Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Aamanns Appetit af Adam Aamann-Christensen, Politikens Forlag………

Aamanns Appetit – Hyggelige retter til gode dage af Adam Aamann-Christensen, Politkens Forlag………..

 

Aamanns Appetit er Adam Aamann’s 3. bog og ud over at være forfatter har han “Aamanns” som er en restaurant og  take-away, et sted som jeg personligt gerne vil prøve at spise.

I denne bog er vi med i Aamanns sommerhus og det betyder at det er en bog fyldt med skønne, stemningsfyldte billeder – og selvfølgelig noget super lækker mad. Mad der er skabt til fridage og hyggeligt samvær. Det er mad med masser af smag og skønne råvarer. Mad der er tilberedt på kogeplader, grill. bål og i rygeovn.

Den er inddelt i:

– Salater

– Frokost

– Røget

– Småretter & forretter

– Supper

– Måltider & hovedretter

– Oste & bagværk

– Kager & desserter

Ved alle opskrifterne er der en lille personlig historie og det er jo noget jeg elsker ved kogebøger, at jeg ligesom føler jeg kommer lidt “ind under huden” på forfatteren. Der er også mange små tips, som gør bogen meget anvendelig.

Aamanns Appetit – Hyggelige retter til gode dage af Adam Aamann-Christensen, Politikens Forlag. 224 sider. Kan bl. a. købes hos Saxo til kr. 270,-.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. May 4, 2012
  6:31 pm

  Piskeriset

  Jeg må finde en boghandel og gramse lidt på denne bog – den lyder hyggelig 🙂

  Jeg kan i øvrigt anbefale restauranten Aamanns – spiste der for et par år siden, og det var ganske godt 🙂


  • May 4, 2012
   9:53 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det skal boghandleren nok blive glad for ;-D

   Jeg må huske mig selv på Aamanns næste gang jeg kommer til hovedstaden. Jeg ved ikke hvorfor min hjerne er helt tom, når jeg så står derovre og skal finde steder at spise. Nu har jeg skrevet listen på min telefon, så må jeg da for pokker huske det…..

   Mange hilsner
   Birthe


 2. May 4, 2012
  10:05 pm

  Elsebeth

  Jeg har haft kollegaer til frokost med smørrebrød fra Aamanns – intet mindre end fantastisk og det bedste, jeg nogensinde har fået 🙂


  • May 4, 2012
   10:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Elsebeth!

   Uh, nu lyder det bare endnu bedre, jeg må prøve det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!