Newyorkerbyheart

Jeg har fået konstateret kræft!

Logo lånt fra TV2.

Well, som I kan læse ud af overskriften så har jeg nogle hårde dage. I går fik jeg bekræftet det jeg har været så bange for i lang tid – at jeg har kræft! Selvom jeg var forberedt, brød jeg alligevel helt og aldeles sammen hos lægen. Jeg har aldrig været særlig glad for min læge, fordi han altid siger at det jeg ikke fejler noget, i går ønskede jeg at han ville sige det. Men da jeg så alvoren i hans ansigt, blev jeg bange. Jeg har aldrig nogensinde set min læge sådan, aldrig og det bekymrede mig egentlig mere end det han sagde.

Det var ikke rart at skulle køre ud og fortælle kæresten den dårlige nyhed – og det var en MEGET lang køretur til Billund. Vi havde jo billetter til Cirque du Soleil – Michael Jackson: Immortal Tour i Boksen i Herning og vi diskuterede frem og tilbage om vi skulle tage afsted, men tilsidst besluttede vi os for at tage afsted og få den oplevelse med og var vi faktisk rigtig glade for bagefter. Selvom det var svært at koncentrere sig af og til, så var det virkelig en god oplevelse og jeg vil fortælle mere om det en anden gang. Vi fortrød ikke at vi valgte at køre derop.

Jeg fik straks en tid på Kolding Sygehus i dag. Jeg fik kærestens søster (hende med lille Clara) til at komme og hente mig. Jeg fik taget nogle prøver (hvor jeg selv var inde) og så kom kærestens søster med ind til samtalen. Det var ikke nogen rar samtale, men en meget behagelig læge. Stille, rolig og saglig. Men hun var ikke i tvivl om at at det var kræft. Det videre forløb kommer til at foregå på Odense Universitets Hospital, som jeg forventer at høre fra i morgen (lægen ringede mens vi sad der og talte med dem). I Odense skal jeg så i gang med undersøgelser, scanninger osv, så de kan finde ud af hvor meget det er, hvilke organer der er påvirket, om det har spredt sig og hvilket stadie jeg er i. Det eneste jeg ved er at det bliver hårdt, for mig, men især også for kæresten. Vi må tro på at vi har styrken og kan komme igennem det.

Det er måske ekstra hårdt fordi min kære Anette tabte kampen for under 2 år siden og hendes kamp står stadigvæk i alt for frisk erindring. Jeg ved godt at jeg ikke kan sammenligne mig med hende, men desværre ligner det hun fortalte mig, meget det som jeg nu har fået konstateret og det sætter jo uvægerligt tanker i gang.

Jeg har selvfølgelig også rigtig mange selvbebrejdelser, fordi jeg jo har gået med det længe, uden at søge hjælp. Hvad er mine undskyldninger? bortforklaringer, angst og så ville jeg bare så gerne have den bog færdig. Jeg ved godt at det er helt ude af perspektiv, men det betød alverden for mig – selvom jeg selvfølgelig godt kan se nu – at det bare er en lille ting. Men hvis alt går galt, så har jeg dog sat mit mærke og for mig er det betydningsfuld – desuden kan jeg jo ikke rigtig bruge de selvbebrejdelser til noget. Jeg kan ikke gøre det om, jeg kan ikke skrue tiden tilbage, jeg må bare tage konsekvensen.

Det har været hårdt at skulle fortælle kærestens mor og søskende om det. Vi havde kærestens mor omme til middag (maden kommer på en anden gang) i dag, hun kom og var bare så glad og jeg fik det så dårligt med at skulle fortælle hende så dårlige nyheder og på den måde ødelægge hendes humør.

Der er ingen tvivl om at jeg går hårde tider i møde og jeg vil nok ikke blogge så konstant som jeg plejer, håber at I bærer over med mig, men jeg vil forsætte med at blogge. Jeg bilder mig selv ind at det er vigtigt at opretholde så meget normalitet som jeg kan og så elsker jeg jo også at blogge. Jeg vil blive bedre ting at gøre ting der gør mig glad og jeg vil fokusere på at få det bedste ud af hver dag. Det er ikke sikkert at det i nærmeste fremtid bliver så meget om mad, for jeg er sikker på at kræften vil komme til at fylde rigtig meget og det er heller ikke sikkert jeg har kræfter til at lave så meget mad. Jeg vil helt sikkert forfalde til selvmedlidenhed, klynk og alt mulig andet, men jeg håber også at jeg kan bevare livsgnisten og bare kæmpe det bedste jeg har lært.

