Newyorkerbyheart

Vil du købe et signeret eksemplar af min kogebog??

Min kogebog: Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, Nyt Nordisk Forlag. Fotograf: Line Falck………

Udgivelsesdagen for min kogebog nærmer sig med stormskridt, jeg har lige fået første korrektur af hele bogen i dag og det er virkelig en bevægende oplevelse.

Nå, men flere har spurgt efter om det vil være muligt at få et signeret eksemplar og hvis det ønskes, så skal der selvfølgelig være mulighed for det.

Jeg skal selv stå for indkøb af bøgerne og forsendelsen af dem, så derfor skal bogen forudbestilles og bestillingen er bindende, det håber jeg at der vil være forståelse for. Ellers bliver det bare for besværligt og jeg vil helst ikke brænde inde med nogle bøger.

Pris:

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking kr. 269,95

Porto og emballage (sendt som B-post)             kr.   45,-

I alt kr.                                                                          kr. 314,95

 

Hvis du er interesseret så send mig en mail på newyorkerbyheart@gmail.com eller skriv en kommentar til dette indlæg om at jeg skal kontakte dig. Bogen udkommer 5. oktober 2012 og jeg tager imod bestilling og betaling fra nu af. Den kan selvfølgelig også købes som signeret eksemplar efter den er udkommet, efter samme regler som skitseret her ovenfor. Når du har betalt vil du modtage en kvittering fra mig som bevis på at du har betalt for bogen.

Jeg sender også gerne til udlandet, hvis du vil betale for portoen.

Ud over denne mulighed, så er det også muligt at få bogen signeret ved fremmøde til et af disse to arrangementer:

FEMINA’s Kvindemesse i Forum den 7. oktober 2012, kl. 15.0, hvor jeg vil lave mad i Demokøkkenet og uddele smagsprøve eller

BogForum i Bella Centret den 9. november 2012, kl. 12.30 hvor jeg vil lave mad på Madscenen og kl. 16.00 bliver jeg interviewet på Nyt Nordisk Forlag’s scene.

Jeg glæder mig til SNART at kunne dele bogen med jer!

Print Friendly
Tilbage

32 kommentarer


 1. Aug 29, 2012
  6:28 pm

  sara

  Hejsa, jeg vil helt sikkert gerne købe et signeret eksemplar af din fine bog og glæder mig meget til at se den og få inspiration! hvor er det stort for dig. Håber det bliver en stor succes. Tillykke med det.
  Kh Sara


  • Aug 29, 2012
   6:44 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sara!

   Århhh, tak 🙂 Jeg har set din mail og sendt en retur……

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Aug 29, 2012
  6:33 pm

  Kirsten Hemmingsen

  Jeg vil meget gerne bestille et signeret eksemplar af din bog :o)


  • Aug 29, 2012
   6:44 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kirsten!

   Mange tak, jeg sender dig en mail 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Aug 29, 2012
  8:24 pm

  Maries Madblog

  Ih Birthe,
  hvor er det bare spændende og dejligt og alt muligt! Var til foodstyling workshop hos Line og hold kæft hvor er hun dygtig. Er helt sikker på, at din kogebog bliver visuelt meget meget lækker – er meget spændt på, hvordan opskrifterne er! Tillykke med, at din “baby” snart er på gaden og forhåbentlig finder vej ind i rigtig mange hjem


  • Aug 29, 2012
   8:48 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Marie!

   Jeg kunne ikke have fået en bedre fotograf – og jeg er så heldig også at have fået en ven 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Aug 30, 2012
  8:11 am

  Vanessa

  Jeg tænker, er der et sted den kan købes (når den en gang kommer ud), hvor det er muligt at få den sendt til USA? 🙂


 5. Aug 31, 2012
  12:59 pm

  Pia Nielsen

  Hejsa!!

  Jeg vil meget gerne bestille en bog hos dig, og tusind tak for alle de skønne opskrifter.

  Hilsen Pia


  • Aug 31, 2012
   1:22 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Pia!

   Mange tak, det er jeg glad for. Jeg sender dig en mail 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Sep 3, 2012
  10:46 am

  Susanne Schwartzbach

  Hej,

  Jeg vil gerne bestille en signeret bog. Glæder mig til at se hvilke lækre opskrifter du har proppet i den 🙂

  mvh
  Susanne


  • Sep 3, 2012
   10:54 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Mange tak, jeg sender dig straks en mail 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Sep 5, 2012
  10:41 pm

  Jannie jensen

  Hej Birte.

  Sender du til USA?
  Vil meget gerne have et signeret eksemplar…… Tak for dejlig inspiration.
  Hilsen Jannie/ Colorado


  • Sep 5, 2012
   10:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jannie!

