Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Dødens havn af Patricia Cornwell……..

15 oktober , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

Dødens havn af Patricia Cornwell…………

Dødens havn er den 18. bog i serien om retsmedicineren Kay Scarpetta og jeg har læst dem alle. De første 10 (tror jeg) slugte jeg råt og så blev de lidt underlige, men her er Kay Scarpetta ved at komme lidt tilbage på sporet igen. Det sjove ved at have læst alle hendes bøger om Kay Scarpetta er at jeg nærmest føler at jeg kender hende efterhånden, jeg kender hendes historie og ved alt hvad hun og hendes nærmeste har været igennem.

I Dødens havn bliver Kay pludseligt kaldt tilbage til Boston. Hendes stedfortræder er forsvundet sporløst og det er tydeligt at alting på hendes institut flyder. Procedurer bliver ikke overholdt og nogen roder i Kay Scarpettas ting.

Grunden til at hun bliver kaldt hjem er dog at der blev bragt en ung mand ind dagen før, som pludselig begynder at bløde og der opstår usikkerhed om han faktisk var død??? En skandale lurer lige om hjørnet………

Patricia Cornwell er stadig ikke helt så stærk som hun var i hendes tidligere bøger, men jeg synes at hun endelig er på rette vej igen. Hun skriver stadig godt og denne er en af de bedre fra hendes hånd i lang tid, synes jeg.

Dødens havn af Patricia Cornwell, 432 sider. Set hos Saxo til kr. 295,-.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!