinde til min datter, der bliver 18 år d. 14. juni. Hun samler udstyr, så hun snart kan flytte hjemmefra, og denne her er jo nærmest uundværlig 🙂
  Vh Lotte


 308. Jun 5, 2012
  12:30 pm

  Anna Larsen

  Hej,
  Jeg elsker humus, men jeg har allerede brændt to stavblendere af i forsøget på at lave det! Ville være glad for at få noget ordentligt kram 🙂 Og så har jeg heller ingen blender, så den ville også være god at have, når jeg skal prøve at lave nogle af dine andre lækre opskrifter, som kræver en stavblender eller blender.
  Mange hilsner
  Anna


 309. Jun 5, 2012
  12:59 pm

  Jeanett Johansen

  Fordi fordi fordi … Fik den ikke i julegave eller fødselsdagsgave :-(….
  Tænk alle de ting der kan laves med den pesto, saucer, supper, smoothies, flødeskum, iskold frappé, hakket dit og hakket dat osv osv osv og den larmer næsten ikke, og den er smart og den fylder ikke ret meget og den og den……
  VH
  Jeanett
  PS Tak for god inspiration……


 310. Jun 5, 2012
  3:24 pm

  Jane Vorbeck

  Jeg skal vinde Bamix’en, fordi min gamle stavblender er ved at afgå ved døden, og jeg har SÅ længe ønsket mig en Bamix, men min mand mener, at jeg har nok køkkenudstyr *hrmph* Hvad ved han om den slags? Ikke desto mindre sætter han jo pris på de ting, jeg fremtryller i køkkenet, og TÆNK hvad man kunne fremtrylle med en ÆGTE tryllestav 🙂


 311. Jun 5, 2012
  3:57 pm

  Mette

  Jeg tror da næsten alle 2000 prøver at vinde den lækre stavblender – og nu også jeg. Jeg elsker at lave god mad – de seneste måneder er det blevet til ridgtig god SUND mad. Har tabt 12 kg, og er nu klar til en gastric bypass operation, og derefter en længere periode udelukkende på flydende kost – Åhhh.. det kunne da være fantastisk at tilberede alle supperne med en smuk limefarvet Bamix. Tak for alle de lækre og inspirerende opskrifter.


 312. Jun 5, 2012
  9:34 pm

  Thomas

  Jeg skal vinde den fordi mit hus blev bygget før farve-tv’et blev opfundet. Derfor er alt i sort/hvid, og den limegrønne farve du beskriver er besnærende for min fantasi. Jeg vil placere den på min lysegrå hylde lige over min mørkegrå pejs, og så vil jeg hver dag – morgen og aften – løfte det sortmelerede beskyttende dækken af, og lade mine øjne bade i farvesymfonien af blankt rustfrit stål og vidunderlige limegrønne nuancer.


 313. Jun 6, 2012
  6:49 am

  Edith

  Uhh hvor vil jeg blive glad hvis jeg bliver den heldige vinder!!
  Jeg har en elendig stavblender herhjemme som er meget tæt på at udånde for sidste gang.
  Hvis jeg vinder så skal jeg have gang i noget hjemmelavet pesto fordi min sjove 2-årige dreng kan lide alt – blandt andet lækker stærk hjemmelavet pesto 🙂


 314. Jun 6, 2012
  12:44 pm

  tue

  jeg vil gerne vinde den da min gamle er blevet brændt af da jeg lavede humus. det er nr.2 der har haft den dødsårsag. for tiden bruger jeg en normal blænder men den er ikke altid så optimal når jeg f.eks. vil lave en tyk auberginecreme eller lignende.
  Ud over det vil jeg da lige sige tak for en god blog


 315. Jun 6, 2012
  3:58 pm

  Ida V.R

  Jeg står og skal flytte hjemmefra, og sådan en her vil være uundværlig i mit lille køkken, når man som mig er vild med at tilbringe tid i et køkken. Den skal bruges til at blende vinterens supper, til at lave smoothies, og meget meget mere. Og sikke en fræk farve den har!


 316. Jun 6, 2012
  7:40 pm

  Sussi Frederiksen

  Jeg vil meget gerne vinde den fordi mine forældre har haft en hele min barndom. Den er nok 40 år gammel og allerede dengang sagde jeg til dem at sådan en måtte jeg også eje. Desværre har den så i mange år ikke været på markedet.
  Så nu sætter jeg min lid til at det bliver min tur til at få en.


