Newyorkerbyheart

Udflugt: Bogense – igen……………

I går tog vi på en lille udflugt og atter engang gik turen til Bogense, der er så dejligt derovre og så var det den sidste dag med jazz på molen.

Havnen i Bogense……

Vi fik en lækker frokost på Juels Café…………..

Aller yderst på molen står et lille fyrtårn………..

To flotte robåde bliver inspiceret………..

Det er godt og klart badevand i Bogense, foran den lille badeanstalt………..

Kæresten var oppe og spille tennis om formiddagen, mens jeg fik min tiltrængte skønhedssøvn og ved frokosttid var vi så klar til at køre. Vi satte kursen direkte mod Bogense. Vi kunne lige nå at gå en lille tur inde i byen, inden butikkerne lukkede og derefter gik turen ned på molen.

Vi fandt et bord hos Juels Café – hvor vi også spiste sidste år på min 40 års fødselsdag. Denne gang bestilte vi begge to en frokosttallerken med fiskefilet med rejer, hakkebøf med spejlæg og brie med solbærsyltetøj. Vejret var fænomenalt og vi sad og nød solen og de smukke omgivelser. Jeg tror altså på at man bliver mere lykkelig af at bo ved vand og jeg kan ikke forstå hvordan vi er havnet på et sted hvor vi har så forholdsvis langt til vand. I hvert fald når man tænker på hvor meget kyststrækning Danmark har. Når vi bliver gamle – altså ældre end vi er nu – så finder vi os en lille bitte hytte med havudsigt 🙂

Vi ventede et stykke tid på vores mad, men det var ventetiden værd. Rødspætten var kødfyld, paneringen sprød og den var stegt helt perfekt. Hakkebøffen var saftig og fuld af smag, alt i alt et rigtig godt måltid. Vi kom af med kr. 278,- for frokosten inkl. drikkevarer (kæresten fik en stor fadøl og jeg fik isvand), det synes jeg var en rimelig pris for sådan et måltid.

Efter at have spist os godt mætte, gik vi en tur helt ud på molen og derefter gik vi ned og hørte lidt jazz. Vi sad og nød musikken og stemningen i en rum tid, inden vi kørte hjemad.

Vi fandt forresten ud af at man kan komme på forskellige sejlture fra Bogense. Der er ture til Endelave, til Samsø og en solnedgangstur i farvandet omkring Æbleø. En tur der varer 3 timer og hvor prisen (kr. 250,- for voksne/kr. 200,- for børn) inkluderer 3 snitter, 1 øl/vand og 1 snaps. Den tur tror jeg vi skal på til næste år, det lyder ret skønt på en sommeraften.

Båring Vig………….

Båring Vig………..

På hjemvejen holdt vi ind ved Båring Vig, som også er en lille perle. Det er måske ikke den bedste sandstrand, da den er ret stenet men hvis man gerne vil bade så har de blåt flag og der var en del ude at bade. Vi tog vores medbragte strandstole under armen sammen med vores bøger og så så sad vi og læste i en lille times tid. Dvs. kæresten læste, jeg lå og slumrede lidt i sandet og bagefter sad jeg bare og nød den smukke udsigt – og mens jeg sad der og kiggede ud over den smukke natur – blev jeg ramt af den der følelse af ren og skær lykke, som rammer en af og til 😀

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 12, 2012
  8:42 pm

  Piskeriset

  Hvor hyggeligt er det ikke lige med sol, sommer og strand? 🙂

  Dejlige billeder – det er bare om at udnytte de gode dage!


  • Aug 12, 2012
   8:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det var en virkelig skøn dag i går og vi nød det I fulde drag. Sådan nogle dage, kan man bare leve længe på 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!