Newyorkerbyheart

I dag udkommer NEWYORKERBYHEART – AMERIKANSK HOMECOOKING……..endelig.

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, Nyt Nordisk Forlag. Foto: Line Falck…………….

 

Så er det endelig blevet den 5. oktober 2012, en dag jeg har ventet med længsel de sidste mange uger. For i dag er datoen hvor min kogebog, Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, udkommer og for mig er det en kæmpe stor dag. En milepæl, en drøm, som jeg aldrig nogensinde havde troet skulle gå i opfyldelse. I den forbindelse må jeg endnu engang takke holdet bag: Nyt Nordisk Forlag, min redaktør Ursula Maegaard, fotograf Line Falck og sidst – men ikke mindst – grafiker Pia Darfelt. TAK – uden jer var der ikke blevet nogen bog.

Det har været en lang rejse, ofte en smertefuld rejse og i hvert fald en rejse der har kostet på helbredsfronten, men det har været alle smerterne og al trætheden værd for hold da op hvor er jeg STOLT af resultatet. Nu er det så også den “alvorlige” del starter, for det er nu læsernes dom falder og jeg er så spændt på hvad dommen bliver. Sådan noget er jo umulig at spå om på forhånd – og heldigvis for det.

Jeg ved også godt at I er nogen derude der er ved at brække jer i lårtykke stråler over at læse om min bog, bare rolig, jeg har læst jeres mails – men denne dag får I ikke lov til at ødelægge for mig. I dag vil jeg FEJRE, jeg vil være STOLT, jeg vil være GLAD og jeg vil FESTE……………i hvert fald en lille, rolig fest. For kræfterne skal samles til weekenden – og så er der jo lige den der forkølelse der truer med at nedlægge mig – så måske det bliver en fest med halstørklæde og varm te inde i sengen.

Hav’ en skøn dag derude, jeg håber vi ses i Forum på søndag kl. 15.30 🙂

Print Friendly
Tilbage

58 kommentarer


 1. Oct 5, 2012
  8:32 am

  Annika

  Modtog min signerede i går – tusind tak 🙂


  • Oct 5, 2012
   11:34 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Annika!

   Det var da så lidt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Oct 5, 2012
  9:04 am

  Line Falck Christensen

  Tak Birthe. det var kun været en fornøjelse. Du er så Cool. Knus Line


  • Oct 5, 2012
   11:34 am

   Newyorkerbyheart

   Kære Line!

   Også ren fornøjelse fra min side 🙂

   Knus
   Birthe


 3. Oct 5, 2012
  9:14 am

  Mona Møller

  Posten har afleveret din bog, for 10 minutter siden. Jeg har kun skimmet siderne, men for hunnan da, hvor ser det godt ud. Jeg glæder mig, på dine vegne, og du både må og skal nyde og fejre det i dag. Lad de sure opstød være, hvad de er. Jeg vil nyde weekenden, med at nærlæse din bog og dine opskrifter. Pas på dig selv.


  • Oct 5, 2012
   11:33 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Mona!

   Åh tak, Mona. Jeg håber at du vil blive ved med at synes om den, når du nærlæser den. Hav en god weekend. 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Oct 5, 2012
  9:43 am

  Sandie

  Stort tillykke med udgivelsen! Ønsker dig helt og lykke og håber på et stort salg af din bog. Tak for en skøn blog – du inspirerer mig meget.
  Knus


  • Oct 5, 2012
   11:32 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Sandie!

   Tusinde tak, jeg håber at det komer til at gå rigtig godt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Oct 5, 2012
  9:47 am

  Elisabeth

  Et kæmpe stort TILLYKKE med bogen – og med den super flotte nye hjemmeside!
  Hvor er det bare fedt for dig, rigtigt godt gået!

  Knus


  • Oct 5, 2012
   11:32 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Elisabeth!

   Tusinde tak, for begge dele 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Oct 5, 2012
  9:51 am

  Birgitte S.

  Stort til lykke med bogen og den fine nye blog. Hvor må det være en fantastisk følelse for dig. Jeg glæder mig meget til at se den.


  • Oct 5, 2012
   11:31 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Birgitte!