 317. Jun 6, 2012
  10:36 pm

  Pia Schilling Pedersen

  Jeg vil helt sikkert lave masser af fetacreme, humus og pesto, som jeg mener er det perfekte tilbehør til sommerens grillmad :-))


 318. Jun 7, 2012
  9:16 am

  Kim Jensen

  Har haft mine øjne på en Bamix i laang tid – men der er ikke råd på SU. Nu har en aspargessuppe lige flækket glasset i min gamle blender, så jeg kunne rigtig godt bruge en god stavblender! =)
  Bliver snart far for 2. gang, så der skal laves en masse hjemmelavet babygrød! =)

  Mvh Kim


 319. Jun 7, 2012
  9:47 am

  Peter Lykke

  Jeg skal ikke vinde den, men det skal min kone, så jeg slippper for at høre mere om “tryllestav” osv.Det er sgu´da småperverst !! hvad hun skal bruge den til, aner jeg ikke. Hvad er der galt med et piskeris ?
  Peter


 320. Jun 7, 2012
  1:34 pm

  Louise Kongsdal Boss

  Hvor har du ret – den ser fantastisk ud og den ville lyse op i ethvert køkken. Jeg skal vinde den fordi det er jordbærsæson, og pigerne elsker at lave og spise jordbærmarmelade, men de er ikke glade for hele bær i marmeladen, så lige inden vi hælder på glas, skal vi blende bærrene og få den dejligste marmelade som spises på ostemadder hver dag.


 321. Jun 7, 2012
  7:15 pm

  Ann

  åh, den gad jeg godt vinde. Min stavblender hører til min Braun mixer, hvor mellemste hastighed ikke længere fungere. Hvis jeg vandt stavblenderen, ville jeg investere i en ny håndmixer og nyde, at der ikke var flødeskum i hele køkkenet. Stavblenderen bruger jeg især til min kokos – linse – gulerodssuppe.


 322. Jun 7, 2012
  9:55 pm

  Helle

  Jeg ønsker at vinde Bamix, da jeg bare ikke er tilfreds med noget af det andet, jeg har prøvet uanset om det hedder OBH, BRAUN el. andet mærke – billigt som dyr. Og jeg vil elske at skumme mælk til flødeskum, for så må kagesmagning da blive lidt sundere (og i hvert fald sjovere med godt grej ;-))


 323. Jun 7, 2012
  10:31 pm

  lisbeth

  Uha. jeg ville gerne vinde dette vidunderlige værktøj…kan vist klare enhver udfordring i et køkken… smootie…suppe.. råkost…humus…..mums…. jeg krydser mine fingre…. :o)


 324. Jun 8, 2012
  9:22 am

  Mettemor

  RAWFOOD er min nye verden -inspireret af min “økohippie” datter på 20 år. Det kræver imidlertid gode redskaber at hakke/blande den seje dadelmasse som bruges i mange af desserterne (mit svage punkt)
  DERFOR EN BAMIX TIL METTEMOR…SMIL


 325. Jun 8, 2012
  1:15 pm

  Nadia

  Jeg syntes jeg skal vinde da jeg nu har gået et halvt år uden en blender, da min gamle er brændt sammen.

  Jeg vil bruge den til at lave lækre smothies 🙂


 326. Jun 8, 2012
  3:51 pm

  Tina S. R.

  Den matcher mit sofa-arragement… Det passer faktisk!!! Og fordi jeg brændende ønsker mig sådanne en… Og hos mig vil den blive brugt – rigtig meget….
  Tak for en inspirerende blog og velkommen thjem…

  /Tina


 327. Jun 8, 2012
  4:30 pm

  Christina

  Tillykke med dine mange fans, Birthe, det er supergodt gået 😀
  Jeg vil frygteligt gerne vinde den fine Bamix. Limegrøn er en af mine favoritfarver, og jeg har luret på sådan en tryllestav noget tid nu.
  Jeg kan ikke bidrage med, hvor fantastisk mad mine børn nu skulle have med sådan et apparat, for vi har ingen børn. Her er det kun min kæreste og mig, der er “ofre” for mine køkkeneksperimenter 😉 Men enhver hjælp i køkkenet er meget velkommen, da jeg pga. sygdom ikke kan klare at stå der særligt længe ad gangen. Derfor ville den være en stor hjælp i vores lille køkken at have sådan en 🙂


