Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: De døde sjæles nat af Elsebeth Egholm…………

05 juli , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

De døde sjæles nat af Elsebeth Egholm………….

Dette er endnu en fantastisk bog fra Elsebeth Egholm, den kvinde kan virkelig skrive. Jeg var fanget fra første side. Ligesom i “Tre hundes nat” er det Dictes Svendsens søn Peter Boutrup, der er hovedpersonen.

Bogen har et uhyggeligt plot, som også har fangtråde til 2. verdenskrig og den spanske legionær-hær. Unge mennesker bliver truet, jagtet og myrdet – hvorfor ved man ikke rigtig. Nogle er forsvundet og Peter Boutrup bliver overtalt til at hjælpe med at finde dem. Det bliver et kapløb med tiden om at finde ud af hvorfor de unge skal myrdes og hvem morderen egentlig er……..

Det er en ufattelig spændende bog og et godt og ret uhyggeligt plot. Velskrevet bog, som fratog mig en del nattesøvn, fordi jeg liiiige måtte læse næste kapitel – og da jeg var færdig med det – så måtte jeg lige tage et mere! Bogen får den varmeste anbefaling herfra.

De døde sjæles nat af Elsebeth Egholm, 420 sider. Set hos Saxo til kr. 199,95.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jul 5, 2012
  5:19 pm

  Joy

  Lyder godt nok spændende 🙂
  Skal man have læst nogle af de andre af hendes bøger eller er det en selvstændig historie?


  • Jul 5, 2012
   7:46 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Joy!

   Nej, det synes jeg faktisk ikke at du behøves, du kan sagtens læse den som en selvstændig bog. Men hvis du vil læse en inden, så læse “Tre hundes nat” 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jul 5, 2012
  10:38 pm

  Birte Poulsen.

  Har læst flere af Elsebeth Egholm om Dicte Svendsen. De er alle gode. Har også læst Tre Hundes Nat, hvor det er hendes søn, der nu er hovedpersonen, og glæder mig nu til denne… Hvordan får du dog overhovedet tid til at læse, Birthe ?
  Med det skønne barn du “lige har født”! Men det er sikkert din form for afslapning. Det skal der jo også til.Jeg slapper af med kryds-og-tværs OG gode bøger. Glæder mig til din kogebog – den kan kun blive en god oplevelse!
  K H Birte


  • Jul 6, 2012
   11:25 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Jeg skal helt klart igennem hendes andre bøger også, har dem på hylden (den hylde hvor Hanne-Vibeke Holst’s bøger også står ;-))

   Jeg læser om natten, når smerterne er for slemme. Jeg er vågen så mange gange i løbet af en nat, så det bliver tid til at læse en del og så læser jeg altid inden jeg lægger mig til at sove om aftenen. Jeg lavede meget kryds og tværs førhen, men min hjerne kan ikke koncentrere sig om det længere – desværre. Når jeg prøver bliver jeg så frustreret så jeg altid ender i tårer, så jeg er holdt op……

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!