Newyorkerbyheart

Vinderen af BAMIX Tryllestaven………

12 juni , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konkurrencer - Tags: ,

Det er blevet tid til at finde en vinder af den smukke BAMIX tryllestav, som jeg udlovede i forbindelse med at vi rundede 2000 inde på min Facebook-side. Det er ExperiSense der har været så søde at give mig mulighed for at udlove så stor en præmie og det vil jeg gerne benytte denne lejlighed til at sige TAK for.

Jeg vil også sende en TAK til alle jer som havde lyst til at deltage, hele 348 kommentarer blev det til, det er meget overvældende – TAK!

 

Nå, men nu til vinderen. Jeg har som sædvanlig brugt Random Org., men kan simpelthen ikke finde ud af at sætte det ind på siden. Men altså, det blev nr. 110 og efter at have talt 2 gange, har jeg talt mig frem til at det skulle være Mai. TILLYKKE Mai, jeg håber at den vækker lykke. Der er en mail på vej til dig 🙂

Print Friendly
Tilbage

Én kommentar


  1. Jun 12, 2012
    9:31 pm

    Elisabeth

    “SUK” ^^…. TILYKKE MAI…. så må jeg jo selv spare op 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!