Newyorkerbyheart

Hjemvendt fra Festival del Proscuitto di Parma

Jeg er hjemvendt efter et par dage i Parma til Festival del Proscuitto di Parma og sikke nogle skønne dage. Selvom det har været hårdt, har det også været helt fantastisk og jeg har mødt nogle skønne, skønne mennesker. Det har været en virkelig stor oplevelse og jeg har spist enorme mængder af parmaskinke i den absolut bedste kvalitet.

Programmet var heldigvis ikke fuldstændig tætpakket, så der har også været tid til at gå rundt på egen hånd og opleve Parma, som er en skøn lille perle. At vejret så også var helt perfekt: solskin (25 grader) og blå himmel, gjorde det ikke mindre skønt. Det var svært at sætte sig ind i i flyet igen og vende hjem til det noget køligere Danmark, jeg kunne godt været blevet et par dage mere……..

Der kommer rigtig meget dernede fra i de kommende dage, jeg har meget at fortælle om. Lige nu skal jeg lige komme mig over turen og alle indtrykkene. Jeg skal have hvilet, sovet og styr på smerterne – så vender jeg stærkt tilbage og fortæller jer alt hvad I har brug for at vide om Parmaskinke 🙂

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Sep 17, 2012
  8:26 pm

  Piskeriset

  25 grader… puh, jeg er da slet ikke misundelig! 😀
  Glæder mig til at læse mere om oplevelserne.


  • Sep 18, 2012
   11:08 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   Åh, det var så dejligt at få en dosis sol, det var lige hvad jeg trængte til 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Sep 19, 2012
  11:15 am

  Annette

  Hej Birthe,

  Det lyder rigtig spændende med den Parmatur, havde selv arrangeret rejsen eller hvem rejste du med?


  • Sep 19, 2012
   12:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annette!

   Det var en pressetur som var arrangeret af konsortiet bag Parmaskinken, så jeg havde ikke noget med det at gøre. Men jeg tror at det finder sted hvert år, så det er bare om at komme afsted 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!