   Tusinde tak, det er en hel utrolig – og lidt uvirkelig – følelse 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Oct 5, 2012
  9:51 am

  Gitte

  Kære Birthe. Stort tillykke med din bog. Sidder og venter på at posten skal dukke op med den – kan næsten ikke vente….. Og nej, jeg er bestemt ikke ved at brække mig over at læse om din bog, det er ren fornøjelse. Det er fantastisk det du formår trods din sygdom – du har fortjent et klap på skulderen. Flot gået, Birthe:-)
  Pøj Pøj på søndag


  • Oct 5, 2012
   11:31 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Gitte!

   Ih, jeg håber at den dukker op i dag – og at du vil kunne lide den 🙂

   Tusinde tak for dine søde ord.

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Oct 5, 2012
  11:18 am

  henriette

  Jeg har været så heldig at modtage bogen som jeg havde forudbestilt i dag og har siddet opslugt af den. Der kommer helt sikkert mange af de retter på vores bord. Super fedt layout og nemme opskrifter lige til at gå til. Lige som din blog også bærer præg af.

  Hilsen Henriette


  • Oct 5, 2012
   11:30 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Henriette!

   Det er jeg bare så glad for at høre, tak 🙂 En ting er jo hvad jeg synes, men det er jo nu den skal til “eksamen”. Nu læserne skal bedømme den.

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Oct 5, 2012
  11:25 am

  Susanne

  Du skal da bare være så stolt og glad som overhovedet muligt, jeg synes det er super sejt af dig at få stablet den bog på benene, for det har helt sikker krævet oceaner af dine i forvejen få kræfter… og jo vi ses på søndag, og vi er forhåbentlig ikke de eneste der hilser på. Knus


  • Oct 5, 2012
   11:28 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Ja, det har kostet, men det er også en hel utrolig følelse at stå med nu. Det har været det hele værd 🙂

   Jeg glæder mig til at hilse på dig.

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Oct 5, 2012
  12:12 pm

  Charlotte den 2.

  Jeg kan kun sige som alle de andre HJERTELIG TILLYKKE. Glæder mig til at give mig i kast med den. Din nye blog er SÅ flot.
  Forstår ikke helt hvad du mener m.h.t. folks mail – dem jeg har læst er da rigtig flotte?
  Held og lykke på søndag:-).
  K.H. Charlotte


 11. Oct 5, 2012
  12:57 pm

  Lea

  Tillykke tillykke tillykke.. For det første, så er jeg ret stolt af hvordan du tager den her oplevelse. Jeg synes det er SÅ fedt, at du lader din glæde og stolthed skinne igennem og bare ignorere de, der har ondt bagi. Jeg synes det er så fedt og jeg har elsket at læse om din bog!!
  For det andet, så synes jeg virkelig du fortjener denne glæde i dit liv og den følelse af at skabe noget helt fantastisk. Nyd det Birthe, for du fortjener det virkelig!!
  Knus og kærlige hilsner – Lea


  • Oct 5, 2012
   1:44 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lea!

   Tusinde tak for dine søde ord, som rørte mig så meget, så jeg begyndte at græde………..igen. Det er så emotionelt det hele, men jeg værdsætter og nyder det alt det jeg overhovedet kan komme til 🙂

   KH
   Birthe


 12. Oct 5, 2012
  2:33 pm

  Signe

  Stort tillykke!! Hvor må det være en fed følelse 🙂


  • Oct 5, 2012
   9:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Signe!

   Tak, det er en helt vild følelse 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 13. Oct 5, 2012
  4:31 pm

  Majken

  Kære Birthe
  Stort tillykke med udgivelsen af din bog! Det er jo en kæmpe stor dag for dig, så du skal bare NYDE den, alt det du kan! Du har om nogen fortjent det, og du har lagt så mange kræfter og så meget passion i den 🙂 Glæder mig helt vildt til at læse den, og til at blive endnu mere inspireret. Endnu en gang hjerteligt tillykke og god fornøjelse på søndag 🙂

  Kærlig hilsen, en trofast læser


  • Oct 5, 2012
   9:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Majken!

   Tusinde tak, hvor er du sød. Jeg håber at du vil kunne lide bogen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 14. Oct 5, 2012
  4:43 pm

  Ann

  Utroligt at Janteloven stadig hærger det danske land. Jeg synes det er super fedt at en madblogger får chancen for at lave en kogebog, det er jo en drøm der er gået i opfyldelse. Jeg synes det er fuldt fortjent det hele!


  • Oct 5, 2012
   9:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ann!

