Newyorkerbyheart

Det blev en velskabt BOG…….

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, Nyt Nordisk Forlag. Grafik: Pia Darfelt. Foto: Line Falck…………….

 

I går eftermiddags ringede min redaktør, Ursula, at min bog var ankommet til forlaget (nogle ganske få eksemplarer). Det er altså noget af en melding at få i telefonen, når jeg sidder så langt væk. Hun lød glad, så det tog jeg som et godt tegn og sagde også at den var blevet rigtig fin.

Desværre vidste hun ikke hvornår jeg ville modtage et eksemplar fordi dem der skal distribuere bøgerne har meget travlt lige for tiden……………og så sad jeg der, helt over i Jylland!!! Jeg overvejede kraftigt at hoppe på det første det bedste tog og tage over og besøge “min baby”.

Min søde redaktør, som har givet mig en helt utrolig støtte og hjælp, synes dog vist at det var lidt synd for mi så hun smed et eksemplar i posten til mig – og nu har jeg modtaget det (efter utålmodigt at have ventet på posten hele dagen) 🙂

Jeg må tilstå at det ikke er blevet til ret meget søvn i nat, jeg vil tro at jeg har det som små børn juleaften, ventetiden har været LANG men nu er den forbi.

Det blev en velskabt og smuk bog. 24,5 cm. lang og 590 g. Det har været en hård “fødsel” men det har været det hele værd!! Sikke nogle følelser der farer rundt i kroppen og tårerne får også frit løb, det er så vildt.

Bogen skulle gerne komme i butikkerne 5. oktober. Jeg ved ikke hvilke boghandlere der har taget den ind, det er jo noget de selv bestemmer. Men den kan købes overalt på nettet, bl. a. HER.

Skulle du være nysgerrig efter hvad bogen indeholder, kan du få et lille smugkig HER. Det er også stadig muligt at bestille et signeret eksemplar………..

Nu vil jeg gå hen og sove, for nattesøvn er der blevet endnu mindre af end jeg plejer at få, men nu kan jeg sove med ro i sindet 😀

Print Friendly
Tilbage

38 kommentarer


 1. Sep 26, 2012
  2:35 pm

  Susanne

  Kære Birthe.
  Du ønskes kæmpe tillykke med veloverstået fødsel og den smukke baby 😉
  Glæder mig rigtig meget til at modtage en “tvilling”

  Kærlig hilsen
  Susanne


  • Sep 26, 2012
   3:38 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Tusinde tak og jeg håber inderligt at du vil kunne lide bogen når den kommer til dig 🙂

   KH
   Birthe


   • Sep 27, 2012
    10:37 am

    Susanne

    Hej søde Birthe.
    Er så spændt på at komme hjem fra arbejde i dag. Har fået mail om, at Gucca har afsendt “tvillingen” til mig i går, så mon ikke den ligger til mig når jeg kommer hjem?
    Bliver bare så spændende 😉
    Kh Susanne


    • Sep 27, 2012
     10:40 am

     Newyorkerbyheart

     Hej Susanne!

     Er det rigtig??? Det var da utroligt. Jeg har ikke engang modtaget mine bøger endnu, fordi der er en kæmpe pukkel på distributionsstedet. Men det glæder mig at du får den allerede, du er blandt de heldige tror jeg 🙂

     Jeg håber inderligt at du skriver og fortæller mig hvad du synes.

     KH
     Birthe


     • Sep 27, 2012
      11:02 am

      Susanne

      Heldet følger de tossede, som man siger 😉
      Selvfølgelig vil jeg give feedback, og jeg er ganske sikker på det bliver possitivt 🙂

      Kh Susanne


     • Sep 27, 2012
      11:23 am

      Newyorkerbyheart

      Hej Susanne!

      Ja, det har jeg lært efterhånden 😉

      KH
      Birthe


     • Sep 28, 2012
      10:23 am

      Susanne

      Nøj hvor jeg blev skuffet i går da jeg kom hjem…..
      Postmanden havde ikke været der med min “tvilling”…. øv øv og atter øv, glæder mig sådan til at modtage den 🙂


     • Sep 28, 2012
      11:47 am

      Newyorkerbyheart

      Hej Susanne!

