Newyorkerbyheart

Boller i selleri med kyllingekødboller…….

Kyllingekødet blandes sammen med løg osv til en fars……….

Farsen formes til boller og koges………..

Derefter koges knoldselleri skåret i tern, i det samme vand…………

Saucen laves og kødboller og selleri kommes i……….

Gårsdagens og aftenens tallerken: boller i selleri serveret med perlespelt………….

Kæresten har været småforkølet og hostet i den sidste måneds tid og nu er det så blevet min tur. Efter min tur til Parma, har jeg døjet med ondt i halsen og lidt småfeber, som jeg håbede ville gå i sig selv igen. Men i går vågnede jeg op med feber og en hoste som en sæl, ikke de bedste tegn. Så nu står den på så meget afslapning som overhovedet mulig, så jeg er frisk til Feminas Kvindemesse i Forum den 7. oktober, hvor jeg skal på scenen kl. 15.30. I går lå jeg under dynen det meste af dagen. Heldigvis har jeg en rigtig god hjælper. En af mine læsere, som jeg tidligere har mødt i Købehavn, har sagt ja til at hjælpe mig og det er en KÆMPE hjælp. Det er første gang jeg skal stå på en scene og det er rart at have en at læne sig op af og så er det bare helt vildt dejligt med den hjælpe hun yder mig på det praktiske område. Så TAK Tina!!!

Aftensmaden i går blev lavet i etaper, som jeg gør næsten hver dag. I går blev pauserne så bare brugt til at sove i. Menuen i går stod på boller i selleri, som jeg er helt vild med. Retten blev lavet ligesom HER, jeg brugte bare hakket kyllingekød i stedet for hakket kalv og flæsk, hvilket var super godt og kan varmt anbefales. I går aftens serverede jeg det med kogt perlespelt til og det var en god kombination, fordi perlespelten giver lidt at tygge på. Portionen er jo heldigvis så stor, så der også er mad til i dag, så jeg skal bare ligge mest mulig under min dyne.

God dag til jer alle derude…………….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 25, 2012
  2:01 pm

  Mille

  Hej Birthe

  En lækker ret som jeg bestemt vil prøve!

  Jeg kommer og hæpper på dig i Forum 🙂

  Jeg vil sige til dig at jeg som det første hver dag læser din side og du er en kæmpe inspiration for mig, både med dit livssyn og dine opskrifter! Du gør en stor forskel og din blog er en inspiration for mange 🙂

  kærlig hilsen

  Mille


  • Sep 25, 2012
   2:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mille!

   Åh, hvor er du sød. Det gør mig virkelig glad når jeg kan være med til at inspirere. Jeg føler jo, at selvom jeg ikke længere er arbejdsdygtig og på den måde kan give noget til samfundet, så kan jeg give noget på en anden måde – det håber jeg i hvert fald 🙂

   Jeg er super glad for at du kommer og hepper, det her jeg brug for. Jeg håber at du kommer og hilser på mig bagefter.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!