Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Englemagersken af Camilla Läckberg……..

03 maj , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

Englemagersken af Camilla Läckberg……….

Englemagersken er Camilla Läckberg’s 8. bog i serien om forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrick Hedström – og en af de bedste efter min mening. Jeg har læst alle hendes bøger og har af og til været ret irriteret på hendes skrivestil og nogle af hendes bøger har jeg syntes var direkte dårlige. Noget af det der har irriteret mig mest ved hendes bøger, er at der var været for meget familie-/børnefnidderfnadder i hendes bøger, men i denne bog er det skåret ned til et minimum.

Bogen er virkelig spændende og ret uhyggelig. Ebba, som stod alene tilbage som 1 årig på øen Valö, efter at resten af hendes familie på mystisk vis var forsvundet vender nu tilbage til øen sammen med hendes mand. Hun har selv gennemgået en tragedie, idet de har mistet deres søn, så nu vender hun tilbage til hendes rødder for at komme sig. Det går dog ikke alt for godt og tilmed oplever de at deres hus pludselig brænder ned midt om natten – og senere bliver der skudt ind igennem vinduet hos dem.

Sideløbende med “hovedhistorien”, fortælles også historien om Ebbas forfædre, som mildest talt er skræmmende……..

Englemagersken af Camilla Läckberg, 398 sider. Set hos Saxo til kr. 187,-.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 3, 2012
  9:14 pm

  Birte Poulsen.

  Er ved at læse Englemagersken lige nu. Er kommet omtrent halvvejs. Har også læst alle bøgerne om Erika Falck og Patrick Hedstrøm og elsker dem. Jeg synes det er dejligt at læse om hendes famile og børn, sideløbende med krimi-gåden. Regner med at blive færdig her i weekenden. OG ja, dette er en af de bedste. Men Birthe, HUSK nu også at læse Kronprinsessen, Kongemordet og Dronningeofferet af Hanne Vibeke Holst, som jeg tidligere har skrevet til dig. Du vil ikke fortryde det!
  K H Birte


  • May 3, 2012
   10:45 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Jeg bliver lidt irriteret, jeg synes det er unødvendig fyld – jeg vil hellere bare have nogen mord 😉 Men dejligt at vi er så forskellige. Jeg skal nok huske det (selvom jeg faktisk havde glemt alt om det igen). Jeg ved ikke hvorfor jeg har så svært ved at tage hul på dem, men jeg er ved at læse en rigtig god bog lige nu 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. May 4, 2012
  9:58 am

  Annika

  Den har jeg også hørt (kommer lige i tvivl om jeg fik hørt færdig, men mener jeg…. må lige tjekke op 😉

  Synes også at de bøger er et fint afbræk fra “ren krimi”.


  • May 4, 2012
   12:14 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annika!

   I hvert fald en spændende slutning 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. May 23, 2012
  8:09 pm

  Susanne

  Den er suveræn den bog….


  • May 23, 2012
   8:14 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Ja, den er faktisk ret god 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!