Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Portræt af en spion af Daniel Silva……….

06 september , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

Portræt af en spion af Daniel Silva……….

Jeg har længe været stor fan af Daniel Silva og hans evne til at skrive spionromaner. Portræt af en spion er hans 11. bog i serien om den Gabriel Allon som er kunstkonservator men også tidligere agent i den israelske efterretningstjeneste. Jeg har læst dem alle med stor glæde.

Jeg synes dog at denne ikke er helt på højde med de 10 andre. Da jeg startede med at læse den var jeg helt i tvivl om jeg rent faktisk havde læst den eller hvad. Men som bogen udviklede sig, så blev den jo spændende som sædvanlig.

Denne gang er Allon vidne til et terrorangreb i London, faktisk havde han udset gerningsmanden inden han detonerede hans selvmordsbombe, men han blev forhindret i at gribe ind og dermed skete katastrofen. Desuden sprang der også bomber i København og i Paris. Beviserne peger mod al-Qaeda og bin Laden’s efterfølgere og atter engang må Gabriel Allon og han hold i felten for at stoppe terroristerne. Desuden får en hjælp af en kvinde, en kvinde hvis far Allon faktisk dræbte for øjnene af hende for mange år tilbage. Kan han stole på hende??

Selvom den havde en langsom start, så blev den rigtig spændende, da den endelig tog fat. Er du Gabriel Allon-fan, så bliver du nødt til at læse denne bog………..

Portræt af en spion af Daniel Silva, 350 sider. Set hos Saxo til kr. 265,-.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!