Newyorkerbyheart

Billederne til kogebogen er i hus……….

Endnu en foto-weekend til min kogebog er vel overstået. Den første var 6. – 8. januar 2012, hvor størstedelen af billederne blev taget, forskellige omstændigheder har gjort at nogle billeder skulle ud og derfor måtte vi tage endnu en omgang.

Fotografen flytter ind…………

Mere regi………….

Madfotografen, Line Falck, i dyb koncentration…………

Den første weekend tog vi 58 billeder og jeg vil ikke lægge skjul på at det var hårdt og helt klart på grænsen af hvad jeg kunne klare. Der kom så også en regning i det efterfølgende snart halve år, i form af mere eller mindre konstant sygdom og penicillin hele 6 gange. Denne gang var det kun godt 20 billeder der skulle tages, så det var slet ikke så stressende. Jeg skabte dog selv lidt “stress” da min fotograf Line Falck, pludselig opdagede at jeg havde lavet en tællefejl. Fredag aften da vi næsten var færdige med den dags arbejde, fandt hun ud af at vi manglede 8 billeder – og opskrifter – så vi måtte i gang med at finde ud af hvad vi skulle have med. Heldigvis var tiden på vores side og vi havde tiden til at få lavet maden og få taget billederne.

Jeg havde det virkelig dårligt med det og havde det dårligt overfor Line at hun skulle arbejde med sådan en amatør 😉 Men hun tog det virkelig pænt og jeg er SÅ glad for at det er lige netop hende der blev fotograf på bogen. Efter min mening, arbejder vi rigtig godt sammen og jeg betragter hende som min ven. Hun er ikke bare en dygtig fotograf, hun er også et SKØNT menneske, som jeg værdsætter at være sammen med.

Den første foto-weekend sad jeg dårligt nok ned i 2½ dag. Men denne gang tog vi os tid til lige at sidde ned og vi fik også tid til faktisk at spise af og til 🙂 Men jeg vil heller ikke lægge skjul på at det selvfølgelig også har været hårdt denne gang. I ugen op til weekenden har jeg forberedt så meget jeg overhovedet kunne. Jeg har hakket og snittet. Målt alt det af jeg kunne, bagt osv. Jeg har haft en del smerter, især i ankler og lænd, af at stå op i så mange timer – og så har jeg selvfølgelig været TRÆT. Lørdag måtte jeg lige lægge ned et par gange, for at få lindre smerterne lidt i lænden. Bare lige nogle minutter, pr. gang.

Denne gang var der ikke helt så meget regi……..

Line tjekker at billederne er som de skal være…….

De er åbenbart meget hemmelige………

Vi sluttede af på stranden………….

Så er de sidste billeder i hus og vi pakker sammen………

Fredag ankom Line ved 12-tiden. Vi fik læsset bilen af, spist frokost og så gik vi faktisk i gang. Dagen sluttede ved godt 22-tiden. Lørdag kom Line klokken 08.30 og dagen sluttede ved 22.30-tiden. Vi arbejde dog “kun” til ca. kl. 19.00 derefter spiste vi og så sad vi og hyggesnakkede om aftenen. Søndag gik vi først i gang kl. 09.00 og arbejdede til ca. kl. 16 – men da var jeg også helt færdig. Jeg lå på sofaen indtil ved 21-tiden, hvor jeg gik i seng. Min krop var helt smadret af smerter og træthed. Jeg har selvfølgelig været oppe nogle gange i nat, men kun 6 gange tror jeg og jeg sov til kl. 10 i formiddags. Kæresten var til tennis i eftermiddags, så da fik jeg også sovet ca. 2½ time. Det vil tage mig nogle dage at komme mig, men jeg er glad og tilfreds og jeg ved jo at der kommer en “regning” der skal betales efter så mange dages anstrengelse. Vi fik taget nogle smukke billeder – og det vil i hvert fald ikke blive billedsiden som jeg vil få kritik for – når bogen udkommer. TAK, Line – for at være tålmodig med mig, for at være dig og for de smukke, smukke billeder du har taget 🙂

Prinsessen nød igen at få opmærksomhed…………

I skal nok ikke regne med at den næste uges tid vil byde på det helt vilde, madmæssigt. Jeg skal prøve at komme mig mest muligt, inden jeg skal i gang med at skrive teksterne til nogen. Nu er det jo mig der skal lave det sidste arbejde, så resten af processen kan gå i gang. Jeg regner med at jeg går i gang i næste uge, når jeg – forhåbentlig – har fået udsovet og smerterne er tilbage i “normal” leje.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Jun 11, 2012
  11:19 pm

  Monsterscircus

  Hold da op det var noget af en mundfuld, men super flot klaret af jer begge. Øj det må være hårdt, som du også skriver. Go bedring og fortsat held og lykke.