 328. Jun 8, 2012
  4:36 pm

  Christina

  Tillykke med dine mange fans, Birthe, det er supergodt gået 😀
  Jeg vil frygteligt gerne vinde den fine Bamix. Limegrøn er en af mine favoritfarver, og jeg har luret på sådan en tryllestav noget tid nu.
  Jeg kan ikke bidrage med, hvor fantastisk mad mine børn nu skulle have med sådan et apparat, for vi har ingen børn. Her er det kun min kæreste og mig, der er “ofre” for mine køkkeneksperimenter 😉 Men enhver hjælp i køkkenet er meget velkommen, da jeg pga. sygdom ikke kan klare at stå der særligt længe ad gangen. Derfor ville den være en stor hjælp i vores lille køkken at have sådan en, da jeg jo ved, at den kan purére og piske flødeskum og den slags på meget kort tid, så det er en kæmpe hjælp ikke at skulle stå over det længe for at få et perfekt resultat 🙂

  (Glemte lige at få med, hvad jeg vil lave med den, derfor måtte jeg lige tilføje det, beklager al rodet Birthe :s)


 329. Jun 8, 2012
  5:08 pm

  Anette Stagsted

  Jeg vil mega gerne vinde stavblenderen og så vil jeg give den til min dejlige mand, som laver skøn mad til mig og mine børn hver eneste dag. Han laver den dejligste mad og er vild med at eksperimentere og kommer altid heldigt fra det:-)


 330. Jun 8, 2012
  8:19 pm

  Annette B

  Hej Birthe!
  Jeg er VILD med den smukke farve og vil blive SÅ glad for sådan et godt grej,min gamle stavblender vil jeg så forære til en af de unge piger på mit arbejde der er et par stykker som lige er flyttet hjemmefra og mangler alt muligt køkkenudstyr. Jeg har vil bruge Bamixén den til babymos, supper og sovse,flødeskum og guacamole etc


 331. Jun 9, 2012
  8:47 am

  Trine

  Jeg ønsker mig den så brændende, at jeg faktisk er ved at spare op til én. Det går bare frygteligt langsomt, når man er studerende og ved at flytte til København.
  Jeg vil bruge den til at ALT, kernebrød og grøntsager især, nu hvor jeg ikke spiser mel, fordi min mave ikke gider at have det.
  Jeg krydser fingre:-)
  Tak for en god blog!
  Kh Trine


 332. Jun 9, 2012
  12:19 pm

  Sif

  Fordi jeg elsker min egen bamix – den er fantastisk og bruger den stor set til alt hvad jeg laver i mit køkken. Derfor synes jeg også min kære bror og svigerinde skal have en, som de skal bruge til at lave babymad til mine fantastiske tvillinge nevøer på 4,5 mdr og derfor snart skal igang med at få rigtig mad…
  Er sikker på de også vil elske den i en travl hverdag – det vil jeg når jeg kommer på besøg og skal lave mad til de kære små 🙂 Og så i en rigtig drenge farve 🙂

  Sif


 333. Jun 9, 2012
  3:42 pm

  Mathilde

  Jeg har selv dette vidunder og ville meget gerne forære den til min mor også da hendes stavblender er fra før jeg blev født (1984) og i en meget ærgerlig orange farve, for at gøre det endnu bedre er hendes køkken nu holdt i limegrønt så lige netop denne model ville jo passe helt perfekt ind!!


 334. Jun 9, 2012
  6:07 pm

  Bjarne Sewohl Bentzen

  Jeg skal da vinde for så godt værktøj er hvad enhver mand har brug for i et køkken, for at lave lækker mad.


 335. Jun 9, 2012
  6:19 pm

  Charlie Breindahl

  Jeg har besluttet, at jeg skal have en Bamix som det næste. Min lillesøster gav mig en blender for snart tyve år siden, som er ved at være færdig. Jeg bruger den især til smoothies og hvidløgssmør, men hvem ved, hvad det kan blive til med en Bamix?


 336. Jun 9, 2012
  8:37 pm

  Christina

  Jeg skal vinde fordi jeg elsker at lave mad med de helt rigtige redskaber i køkkenet. Desværre har jeg formået at ødelægge to discount stavblenderen. Desværre har jeg som fattig studerende ikke råd til den helt rigtige stavblender, men bamix’en har jeg haft mulighed for at prøve og jeg er ikke i tvivl. Den må jeg eje 🙂 Den vil klart blive min nye bedste ven i mit køkken. Vi går hånd i hånd, bamix’en og jeg 🙂


 337. Jun 10, 2012
  12:16 am

  Christina V

  Som ung pige der lige er flyttet hjemmefra, mangler der en del i mit køkken, og en stavblender er helt klart i toppen af min ønskeseddel! Jeg følger en del madblogs, og jeg ærgrer mig vildt over, at jeg ikke kan lave nogle af alle de spændende pestoer, supper og andre lækkerrier, som jeg læser om, fordi jeg ikke har sådan en endnu.