      Ejjjj, æv hvor er de dumme. Måske den er der i dag, der er i hvert fald andre der har bestilt på Gucca som har fået deres, har jeg hørt 🙂

      KH
      Birthe


     • Sep 30, 2012
      6:20 am

      Susanne

      Kære Birthe.
      ENDELIG har jeg fået din bog. Lørdag formiddag kunne jeg vende sider og nyde de flotte billeder, den fantastiske layout og ikke mindst nyde dine små historier og erindringer om hver eneste ret. HVOR ER DEN BARE SUPERFLOT OG LÆKKER 🙂
      Kæmpe tillykke med det flotte resultat, må sige det er en YDERST VELSKABT bog 😉
      Jeg glæder mig i den grad til at prøve nogle af dine opskrifter… kæresten har også allerede udvalgt nogle 😉
      Kh
      Susanne


     • Sep 30, 2012
      10:56 am

      Newyorkerbyheart

      Hej Susanne!

      Tusinde, TUSINDE tak. Jeg har sådan glædet mig til at høre hvad du synes om den. Det er jo helt vildt spændende hvad læserne synes, jeg er jo ret så forudindtaget 😉 Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den mad du laver fra bogen. Hvis du har tid og lyst, kan jeg så lokke dig til at gå ind og anmelde den?

      KH
      Birthe


     • Oct 1, 2012
      1:33 pm

      Susanne

      Hej Birthe.
      Jeg glæder mig rigtig meget til at afprøve nogle af dine opskrifter fra “Det Lille Mesterværk”, og selvfølgelig vil jeg anmelde den… smiler… mon du overhovedet kan tælle til så mange stjerner 😉
      Kh
      Susanne


     • Oct 1, 2012
      2:55 pm

      Newyorkerbyheart

      Hej Susanne!

      Tusinde tak for den flotte anmeldelse 🙂 Det er så glædeligt og rørende at andre også synes om bogen. For mig er det jo min “baby”, som jeg synes er perfekt og smuk, at andre så også synes om det er jo virkelig et stort plus.

      KH
      Birthe


 2. Sep 26, 2012
  4:45 pm

  Monsterscircus

  Kæmpe tillykke det må være absolut fantastisk følelse, sikke en bedrift. Ha en smuk dag!


  • Sep 26, 2012
   7:29 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Monsterscircus!

   Tusinde tak – og det er en helt vild følelse 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Sep 26, 2012
  6:18 pm

  Katrine

  Kære Birthe
  Stort tillykke med din bogudgivelse. Det må være SÅ stort at se sin passion på tryk og til salg. Nogle kloge har vurderet, at dit arbejde er værd at satse på. Det er bare fantastisk for dig og os andre, som nyder dine opskrifter, billeder og bemærkninger.
  Der ligger en spændende tid foran dig. Måske bringer din baby mere med sig? Salgstal og alt så noget. Held og lykke på din nye vej.
  Mange hilsener
  Katrine


  • Sep 26, 2012
   7:28 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Katrine!

   Tusinde tak for dine ord, det er virkelig stort at holde sin egen bog i hånden. Nu kommer det næste skridt selvfølgelig, at jeg kun kan håbe på at den også vil sælge, men det er jo ude af mine hænder 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Sep 26, 2012
  7:18 pm

  Camilla

  Stort tillykke med den lille ny 😀 Jeg kan godt forestille mig, at det har været en hård fødsel, men babyen ser skøn ud 🙂


  • Sep 26, 2012
   7:27 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Det var ikke den nemmeste “fødsel”, men det har været det hele værd. Hold op hvor er det fantastisk at have den i hånden og se at det faktisk er virkeligt 🙂

   KH
   Birthe


 5. Sep 26, 2012
  7:52 pm

  Mille

  Kære Birthe

  Jeg vil ønske dig tillykke med din bog. Du skal være stolt. stolt af, at din passion for mad endelig er kommet på tryk, så også andre kan få gavn og glæde af dine gode og inspirerende opskrifter.

  Jeg kan godt afsløre, at jeg giver din bog til to veninder som også, som jeg, har passion og stor interesse i mad! Og jeg glæder mig til bogen 🙂 Jeg har også familie i USA, så vil uden tvivl elske mad fra “Over There” 🙂

  Mange hilsner

  Mille


  • Sep 26, 2012
   8:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mille!

   Tusinde tak, hvor er du sød og jeg er da super glad for at du giver bogen som gave. Det gør mig både glad og meget stolt, tak 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Sep 27, 2012
  7:10 am

  Kristine

  Nøøøjh Birthe, hvor er det bare FEDT ! Jeg glæder mig SÅ meget til at se den på hylderne. Endnu et stort og varmt tillykke med den. Fedt den endelig er færdig. Sikke en milepæl 🙂 WAUW!!!! SÅ SEJ DU ER !!!!!


