Newyorkerbyheart

Tøj til lille Clara………….

Lille sommerhat…………

Lille frakke – som stadig mangler knapper……….

Jeg er ved at hækle et lille sommersæt til lille, lækre Clara – jeg håber at hun bliver glad for det 🙂 Jeg lavede det også til lille Luna (som jeg stod fadder til) og hun havde det faktisk på til hendes barnedåb, det var jeg meget beæret over.

Sættet består af hat, frakke og en kjole, kjolen er jeg ikke færdig med endnu og så mangler jeg at sætte knapper i frakken……

I dag har vi været i Ribe for at få købt de sidste gaver, som vi skal have med til USA og vi fik alle dem vi skulle. Jeg synes også, at vi har fundet nogle flotte – og unikke – ting. Desværre tog shopping turen også alle mine kræfter, så faktisk har jeg lagt på sofaen lige siden vi kom hjem. Heldigvis skulle vi bare have rester fra i går, så maden var nem at varme op – og den smagte stadig skønt.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. May 5, 2012
  9:22 pm

  Camilla

  Ej, hvor er det bare FINT! Du er altså bare så dygtig til det hækleri 🙂 Jeg overvejer tit om jeg skulle forsøg med at hækle, men jeg ved skisme ikke om jeg ville kunne finde ud af det!


  • May 5, 2012
   9:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tak, hvor er du sød 🙂 Det kan du sagtens finde ud, ellers må du komme ned til et lille kursus, det kunne være hyggeligt 🙂

   Knus
   Birthe


 2. May 5, 2012
  9:59 pm

  Lone Bræstrup

  Hold da op hvor er det et sødt sæt. Vil vædde på, at Clara insisterer på at iføre sig dette sæt til sin barnedåb.


  • May 6, 2012
   10:50 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Lone!

   Tak 🙂 Clara er blevet døbt, så det bliver ikke aktuelt i denne omgang.

   Mange hilsner
   Birthe


 3. May 6, 2012
  8:50 am

  Line

  Uf det er yndigt Birthe 🙂 virkelig sødt! Det er du super god til!


 4. May 6, 2012
  11:34 am

  Elisabeth

  hej Birthe.. jeg spekulerer lidt på hvad du købte, da jeg også har min mama samt søstre i USA, og jeg har simpelthen så svært ved at finde på gaver til dem alle… niecer, nevøer, svogre, søstre og min mama, hver gang vi skal besøge dem. Jeg vil gerne ha en lille gave med hver gang. hidtil har jeg købt vikingesmykker, rav smykker, t-shirts med vikinger… jeg synes der findes alt i USA.. 🙂


  • May 6, 2012
   11:40 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Elisabeth!

   Det er også rigtig svært synes jeg, men vi fandt nogle gode ting. Jeg prøver på at besøge små unika butikker/kunsthåndværkere/lokale kunstnere, keramikere osv. Min familie kan godt lide noget med en historie, noget specielt, det formoder jeg også at din familie kan. Hvor bor din familie henne??

   På gågaden i Ribe ligger en lille butik som er ejet af en mand der er mulit-kunstner. Han laver alt muligt og der fandt vi en skøn lille æske hugget ud i sten. Vi købte også et ravsmykke. Da jeg var på Gram Slot i sidste weekend købte jeg en smuk kop af en lokal keramiker og så købte vi nogle af de skønne Bo Bendixen T-shirt (der ligger også en butik i Ribe, lige overfor Domkirken). Jeg synes selv at det er ret skønne ting. Desuden tager vi noget speciel LEGO med derover.

   Mange hilsner
   Birthe


 5. May 6, 2012
  2:58 pm

  Elisabeth

  Tusind tak for responsen Birthe. Min mama bor i Palm Spring, og mine tre søstre bor i San Diego, fra Escondido til Ocean Beach. Jeg kender godt Ribe ( bor der, he he). Ja du har helt ret, min familie vil også gerne ha noget specielt, noget med historie, så jeg har altid i baghovedet hvad der kunne være godt at bringe med. Stort knus Elisabeth 🙂


 6. May 6, 2012
  4:57 pm

  Piskeriset

  Imponerende – håber hun bliver glad for det. Det er et rigtig fint sæt 🙂


 7. May 6, 2012
  6:45 pm

  Elisabeth

  Hej “igen” Birthe
  hvor søren blev mit svar af… svarede dig tidligere idag… nå men min mama bor i Palm Spring, og mine søstre bor i San Diego lige fra Escondido til Ocean Beach. jeg har otte niecer og nevøer i Usa samt et par svogre, så det er en ordentlig omgang gaver man skal have med, og det må jo heller ikke veje for meget. ja du har helt ret min familie vil også gerne have historiske gaver, der er specielle… tak skal du ha for tippet til de ting du har købt.. jeg har også altid i baghovedet hvad vi næste gang skal bringe med.. hilsen fra Elisabeth


  • May 6, 2012
   9:13 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Elisabeth!

   Det er fordi jeg ikke har fået godkendt din kommentar, beklager 🙂 Når du bor i Ribe har du jo nem adgang til de butikker. Jeg kan godt lide at gå i butikker, hvor de handler unika ting og når jeg køber til USA, så sørger jeg for at de lægger deres kort i, så de kan se hvor det kommer fra 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. May 6, 2012
  6:46 pm

  Elisabeth

  nå der var den alligevel 🙂


 9. May 6, 2012
  8:51 pm

  Lisa

  Hvor er det bare et sødt sæt.


 10. May 6, 2012
  9:51 pm

  Anette Andersen

  Sikke et smukt og fint sæt – det er sådan et man gemmer i generationer 🙂


 11. May 9, 2012
  6:16 pm

  Hella

  Hvor er det bare sødt. det kommer til at vække glæde !


  • May 9, 2012
   6:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Hella!

   Det håber jeg i hvert fald 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!