Som jeg hele tiden har sagt, så er min blog min dagbog og det vil den også være under denne fase af mit liv og måske i endnu højere grad end den har været før. Jeg tror at det er vigtigt at jeg har en sted hvor jeg kan komme af med tingene. Hvor jeg kan skrive hvad jeg føler og hvordan jeg har det. Jeg er godt klar over at nogle vil falde fra når det vil være meget sygdom og ikke ret meget mad, men sådan må det så være. Som jeg altid har sagt, så blogger jeg 100% for min egen skyld og det kommer i den grad til at gælde nu og hvem ved, måske jeg kan være med til at hjælpe andre.

Efter sygehusbesøget i dag, tog med kærestens søster hjem og så hentede hun lille Clara. Hvor er det bare livsbekræftende at være sammen med hende. En lille pige som bare er helt upåvirket af alt, men bare er glad, smilende og kærlig. Så jeg vil slutte dette indlæg med billeder af hende, man skal altid slutte med noget positivt ikk? 😉

Pas på jer selv og hinanden derude, tænk over at sørger for at “make every day count”!

Print Friendly
Tilbage

150 kommentarer


 1. Oct 25, 2012
  9:52 pm

  Bianca

  Tænkte virkelig bare “åh nej” da jeg så din overskrift. Kan godt forstå du er ked af det og det er hårdt. Føler virkelig med dig. Sig til hvis du får brug for en til at holde i hånd, give et kram eller bare brokke til når nu du skal behandles i Odense. Du har min fulde opbakning.
  Kæmpe kram!


  • Oct 25, 2012
   10:28 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Bianca!

   Det kan sagtens tænkes at jeg får brug for lidt selskab, afhængig af hvor slemt det hele bliver. Jeg har jo ikke verdens største netværk og føler mig meget alene og sårbar lige nu.

   Knus
   Birthe


   • Oct 26, 2012
    11:00 am

    Bianca

    Det er fuldt forståeligt at du føler dig sårbar. Du står jo i en situation du på ingen måder selv kan styre. Sig til, så er jeg ved din side 🙂 Knus


 2. Oct 25, 2012
  9:54 pm

  Lisbeth // itsfashionbaby.dk

  Kære Birthe,
  Det gør mig simpelthen så ondt at læse dette indlæg. Jeg er helt tom for ord, men ville faktisk bare lade dig vide, at jeg sender dig og din kæreste rigtig mange varme tanker.
  Du har gang på gang bevidst, hvor stærk en person du er – så jeg er ikke i tvivl om, at du nok skal vinde denne kamp!

  Kh Lisbeth


  • Oct 25, 2012
   10:27 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lisbeth!

   Tak, jeg har brug for alle de varme tanker jeg kan samle sammen 🙂

   KH
   Birthe


 3. Oct 25, 2012
  9:54 pm

  Mille

  Kære Birthe

  Jeg vil egentlig slet ikke hvad jeg skal skive. Jeg er meget meget ked af det over det du skriver. Der er intet jeg kan sige til dig som kan gøre tingene gode. Jeg vil skrive at jeg tænker på dig og at jeg sender knus og varme og alt godt.
  Jeg kan ikke sætte mig ind i din situation ej. Men jeg vil skrive at din beslutning om at vedblive med at blogge viser os alle at du er gjort af et særligt stof, du er sej, du har viljestyrke og du lever og ånder for det der fylder dit liv med glæde.

  Jeg sender mange tanker og varme.

  kærlig hilsen

  Mille


 4. Oct 25, 2012
  9:55 pm

  Hanne.

  Hvor er jeg dog ked af det på dine vegne; du som har så meget at slås med i forvejen. Det virker helt surrealistisk. Håber alt det bedste for dig – du er vant til at kæmpe, og det er jeg sikker på at du bliver ved med.

  Knus – Hanne.


  • Oct 25, 2012
   10:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Hanne!

   Tak, jeg håber jeg har den styrke det behøves 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Oct 25, 2012
  9:55 pm

  Asta

  Jeg har fulgt din blog længe, men har dog aldrig kommenteret noget.. Men føler for det nu. Kræft er noget af det værste og mest uretfærdige i verden. Men så længe at du har venner og familie der kan give kærlighed og støtte, er jeg sikker på at du nok skal komme igennem det. Har svært ved at forstå hvordan du må have det lige nu, men jeg sender dig en masse varme tanker. Held og lykke med det hele og det er helt forståeligt at du tager den med ro. Og det er dejligt at kunne følge med i dit forløb og forhåbentlig se den positive udvikling det får. Pas godt på dig selv.


 6. Oct 25, 2012
  9:55 pm

  Piskeriset

  Jeg sidder og er dybt chokeret – det er jeg virkelig ked af at høre :´-(
  *mail sendt*


 7. Oct 25, 2012
  9:56 pm

  Rikke

  Jeg har slet ingen ord….. Det gør mig så forfærdelig ondt for dig og dine kære! Jeg sender hermed en kæmpe krammer til dig og jeg bliver hængende og læser på trods af at bloggen ikke kun vil handle om mad! 🙂
  De bedste tanker herfra!


