Newyorkerbyheart

Sidste chance for at forudbestille et signeret eksemplar af Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking……..

Så er det ved at være sidste chance, hvis du vil købe et signeret eksemplar af min kogebog, Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking som kommer på Nyt Nordisk Forlag den 5. oktober.

Det er kun noget jeg tilbyder her når bogen udkommer, fordi det er et større logistisk arbejde der skal til for at det kan lade sig gøre. Jeg skal også bestille et vist antal eksemplarer ad gangen. Derfor, hvis du vil købe et signeret eksemplar så skal den bestilles INDEN 30. 09. 2012. Send mig en mail på newyorkerbyheart@gmail.com eller skriv en kommentar til dette indlæg.

Pris for bog og porto + andre praktiske informationer, kan I se HER.

Til jer der har bestilt og endnu ikke betalt, så beder jeg jer om at gøre det, ligeledes INDEN 30. 09. 2012. Jeg skriver ikke til jer og minder jer om det, det er simpelthen for stort et arbejde, som tager for meget tid og energi. Det eneste der sker er at I ikke modtager en bog, men jeg vil nu gerne høre om I stadig er interesseret eller ej.

Men husk, at I også kan købe en bog (og få den signeret, hvis I skulle ønske det) på Femina’s Kvindemesse i Forum den 7. oktober klokken 15.30. hvor jeg laver mad fra bogen i DemoKøkkenet og på BogForum i Bella Centret den 9. november kl. 12.30, hvor jeg ligeledes laver mad på MADscenen. Klokken 16, samme dag, vil jeg bliver interviewet på Nyt Nordisk Forlags scene.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 24, 2012
  7:16 pm

  sara bodekær clausen

  Uhhhh, jeg glæder mig sådan til den kommer, den får en fin plads på min bogreol- kun med kogebøger 🙂


  • Sep 24, 2012
   8:18 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sara!

   Åh, det er jeg tak for, nu varer det heldigvis ikke særlig længe. Jeg er så spændt så jeg efterhånden sover endnu dårligere end jeg plejer 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!