Newyorkerbyheart

Antipasti pastasalat………..

Fyldet i pastasalaten…………

Jeg brugte den lækre, spanske pølse, som jeg fandt i Netto i dag………….

Dressingen til salaten……….

Kogt pasta tilsættes sammen med dressingen og det hele vendes godt sammen…………

Aftenens tallerken………..

Det går meget, meget langsomt fremad med at blive rask, men det går dog fremad. Jeg lyder dog stadig ganske forfærdelig når jeg trækker vejret og jeg hoster rigtig meget. I går havde jeg lidt feber igen, men i dag har jeg været feberfri. Jeg er dog uendelig, uendelig træt og har ingen kræfter overhovedet. Faktisk faldt jeg i søvn på vej over og handle ind i dag, det tager vel 10 minutter i bil, det er aldrig nogensinde sket før. Jeg har også fået mig en ordentlig lur i eftermiddags, det er tydeligt at kroppen virkelig har brug for hvile og det prøver jeg på at give den. Jeg ved jo af erfaring efterhånden, at lungebetændelse skal man ikke spøge med og jeg vil helst kunne nøjes med kun at være på penicillin en gang, denne gang.

Aftensmad skulle vi dog have. Lørdag og søndag stod kæresten for madlavningen og menuen stod på det sædvanlige når jeg er syg, nemlig millionbøf ;-D

Jeg biksede en pastasalat sammen, som jeg har fundet hos My Favorite Things, en super lækker blog som jeg besøger hver dag. Jeg ændrede ikke rigtig noget, andet end at tilføje et par forårsløg og så brugte jeg en hel kugle mozzarella i stedet for mini mozzarellakuglerne, som jeg ikke kunne få i dag.

Jeg skriver opskriften som jeg lavede den…………..

Antipasti pastasalat, 3-4 pers.:

250 g farfalle eller hvilken pasta du nu har lyst til at bruge

1 glas marinerede artiskokker, skåret i mindre stykker (gem marinaden)

125 g god salami, gerne italiensk eller spansk

½ cantaloupe melon, skåret i små stykker

1 kugle frisk mozzarella, skåret i små tern

2 forårsløg, fintsnittet

Dressing:

3 spsk. marinade fra artiskokkerne

1 spsk. olivenolie

1 tsk. italiensk krydderi (eller brug lidt tørret basilikum, oregano og hvidløgspulver)

salt, friskkværnet peber

Kog pastaen efter anvisning på emballagen, til den er al dente, i rigeligt, godt saltet vand. Hæld pastaen op i en sigte og skyl godt med med koldt vand. Lad det dryppe af. Bland fyldet sammen i en skål og rør dressingen sammen. Tilsæt den kolde, godt afdryppede pasta. Dryp dressingen over og vend det rigtig godt rundt. Server evt. med noget brød.

Note:

Nogle gode oliven vil også være dejlig i, er jeg sikker på. Det er også vigtigt at der bruges en salami der smager er noget, så det giver noget smag til pastasalaten.

 

Prinsessen er rigtig glad for at vi er kommet hjem. Hun viger nærmest ikke fra kærestens side og hver gang hun ser sit snit til det, så “nedlægger” hun ham, så hun kan ligge ovenpå ham – og så skal børsten frem 🙂

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jul 30, 2012
  10:01 pm

  Sjønne

  Pasta før pasta’en 😉
  Ser ud til at være en smagfuld pastasalat i hvertfald!

  Du faldt vel ikke i søvn bag rattet? God bedring herfra 🙂


  • Jul 30, 2012
   10:04 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sjønne!

   Ja, overskriften er måske lidt misvisende, men god det er den i hvert fald 🙂

   Nej, heldigvis var det ikke mig der kørte 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jul 30, 2012
  10:13 pm

  Maries Madblog

  Puha, det lyder ikke som en rar omgang. Får selv bihulebetændelser i tide og utide. Hvis der da findes et tide for den slags… Så er det dejligt at man kan bikse noget let (men lækkert) sammen i en håndevending! Er sikker på, at det smagte fortrinligt – lækkert lyder det i hvert fald.


  • Jul 30, 2012
   10:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Marie!

   Ej, det lyder godt nok heller ikke rart. Tror aldrig at der findes et tide for sygdom 😉

   Det er virkelig en pastasalat der kan anbefales, meget lækker og nem………..

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jul 31, 2012
  10:35 am

  Sophie

  Tak for opskriften! Den tror jeg, jeg vil prøve i aften. 🙂


  • Jul 31, 2012
   11:10 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Sophie!

   Håber at du vil nyde den ligeså meget som vi gjorde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jul 31, 2012
  10:53 pm

  Christina

  Hvor er hun bare skøn. Hun har simpelthen det sødeste lille misseansigt <3


  • Aug 1, 2012
   11:06 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Christina!

   Tak, det synes vi også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!