Newyorkerbyheart

Produkttest: Tex Mex Pizza fra Santa Maria…….

Nye Tex Mex produkter fra Santa Maria…………..

Pizza Tortilla…………..

Pizza Sauce……….

Pizza Topping………

For et stykke tid siden blev jeg spurgt om jeg ville prøve nogle nye produkter fra Santa Maria og da jeg jo har arbejdet sammen med dem længe efterhånden, så sagde jeg naturligvis ja tak – også fordi jeg var ret så nysgerrig for at se hvad det var for noget.

Pizza-kittet består af ekstra tykke tortillas, en pizza sauce og en pizza topping (som er en slags hvid dressing med hvidløgssmag).

Her kan I måske få en fornemmelse af hvor tykke de er…………

Jeg smurte trykkede noget Pizza Sauce ud, som jeg fordelte og derpå kom der noget frisk, dampet spinat………….

………..derefter frisk mozzarella…………

…………og til sidst tomater…………

Da den blev taget ud af ovnen, fik den lidt Pizza Topping…………

Jeg lavede også et par stykker med strimler af hamburgerryg………..

Tortilla pizza med spinat, 2 pers.:

2 Pizza Tortillas

Pizza Sauce

150 g frisk spinat, godt skyllet og slynget tør

1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver

salt, friskkværnet peber

olivenolie

2 blommetomater i skiver

1 kugle frisk mozzarella

Pizza Topping

evt. lidt hamburgerryg (evt. en rest) i strimler

Varm lidt olie op i en gryde ved middelvarme og tilsæt hvidløg, lad det stege i nogle sekunder, under omrøring. Når det begynder at dufte, så tilsæt spinaten og vend det godt rundt. Krydr med salt og friskkværnet peber. Når det er faldet sammen, så tag det af varmen og hæld det i en sigte, tryk al væden ud af spinaten. Tryk lidt Pizza Sauce ud på hver bund og bred det ud. Fordel derefter den dampede spinat, mozzarella og skiver af tomater. Sæt i ovnen ved 225 grader i ca. 8-10 minutter, til osten er smeltet. Tag ud og kom lidt Pizza Topping på hver eller lad hver person selv putte det på.

Konklusion:

Kæresten var ikke vild med det, det var især bundene han ikke brød sig om. Jeg syntes faktisk at bundene var ok, selvom det jo på ingen måde må sammenlignes med en normal pizzabund. Jeg vil dog sige, at jeg vil foretrække dem i en fuldkornsversion og med lidt mere smag. Pizza Topping var jeg ikke vild med, mens jeg synes at Pizza Sauce havde en ok smag. Det er ikke noget jeg vil have fast på lager, til en hurtig aftensmad hvis energien svigter, men i en nødsituation kunne jeg godt finde på at lave det igen.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!