Newyorkerbyheart

Hjemvendt fra Prag med lungebetændelse…………..

28 juli , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ferie/rejser, Helbred, Storbyferie - Tags: , ,

Så er vi kommet hjem efter 6 dage i smukke Prag. De sidste par dage har dog ikke været så gode for mig, for jeg lagt på hotellet med høj feber og slem hoste. Jeg turde ikke tage til læge dernede, fordi jeg har fået penicillin så mange gange i år allerede – dette er 9. gang – så jeg ville være sikker på at det var det helt rigtige, hvis jeg skulle på noget.

Vi kom hjem i går nat ved 2-tiden og her til morgen var jeg så ved vagtlæge. Feberen er faldet, men jeg har fået en lungebetændelse, så jeg er kommet på penicillin. Desværre er min astma også helt gal, så det piber, hviner og skratter ved hver eneste vejrtrækning jeg tager – det er noget TRÆLS!!!

Men altså inden jeg blev syg nød jeg virkelig Prag. Vi har haft nogle rigtig gode oplevelser og så er det bare en uendelig smuk by, som vi helt klart skal tilbage til. Vi har fået god mad, set smukke bygninger, hørt blues musik og været til klassisk koncert.

Der kommer meget mere i de nærmeste dage, men jeg skal nu skal jeg lige koncentrere mig om at hvile og blive rask igen…………

Print Friendly
Tilbage

22 kommentarer


 1. Jul 28, 2012
  4:24 pm

  Jinnie Jørgensen

  Nåååh også dig søde :S
  Jeg er selv lige gået, nøjagtigt samme forløb igennem.
  Vi holdt grisefest i lørddags og allerede der, blev jeg sløj hvor jeg bare FRØS….Afsted til læge om mandagen og jo jo en Lungebetændelse, så 3 dage Zitromax til mig og masser af Bricanyl.

  Rigtig god bedring og virkelig ærgerligt at du lå syg i din ferie

  Knuz Jinnie


  • Jul 28, 2012
   9:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jinnie!

   Jeps, også mig. Jeg frøs slet ikke, men svedte, som jeg aldrig har svedt før, især om natten var jeg ved at koge helt over af feber. Jeg har fået en 10 dages kur, jeg har prøvet 3-dages kuren i foråret, men den virkede ikke på mig. God bedring til dig også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jul 28, 2012
  5:00 pm

  Ellen

  Åh hvor er det bare træls for dig, men godt du har nydt de første dage af ferien. Jeg havde dog undt dig, at du var kommet glad og frisk hjem efter en god ferie. Du har sådan knoklet, så det ville ha været godt for dig.
  Men nu må du bare se og blive rask i en fart, så du kan glæde dig over det du oplevede i Prag.

  Hilsen Ellen


  • Jul 28, 2012
   9:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ellen!

   Ja, vi fik da heldigvis et par dage, hvor jeg var i nogenlunde form, men det er en træls måde at afslutte en ferie på 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jul 28, 2012
  5:05 pm

  Cook Valley

  Hvor ærgerligt for dig. Nu må du skynde dig at blive frisk igen.
  Venligst Birte


  • Jul 28, 2012
   9:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Ja, det er ærligt, især når man er et sted hvor der er så meget at opleve 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jul 28, 2012
  6:13 pm

  Mini-hakkeren

  åhh altså for pokker din stakkel…

  Du ønskes rigtig god bedring herfra… og pas nu godt på dig selv..


 5. Jul 28, 2012
  8:19 pm

  Birte Poulsen.

  God bedring Birthe. Jeg føler med dig. Det må være rigtig TRÆLS at fejle noget hele tiden….. Men trods alt fik I da nogle gode dage i Prag inden. SKØN by med dejlig mad og billige drikkevarer. De små sidegader er de bedste og billigste.
  Håber du snart er på højkant igen 😉


  • Jul 28, 2012
   9:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Tak – og ja, det er virkelig TRÆLS! Nogle gange gør det mig så ked af det, at jeg er så skrøbelig og bliver så meget syg, men sådan er det jo desværre 🙂

   Prag er virkelig en smuk by, som vi klart skal tilbage til……….

