Newyorkerbyheart

Kogebogsanmeldelse: Det gode brød – opskrifter fra Tartine Bakery af Chad Robertson……….

16 juni , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , , ,

Det gode brød – opskrifter fra Tartine Bakery af Chad Robertson, Forlaget Lindhardt & Ringhof…………

 

Hvis du elsker at bage brød selv og gerne vil være nogle teknikker, så anbefaler jeg dig at investere i “Det gode brød – opskrifter fra Tartine Bakery” af Chad Robertson, Forlaget Lindhardt & Ringhof. I bogen kan du læse om hvordan du laver surdej, hvordan dejen behandles og æltes – og det hele er rigt illustreret – så det hele bliver nemmere at forstå. Med udgangspunkt i basisbrødet, er der så en hel masse opskrifter på forskellige typer brød – og lad mig bare sige – jeg fik helt vildt lyst til at bage brød da jeg læste bogen.

Så vidt jeg ved har Chad Robertson været på besøg hos Meyer’s Bageri et par gange (måske flere??), hvor han har afholdt kurser. Mon ikke sådan et kursus står højt på enhver brødelsker/brødbager’s ønskeliste??

Mit problem er så bare at mine kræfter i armene ikke er til at bage brød på den måde, men det er jo på INGEN måde bogen skyld.

Jeg kan kun sige, at hvis du er vild med at bage brød og gerne vil lære det fra måske den bedste i verden, så må du ud og have fat i denne bog. Den er alle pengene værd.

Det gode brød – opskrifter fra Tartine Bakery af Chad Robertson, Forlaget Lindhardt & Ringhof, 304 sider. Kr. 349,95.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jun 16, 2012
  4:22 pm

  Piskeriset

  Jeg har også kun hørt godt om ham, så jeg kan godt forestille mig, at det er spændende læsning 🙂


  • Jun 16, 2012
   5:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Jeg tror at det lige vil være en bog for dig, den er ret skøn 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jun 16, 2012
  5:28 pm

  Curly

  Savle savle savle savle og jeg kunne blive ved!!! Den står højt på ønskelisten!!!


  • Jun 16, 2012
   8:00 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Curly!

   Det kan jeg godt forstå 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jun 16, 2012
  6:24 pm

  Jette

  Jeg tror du skulle nærlæse bogen. For hele fidusen i den er at man netop ikke skal ælte dejen. Så det må da lige være noget for dig


  • Jun 16, 2012
   7:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jette!

   Bogene er skam nærlæst og derfor ved jeg også at selvom dejen ikke skal æltes, så skal den alligevel håndteres og foldes – og det er rigeligt for mig.

   Hilsen
   Birthe


 4. Jun 18, 2012
  8:49 am

  Nada Louise Cay

  Ja jeg har også luret på den.
  Men du skal da blot bage efter min opskrift.
  Her behøver du hverken folde eller håndtere, blot hælde dejen fra skålen og ned i gryden!


  • Jun 18, 2012
   11:29 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Nada Louise!

   Jeg beklager at jeg har slettet dit link, men i øjeblikket bliver min blog spammet til med links. Jeg har forsøgt gryde metoden, synes bare ikke at det er verdens bedste brød – som så mange gør. Derfor elsker jeg min bagemaskine, fordi jeg synes at det giver bedre brød. Det andet problem med at gave i støbejernsgryde er at den er tung 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!