 8. Oct 25, 2012
  9:57 pm

  heidi

  Puha… Det er ikke så meget andet end at sige at jeg føler med dig, og håber du kommer helskindet igennem, og har styrken til at kæmpe!


 9. Oct 25, 2012
  10:00 pm

  Gitte Hansen

  Nej hvor er jeg ked af det! Jeg er så ked af at du nu også er blevet ramt af denne forfærdelige sygdom, der rammer vidt og bredt og rammer alt for mange gode mennesker.
  Jeg krydser fingre for at du er i et tidligt stadie og at din kamp bliver let at overvinde. Jeg følger dig trofast på sidelinien. Bloggen er jo dig, og det er dine tanker der må og skal fylde der. Jeg vil være trofast læser mad eller ej.
  Ønsker dig alt det bedste. Knæk cancer. Det er en ordre! 🙂
  Mange helbredende og lindrende tanker
  Gitte alias bagenørden.


 10. Oct 25, 2012
  10:05 pm

  Rikke Laasby Møller

  Kære Birthe,

  Hvor er det dog skrækkeligt for dig og hele familien – kan slet ikke beskrive hvilket chok det var, at læse – og ikke mindst et chok for dig….. Hvor jeg dog ønsker dig al en held og lykke der findes i denne verden og ønsker så hårdt for dig, at du nok skal komme igennem på den anden side. Jeg vil være der for dig og hjælpe hvis jeg kan – vil gerne lægge både øre og skuldre til, hvis du har brug for det og har lyst. Du skal ikke undskylde, hvis du ikke får blogget, det er da det mindste du skal tænke på i denne tid og i tiden der kommer – brug tiden med dine kære og brug dem så meget du kan…. Ønsker dig kun det allerbedste, ven.

  Kæmpe kram, for det fortjener du og så luner det altid lidt…

  Rikke


 11. Oct 25, 2012
  10:05 pm

  Lone Kristensen

  Sender positive tanker…


 12. Oct 25, 2012
  10:06 pm

  Birte Poulsen.

  Kæreste Birthe, hvor jeg dog føler med dig! Det står for mig som det værst tænkelige at få den besked! Godt for dig at du har din blog, så du kan komme ud med dine følelser. Det tror jeg, hjælper rigtig meget! Jeg har oplevet kræft i min familie flere gange, og hver gang er det lige frygteligt at høre diagnosen. Men heldigvis går det ikke altid dårligt. Der er SÅ mange i dag der overlever – HELDIGVIS! – Se bare på Charlotte Birchow! – Så Birthe, fokuser på det positive! – Det skal nok gå alt sammen. SKRIV, SKRIV, SKRIV om det til os alle sammen. Pyt med opskrifterne for en tid. Det betyder ikke så meget. SKRIV til os og fortæl HVOR du har kræft. Er det brystkræft, livmoderkræft, halskræft, mavekræft eller………….? Birthe, hold os orienteret, vi føler alle med dig, og hvis det hjælper dig at skrive til os, så er vi her for dig. Jeg vil tænke på dig hele tide og ønsker alt det bedste for dig. HELD OG LYKKE og GOD BEDRING !!


 13. Oct 25, 2012
  10:07 pm

  Anne

  Kære Birthe

  Du er en meget stærk person over, at du åbner sådan op omkring din situation. Især når det er så nyt. Det viser bare igen, hvor stærk du er, idet at du ikke fortrænger det – du skriver åbent om det, og det kan være med til at få bearbejdet alle de tanker, som vil være omkring et forløb med kræft.
  Man kommer langt med vilje, kampgejst, opbakning og positivitet – så bliv ved med at blogge. bliv ved med at se de positive ting i hverdagen, selv de helt små ting!
  Og jeg sender varme tanker til dig og din familie, samt håber at Odense Universitet Hospital kommer med en god plan for din udredning af kræften.

  Mange tanker
  Anne


 14. Oct 25, 2012
  10:07 pm

  Elisabeth

  Kære Kære Birthe, hvor gør det mig ondt at du også skal dette igennem, for igennem kommer du, det har du bevist med din fightervilje… knus og stort <3 til dig


 15. Oct 25, 2012
  10:08 pm

  Tina andersen

  Jer er i total chok over at læse din besked. Dig som udstråler så meget liv og energi.. Ja jeg er tom for ord :O/. Håber du vinder kampen og kommer stærkt tilbage..
  Mig mister du i hvert tilfalde ikke som læser ;O).
  Mange 1000 krammer og tanker fra mig til dig.