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jul 28, 2012
  10:18 pm

  Helle (LoquaciousLily)

  Øv, hvor jeg føler med dig. Men dejligt at høre at I nåede at få nogle gode dage i den smukke by. Rigtig god bedring. Mvh. Helle
  Ps. Har du forresten hørt at mørtelen i Karlsbroen er lavet af bl.a. æg? Det kan åbenbart gøre underværker i bagværk såvel som bygningsværker. 🙂


  • Jul 29, 2012
   11:34 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Det var da en sjov info du om med der, det vidste jeg ikke. Prag er virkelig en smuk by 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jul 29, 2012
  11:14 am

  Camilla

  Ej, hvor træls! Men velkommen tilbage og rigtig god bedring 🙂 Jeg glæder mig til at høre mere om Prag, jeg har aldrig været der, men vil rigtig gerne afsted en dag


  • Jul 29, 2012
   11:31 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Ja, det er rigtig træls. Det er sådan en smuk by – og billigt – så jeg kan kun anbefale jer at tage afsted. De skulle også have en rigtig fin ZOO. Næste gang kører vi selv derned, tror jeg 🙂

   KH
   Birthe


 8. Jul 29, 2012
  6:26 pm

  Piskeriset

  Hvor er det træls. Håber du snart er på højkant igen!


  • Jul 29, 2012
   7:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Ja, det er virkelig træls.

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Jul 29, 2012
  6:26 pm

  Mille

  Hej Birthe

  Jeg ligger også med lungebetændelse og synes det er trist for dig at du skulle blive syg i Prag.

  Godt at I nød byen, jeg glæder mig til at læse om jeres oplevelser og de dine altid flotte billeder 🙂

  God bedring 🙂

  Hilsen

  Mille


  • Jul 29, 2012
   7:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mille!

   Rigtig god bedring til dig også 🙂 Der er åbenbart flere end mig der ligger, du er den anden der skriver det til mig.

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Jul 30, 2012
  12:08 am

  Anni Jørgensen

  Hej.. Tak for en spændeneog inspirerende blog! Ofte fået gode ideer til vores madlavning.ng, både tilhverdag og til gæster. har ofte tænkt på, om du er blevet testet for allergi? Har du mon intolerance for kattehår og skæl… har selv haft problemer som du beskriver dine, nåe jeg har været på besøg i et hjem med kat. 10 min så er der est stort astma anfald igang. Rigtig god bedring! venlig hilsen Anni.


  • Jul 30, 2012
   1:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anni!

   Tak for din kommentar og dejligt at jeg kan være med til at inspirere dig 🙂

   Jeg er blevet testet flere gange og har – heldigvis – ikke allergi overfor katte.

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Jul 30, 2012
  12:30 am

  Karin

  Det er bara trälst at du er på den tur igen..håber så det er slut med det..pas godt på dig selv nu…hvad de i din omgivning nog også gör…men du skal nog läre det der sväre med at stoppe dig selv…her er der en der har en tur med..ikke mig..denne gang som tur er..forsöger få det beste ud af de gode varme dage..og håber så på at det giver lidt modstandskraft over vinteren…tar det som er nödvendigt alt andet må helt enkelt vente…tror jeg er ved at läre lektien.. knus og kram i masser her fra..


  • Jul 30, 2012
   1:31 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karin!

   Ja, det er virkelig træls, men jeg nød de dage jeg var rask i Prag, det er sådan en smuk, smuk by 🙂
   Jeg udskyder også alt hvad der overhovedet kan vente, lige nu slapper jeg bare mest mulig af. I har da også godt nok rigtig fået sommer i Sverige 🙂

   Knus
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!