Newyorkerbyheart

Produktomtale: Lakrids fra Lakritsfabriken m. m……..

Lakridserne ligger i disse fine æsker………

……..og her ligger godterne så……….

Uhmmmmmm……….

Fine chokolader………

Endnu en pakke lækkert chokolade……..

……og endnu mere……..

Til venstre chokolade med lakrids og til højre, en god mørk chokolade…….

Den anden dag modtog jeg en lækker pakke fra Scand Choko med lækkerier. Masser af LÆKKER chokolade og så de skønne lakridser fra Lakritsfabriken. Pakken indeholdt:

– salte lakridser fra Lakritsfabriken

– søde lakridser fra Lakritsfabriken

– 2 Askinosie chokoladeplader

TAZA Chocolate 70%

– 2 TAZA Disc. 1 med appelsin og 1 Mexicano (kanel)

1 Askinosie Tanzania 72%

– 1 Askinosie Dark Milk Liquorice (med lakrids fra Lakritsfabriken)

Jeg er helt vild med lakridsen, den er virkelig smagfuld og meget lækker. Jeg hælder mest til den salte, men den søde er nu også ret så god – i hvert fald forsvandt begge pakker med lynets hast. Herhjemme kan du bl. a. købe lakrids fra Lakritsfabriken hos Chokolade Compagniet

Jeg har ikke fået spist mig igennem al chokoladen endnu, men det jeg har smagt kan varmt anbefales og jeg har planer om at bruge det i forskellige ting. Chokoladen er intens og fyldig. Især er Askinosie Dark Milk Liquorice ret fantastisk. Lige netop den har jeg planer om at lave en konkurrence med, når jeg når 1900 inde på min Facebookside – vi er godt på vej 🙂

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. May 7, 2012
  3:02 pm

  Camilla

  Mums – sikker en lækker omgang! Jeg kender ikke nogle af chokoladerne, men har smagt lakridsen fra Lakritsfabrikken, det er super lækkert 🙂


  • May 7, 2012
   4:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Jeg har heller ikke hørt om chokoladerne før, men den med lakrids i er helt vildt god 🙂

   KH
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!