 16. Oct 25, 2012
  10:10 pm

  Malou

  Hey!
  Sikke noget møj!!
  Kender dig ikke, men har fulgt “dig” på facebook…
  Tror det bliver godt for dig at bruge bloggen til – lige hvad du vil…
  Pøj pøj med det hele – tænk ikke på os der læser, vi løber ingen steder, ikke alt i verden handler om mad ( sagde jeg virkelig det?!?)
  Vil med glæde følge dig fremover også…( kan man sige det uden det lyder FOR forkert)… Tror bare jeg vil sige HEY…har du brug for en skulder at græde ved…ja, så har jeg to 😉
  Pøj pøj med alt og “skidevære” med indholdet af din blog..du og dit helbred er meget mere vigtigt end mit ønske om flere opskrifter osv…


 17. Oct 25, 2012
  10:11 pm

  Marie / Cocina Fragrante

  Åh Birthe, for pokker, det gør ondt helt ind i hjertet at læse. Jeg håber inderligt, at du er omgivet af kærlighed og støtte fra dem omkring dig i den tid, du går i møde. Find styrke i dig selv, for du har så meget at give af. Brug bloggen til at komme af med tanker, frygt og sejre. Og så må du ikke bebrejde dig selv, at du ville have bogen færdig – det er totalt forståeligt. Varme tanker, Marie


 18. Oct 25, 2012
  10:14 pm

  Anne Jørgensen

  Kære Birthe.
  Det gør mig forfærdelig ondt at høre og ord er i denne sammenhæng så fattige. Håber på en hurtig og snarlig bedring og sender de varmeste tanker til dig.
  Kærlig hilsen Anne.


 19. Oct 25, 2012
  10:14 pm

  simone

  Kære skønne ANette
  Det er bare slet ikke fair at kræften skulle ramme dig. Jeg kender dig ikke personligt,men har haft kræften inde på livet af flere omgange.
  Super stærkt at du står frem med det!! Det hjælper ikke at tie tingene ihjel.. Jeg er sikker på at du nok skal komme igennem det her som en styrket person.
  Jeg kan kun ønske dig god bedring, held og lykke og sende dig en masse gode tanker <3
  Hold hovedet højt!!
  Mange tanker og kram <3


 20. Oct 25, 2012
  10:18 pm

  Miriam

  Puha, det er et skrækkeligt trist indlæg at læse. Jeg kan jo hverken gøre fra eller til, men jeg sender en masse positive tanker og energi din vej.


 21. Oct 25, 2012
  10:23 pm

  Joanhs

  Har ingen ord, ingen positive, og ingen negative. Er bare tom på dine vejne. Jeg har fuldt dig længe. I starten tænkte jeg, hvorfor alt det snak, kom bare til opskriften. Men med tiden læste jeg alligevel dagbogsdelen og jeg blev grebet. Senere var det sådan “nåhja, der var også en opskrift, men vil lige læse med”.
  Jeg har været meget inspireret af dig. Jeg vil gerne starte en madblog, men jeg kan heller ikke finde ud af hvad vægten er, hvor jeg skal være “mig”. Der er så mange madblogge, så hvor kan man tilbyde noget unikt. DU har tilbudt noget unikt, du står øverst på min juleønskeliste over bøger jeg ønsker mig. Og jeg vil stadig rigtig gerne følge med, opskrift eller ej.
  Det er forfærdeligt, med al den fokus der her været på tv lige nu, at du så skal kunne relatere til det pludseligt på SÅ personligt et plan.
  DU tager bare den tid du skal have. Min mor havde kræft 2 gange i 2009, og hun er stadig meget træt til tider. Det der især hjalp hende var hendes positive attitude, og humor, hun viste aldrig ynk, men det skal der også være plads til.
  Jeg håber du får gode svar på sygehuset, jeg håber det ikke er så alvorligt som antaget, og jeg håber healingsprocessen bliver god, og ikke hår. Håber, tror og ønsker alt for dig.


 22. Oct 25, 2012
  10:23 pm

  Marianne

  Rigtig god bedring til dig


 23. Oct 25, 2012
  10:24 pm

  Karen Jørgensen

  Det gør mig så ondt for dig, lige netop som du har været så glad pga. bogen. Jeg ønsker dig alt muligt godt i den tid der kommer.
  De bedste hilsener
  Karen


 24. Oct 25, 2012
  10:27 pm

  Michelle

  Puha ligger her med tårer i øjnene..:'( Håber at du bliver ved med at blogge uanset hvad. Føler med jer. Mange tanker herfra.


