Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, kan nu forudbestilles……….

Forsiden til min kogebog, som dygtige og skønne madfotograf Line Falck, har taget, sammen med alle billederne i bogen………

Min kogebog kan nu forudbestilles hos Arnold Busck. Hvis du er interesseret, så kan du klikke HER. Bogen er sat til at udkomme 5. oktober 2012.

Det er meget emotionelt for mig lige for tiden og jeg må indrømme at jeg nærmest konstant har tårer i øjnene. Det med den her kogebog er så stort for mig. Jeg har aldrig troet at jeg ville være god nok til at lave en kogebog, jeg har altid været godt til at tro at jeg ikke er god til ret meget og om ikke så mange måneder kan jeg nu stå med denne bog i hånden. Jeg har selvfølgelig fået en uvurderlig hjælp af professionelle mennesker, ikke mindst fotograf Line Falck, Pia Darfelt og Nyt Nordisk Forlag.

Men det har også været en lang og til tider meget hård rejse for mig personligt. Det har taget hårdt på kræfter og psyke, nok mere end jeg nogensinde har givet udtryk for overfor nogen. Jeg gik jo ind i det her med de forudsætninger jeg har, dvs. svækket krop og med en kronisk smertelidelse, det er nok ikke de bedste forudsætninger for sådan et stort projekt som det er at lave en kogebog. Jeg tror at det er alt det der gør, at jeg lige nu er så emotionel og har så let til tårer, det er en blanding af STOR glæde og forventning. Men også en udladning for de prøvelser min krop og psyke har været igennem og som jeg ikke har haft tid til at lytte til.

Det har været – og ER – en kæmpe glæde og lettelse at blive mødt af så stor begejstring og nysgerrighed omkring min bog. Det er FANTASTISK at I er så mange derude der støtter mig og som synes at dette er lige så stort, som jeg selv synes. TAK – uden alle jer, ville jeg jo aldrig være her i dag!

Er du interesseret i at købe et signeret eksemplar, så klik HER.

Print Friendly
Tilbage

38 kommentarer


 1. Jul 5, 2012
  12:28 pm

  Annika

  Stort tillykke.
  Ville ønske at jeg kunne købe den signeret.
  Glæder mig til at få fat i den der.


  • Jul 5, 2012
   1:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annika!

   Hvis du kommer til enten Bogmessen i Bella Centret (den 9. nov. kl. 12.30) eller til Feminas Kvindemesse (den 7. okt. 15.30), så er det mulighed for at få den signeret der. Ellers skal jeg se om jeg kan finde ud af noget. Det er ikke noget jeg har tænkt over ville være et ønske, men jeg kan se at der er flere der spørger, så jeg må finde en måde at gøre det på 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jul 5, 2012
  12:30 pm

  Mette

  JUBII…..jeg glæder mig helt vildt til,at få den i hånden – rigtig godt gået 😉


 3. Jul 5, 2012
  12:32 pm

  Marianne Brøndum Pedersen

  Hej du
  Vil bare lige sige, at jeg GLÆDER mig til at se din bog,
  det er så stærkt gået, for selvom du ikke aner hvem jeg er, så har jeg fulgt dig i snart 100 år og ved, at du har dit at kæmpe med – OG SÅ LAVER DU SGU DA LIGE EN KOGEBOG.
  God vind fremover.
  Marianne i Middelfart


  • Jul 5, 2012
   1:20 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Marianne!

   Tusinde tak, Marianne 🙂 Jeg glæder mig så meget til at dele den til alle jer som er interesseret i den……….

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jul 5, 2012
  2:05 pm

  Susanne

  Kære Birthe.
  Jeg synes bare det er så STORT…. glæder mig til at læse, beundre, føle og nyde din bog. Men mest af alt glæder jeg mig over, at din selvtillid har fået medvind, for selvfølgelig er du god til en masse…. Det kan alle vi der følger din blog i hvert fald skrive under på 🙂

  KÆMPE TILLYKKE.
  Susanne


  • Jul 5, 2012
   3:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Tak for de søde ord og jeg glæder mig så meget til at kunne dele bogen med jer 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jul 5, 2012
  2:15 pm

  Kristine

  Du er så sej Birthe ! GODT KÆMPET – er sikker på, at det har været det hele værd, og jeg ser frem til at få nallerne i din bog 🙂 Forsiden indbyder jo virkelig til lækkerier, og når man kender dig og din mad, så kan man jo ikke andet end at blive glad for den smukke svend 🙂 HAPS!

