Newyorkerbyheart

USA-tur 2012: indkøb……….

09 juni , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dagbog, Ferie/rejser, Shopping, USA - Tags: ,

Så er det tid til at vise det vi købte. Faktisk købte vi sådan helt vildt ind. Vi var jo også i New York sidste år og pengekassen ved at være lidt tom 😉 – men lidt skulle der jo med hjem………

Min Mama gav mig denne fede linse som passer til Iphone 4 og 4S. Det er en vidvinkel, fiskeøje og macro i et – og jeg synes at den er ret smart, den eneste ulempe er, at jeg man skal have det cover som man evt. har på sin telefon af hver gang. Jeg synes linsen er med til at tage nogle gode billeder. De fleste af billeder fra buffeten til Skaldyrsfestivalen, er taget med linsen på……

Linsen til Iphone 4 og 4S……….

Her kan I se linsen i forhold til en tandstik, den er ret lille……….

De lækre Nike sandaler med memory foam, som jeg købte i Nikes outlet i New Hampshire. Dem skal jeg have mig nogle flere af.. Som et lille tip kan man købe undertøj og nattøj hos bxr.dk.

Duke University blev der købt: En Camelbak vandflaske (mig), et krus (mig) og 2 kasketter (kæresten)………

Jeg købte en smukt krus, hvor hanken desværre gik i stykker, en kuglepen og en magnet fra 9/11 memorial……….

Dr. Pepper, Thomas’ grove English Muffins, BBQ sauce, Chili og små dåser med Rootbeer……..

Ahornsukker, en dressing med parmesan og sort peber, brownie-mix, chokolade, karamel og peanutbutter “knapper” og mit uundværlige Bounce (som er servietter til at komme i tørretumbleren, så tøjet ikke bliver elektrisk)………

Sorte bønner, orzo (som er en slags pasta), BBQ beans, tortillasuppe, Fire Roasted tomater og BBQ bønner………..

Tazo the til isthe, Old Bay seasoning, Steak sauce fra Heinz, French sennep, Sweet mosquite bønner, steel cut havre (som nærmest er små perler og som er SKØN til havregrød), lasagneplader (som opsuger mere væske når der laves lasagne) og Jelly Beans………….

Fra King Arthur Flour’s butik: Pizza-melblanding (som skal afprøves i vores udendørs pizzaovn), små stjerner til dekoration, poser lavet specielt til brød (og kan genbruges), krymmel og en smuk ske…………

Derudover blev det til lidt tøj og så en masse string cheese, som jeg må tilstå at jeg har en svaghed overfor. Jeg har også en intention om at lave mozzarella sticks, for det er de helt perfekte til 🙂

På denne side kan du købe fedt tøj fra Stoy Munkholm.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Jun 9, 2012
  5:53 pm

  Monsterscircus

  Hold da op nogle lækre “souvenirs”! Var lige inde og kigge på osten, de der dobbelt cheddar sticks lyder også lækre. Fedt med linsen, det vidste jeg slet ikkemman kunne få. Ha en rigtig dejlig weekend.


  • Jun 11, 2012
   11:23 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Monsterscircus!

   Ja, vi fik nogle gode ting med hjem 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jun 9, 2012
  7:31 pm

  Mia Sørensen

  Sikke en masse dejlige ting. Jeg har nu sjældent så mange forskellige mad-ting med hjem, men det obligatoriske er Jif`s extra chrunchy peanutbutter (som nærmest indeholder halve peanuts). Gerne så mange, at jeg har til næste gang. Selv om man kan købe French-sennep`en herhjemme til en rimelig pris, så kan jeg sånænd heller ikke nære mig for liiiige at snige en lille en i kufferten på hjemvejen. Det ér da hyggeligt. Få helt abstinenser efter de dér peanutbutter – jeg udgik desværre for nogle måneder siden, SÅ nu kan jeg næsten ikke vente. Heldigvis skal jeg kun holde ud 3 uger endne. Jeg må altså sige, at USA er et fantastisk land at rejse til (og rundt i). Folk er bare så søde og hjælpsomme, og jeg synes, det er ret hyggeligt, at de så gerne vil snakke. Her hjemme i DK taler man jo nærmest kun med dem man kender, når man er ude i det offentlige rum, men “over there” taler man bare med hinanden hvor som helst. Nå, det var et lille sidespring. Jeg har nydt din rejsebeskrivelse. Ofte har jeg nærmest kunne mærke stemningen.
  Mia


  • Jun 11, 2012
   11:21 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Mia!

