Newyorkerbyheart

Det færdige omslag til Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking………

I får lige lov til at se hvordan omslaget til min bog – altså for-, bagside og ryg – kommer til at se ud. Jeg er SÅ stolt og glad over det færdige resultat. Det har været en kæmpe oplevelse at arbejde sammen med de super professionelle mennesker, som har været med til at lave denne bog – og som har respekteret sådan en amatør som mig.

Jeg har fået total opbakning, alle har troet på projektet, masser af gode råd, vejledning og ros. Det har været en lærerig og helt FANTASTISK proces – også selvom det har haft store omkostninger for helbredet. Stor TAK til hele holdet: Nyt Nordisk Forlag, Ursula (min redaktør), grafiker Pia Darfelt og sidst – men ikke mindst – madfotograf Line Falck.

Pia Darfelt har en kreativitet og indlevelsesevne som er helt formidabel og hun har skabt de helt perfekte “kulisser” til det jeg har skrevet. Jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds. Hun er også kommet op med noget som jeg kan bruge på bloggen, så indenfor overskuelig fremtid, vil I nok opleve at min blog skifter udseende. Jeg håber, at I vil tage godt imod det 🙂

Ursula – min redaktør – har troet på projektet fra vores første møde og jeg er meget glad for at det er lige netop hende det blev redaktør på bogen. Hun er virkelig grundig, svarer hurtigt hvis der er noget jeg har været i tvivl om og så har det rørt mig meget, at hun også har bekymret sig for mit helbred og hvordan jeg har haft det. Hun har guidet mig igennem de forskellige faser, i en verden som jeg jo ingen kendskab havde til overhovedet, og hun har gjort det uden at stresse mig og med masser af tålmodighed.

Så er der jo Line Falck (fotografen), som er et helt kapitel for sig selv. Jeg mødte hende helt tilfældigt og hun troede bare på bogen fra første øjeblik. Hun har været en helt utrolig opbakning for mig og hun gav mig virkelig troen på at jeg rent faktisk kunne lave en bog – og at min mad var god nok. Hun har været virkelig god for min selvtillid og jeg er kommet til at sætte umådelig stor pris på hende, faktisk så meget så jeg helt kommer til at savne hende, når det går for længe imellem at jeg ser eller taler med hende. Jeg håber at vores venskab forsætter efter denne bog.

Så nu er der bare ventetiden tilbage, ventetiden til at bogen kommer tilbage fra tryk og bliver distribueret rundt til de boghandlere rundt omkring i landet, som har taget den ind. Den kan købes fra den 5. oktober 2012 i de butikker der sælger den. Jeg ved faktisk ikke hvilke boghandlere der får den og hvilke der ikke gør, men den kan i hvert fald købes overalt på nettet. Skulle du være interesseret, kan den bl. a. købes HER.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Sep 5, 2012
  10:51 pm

  Piskeriset

  Den er blevet rigtig flot – den kan du godt være stolt af 🙂


 2. Sep 6, 2012
  7:35 am

  Davids Engle

  Det ser rigtig lækkert ud. Meget indbydende – og amerikansk:-)
  Knus fra Kate


 3. Sep 6, 2012
  7:52 am

  Camilla

  Ej, hvor ser det bare godt ud! Billederne som man kan se indtil videre er i hvert fald meget smukke 🙂 Jeg glæder mig så meget til at få fingrene i den, og det passer perfekt med at den kan komme på min ønskeseddel da jeg har fødselsdag lige efter udgivelsesdatoen 🙂


  • Sep 6, 2012
   11:11 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tak, Camilla og jeg håber at du får hvad du ønsker dig i fødselsdagsgave 🙂

   KH
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!