  Ps. de tårer er velfortjent og gode for dig 🙂 <3 God dag.


 6. Jul 5, 2012
  2:26 pm

  Kirsten

  Jeg glæder mig så meget til den udkommer, men vil selvfølgelig også gerne ha en lille ‘krusedulle’ inden i … jeg håber du skriver, hvis du finder ud af om det er muligt, for os der ikke har mulighed for at komme til messerne.
  Mange sommerhilsner, Kirsten


  • Jul 5, 2012
   3:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kirsten!

   Jeg skal nok melde tilbage når jeg finder ud af noget og jeg må sige at jeg er ret så overvældet over at I er så mange der har det ønske 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jul 5, 2012
  3:30 pm

  Cook Valley

  Stort tillykke! Glæder mig til at se den.
  Venligst Birte


 8. Jul 5, 2012
  11:53 pm

  Ann

  Fed forside til din bog – det ser virkelig godt ud. Jeg glæder mig til at den udkommer, for den skal jeg helt sikkert se nærmere på 🙂


  • Jul 6, 2012
   11:22 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Ann!

   Mange tak, jeg er også virkelig glad for den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Jul 6, 2012
  7:58 am

  Lars Rosengren

  Så er det første julegaveønske på plads.

  Hver morgen når jeg møder på arbejde, er det første jeg gør, lige at kigge hvad du nu har fundet på. Som passioneret amatørkok er det altid spændende at se dit daglige indlæg.

  Så bliv endelig ved i samme stil.


  • Jul 6, 2012
   11:22 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Lars!

   Åh, det er jeg glad for – og jeg håber at du får den 🙂

   Det er så skønt at kunne være med til at inspirere andre, det er jo bare det jeg gerne vil.

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Jul 6, 2012
  11:55 am

  Esther

  Kære New Yorker By Heart.

  Du er skide sej!!
  Det her er min første kommentar ever på en hjemmeside eller blog overhovedet.
  Men dine opskrifter er så lækre, tilgængelige og lette at lave (jeg er ikke en ørn i et køkken).
  Jeg kender dig ikke, hvilket tit kan få tingene til at lyde overfladisk, men det er virkelig godt gået og jeg kan ikke forstå der gik så længe med den kogebog.
  Keep up the good work og pas på dig selv, jeg ved du kan klare det 😀 De kærligste hilsener


  • Jul 6, 2012
   12:48 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Esther!

   Tusinde TAK! Det glæder mig meget at du kan finde inspiration her inde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Jul 9, 2012
  9:28 pm

  Piskeriset

  Smuk forside – og jeg glæder mig som sagt meget til at læse bogen, når den udkommer 🙂


  • Jul 9, 2012
   9:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Tak, jeg er så glad for den forside, går og kigger på den hver dag 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 12. Jul 11, 2012
  10:58 pm

  Hannan

  Hej 🙂 Jeg har aldrig skrevet herinde, men jeg har dog flittigt benyttet mig at dine mange gode opskrifter.
  tillykke med bogen. Jeg håber det bliver en kæmpe succes. 🙂


  • Jul 12, 2012
   11:08 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Hannan!

   Dejligt at du nu skriver herinde, det er jeg rigtig glad for. Jeg synes det er så rart at vide hvem der læser med herinde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 13. Jul 28, 2012
  9:20 am

  Mette

  Hej Birthe
  Kan se, at der snart kommer en kogebog fra dig… skønt. Jeg er tit inde på din hjemmeside og resultatet af den mad jeg laver ud fra dine opskrifter, er fantastisk. Det jeg også elsker ved det, er at du viser billeder af hver enkelt led i processen, så jeg kan tage højre hånds tommelfinger og få et flot resultat og du forklare på en dejligt jordnær måde, hvordan du laver maden. Bliver din kogebog samme princip som din hjemmeside???
  Det vil jeg i hvert fald blive glad for, hvis den gjorde og eller fortsætte du vel med din hjemmeside selvom du også laver kogebøger 😉 Jeg er i hvert fald glad for din side og sætter stor pris på, at du vil dele ud af dine erfaringer med alle os andre 😉


  • Jul 28, 2012
   3:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mette!