 25. Oct 25, 2012
  10:28 pm

  Pernille

  Det gør mig virkelig ondt! Jeg sender alt min positive energi og mine gladeste tanker til dig!! Jeg nyder meget at følge din blog – og bruger meget at søge efter opskrifter hos dig.
  Mange glade tanker fra Pernille


 26. Oct 25, 2012
  10:29 pm

  Irene

  Kære, kære Birthe, Jeg mangler ord….. Men hvor gør det ondt helt ind i mit hjerte på dine vegne….
  Jeg håber og ønsker dig alt godt og at du må blive helbredt så hurtigt som muligt, andet kan jeg slet ikke holde ud at tænke på..
  Mange kærlige hilsner og tanker fra Irene


 27. Oct 25, 2012
  10:29 pm

  Karen

  Åh altså, Birthe. Hvor er jeg ked af at høre det. Men der er mange slags kræft og mange, der overlever. Du SKAL være en af dem. Jeg tænker på dig – og jeg tuder lidt, for jeg ved, hvor hård behandlingen er. Men skidt være med det – bare den VIRKER.

  kh, Karen


 28. Oct 25, 2012
  10:30 pm

  Lise Hove

  Kære Birthe !
  Du er utroligt tapper og tager alle dine knubs med denne her fantastiske ro – hvor er det fint at læse om og sikkert den allerbedste kur mod dårligdommene, det er jeg 100% sikker på. Jeg håber du nu kan hente ekstra styrke til den næste kamp at kæmpe, vi bliver alle prøvet af livet og måske kan vi kun på den måde erkende den værdi, vores liv har, når vi er i stand til at leve det på en autentisk måde.
  Sig til, hvis der er noget alle vi læsere kan gøre for dig og så møder vi op ! 🙂
  Kærligst – Lise


 29. Oct 25, 2012
  10:32 pm

  Helena

  Kære Birthe,
  Det gør mig oprigtigt ked af det at læse, at du har fået konstateret kræft – hvor er det bare forfærdeligt at den sygdom skal ramme så mange dejlige mennesker. Jeg vil sende dig de varmeste og aller kærligste tanker og inderligt håbe – og ikke mindst tro på – at du vil komme igennem det, inden længe.

  Mange hilsener,
  Helena


 30. Oct 25, 2012
  10:32 pm

  Lotte

  Hej Birthe
  Jeg har fulgt dig længe, men dette er min første kommentar.
  Jeg er virkelig ked af at høre, at du er blevet ramt af denne forfærdelige sygdom. Jeg håber du klarer dig igennem. Ingen har gjort sig fortjent til den kamp du har foran dig.
  Tanker og al mulig held og lykke og god bedring fra mig.
  Med venlig hilsen
  Lotte


 31. Oct 25, 2012
  10:34 pm

  Kristinas Madunivers

  Hej Birthe
  Kræft er grusomt, har selv mistet familie til kræft,
  Jeg kender dig ikke privat, men håber du har styrke til at komme igennem det, og har et godt netværk.
  Jeg vil stadig følge din blog, og synes det er stort, at du vil dele dine oplevelser fremover med os.
  Man skal absolut værdsætte de gode dage, sine nære og oplevelser man kan få her i livet.
  Jeg sender tanker din vej,
  Mange hilsner
  Kristina


 32. Oct 25, 2012
  10:43 pm

  Josephine

  Kære Birthe!
  Jeg har ikke givet mig til kende før – og gør det sjældent i alle de blogs jeg følger – men jeg har været fast læser af din blog i nogle år snart og jeg er vild med den! – og at du så har udgivet en kogebog, det er bare endnu mere imponerende (man føler jo næsten man kender forfatteren).
  Jeg vil bare udtrykke min dybe medfølelse for din situation – det må være et helt forfærdeligt øjeblik det sekund man får beskeden!
  Jeg er sikker på at du nok skal finde styrken til at klare dig igennem den kommende tid!
  Jeg sender masser af god karma og positive tanker!

  MVH
  Josephine


 33. Oct 25, 2012
  10:46 pm

  Signe

  Kære Birthe.

  Hvor gør det mig bare ondt. Kræft rammer jo bare så mange disse tider.
  For bare en måned siden, blev min far syg og lægerne snakkede også om celleforandringer. heldigvis var der intet ondartet, men jeg fik da en smag af den absolutte hårde tid, man som pårørende og som ‘den ramte’ kan komme ind i. Så jeg føler af hele mit hjerte med dig og din kæreste.
  Men, nå det så også er sagt, så tror jeg, du har fat i den lange ende – Du skal vedholde mange af dine daglige rytmer, så godt du kan, og prøve at holde humøret oppe. Det kan i sig selv være med til at hjælpe sygdommen væk!
  Min bedsteven fik testikelkræft i en alder af 17 og han kom bravt igennem det. Han holdte hoved højt i den svære tid, havde de helt igennem obligatoriske og vigtige tudeture men også en masse smil og latter, det hjalp.
  I dag har han det godt, det er nu 6 år siden.

  Jeg vil helt bestemt blive ved med at følge din blog, din dagbog, dine tanker og din mad. Og endnu engang – hvor er din kogebog bare lækker! BRAVO!

