Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Sportsdirektøren af Brian Holm……..

22 juli , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

Sportsdirektøren af Brian Holm…………..

I disse Tour de France tider, har jeg læst bogen Sportsdirektøren af Brian Holm. Det er en bog der er hurtig læst, men jeg var godt underholdt mens jeg læste den 🙂

Jeg synes at Brian Holm er en skøn person, altså jeg kender ham ikke privat, men han virker som en skøn personlighed. Han siger – og skriver – tingene så de er til at forstå, der er ikke så meget at være i tvivl om. Jeg kunne nærmest høre ham sige ordene, mens jeg læste bogen.

Som titlen siger, så fortæller bogen om hans liv som sportsdirektør mens han var hos HTC Highroad og bl. a. havde Mark Cavendish og Lars Bak på holdet. Bogen omhandler sidste sæson, som var deres sidste år som hold. Det følger året – og Brian – fra det allerførste løb og til at det er en realitet at holdet lukker og han må søge andre græsgange.

Hvis du som jeg er fascineret af cykelsporten – og af Brian Holm – så er det lige en bog for dig. Den giver et godt indblik i cykellivet på godt og ondt.

Sportsdirektøren af Brian Holm, 233 sider. Set hos Saxo til kr. 255,-.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 24, 2012
  9:13 pm

  Line H

  Jeg har fulgt din blog gennem et par aar, men lige pludselig forsvandt den fra min laeseliste, og saa var det at jeg ikke fik fulgt saa meget med mere… Men nu har jeg fundet dig igen og har skyndt mig at folge dig paa baade Twitter og Facebook, saa du ikke forsvinder igen. Elsker bare din blog og dine opskrifter 😀


  • Jul 28, 2012
   3:41 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Line!

   Det glæder mig rigtig meget at du har fundet mig igen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!