  • Jun 12, 2012
   11:25 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Monsterscircus!

   Ja, det var meget, men det var en hel del “værre” sidste gang 🙂 Nu skal jeg bare sørge for at passe min smertende og trætte krop.

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jun 11, 2012
  11:22 pm

  Piskeriset

  Sikke et arbejde – men hvor er det godt, at det er ovre. Jeg glæder mig til at se de mange smukke billeder. Husk at sætte kæresten til at lave mad et par dage, så du kan slappe af 🙂


  • Jun 12, 2012
   11:22 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Ja, det er ikke bare sådan lige at lave en kogebog, men det har været det hele værd 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jun 12, 2012
  1:21 am

  Ungersvenden

  Hej!

  Det lyder super godt med billederne! Jeg glæder mig som et lille barn til at se dem! Jeg elsker flotte, professionelle mad-fotografier.

  God afslapning og bedring.

  – Ungersvenden


  • Jun 12, 2012
   11:21 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Ungersvenden!

   Jeg håber sørme ikke at du bliver skuffet – jeg er i hvert fald super glad for dem 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jun 12, 2012
  12:01 pm

  Kristine

  Hvor er det bare fedt ! TILLYKKE med, at du næsten er i mål 🙂 Jeg håber du kommer dig en smule lettre ovenpå strabadserne denne gang.


  • Jun 12, 2012
   8:07 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Tak 🙂 Jeg glæder mig så meget til at stå med den bog i hånden – men inden er der lige noget arbejde der skal gøres.

   KH
   Birthe


 5. Jun 12, 2012
  1:05 pm

  Camilla

  Uh, hvor er det altså bare spændende! Jeg ved godt, at mit spørgsmål ikke passer til en som er så nedkørt som du er nu… men jeg spørger ligeså forsigtigt… holder deadline stadigvæk? Jeg glææææder mig til at få fingrene i en af bøgerne når den udkommer 🙂


  • Jun 12, 2012
   1:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Det er helt ok 😀 Ja, den er sat til at udkomme 31.10.2012 og det skulle holde.

   KH
   Birthe


 6. Jun 12, 2012
  3:16 pm

  Mia

  Spændende. Glæder mig til det færdige resultat.


 7. Jun 12, 2012
  5:10 pm

  Carina

  Kære Birthe

  Super flotte billeder til din nye kogebog – den må jeg have fat i. Stort stort tillykke til dig med din succes 🙂 det er virkelig imponerende hvad du magter – R E S P E C T ! ! !

  Knus Carina


  • Jun 12, 2012
   8:05 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Carina!

   Tak skal du ha’. Jeg er så spændt på at kunne dele den med jer alle 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Jun 12, 2012
  5:21 pm

  SushiStegen

  Hvor lyder det bare fedt. Du er så sej at holder din passion i live og tager chancen , når den byder. Jeg sender dig en masse kærlig respekt af sted og ømme krammere. Gid din restitution går hurtigt og smerteminimalt.

  PS Fedt at komme Behind the scenes… skægt med alle tallerknerne


  • Jun 12, 2012
   8:05 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sushisteg!

   Tak, hvor er du sød 🙂 Der kommer til at gå nogle dage, men det er ok, det har været sjovt og en kæmpe oplevelse – så tager jeg gerne smerterne og trætheden bagefter……..

   KH
   Birthe


 9. Jun 12, 2012
  10:39 pm

  Elisabeth

  hvor er det træls for dig, at du får så ondt. håber på at du snart har lidt overskud igen… glæder mig over ay bogen er et skridt nærmere 🙂


  • Jun 12, 2012
   10:41 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Elisabeth!

   Ja, det er træls, men helt som ventet. Jeg ved jo at det er prisen for at gøre det her og den betaler jeg gerne, jeg glæder mig så meget til at jeg kan dele den med alle jer der er interesseret 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Jun 16, 2012
  10:58 am

  Bianca

  Hold da op hvor har I knoklet. Glæder mig virkelig til at se resultatet!
  Håber smerterne er faldet lidt mere til ro.
  Knus


  • Jun 16, 2012
   11:38 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Bianca!

   Ja, men dog ikke helt så meget som sidste gang 🙂

   KH
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!