  God bedring Birthe.


 34. Oct 25, 2012
  10:59 pm

  lone

  Du er en fighter og du klarer også kræftbehandlingen og bliver rask igen. Har selv haft brystkræft for 10 år siden, operation, kemo og stråler og er helt rask. Det bliver du også. Hvor har du kræft? Sig til hvis du har brug for råd og vejledniong. Kæmpe kram til dig 🙂


 35. Oct 25, 2012
  11:00 pm

  Mette K. Frederiksen

  Øv, øv, øv, øv 🙁
  Jeg er just begyndt at følge din blog, for jeg synes, at du er SÅ inspirerede, og selvom det måske kommer til at handle mindre om mad end ellers, så er jeg ikke i tvivl om, at mange af dine læsere (Undertegnede inklusiv) stadig vil støtte og læse din blog – jeg håber virkelig at alt flasker sig for dig og du får det bedre og kommer stærkere ud på den anden side.

  – Mette


 36. Oct 25, 2012
  11:01 pm

  Lena

  Den ramte hårdt, har fulgt din blog længe, så kender jo igennem den.
  Jeg ønsker dig alt det bedste!


 37. Oct 25, 2012
  11:17 pm

  Karina

  Hej Birthe,
  Varme tanker til dig i en svær tid


 38. Oct 25, 2012
  11:28 pm

  Ane

  Der er ingen ord… Er rigtig ked af at høre at du er blevet ramt af den forfærdelige sygdom!


 39. Oct 25, 2012
  11:38 pm

  Dyveke

  Jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive… andet end, at jeg sender dig de varmeste tanker og al den gode karma jeg kan formå og ønsker dig alt det bedste i den kamp der nu starter.


 40. Oct 25, 2012
  11:40 pm

  kagekonen

  Kære Birthe,
  Det er efterhånden lang tid siden jeg har kigget forbi, og sikke meget her er sket. Tillykke med bogen. Ja, det virker egentlig helt hen i vejret og ganske uvæsentligt nu, men her ser altså rigtig godt ud. Jeg håber at du kommer igennem og at kræften taber, men her i livet gives jo sjældent garantier.
  Alt det bedste og varme tanker til både dig og din familie.
  Knus Pia


 41. Oct 26, 2012
  12:26 am

  Anne

  Kære Birthe,

  Varme tanker til dig i en svær tid. Jeg vil fortsat kigge herind og sende dig varme tanker i din og dine kæres hårde tid! Jeg vil krydse fingre og sende en tanke til
  Ham foroven om at du kommer dig og kan fortsætte din passion for mad og din familie!
  Kærlig Hilsen
  Anne


 42. Oct 26, 2012
  3:58 am

  Tinna

  Åh nej! Håbede overskriften var i forbindelse med indsamlingen… Jeg har fulgt med rigtig længe og vil fortsat gøre det – du virker som et sejt menneske der tager kampen op! Der bliver heppet på sidelinien herfra… Mange tanker og ønsker om god bedring til dig og familien…
  Hilsen Tinna


 43. Oct 26, 2012
  4:22 am

  Lotte

  Sikke da en trist nyhed at stå op til. Jeg er virkelig ked af at også det skulle ramme dig, du er hårdt ramt i forvejen. Håber det bedste for dig, og vi er vist mange her der gerne står til rådighed hvis du har brug for at snakke 🙂


 44. Oct 26, 2012
  5:51 am

  Lene Elnegaard

  Kære, søde Birthe.

  Det gør mig så ondt, og jeg håber alt det bedste for dig. Det her må være endnu en kamp du skal vinde – tænk på alle de andre forhindringer, du også har klaret så flot. Alle de bedste ønsker sendes din vej <3.
  Kærligst Lene


 45. Oct 26, 2012
  6:20 am

  Tina

  Det gør mig frygtelig ondt 🙁
  Hvilke symptomer har du haft, der fik dig til at frygte kræft? Og hvordan fandt de ud af det på dette tidspunkt, når du tidligere så mange gange har fået at vide, at du er rask?

  Mvh Tina


 46. Oct 26, 2012
  6:21 am

  Alice

  Kære Birthe. Har fulgt dig længe. Vil fortsat følge og sender dig alle mine bedste og helende vibrationer. KNÆK CANCER!


