Newyorkerbyheart

Læsertilbud på rengøring fra RK Service………

23 juni , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Læsertilbud - Tags: , ,

Kan I huske at jeg skrev om at kæresten gav mig 2 timers rengøring efter den sidste foto-weekend? Nu har jeg fået lov til at give mine læsere et tilbud hos det rengøringsfirma – RK Service. De gør rent følgende steder:

Varde

– Esbjerg

– Vejen

– Aarhus

– Randers  og

– postnumrene 1000-4000

Hvis I nævner at I læser min blog, så kan I få rengøring for kr. 250,- pr. time inkl. moms ved en fast aftale eller hvis I bestiller mindst 4 timers rengøring i måneden kan I få pudset vinduer indendørs gratis, 1 gang i måneden.

Tidsbestilling foregår online og har du brug for hjælp eller har spørgsmål, så ring til dem, de er meget venlige og hjælper gerne. 2 timers rengøring svarer til at få 2 mennesker ud i 1 time. I kan få støvsuget, vasket gulv, tørret støv af, tørret køkkenskabe af, tørret af ovenpå høje møbler, tørret døre, fodlister, vinduesrammer og gjort ovn ren. Hvis de skal tørre skabene af indeni, skal skabene være tømt inden.

De taler ikke dansk, men udelukkende engelsk.

Efter hvad jeg har fået at vide, så er det noget med at rengøringshjælp kan trække fra i skat, op til kr. 15.000 pr. voksen person i en husstand.

Anyway, RK Service har min varmeste anbefaling. De gjorde det virkelig godt og var meget effektive da de var her.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jun 24, 2012
  10:13 pm

  Camilla

  Åh møg! De kommer desværre ikke langt nok nord på 🙁 Nå, men så bliver jeg jo desværre nok nødt til at ordne det selv! Men ellers var jeg klart hoppet med på tilbuddet 🙂


  • Jun 24, 2012
   10:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Måske du skule lære junior det?? 😉

   KH
   Birthe


 2. Jun 29, 2012
  12:26 am

  Rikke

  Åh det kunne jeg virkelig godt finde på, jeg har bare ingen energi for tiden, og det kan virkelig godt ses herhjemme, og på min blog ( stilstand).. Har de deres egen redskaber med, eller bruger de dem man har i hjemmet? Ville være rart at få taget alle lister osv, de trænger virkelig..


  • Jun 29, 2012
   10:46 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Rikke!

   De medbringer selv ALT. Du skal bare læne dig tilbage og nyde resultatet 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jun 29, 2012
  8:57 pm

  Rikke

  Åh det vil jeg virkelig overveje.. Er det begrænset hvor lang tid der er rabat ?


  • Jun 29, 2012
   8:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej igen, Rikke!

   Der er i hvert fald her i juli og august 🙂 Jeg kan kun sige at det gjorde mig meget glad da de var hos mig. Det holder selvfølgelig ikke evigt, men det er en dejlig luksus.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!