Newyorkerbyheart

Produktomtale: Hellmann’s og Maille…………

19 juni , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags: , , ,

Forskellige mayonnaiser fra Hellmann’s………….

For et par uger siden modtog jeg en pakke med produkter fra Hellmann’s og fra Maille, en af de bedre pakker efter min mening. Jeg fortæller glad og gerne, at jeg rigtig godt kan lide begge mærker.

Hellmann’s kom jeg til at elske mens jeg var i USA, det var den eneste mayonnaise som fandt vej til min families indkøbskurv. Hellmann’s startede faktisk i New York tilbage i 1905 og blev lavet i 2 versioner. Den ene kom opfinderen – RIchard Hellmann – en blå sløjfe om. Mayonnaisen med det blå bånd solgte så godt, så i 1912 designede han etiketten med den blå sløjfe, som kunne bruges når han solgte store glas af det.

Personligt synes jeg at mayonnaisen er en af de bedste mayonnaiser der kan købes. Jeg synes at smagen er skøn, uden at være alt for fed. Hellmann’s har nu lanceret 3 nye mayonnaiser med smag af hvidløg, chili og sennep. Jeg har prøvet den med hvidløg i sandwich og det var egentlig ok, men min favorit – når man ser bort fra den klassiske – er den med sennep, som jeg synes har den bedste smag. Men min yndlings er stadig den helt klassiske – og ikke i light udgave 🙂

Faktisk kan du også bruge mayonnaise til at bage med, det kan erstatte smør. Jeg har faktisk forsøgt mig med det, helt tilbage i 2006. Opskriften kan ses her, beklager at billederne mangler, en del af mine billeder forsvandt da min blog blev flyttet over på eget domæne.

Forskellige slags sennep og en Sauce Tartare fra Maille

Jeg har i flere år været vild med Maille’s Dijon sennep, som jeg altid bruger. Ud over den klassiske Dijon sennep modtog jeg også Honey Mustard, Dijonnaise, Provencale og så Sauce Tartare.

Min favorit er stadig den helt klassiske Dijon sennep, men Honey Mustard er også god, f. eks. til dressinger og dip. Dijonnaise er god til sandwich og Sauce Tartare er det perfekte følgeskal til fisk.

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Jun 19, 2012
  10:48 pm

  Camilla

  Min personlige favorit er Løgismoses Aioli

  Der er noget “fishy” ved Hellmann’s kampagne, jeg har læst flere kritiske indlæg om den.
  Men samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse er da et skridt i den rigtige retning.
  http://therevolt.dk/client/hellmanns/


  • Jun 19, 2012
   10:50 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Jeg må indrømme at jeg ikke har prøvet Løgismoses aïoli, jeg må kigge efter den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jun 19, 2012
  11:41 pm

  Lotte

  Mailles dijonnaise er super i en madpandekage med røget laks og rucola


  • Jun 20, 2012
   10:54 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Lotte!

   Uhmm, det lyder lækkert, det må jeg prøve 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jun 20, 2012
  12:49 am

  Monsterscircus

  Åh jeg elsker Maille, det er en af mine favorit senneps! Dejligt m. Info om nyhederne. Ha en rigtig dejlig dag!


  • Jun 20, 2012
   10:54 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Monsterscircus!

   Ja, jeg er også vild med Maille 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jun 20, 2012
  2:30 pm

  Cook Valley

  Jeg bruger udelukkende Hellmann´s Real mayonnaise. Jeg har forsøgt deres lightudgave, men som med så mange andre Lightudgaver, synes jeg, at det får en lidt syntetisk smag. Mailles Dijonsennep er også en af mine favoritter. Selvfølgelig er deres mayonnaise dyrere end andet, men det smager – som du siger – meget bedre og mere friskt – så det kræver ikke så meget. Hvis jeg bruger det til sandwichspread, blander jeg det op med Skyr, som drøjer det og gør det mere fedtfattigt, men jeg synes, at det bevarer friskheden fra Hellmann´s
  Venligst Birte


  • Jun 20, 2012
   10:39 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Cook Valley!

   Jeg bruger ikke light udgaver, hvis jeg kan blive fri. Jeg drikker heller ikke light sodavand – eller saftevand for den sags skyld. Jeg bryder mig slet ikke om den mærkelige eftersmag som light produkter har 🙂 Hvis jeg blander Hellmann’s op med noget, så er det sennep, jeg ynder at lave min egen senneps-mayonnaise spread.

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jun 20, 2012
  8:35 pm

  Litzy

  Mayonæsen med sennep elsker jeg. Den har den helt rigtige blanding i min bog og så giver den en god dossering 🙂


  • Jun 20, 2012
   10:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Litzy!

   Jeg laver gerne min egen blanding til sandwich, med mayonnaise og dijonsennep, så kan jeg selv bestemme hvor meget den skal smage af 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jun 20, 2012
  8:37 pm

  Mia

  Ærger mig kun over at Hellmanns nye produkter er lavet over lightudgaven. Ville, efter min mening, have været bedre, hvis de bare havde kørt den fuldfede over hele linjen. Den smager immervæk bedst.


  • Jun 20, 2012
   10:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mia!

   Det har du helt ret i 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jun 21, 2012
  3:27 pm

  Mette Olsen

  Brug evt. honningsennepen således:

  ½ kyllingefilet pensles med 1 tsk honningsennep, drysses med hvidløgspeber (min “svigermor” bruger citronpeber) – vikl 2 stk bacon om og steg det på panden.

  Det er gude-spise. Enkelt og nemt 🙂


  • Jun 21, 2012
   5:18 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mette!

   Uhmm, lyder lækkert. Kylling og sennep, sennep og honning er rigtig godt sammen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!