 47. Oct 26, 2012
  7:14 am

  frk. sveske

  Kære Birthe,
  Det gør mig virkelig ondt at høre og jeg håbede virkelig at overskriften blot havde noget at gøre med ‘Knæk Cancer!’-ugen… Jeg vil blot sende de bedste tanker til dig og dine kære samt alt det bedste.
  KH
  – frk. sveske


 48. Oct 26, 2012
  7:21 am

  Launy

  Arh men for helvede. Føler bare den lorte sygdom oftest eller alt for oftest rammer positive mennesker, der gerne vil noget og er glade for livet og lever det. Har selv mistet begge mine forældre på den konto og frygter den selvfølgelig. Men har også en kammerat, der har den tilbagevendende og er det mest positive og livsbekræftende menneske jeg kender. Alt for ofte glemmer man at leve efter de sidste 4 ord du har skrevet i dit indlæg. Men vil stræbe efter det og ved, du også lige om lidt har din egen plan om at kæmpe røven ud af bukserne. Du har jo heller ikke bygget dit “blog-imperium” og din bog-deal op ved at sætte dig ned og give op. Husk, hvad du har opnået, hvordan du har opnået det og kæmp så !


 49. Oct 26, 2012
  7:26 am

  Jane Andreasen

  Hvor er jeg ked af at høre det for dig som i forvejen er så hårdt ramt. Håber det bedste for dig og dine. Prøv at bevare det gode humør, det hjælper. Mange tanker og god karma sendes til dig herfra


 50. Oct 26, 2012
  7:34 am

  Anette

  Kære Birthe, vil ikke forlade dit indlæg uden at komme med en hilsen.
  Det gør mig ondt at du er blevet ramt af kræften ( den idiot!, som min nevø engang sagde )
  Du er stærk og du kan klarer det – fyld du bare på bloggen, vi er mange til at lytte, hanke op og give medynk.


 51. Oct 26, 2012
  7:45 am

  Winnie Horne Jepsen

  Det gør mig ondt. Jeg håber på gode nyheder i Odense for dig. At det er mindre slemt end frygtet. At der er gode prognoser.

  Kram til dig og dine


 52. Oct 26, 2012
  7:59 am

  Mette Fisker

  Jeg er virkelig ked af, at du har fået kræft. Du er dog, i mine øjne, en positiv og stærk pige og det vil helt sikkert hjælpe dig gennem denne svære tid. Varme tanker til dig og din familie. knus Mette


 53. Oct 26, 2012
  8:14 am

  Tanja

  Kære Birthe, det gør mig så uendelig ondt at læse – ikke mindst fordi jeg ved at du nu går den sværeste tid i dit liv i møde – men med støtte og kærlighed kan man nå langt. For knap et år siden gik vi igennem det med min lillesøster, og ved fælles hjælp kom vi igennem det, og vi blev stærkere – nu står vi i det igen, og denne gang bliver ligeså hård, men vi tror på at alt nok skal blive godt – og det er det vigtigste – at bevare troen og håbet! Tak fordi du altid har været en stor inspirationskilde, kommer helt sikkert også til at følge dig i denne svære tid. Du ønskes alt godt.


 54. Oct 26, 2012
  8:23 am

  Carina

  Hvor er det bare forfærdeligt – og så lige midt i glæden med udgivelsen af bogen. Rigtig god bedring – sender en masse tanker til dig.


 55. Oct 26, 2012
  8:24 am

  Lika

  Kære Birthe

  Det var en noget kedelig opskrift at stå op til, som jeg blev ked af at læse. Jeg må indrømme, at jeg ikke troede på det først. Jeg var overbevist om at det var en anden du skrev om. Måske Anette.Jeg kunne slet ikke få det til at passe. Jeg har fulgt dig lige siden du startede bloggen og er blevet inspireret rigtig meget. Samtidig har jeg fået det indtryk at du er en utrolig stærk person og al den styrke håber jeg, at du nu kan samle og kæmpe med. Hold modet oppe Birthe – rigtig mange vinder over sygdommen. Jeg sender dig og din kæreste mange varme tanker. Ønsker jer det bedste 🙂


 56. Oct 26, 2012
  8:27 am

  Lika

  Og der skulle stå overskrift og ikke opskrift…


 57. Oct 26, 2012
  8:46 am

  Camilla

  Møg! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige 🙁 Held og lykke – jeg har lige sendt en lille mail


 58. Oct 26, 2012
  9:33 am

  Karina

  :'( ♥


 59. Oct 26, 2012
  9:41 am

  Lykke

  Hej Birthe

  Det er jeg ked af at høre, kender en en tæt på mig som har fået konstateret kræft for tre måneder siden, men det er ikke i udbrud og kommer det måske heller ikke har han fået at vide (han har det godt og mærker ikke noget til det).Det eneste jeg kan sige er, prøv at tænk positivt selv om det må være svært, men man siger jo at “tro flytter bjerge”. Rigtig god bedring.

  Kærlig hilsen Lykke


 60. Oct 26, 2012
  10:08 am

  Jane

  Ej, for satan! Sikke noget møg! Gode tanker og karma herfra.


 61. Oct 26, 2012
  10:08 am

  Birgitte S.