  Stort tillykke med de 2000!
  Jeg døjer selv med noget gigt, så det er dejligt at kunne følge med her og få lidt fif til, hvordan man gør opgaverne i køkkenet (og hverdagen) lidt nemmere, selvom man måske ikke har helt så mange kræfter. Tak for det 😀


 338. Jun 10, 2012
  8:21 am

  Inger Bruun

  Hej – jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg står og skal have stor studenterfest og 20 års fødselsdag 🙂 Jeg skal lave mad til rigtig rigtig mange – skal lave pesto, aioli og mange andre dejlige lækkerier – står virkelig og mangler en fantastisk stavblender. Har altid ønsket mig en bamix, den er bare så dyr……….


 339. Jun 10, 2012
  11:27 am

  Gitte M. Johansen

  Jeg skal vinde den smukke Bamix fordi min ellers udmærkede bordblender ikke kan trække, hvis jeg vil lave eksempelvis humus, hakke dadler m.m. til sunde snacks, og mange andre lækkerier. Det resulterer desværre i, at jeg ikke får lavet de gode sager; det vil jeg jo gøre med Bamixen. Og så vil den pynte så gevaldigt hjemme hos mig….;o)


 340. Jun 10, 2012
  11:33 am

  Maa

  Ville elske at eje denne! Med 2 unger i huset hvor den ældste er mildest talt grønsagsforskrækket kunne denne være suveræn i mit desperate forsøg på at skjule grønsager rundt omkring i diverse opskrifter ( læs: blende og rive dem i diverse farsretter, blendede grønsager i saucer og kødboller og lign.)Har snart udviklet rivejernsarm 😉 så kunne være rart at vinde lidt aflastning:-)


 341. Jun 10, 2012
  2:57 pm

  Maja Jensen

  JEG SKAL VINDE DEN, DA:
  1. Jeg ikke ejer en stavblender. Bruger min almindelige blender, men efter en dårlig erfaring med varm supper ud over det hele, har jeg indset, at jeg må have en stavblender i stedet! AV!

  2. Jeg er en fattig studerende, som ofte leger tv-kok. Jeg elsker at lave mad, og jeg elsker at eksperimentere. Derudover er jeg laktoseintolerent, hvilket betyder, at jeg ofte skal lave alt fra bunden af, hvis jeg skal undgå mælkeprodukter. Jeg er ung og har ikke råd til det rette udstyr 🙁

  3. Jeg skal bruge stavblenderen til ALT!! Jeg skal være kreativ med diverse slags puré, supper og smoothies og meget meget mere..
  OG så skal dette smukke kunststykke selvfølgelig stå fremme, og pryde mit køkken 🙂

  Mange hilsner Maja Jensen


 342. Jun 10, 2012
  5:10 pm

  Ann karma Wessel

  den er så fed og bare så meget velkommen hos mig.. deler med alle mine face venner…


 343. Jun 10, 2012
  9:52 pm

  Maria Olsen

  Jeg håber at vinde den for at kunne give den til min søde kæreste, som gør alt for mig. Han er dybt passioneret omkring madlavning, og har lige nu en gammel gammel stavblender han har arvet fra min mor. Det kunne være den fedeste gave at overraske ham med! 🙂


 344. Jun 10, 2012
  10:00 pm

  Thea Celander Maack

  Efter at have hørt og læst så megen positiv omtale af “tryllestaven”, så er jeg da nødt til at vinde konkurrence, så jeg selv kan afprøve om den lever op til dens navn. Det er jeg helt sikker på den vil gøre, og jeg vil glæde mig til at lave alt fra pestoer og tapanader til babymad til den yngste i familien


 345. Jun 10, 2012
  10:32 pm

  Leo Svendsen

  Jeg skal selvfølgelig vinde vidunderet får at bruge den i køkkenet nu da jeg går på efterløn.


 346. Jun 10, 2012
  11:34 pm

  Sara

  Jeg skal klart vinde den, da min gamle stavblender er ved at dø, og man kan jo umuligt leve uden. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!