Newyorkerbyheart

Hoisin pork wraps……..

Svinemørbrad gnides ind i hoisinsauce og ingefær, inden det langtidssteges…….

Når det er færdigt, trækkes kødet fra hinanden med 2 gafler (ligesom pulled pork) og vendes med hoisin sauce…..

Coleslaw……..

Denne ret skulle have været lavet i min slow cooker, men jeg har lånt den ud et par dage, så jeg lavede den i ovnen i stedet for. Jeg tror faktisk at resultatet ville blive bedre i slow cooker’en, men jeg ved det jo ikke, så jeg må prøve at lave det igen når slow cooker’en komme tilbage om en uges tid.

Jeg elsker den hoisin sauce som kan købes hos Shop Asia, fordi jeg synes den smager bedst og jeg troede at jeg havde et glas på lager og det havde jeg så ikke. Så jeg blev nødt til at tage ned i byen og købe noget fra Blue Dragon som jeg absolut ikke bryder mig om. Den har en meget mærkelig konsistens og smag, efter min mening, men smag og behag er jo forskellig 🙂

Nu har jeg fået bestilt 3 glas sammen med nogle andre ting som jeg stod og manglede. Shop Asia sender til hele landet – og nej – jeg har ikke noget samarbejde med dem, jeg kan bare godt lide deres produkter………

Nå, men alt i alt blev det ok. At det ikke var helt godt, er mest pga den “forkerte” hoisin sauce. Coleslaw’en var meget lækker og sprød – og anderledes end den cremede udgave. Retten skal helt klart prøves igen med min slow cooker og den rigtige hoisin sauce.

Opskriften er fra Taste of Home. Jeg skriver opskriften som jeg lavede den………

Hoisin pork wraps (fra Taste of Home), 4 pers.:

1 svine mørbrad, afpudset

2½ dl hoisin sauce

1 spsk. frisk ingefær, fintrevet

Coleslaw:

1/5 af en rødkål, fintskåret

4 gulerødder, grofthakket

4 forårsløg, fintsnittet

4 spsk. riseeddike

4½ tsk. sukker

Desuden:

multigrain tortilla wraps (fra Santa Maria)

Bland 1/3 af hoisin saucen med ingefær og gnid det ind i den afpudsede mørbrad. Læg det i en stegeso eller en slow cooker og lig låg på. Hvis du laver det i ovn så sæt den på 85 grader (varmluft) og steg i 6-7 timer. Hvis du laver den i slow cooker, så stil den på lav og giv den 6-7 timer. Til coleslaw’en blandes rødkål, gulerødder, forårsløg, riseddike og sukker sammen. Vend det godt rundt og lad det stå koldt til det skal serveres. Når kødet er færdigt tages det op og trækkes fra hinanden med 2 gafler. Server kødet varmt med hoisin sauce, varme tortilla wraps og coleslaw.

 

Jeg vil lige benytte lejligheden til at spørge jer om I vil give mig en stemme på min  ret i DM i hverdagsmad? De 2 med flest stemmer går videre. I kan stemme HER eller send en SMS til 31 62 36 23 skriv FAM4, det koster almindelig sms-takst.

 

I dag har jeg endnu engang været i JydskeVestkysten, denne gang i hovedavisen. Har I lyst kan artiklen ses HER.

I JydskeVestkysten i dag………….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Oct 19, 2012
  12:30 pm

  Susanne

  Hej Birthe.
  Har lige givet dig min stemme i DM i hverdagsmad. Ved nemlig at din ret smager dejligt 🙂 Er afprøvet ved en tidligere lejlighed.
  Kh
  Susanne


  • Oct 19, 2012
   12:44 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Mange tak, det er jeg glad for 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Oct 19, 2012
  8:36 pm

  Anomym

  Hej,jeg har lige fået en crock-pot,undra bare om det skal laves i den,om der ikke skal væske i den gryde,ellers har jeg forstået det fejl måske:)Kunne väre spændende ellers at lave deri.


  • Oct 19, 2012
   9:46 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anonym!

   Det kommer an på hvad der står i opskriften. Hvis det f. eks. er denne, så skal der ikke væske i. Prøv at studere bruganvisningen, der er meget hjælpfuld information at hente 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Oct 28, 2012
  5:05 pm

  Jimmi

  Puha – synes at netop den hoisin sauce er den værste, som jeg har prøvet!

  Men bortset fra dét, så ser det ud til at være en lækker ret.


  • Oct 28, 2012
   10:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jimmi!

   Er det rigtigt? ja, sådan er smag og behag jo så forskellig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!