Newyorkerbyheart

Den Gamle Grænsekro……..

Den gamle grænsekro udefra……….

Der er virkelig fint når man træder ind ad døren…….

Hele kongerækken findes på væggen………

Der er små hyggekroge………..

………..og toilet er også fint…….

Seje hånd-tørrer – hvor kroens navn står i det sorte felt – beklager det dårlige kvalitet af billede…………

Wienerschnitzel med ærter……….

Små stegte kartofler……..

……..og smør-/pandesauce……….

For et stykke tid siden købte jeg en sweetdeal til Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld til wienerschnitzler (af svinemørbrad) for kr. 59,- pr. person. Vi valgte at indløse det i går, for så slap jeg for at lave mad den sidste aften inden vores ferie.

Det er rigtig mange år siden jeg sidst var på Den Gamle Grænsekro og jeg kunne slet ikke huske hvordan der så ud. Men det er altså er fint og hyggeligt gammelt sted. Stedet stammer helt tilbage fra 1600-tallet, hvor det var kongeligt priviligeret gæstgiveri og det har dannet ramme om historiske begivenheder.

Vi sad inde i krostuen eller “slyngelstuen” om du vil og der er virkelig hyggeligt. Smuk tapet på væggene, møblerne er tunge og en del af dem er polstret med rød velour-agtig stof. Der emmer bare af stemning.

Der var forbavsende mange sådan en hel almindelig tirsdag aften. Faktisk havde jeg troet at vi ville være næste alene, men den lille krostue var fyldt op og der var flere gæster inde ved i tilstødende lokaler. Maden smagte dejligt. Det var jo mad helt nede på jorden: wienerschnitzler (af svinemørbrad), ærter, små stegte kartofler og smørsauce – og der var rigeligt af den. Betjeningen var meget venlig og opmærksom, så ingen klager herfra. Det er helt klart et sted, som vi godt kan finde på at besøge igen – også uden sweetdeal.

 

Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige tusinde TAK til ALLE jer der allerede har deltaget i min konkurrence – som løber helt indtil 23. maj, så du har stadig masser af tid til at være med – hvor er I søde. Selvom jeg ikke besvarer jeres kommentarer, så læser jeg dem alle og nogle har jeg endda læst flere gange. Der har været kommentarer imellem, som har bragt tårer frem – og mange store smil. Hvis der er kommentarer imellem – og der er et par stykker indtil videre – som kræver et svar, så sender jeg det til jer via mail og altså ikke som en kommentar til indlægget. Igen TAK – og har du endnu ikke deltager – kan du ser HER hvordan du gør 🙂

Nu vil jeg tage på ferie og overlade til jer selv 😀 Men jeg har lavet nogle indlæg på forhånd, som vil dukke op af og til mens vi er væk. Det er dog ikke så meget mad, men mest boganmeldelser, jeg er nemlig kommet i bund i den kæmpe stak som jeg har haft liggende på vores spisebord.

Jeg glæder mig til at komme over og se min familie og være sammen med dem i nogle dage, det bliver hektisk – og helt VILDT dejligt. Jeg glæder mig også til at komme hjem og fortælle jer om vores tur………

Print Friendly
Tilbage

22 kommentarer


 1. May 9, 2012
  7:49 pm

  Pia

  Ønsker jer en rigtig fantastisk ferie. Pas på jer selv 🙂

  Venlig hilsen Pia


 2. May 9, 2012
  8:15 pm

  Anne

  Vil blot ønske dig en rigtig god tur ! Håber den vil indeholde alt det gode ved en ferie – lækker og anderledes mad- herligt selskab og nye spændende oplevelser .vil se frem til at læse din rejsedagbog .


  • May 9, 2012
   10:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne!
   Mange tag, vi glæder os meget 🙂

   Mange hilsner


 3. May 9, 2012
  8:23 pm

  Camilla

  Det ligner en god deal, og en fornuftig løsning inden ferien…

  GOD TUR 🙂 Jeg håber I kommer til at nyde det rigtig meget – glæder mig til at høre alt om det, når I kommer hjem 🙂


 4. May 9, 2012
  8:52 pm

  camilla andersen

  det lyder da som et sted der skal prøves engang. rigtig god tur, jeg vil glæde mig til at læse om det når du kommer hjem igen
  hilsen camilla


  • May 9, 2012
   10:05 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!
   Der kommer helt sikker en masse 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. May 10, 2012
  4:47 am

  Mini-hakkeren

  Håber du får en rigtig dejlig tur… jeg personlig vil glæder mig til, du kommer tilbage og blogger om den…


  • May 14, 2012
   8:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mini-hakkerne!

   Jeg glæder mig også til at fortælle om det hele 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. May 10, 2012
  8:39 am

  Susanne

  Hej Birthe.
  Jeg vil også lige ønske dig en rigtig dejlig ferie. Håber den, udover at blive dejlig, også får dit helbred helt i orden igen. Pas på dig selv og nyd det. Glæder mig til du kommer hjem og serverer flere dejlige opskrifter og billeder og beskrivelser fra din ferie.
  Kærlig hilsen
  Susanne


  • May 14, 2012
   8:56 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Jeg glæder mig til at se hele min familie igen, det er jo længe imellem 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. May 10, 2012
  10:00 am

  Birgitte

  Aåh altså, det er jo min hjemstavn! Er opvokset meget tæt på grænsekroen, og det er ikke lang tid siden, at jeg sidst har været der.
  Rigtig god tur! Er en anelse misundelig!!


  • May 14, 2012
   8:55 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birgitte!

   Jeg var rigtig meget i det område da jeg var helt ung, så det var sjovt at gense 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. May 10, 2012
  8:44 pm

  Annie

  Fedt med god anmeldelse -især da mine forældre skal holde sølvbryllup der om under en måned 🙂 Det ser jeg frem til.

  Gode billeder.

  /A


  • May 14, 2012
   8:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annie!

   Så kan du godt begynde at glæde dig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. May 10, 2012
  8:48 pm

  Jette

  Hvor ser det hyggeligt og lækkert ud. Den vil jeg besøge, når jeg er på de kanter. Kan i nu have en rigtig god ferie.


  • May 18, 2012
   6:27 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jette!

   Det skulle du gøre, det er sådan et dejligt sted 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 10. May 11, 2012
  5:43 pm

  Heidi

  Hej Birthe

  I må have en helt fantastisk tur – glæder mig til at læse om det! Jeg kommer til at savne dig på Rumble, mens du er væk ;o)

  / Heidi


 11. May 13, 2012
  9:37 pm

  Bianca

  Hvor ser det hyggeligt ud 🙂
  Hav en fantastisk dejlig ferie søde Birthe!
  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!