  • Sep 27, 2012
   10:46 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Tusinde tak, har du bladret lidt i den? Jeg glæder mig SÅ meget til den kommer ud, så jeg kan dele mit “barn” med alle der gider 🙂

   KH
   Birthe


 7. Sep 27, 2012
  8:36 am

  Birgitte B

  Stort tillykke med bogen – den ser virkelig lækker ud og er sikker på, at den bliver en kæmpe succes 🙂


  • Sep 27, 2012
   10:45 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Birgitte!

   Tusinde tak, jeg er også super glad for den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Sep 27, 2012
  11:09 am

  ulla

  Stort tillykke med “babyen” 😉


 9. Sep 27, 2012
  2:50 pm

  Duddi

  :-)hej Birthe. Jeg har modtaget din skønne kogebog i dag! Og hvor er den bare for “lækker”!
  Glæder mig vildt til at prøve de mange opskrifter…..
  Superflotte billeder og layout…
  Good job!

  Duddi.


  • Sep 27, 2012
   3:22 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Duddi!

   Tusinde takl 🙂

   Det er godt nok hurtigt, hvor har du bestilt fra? Jeg spørger fordi, hvis ikke det var fordi jeg fik en tilsendt i går, så ville du have modtaget den førend mig og jeg har hørt at distributionsfirmaet havde leveringsproblemer. Men dejligt at vide at de når ud……..

   Mange hilsner
   Birthe


   • Sep 27, 2012
    3:37 pm

    Duddi

    🙂 Jeg har forudbestilt bogen for nogle måneder siden, du havde et link til en side ved navn Gucca (?)
    -og jeg glemte helt at sige tillykke med den velskabte baby! 🙂

    Duddi.


    • Sep 27, 2012
     4:15 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Duddi!

     Ok tak. Det lader til at jer der har bestilt gennem Gucca får jeres bøger virkelig hurtigt 🙂 – og mange tak………..

     Mange hilsner
     Birthe


 10. Sep 28, 2012
  1:12 am

  Julia Philipsen

  Først, stort tillykke med din bog. Det er rigtig flot!
  MEN, jeg forstår ikke, hvorfor du siger, at alle opskrifter er nye, når nogle af dem har været på bloggen her men blot er blevet slettet. Hvad sker der for det?
  Det er et meget overraskende move fra din side, når nu du ellers plejer at virke så ærlig (f.eks. mht hvor du får opskrifterne fra osv.).
  Igen, det er fedt at du har udgivet en bog, men er det nødvendigt at lyve (eller i bedste fald, at omgås sandheden) for at få den markedsført? Jeg synes, at du skylder dine læsere sandheden.


  • Sep 28, 2012
   11:51 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Julia!

   Det er rigtigt at der er FÅ opskrifter der er taget ud, men de er taget ud for at bliver ændret og finpudset. Dem der har spurgt efter dem har jeg fortalt det, så jeg har IKKE forholdt sandheden for nogen!!! De har faktisk aldrig været på bloggen i den form som de er i bogen – og kommer det nok heller ikke. Det kunne måske være formuleret anderledes, men sådan er der så meget – og heldigvis står det jo frit for om du vil købe den eller ej.

   Newyorkerbyheart


   • Sep 28, 2012
    1:25 pm

    Julia Philipsen

    Men hvorfor så slette dem fra bloggen? Så virker det netop ikke blot som en uheldig formuleringsfejl.
    Du har helt ret i det sidste 🙂 Men skulle man nu have lyst til at købe den, er det ikke rart at finde ud af, at det var under falske forudsætninger.
    God weekend!


    • Sep 28, 2012
     10:52 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej igen Julia!

     Jeg har ikke mere at sige i den sag.

     /Newyorkerbyheart


  • Sep 28, 2012
   1:37 pm

   Susanne

   Hej Julia Philipsen.
   Må sige jeg er imponeret over din hukommelse hvis du kan huske samtlige af Newyorkerbyhearts opskrifter på hendes blog og samtidig huske samtlige ingredienser i hver eneste én….
   En opskrift kan som oftes ændres i det uendelige, og hvis en opskrift har været publiceret her på bloggen og efterfølgende ændret er det jo en ny opskrift 😉
   Jeg er derfor af den opfattelse, at Newyorkerbyhearts kogebog består af nye opskrifter og er derfor totalt uenig i dit angreb.
   Mange uforstående hilsner
   Susanne


 11. Sep 28, 2012
  8:02 am

  Pia

  Kære kære Birthe
  Tillykke med din super lækre bog – som jeg var så heldig af få igår. Skulle dog på kursus hos en bager så jeg har først fået den “nærlæst” til morgen – hold nu op – lækkert lækkert. Jeg skal igang allerede idag


  • Sep 28, 2012
   11:47 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Pia!

   Tusinde tak for de dejlige ord, det glæder mig at du kan lide den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!