   Kogebogen bliver ikke helt på samme måde, det er noget sværere med en bog at gøre det sådan, men jeg håber at du alligevel vil få lyst til at købe den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 14. Aug 7, 2012
  9:09 am

  Tina

  Hej Birthe
  Det er først idag det er gået op for mig at du snart udgiver din første kogebog, rigtig hjertelig tillykke med det. Jeg bruger rigtig tit nogle af dine opskrifter her fra bloggen og bliver tit spurgt om opskriften når jeg servere nogle af dine retter, så har ofte tænkt at det bare var et spørgsmål om tid før der kom en bog fra dig. Derfor er det selvfølgelig også en bog som skal være en del af min samling, og jeg glæder mig meget til at læse den. Som mange andre vil jeg dog også elske at få den signeret af dig, hvis du en dag kommer forbi fyn/odense.

  Med venlig hilsen Tina


  • Aug 7, 2012
   10:52 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Tina!
   Mange tak, jeg glæder mig rigtig meget til at kunne præsentere den for alle jer alle sammen, når den er helt færdig 🙂

   Der er flere der har efterspurgt en mulighed for at få et signeret eksemplar, så vi arbejder på at finde en måde hvorpå det kan lade sig gøre.

   Mange hilsner
   Birthe


 15. Aug 15, 2012
  1:42 pm

  Ursula Lange Jensen

  Hej Birthe,

  Jeg følger også med på din fantastiske blog og finder simpelthen så meget inspiration og livsglæde her. Tusinde tak for det! Jeg glæder mig rigtig meget til at din bog udkommer …..held og lykke med det. Den kan kun blive fantastisk : )

  Kærlig hilsen Ursula


  • Aug 15, 2012
   8:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ursula!

   Mange tak for din kommentar, det glæder mig at du synes om mit “hjertebarn” bloggen. Jeg ligger virkelig meget af mig selv i den, så det er jo rart når andre også synes om det jeg laver 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 16. Aug 28, 2012
  4:01 pm

  Sanne

  Øv øv, hvorfor kan jeg ikke også forudbestille din bog… Jeg benytter din blog meget tit, du har bare så mange gode opskrifter og elsker dine billeder, amatørkokke som mig, har også en chance 😉


  • Aug 28, 2012
   10:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sanne!

   Ej hvor ærgerligt, jeg ved ikke hvad der er sket. Men du kan i hvert fald forudbestille bogen her: http://www.saxo.com/dk/newyorkerbyheart_birthe-lynggaard_indbundet_9788717042926?searchText=newyorkerbyheart

   Håber, at du vil kunne lide den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Aug 30, 2012
    10:10 pm

    Sanne

    Tusind tak for hjælpen, Birthe. Så. Virkede det, og så fik jeg den bestilt, men må så leve uden den bliver signeret for det ser jeg først på din side i dag. Men jeg bliver en stolt ejer alligevel 🙂 og hvor er jeg spændt … 😉


    • Aug 30, 2012
     10:14 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Sanne!

     Det var så lidt 🙂 Hvis du bor i nærheden af København, så kommer jeg jo derover 2 gange – til Feminas Kvindemesse den. 7. okt. og til BogForum i Bella Centret den 9. nov. – så skal jeg gladeligt signere den hvis du ønsker det……

     Jeg håber at du vil kunne lide den 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 17. Aug 29, 2012
  12:12 pm

  Mariam

  Ej hvor er det godt Birthe…

  Nu kan jeg virkelig mærke at jeg har været væk i lang tid, der er sket så meget siden ikke mindst med dig. Hvor er jeg bare glad på dine vegne:)

  Mvh
  Mariam


  • Aug 29, 2012
   12:18 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mariam!

   Tusinde tak, Mariam – og dejligt at se dig tilbage 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 18. Oct 8, 2012
  12:28 pm

  Jannie

  Hej Birthe
  Hvor er det bare en fantastisk kogebog, du har lavet til os alle. Jeg har ventet med længsel og har nu endelig fået den i hånden og den ved jeg, at vi i min familie nok skal få masser af glæde af.

  Den kan du godt være rigtig stolt af:0)

  Kærlig hilsen
  Jannie


  • Oct 8, 2012
   8:24 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jannie!

   Tusinde tak, hvor er jeg glad for at du kan lide den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!