Newyorkerbyheart

Pizza-night………

12 august , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags: , , ,

Pizzadejen til aftenens pizza-kalas……………

Røget Gou Dan fra Naturmælk, revet groft med mit ekstra grove rivejern fra Microplane’s Gourmet-serie………..

Bordet er sat op og gjort klar til pizzabagning…………

Duften og stemningen spreder sig……..

Vores yndlings, pizza med pepperoni, champignon, mozzarella og oliven…………

Røget Gou Dan med parmaskinke og rucola………….

God, kogt skinke, champignon og rucola……….

Vi blev enige om at hvis vi skulle nå at bage pizzaer i år i vores skønne, lille pizzaovn, så skulle det være i dag. Jeg lavede noget pizzadej og fik købt ind.

Jeg var doven, så jeg lavede ikke den sædvanlige tomatsauce, men brugte et glas tomatsauce med basilikum fra Bertolli. Da jeg var i Fakta i dag, så jeg nemlig at de havde dem som spotvare til kr. 13,- pr. glas, så der røg lige nogle stykker i indkøbskurven. Bertolli er min klare favorit hvis jeg ikke har kræfter til at lave min egen tomatsauce, men det er sjældent jeg falder over dem her i Danmark.

Ellers bestod fyldet af lækker kogt, italiensk skinke, parmaskinke, røget Gou Dan ost (groftrevet), frisk mozzarella (afdryppet og plukket i mindre stykker), pepperoni, friske champignon i tynde skiver, oliven, frisk basilikum og rucola.

Uhmm, hvor fik vi mange lækre pizzaer, men tilsidst måtte vi give op. Vores naboer fik også en friskbagt pizza, fordi vi ikke kunne spise det hele selv 🙂 Skøn måde at slutte weekenden af på.

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Aug 12, 2012
  10:18 pm

  Britt

  Hvor ser den bare lækker ud!
  Har brugt din blog meget, men har aldrig fået skrevet noget, så nu synes jeg bare, at du skal vide, hvor god jeg synes den er:
  For det er en SKIDE god blog du har med masser af inspiration 😉

  – Madenerikkedinfjende.wordpress.com – blog om spiseforstyrrelse og mad


  • Aug 13, 2012
   8:16 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Britt!

   Mange tak, jeg er super glad for at du kan bruge min job som inspiration 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Aug 12, 2012
  10:45 pm

  Prinsesse Suh

  Hvor ser det bare lækkert og sommeragtigt ud med pizzaer. Burde tage mig sammen til at få gang i den pizzasten, som blev købt for flere år siden men som aldrig er blevet brugt. Tak for reminder og inspiration til lækker topping.


  • Aug 13, 2012
   8:15 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Prinsesse Suh!

   Vejret var helt perfekt i går aftes og pizzaerne blev virkelig nydt. Pizzaer på den måde, bliver vi bare aldrig trætte af 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Aug 13, 2012
    8:40 am

    Prinsesse Suh

    Ja, hvem der bare havde plads til en pizzaovn… Er ret forelsket i den der Morsø, men det må vente nogle år til når jeg flytter i noget større med have…


    • Aug 13, 2012
     9:22 am

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Prinsesse Suh!

     Den Morsø vil jeg også rigtig gerne have fingre i, den er SÅ smuk 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 3. Aug 13, 2012
  10:01 am

  Lika

  Kære Birthe

  Stort tillykke med dagen i dag. Jeg håber, at du får mulighed for at nyde solen i dag. Min kæreste har også fødselsdag i dag, så det kunne jo ikke være bedre og i dag lader vi os endnu engang inspirere af din skønne skønne blog, som er højt højt værdsat. Mange hilsner Lika


  • Aug 13, 2012
   6:28 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birthe!

   Mange tak og tillykke med din kæreste, jeg håber at I finder noget godt at spise 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Aug 13, 2012
  11:42 am

  louiogbearnaisen

  Uhm, sådan nogle kunne jeg da godt lige spise 🙂 Elsker den pizzaovn – der burde virkelig være lidt mere plads i studieboliger ;D

  Mange hilsner

  Louise


  • Aug 13, 2012
   6:27 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Jeg elsker også den pizzaovn, den laver de skønneste pizzaer 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Aug 13, 2012
  5:31 pm

  Majken

  Hej Birthe!
  Nu må jeg lige skrive en kommentar.. Jeg ELSKER simpelthen din madblog! Får så meget inspiration og hygge af at sidde og kigge herinde, og synes du har en dejlig, afslappet måde at skrive på 🙂 Du er jo en haj til lækre opskrifter, så jeg glæder mig meget til at have din kogebog stående i mit lille køkken.. Det skønne ved dine opskrifter er også, at de er budget venlige, og det er især dejligt når man er fattig ergo-studerende 😉

  Bare et lille pip fra mig 🙂 Og hjerteligt tillykke med din fødselsdag!

  Kærlig hilsen Majken


  • Aug 13, 2012
   6:26 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Majken!

   Ej, tusinde tak, det gør mig meget glad at vide at du kan gøre brug af min side 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!