Newyorkerbyheart

Smukke, sjove Clara…

22 juni , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Gæster - Tags: ,

Jeg kan ligeså godt indrømme det, det er ikke blevet til noget tekstskrivning til kogebogen overhovedet i dag, jeg har nemlig haft besøg.

I formiddags kom den smukke Clara sammen med hendes ligeså smukke mor og de var indtil midt på eftermiddagen, hvorefter jeg var TRÆT. At være sammen med sådan en lille trold er alligevel hårdt – men hold da op – hvor er det også bare dejligt. Hun er nu blevet 7 måneder og vokser godt. Jeg er ikke helt sikker på hvad det er hendes mor giver hende at spise, men i hvert fald har hun nogle store, lækre lår 😀

Hun laver de sjoveste ansigter og er god til at efterligne ens mimik nu. Hun spiser fast føde og hun er begyndt at stå og gynge på knæ og hænder, så det er kun et spørgsmål om tid inden hun kravler. Hun har 2 små tænder forneden i munden. Når jeg stak mit hoved frem mod hende, lagde hun sin pande imod min pande – hvem kan stå for det???

De her billeder er måske til fornøjelse for mig selv, men I er velkommen til at kigge med hvis I har lyst 🙂

Den hat jeg har lavet til hende er blevet for lille, jeg må indse at jeg ikke har arbejdet hurtigt nok :-)…………..

Hey! Skal vi lege???…………

 

I skal da heller ikke snydes for et billed af Prinsessen, som ligger i sin sødeste søvn:

I forgårs fik jeg en mail fra El-Giganten om at jeg havde vundet i deres EM-konkurrence. De har en konkurrence kørende på deres Facebook-side hver dag under EM med forskellige, lækre præmier. Jeg vandt et kamera. Et Canon Powershot SX240 HS og jeg blev super glad. For hvis sandheden skal frem så er det kamera vi har, faktisk ikke særlig godt. Der er bare ikke rigtig råd til at købe et spejlreflekskamera, så jeg håber at dette er godt. Jeg har ikke haft tid til rigtig at lege med det endnu eller til at tage billeder, men jeg glæder mig til at få den afprøvet i de næste dage, så må tiden vise hvordan billederne er.

Mit nye kamera, som jeg har vundet i en konkurrence…………

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jun 22, 2012
  9:40 pm

  Camilla

  Tillykke med den lækre præmie og næsten-niecen <3.


  • Jun 22, 2012
   9:45 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tak, Camilla. Jeg blev så glad da jeg fik at vide at jeg havde vundet et kamera 🙂

   KH
   Birthe


 2. Jun 22, 2012
  10:07 pm

  Piskeriset

  Hun er da også superkær 🙂

  Tillykke med kameraet – sikke en dejlig præmie!


  • Jun 22, 2012
   10:13 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det synes jeg jo, men jeg er nok “lidt” forudindtaget ;-D

   Tak, jeg glæder mig til at få leget rigtig med det. Men i morgen må jeg nok hellere sætte mig ned og skrive lidt.

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jun 23, 2012
  1:47 am

  Monsterscircus

  Hvor ser hun frisk og frejdig ud, en rigtig hjerteknuser! Lækkert med sådan en gevinst, dejlig overraskelse op til weekenden. Tak for billederne 🙂


  • Jun 23, 2012
   10:29 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Monsterscircus!

   Hun er virkelig en lille hjerteknuser, jeg har i hvert fald tabt mit hjerte 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jun 24, 2012
  10:15 pm

  Camilla

  Tillykke med kameraet 🙂

  Hvor er hun dog altså bedårende! Tror du ikke gerne hun vil giftes med en lille dreng i Nørresundby i fremtiden?!? 🙂 Jeg elsker billedet hvor hun har tommelfingeren i munden – hvor, og med et dejlig skælmsk smil


  • Jun 24, 2012
   10:18 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tak, jeg tror at jeg bliver glad for det 🙂

   Jeg kan slet ikke stå for hende, hun er sådan et lille mirakelbarn og så samtidig så charmerende – og så laver hun de sjoveste ansigter. Jeg tror at de ville få det sjovt sammen, de er lige gode til at lave ansiger 😀

   KH
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!