   Well, det ville nok også være utopi at tro at jeg kunne udgive en bog uden der ville være den slags 😉 Jeg er bare så glad for at det hele er blevet som jeg har ønsket det og jeg ved jeg har gjort mit allerbedste – og det samme har hele det hold der har været med til at lave bogen. Der er ikke noget jeg ville have lavet om, så det er det jeg holder fast i og fokuserer på.

   Mange hilsner
   Birthe


 15. Oct 5, 2012
  5:08 pm

  Andrea

  Hej Birthe,
  Tillykke med bogen, den ser meget flot ud og det må føles fantastisk.

  Andrea


  • Oct 5, 2012
   9:56 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Andrea!

   Tusinde tak – og ja, det er en fuldstændig vild følelse 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 16. Oct 5, 2012
  5:40 pm

  Prinsesse Suh

  Var så heldig at bladre lidt i den i Forum i dag hos Gyldendal. Hvor er den bare lækker – super godt valgt med de matte sider. Kæmpe tillykke, hvor er den bare flot!


  • Oct 5, 2012
   9:55 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Prinsesse Suh!

   Tusinde tak, jeg er også virkelig glad for hvordan bogen er blevet ift. omslag, papir osv. Det er da ærgerligt at det er i dag du har været i Forum, det vile have været dejligt at hilse på dig på søndag 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Oct 6, 2012
    11:04 am

    Prinsesse Suh

    Ja i lige måde men jeg fik gratis indgang fredag og jeg vil sige, at jeg ville føle mig noget snydt hvis jeg havde brugt over 100kr på indgangen. Så mange smagsprøver er der alligevel ikke at komme efter. Håber du får en fantastisk oplevelse og at I får et bord i hjørnet på retour, da akustikken er forfærdelig men bøfferne fantastiske!


    • Oct 6, 2012
     12:37 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Prinsesse!

     Jeg er spændt på hvor stort det er, men jeg er da ked af ikke at få hilst på dig 🙂

     Jeg har godt hørt det om Retour, men jeg håber at maden kompenserer lidt for det hele – og så må vi jo bare tale højt 😀

     Mange hilsner
     Birthe


     • Oct 7, 2012
      6:42 pm

      Prinsesse Suh

      Håber det gik godt i dag, og glæder mig til at høre om din oplevelse på retour!


     • Oct 8, 2012
      8:33 pm

      Newyorkerbyheart

      Hej Prinsesse Suh!

      Jeg tror at det gik ok. Maden på Retour var SKØN, men du havde helt ret mht til akkustikken, nok desværre en grund til at jeg aldrig kommer tilbage…..

      Mange hilsner
      Birthe


     • Oct 9, 2012
      7:57 am

      Prinsesse Suh

      Ja, jeg har det nok på samme måde med Retour. Øv for dem!


     • Oct 9, 2012
      10:45 am

      Newyorkerbyheart

      Hej Prinsesse Suh!

      Ja, det er virkelig ærgerligt, for maden er jo ret skøn 🙂

      Mange hilsner
      Birthe


 17. Oct 5, 2012
  6:27 pm

  Heidi

  Kæmpe stort tillykke med “babyen” – du skal nyde det i fulde drag…. Idag og i mange dage fremover 🙂


 18. Oct 5, 2012
  7:28 pm

  sara bodekær clausen

  Tillykke med dagen! – har fejret dig med at lave den første ret fra din bog her til aften 🙂
  Kh Sara


  • Oct 5, 2012
   9:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sara!

   Tusinde tak – jeg glæder mig til at se hvad du har lavet 🙂

   KH
   Birthe


 19. Oct 5, 2012
  8:21 pm

  Yvonne

  Stort tillykke med bogen. Baldrede i den på Femina messen i dag og den står nu på ønskesedlen


  • Oct 5, 2012
   9:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Yvonne!

   Tusinde tak – og det er da lidt ærgerligt at det er i dag du har været i Forum, det vile da være sjovt at hilse på dig 🙂

   Håber at du får bogen.

   Mange hilsner
   Birthe


 20. Oct 5, 2012
  8:51 pm

  Charlotte O.

  Hej Birthe

  Stort tillykke med bogen, jeg glæder mig til selv at hente et eksemplar i bella centeret når du skal derud, og endelig hilse på sådan et livsstykke.
  Super fedt nyt layout til hjemmesiden, dejligt lyst og med et flot billede.
  Kærlig hilsen
  Charlotte


  • Oct 5, 2012
   9:48 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charltotte!

