Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: I love nem vegetarisk af Katrine Klinken, Politikens Forlag…….

I love nem vegetarisk af Katrine Klinken, Politikens Forlag………

Så er Katrine Kliken aktuel med endnu en bog, nemlig I love nem vegetarisk (Politikens Forlag). Jeg må sige at jeg bukker mig i støvet over at hun har en bog så hurtig ude, efter den store, flotte “Måltider” – som udkom for ikke så længe siden.

I I love nem vegetarisk får du 85 hurtige vegetarretter. Bogen fortæller lidt om hvad det vil sige at være vegetar og hvad man skal sørge for at spise, når nu man ikke få de næringsstoffer der er i kød. Bogen er inddelt i kapitler, bl. a:

– fyldige supper

– salater

– brød

– grønne gryderetter

Hvis du påtænker at være vegetar – eller er vegetar – så er der god inspiration at hente her. Men det er også en fin lille bog, hvis du prøver på at spise mindre kød og få mere grønt ind i din hverdag.

Retterne er nemme at gå til, uden at du skal ud og købe en hel helsekostforretning først, hvad der både kan være dyrt og svær at finde – i hvert fald her hvor jeg bor.

Det er en fin lille bog, som er nem at håndtere og have med i køkkenet og så er maden præsenteret på smukkeste vis. Billederne i bogen er taget af madfotograf Line Falck (som også har taget billederne i min kogebog).

I love nem vegetarisk af Katrine KIinken, Politikens Forlag. 208 sider. Set hos Saxo til kr. 250,-

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!