Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Pythias anvisninger af Eriksson & Sundquist……..

Pythias anvisninger af Eriksson & Sundquist………….

 

Pythias anvisninger er 3. og sidste bog i serien om Victoria Bergmans svaghed. De to første: Kragepigen og Sorgens ild har jeg tidligere skrevet om.

Langsomt men sikkert nærmer kriminalkommissær Jeanette Kihlberg sig opklaringen af sagen om drabene på indvandrerdrengene, en sag som sætter sig dybe spor i hendes psyke. Hun må bl. a. sidde og kigge utallige bånd igennem med børneporno.

Et af ofrene i pædofili-sagen forsvinder pludseligt og politiet ved at de skal reagere hurtigt, hvis de skal gøre som hå om at finde hende i live. Selvom psykologen Sofia Zetterlund har tegnet en profil af gerningsmanden der fortæller om en ekstrem farlig morder, er de alligevel slet ikke forberedt på det som de rent faktisk møder……..

Jeg synes stadig at den første bog, Kragepigen er den bedste. Det er som om jeg stadig blev efterladt med noget uforløst, men den sidste bog her er dog klart bedre end den forrige, synes jeg. Selvom jeg ikke føler jeg fik svar på alle spørgsmålene, så er det alligevel en utrolig spændende bog, hvor man som læser bliver holdt i et forholdsvist fast greb.

Pythias anvisninger af Eriksson & Sundquist, 411 sider. Set hos Saxo til kr. 239,95.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 23, 2012
  5:10 pm

  livsmod

  Jeg var også helt vild med kragepigen og faktisk mest forvirret da jeg havde lagt ‘sorgens ild’ fra mig. Jeg troede det var slutningen nemlig. Jeg må se om den er kommet som lydbog.


  • Sep 23, 2012
   8:57 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Livsmod!

   Ja, efter Sorgens ild var jeg også temmelig forvirret, men det blev bedre efter at have læst denne 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!