   Jeg er ikke glad for peanutbutter overhovedet, så det har jeg aldrig med hjem. Rigtig god tur, håber at den bliver dejlig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jun 10, 2012
  11:23 am

  Lynne

  Velkommen hjem. Det ser da ud til at være noget meget godt loot i har med hjem 🙂
  Bare vi havde råd til en USA tur.. men det bliver desværre ikke de første mange år.
  Knus Lynne


  • Jun 11, 2012
   11:19 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Lynne!

   Ja, det er dyrt med sådan en tur. Denne har vi sparet op til siden sidste gang vi var til Graduation (for 4 år siden).

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jun 10, 2012
  12:02 pm

  Elsebeth

  Ork ja, Bounce er godt – smid én i kufferten, inden du sætter den væk!


  • Jun 11, 2012
   11:18 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Elsebeth!

   Det gør jeg skam allerede 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jun 10, 2012
  12:15 pm

  Piskeriset

  Hehe, det er godt at se, at jeg ikke er den eneste, der PROPPER kufferten med sjove og spændende sager, når jeg er på ferie 😀


  • Jun 11, 2012
   11:18 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det er så sjovt at finde ting som ikke kan fås i DK, når man er ude og rejse 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jun 10, 2012
  12:28 pm

  Hanne

  Sikke en spændende blog du har, glæder mig til at følge dig og kikke tilbage i dine gamle indlæg. Som dig er jeg tosset med USA, skal afsted på en kort tur til November 🙂
  Er spændt på din kogebog.


  • Jun 11, 2012
   11:17 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Hanne!

   Mange tak – og hvor dejligt med en tur til USA – hvor skal du hen?

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jun 10, 2012
  7:37 pm

  heidi

  Det ligner nogle gode indkøb – de Nike sandaler (eller nogen der ligner meget) købte jeg også derovre for 3 år siden, og det må være virkelig god kvalitet, for jeg kan ødelægge fodtøj i løbet af ingen tid, og de holder endnu. Det er super dejligt med “Tempur” skummet 🙂


  • Jun 11, 2012
   11:16 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Heidi!

   Jeg er SÅ vild med den og ærger mig helt vildt over at jeg ikke købte nogle flere 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Jun 11, 2012
  8:34 pm

  Hanne

  Denne gang går turen til Arizona. Jeg skal se nogle shows med mine veninder, men der bliver også tid til at opleve USA 🙂


  • Jun 11, 2012
   9:16 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Hanne!

   Uh, det lyder varmt. Rigtig god tur 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Jun 19, 2012
  9:02 am

  Mette L

  Åh, for jo helt “hjemve” – boede i Boston i 2 år og savner nogle af de herlige ting man kan købe derover. Doritos med Buffalo/Ranch, drier sheets, starbucks skinny chai the latte, Arizona’s half/half, French sennep, bagles, osv osv osv….


  • Jun 19, 2012
   11:29 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Mette!

   Det kan jeg godt forstå, Boston er en dejlig by – og hvor er du heldig at du har boet der i 2 år 🙂 Jeg husker en del gåture i Boston Common og ikke mindst den 10 miles lange tur i Walk for Hunger gennem Boston. Jeg har der ikke så meget, desværre, men tilbragte dog alligevel en del weekender og dage der…….

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Sep 10, 2012
  3:19 pm

  Helen

  Hej Birthe
  Hvis du har en tyrkisk grønthandler i nærheden, kan du godt finde orzo (og vermicelli og andet). Mærket hos min grønthandler i Nivå er ANKARA MAKARNASI, og det hedder ikke orzo, men ARPA SEHRIYE. Det er produceret i Tyrkiet. Efter 43 år i USA (og tilbage i Danmark i fem år) har jeg også ledt efter mange ting og fundet en del – ligesom jeg for 48 år siden ledte efter en masse i USA!
  Mange hilsener Helen


  • Sep 10, 2012
   7:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helen!

   Desværre har jeg ingen tyrkiske grønthandlere her hvor jeg bor, men jeg købte noget med hjem fra USA da vi var der i foråret 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!