   Tusinde tak og jeg glæder mig til at møde dig, håber at du kommer og siger hej til mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 21. Oct 6, 2012
  6:42 am

  Camilla

  Tillykke endnu en gang 🙂 god tur til København – håber det bliver spændende 😀


 22. Oct 6, 2012
  9:06 am

  Esther

  Hej Birthe.
  Så kom bogen endelig i postkassen og den er så fin, med (igen) så mange gode opskrifter, som er lette at gå til.
  Jeg bladrede i den i går og der er så mange ting man fik lyst til at afprøve.
  Det er rigtig godt og stort stykke arbejde du og forlaget har lagt i bogen og det kan mærkes og ses, for den er så lækker.
  Så tak for at du giver mig lyst til at lave mad og derfor også købe min første kogebog.
  Ha det rigtig rigtig godt, jeg kigger selvfølgelig løbende forbi på bloggen også.
  De kærligste hilsener Esther


  • Oct 6, 2012
   12:38 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Esther!

   Tusinde tak for din kommentar, jeg er virkelig glad for at du kan lide den – og sikke en ære at min er den første kogebog du køber. Jeg synes jo også selv at den er blevet super lækker, men jeg er jo nok lidt forudindtaget 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 23. Oct 6, 2012
  10:15 am

  anne munch

  Kære Birthe
  Tillykke med din nye bog. Jeg (og min kære familie) glæder mig til at få fat i den :-))
  kærlig hilsen Anne


  • Oct 6, 2012
   12:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne!

   Tusinde tak, jeg håber at du vil kunne lide den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 24. Oct 6, 2012
  1:46 pm

  Lone

  Hej Birthe
  Allerførst et stort tillikke med din bog. Jeg glæder mig meget til at læse den!
  Jeg har de sidste par år brugt din fantastiske hjemmeside rigtig meget. Der kan jeg altid finde inspiration 🙂
  Jeg vil selvfølgelig fortsat være storforbruger af din hjemmeside, men hvis jeg skal sige lidt om det nye layout, så kunne jeg godt bruge noget mere kontrast mellem skrift og baggrund i dit opskrift index. Det ville give et langt bedre overblik ( som der var før!), og det ville ikke tage så lang tid at finde det man leder efter..
  Hvis det ikke var fordi jeg “kender” din side og dine opskrifter så godt,så tror jeg faktisk at jeg ville være “hoppet videre” til en anden opskriftside, og det synes jeg er rigtig, rigtig ærgerligt, for du gør virkelig et fantastisk stykke arbejde, og jeg ved at jeg altid “kan regne med dig” når jeg mangler inspiration 😉 Og jeg er varm fortaler din side!
  Håber du læser dette som det er ment – en kærlig, konstruktiv kommentar!
  Tak for alle dine dejlige opskrifter, og gode kommentarer til dem!!!
  Mange hilsner fra Lone


  • Oct 8, 2012
   8:38 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lone!

   Mange tak, jeg håber at du kan lide bogen, hvis du får fingre i den 🙂

   Det er nu blevet rettet til at det er hvid baggrund og rød skrift. Når man laver sådan en ændring er der jo altid nogle småting der skal rettes hen ad vejen.

   Mange hilsner
   Birthe


 25. Oct 6, 2012
  3:49 pm

  Kirsten Lauridsen

  Hej Birthe !

  Sikke en udfording at få med at lave en kogebog. Og jeg forstår din glæde over, at du er kommet så godt i mål hermed. Tillyke til dig og din kogebog 🙂
  Kirsten


  • Oct 8, 2012
   8:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kirsten!

   Ja, det har været en stor mundfuld, men lige nu overskyggen glæden over det færdige resultat alt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 26. Oct 7, 2012
  9:27 pm

  Camilla (Himmelske kager)

  Kæmpe stort tillykke med din bog. Det er da fantastisk fedt. Må da straks smugkigge i den. Tænk at få lov at lave en bog – en kagebog 🙂 Og tillykke med det nye fine design på bloggen. Klem fra Camilla


  • Oct 8, 2012
   8:26 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tusinde tak, jeg er virkelig glad for det endelige resultat og jeg er stolt over at så mange har givet udtryk for at de kan lide den, for jeg er jo muligvis lidt forudintaget 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!