   Ja, det gør jeg, men portoen bliver jo noget dyrere og jeg bliver desværre nødt til at bede dig om at dække omkostningerne. Er du interesseret i det? 🙂

   Mange hilsner
   Birthe
   – som håber at kommer til Colorado en dag 🙂


 8. Sep 6, 2012
  3:00 pm

  Trine Egsgård

  Hej Birthe,

  Jeg ELSKER din blog, og det ved jeg mange af mine veninder også gør, du er nærmest blevet kult i hele omgangskredsen 🙂 Men jeg må sige at man også altid kan regne med dine opskrifter og at alt hvad man laver bliver super godt, fordi du beskriver alt så præcis, og det gør det så let at lave!! -især også med dine små noter 😉
  Ville bare fortælle dig at jeg er en kæmpe fan, og at je helt sikkert vil ønske mig din kogebog i fødselsdagsgave 🙂 -den kan man vist ikke leve uden!

  Mange hilsner og held og lykke med det hele! 🙂


  • Sep 6, 2012
   4:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Trine!

   Hold da op, tusinde tak for din kommentar, den gør mig rigig glad. Det er sådan en stor glæde for mig at vide, at så mange finder inspiration inde på min side og kan bruge det jeg laver, til noget 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Sep 9, 2012
  7:01 pm

  camilla andersen

  hej birthe
  jeg er slet ikke i tvivl om hvad mine fødsesldags penge skal bruges på, så jeg vil gerne bestille din kogebog hos dig. jeg glæder mig rigtig meget til at få den, for jeg er slet ikke i tvivl om, at den bare er helt fantastisk.
  mange hilsner fra camilla


  • Sep 9, 2012
   8:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Det er jeg da super glad for – tak – og tillykke med fødselsdagen 🙂 Jeg sender dig en mail.

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Sep 12, 2012
  3:45 pm

  MARIA SKJOLDBORG

  HEJSA ,JEG VIL OGSÅ GERNE KØBE EN SIGNERET BOG AF DIG ,DET SER SPÆNDENDE UD ,MVH M SKJOLDBORG


  • Sep 12, 2012
   9:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Maria!

   Mange tak, jeg sender dig en mail 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Sep 12, 2012
  7:33 pm

  Susanne

  Øv, ser lige at du skal på Feminas Kvindemesse om Søndagen, jeg skal derind med min 10 årige datter om Fredagen, ville ellers godt have hilst på dig. Vi bruger nemlig ret mange af dine opskrifter, de er så super fyldt med smag.


  • Sep 12, 2012
   9:20 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Ej, det var da ærgerligt, har du ikke mulighed for også at kommer derind om søndagen?

   Mange hilsner
   Birthe


   • Sep 13, 2012
    1:34 pm

    Susanne

    Jo, jeg går og fifler lidt med tanken, for nu er vi faktisk inviteret ud og spise fredag aften og det magter jeg ikke hvis jeg har været på messe inden, så det ordner sig måske alligevel. Håber vi ses… Hilsen Susanne


    • Sep 13, 2012
     6:06 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Susanne!

     Det vil jo være perfekt, håber at vi ses 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 12. Sep 14, 2012
  9:02 pm

  Lene Albjerg

  Hej, tusind tak for en masse dejlige opskrifter, flere – ja mange faktisk er afprøvet på familien her. Altid underholdende og dejlige livsbekræftende fortællinger fra dit liv. Jeg vil meget gerne købe din bog, ser frem til at sidde med den i hånden
  Mange hilsner
  Lene


  • Sep 17, 2012
   12:13 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lene!

   Dejligt at du kan lide min blog, det er jeg glad for og jeg sender dig en mail. Tak for bestillingen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 13. Sep 25, 2012
  5:13 pm

  Dorthe Pedersen

  En signeret bog?!

  Selvfølgelig, JA TAK!

  De bedste hilsener
  Dorthe


  • Sep 25, 2012
   8:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Dorthe!

   Mange tak, jeg sender dig en mail 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 14. Sep 30, 2012
  9:23 am

  conny laursen

  Hej…hvis det stadig er muligt,vil jeg meget gerne bestille en signeret udgave af din nye bog….?? KH Conny Laursen.


  • Sep 30, 2012
   10:42 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Conny!

   Jeg sender dig en mail 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 15. Feb 6, 2013
  9:31 am

  Rebecca Uecker Boysen

  Kære kære Newyorker..
  Jeg har fulgt din blog længe og ønsker at købe et signeret eksemplar af din bog, hvis det stadig er muligt. Jeg ved ikke om du har overskud til det på nuværende tidspunkt og det har jeg selvfølgelig forståelse for, hvis det forholder sig sådan. Jeg ønsker dig alt det bedste.
  Mange hilsner fra Rebecca/rødekro


  • Feb 6, 2013
   10:53 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Rebecca!

   Dette er jo et gammelt indlæg, så det er desværre ikke længere muligt, beklager. Men måske der kommer en ny runde på et tidspunkt, så hold øje 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!