  Selv om jeg ikke kender dig, gør det mig så uendeligt ondt at høre. Hvorfor er der bare nogen mennesker, som skal trække et læs, der er så meget større end gennemsnittet? Jeg synes virkelig, at du har dit at slås med, og jeg har altid beundret, at du alligevel har overskud til at give så meget her på bloggen.
  Jeg håber, at glæden over din fantastiske bog kan give dig lidt energi, og du skal være stolt over, at du fik projektet i hus, selv om det ofte har kostet dine allersidster kræfter.

  Det bliver hårdt, men du kan klare det. Det har du bevist så mange gange før!


 62. Oct 26, 2012
  11:00 am

  Bentewe

  Kære Birthe
  Tænker på dig!
  Jeg og dine andre trofaste læsere er her og vil lytte til dig og stå samme med dig også i hårde tider.
  Tillykke med din smukke bog – du har givet og giver så meget – du må gerne læsse af også!

  Kærlig hilsen Bente


 63. Oct 26, 2012
  11:03 am

  Duddi

  Ord er fattige i sådan en situation, men jeg sender dig masser af varme og kærlige tanker, Birthe <3 <3 <3

  Pas rigtig godt på dig selv.

  Knus fra Duddi <3


 64. Oct 26, 2012
  11:04 am

  Hanne

  Jeg kender dig jo ikke personligt, men gennem bloggen har du jo åbnet op for dit liv, så alligevel føler jeg at jeg kender dig lidt. Derfor vil jeg gerne fortælle dig at det gør mig ondt, at du har fået konstateret kræft. Jeg fandt din blog på grund af opskrifterne, men har fulgt den fordi den er personlig. Så jeg vil helt sikkert fortsat følge med, og tror at mange vil følge dig selvom bloggen måske får lidt mindre mad fokus i den kommende tid.


 65. Oct 26, 2012
  11:07 am

  Louise

  Kære Birthe
  Jeg føler med dig. Det er ikke fair. Din livsglæde og åbenhed inspirerer mig, og jeg håber sådan at du kommer godt igennem.

  KH Louise


 66. Oct 26, 2012
  11:16 am

  Mia

  Som med enhver anden form for sygdom, sætter jeg stor pris på folk som tør fortælle om det og er med til at aftabuisere det.
  Det er du med til, ved at skrive om det på din blog, der bliver læst af så mange. Så bliv ved med det, i det omfang du har brug for det.
  Du går en endnu sejere tid i møde, men jeg er sikker på at der er en fremtid for dig, på den anden side af denne sygdom. Du er sej nok til ikke at ville give op. Jeg håber det bedste for dig. God karma din vej.


 67. Oct 26, 2012
  11:43 am

  Dorthe S. Winterskov

  Kære Birthe
  Sender dig varme og positive tanker. Er overbevist om at positivitet er den bedste kur – også mod kræft.
  Jeg forsætter med at læse din blog også hvis der ikke kommer så mange nye opskrifter mere – din blog er på min farvoritlist og bliver brugt som opslagsværk!
  Ønsker dig alt det bedste – STAY STRONG!
  KH Dorthe


 68. Oct 26, 2012
  12:10 pm

  Lene Hansen

  Hej Birthe

  Hold da op en klump i halsen jeg fik, da jeg læste din blogg i dag, jeg tænker på dig og håber du har kræfter og lyst til at fortælle om dit videre forløb, jeg ønsker dig al mulig held og lykke i den kommende tid.

  Mange kærlig tanker til dig og din familie fra Lene 🙂


 69. Oct 26, 2012
  12:11 pm

  Heidi

  Kære Birthe
  Det gør mig virkelig ondt, vi har anonymt flugt dig og din side i et års tid eller to. Du er virkelig en figther og jeg ønsker dig alt det bedste. Du skal nok klare det.

  Hilsen Heidi


 70. Oct 26, 2012
  12:17 pm

  Hanne

  Kære Birthe

  Har igennem en periode fulgt dig, dine rejser, din mad din glæde ved livet, bogen, andre mennesker, dine oplevelser osv.
  Jeg troede lige da jeg slog op, at dit indlæg var i forbindelse med knæk cancer ugen, men at det var dig selv – det er jeg så ked af at læse.
  Har altid beundret din åbenhed omkring dit liv, håber at har lyst og kræfter til at fortsætte
  Husk på, at det heldigvis ikke er alle, der taber kampen mod kræften.
  De allervarmeste tanker og de bedste ønsker for fremtiden
  KH
  Hanne


 71. Oct 26, 2012
  12:51 pm

  Kirsten

  Hej Birthe!
  Det er en forfærdelig sygdom og forfærdeligt at du har fået konstateret den. Min mor har selv en kronisk sygdom som dig, men du formår virkelig at dele skeerne så du får det maksimale ud af dem (måske nogle gange for meget?). Jeg føler med dig og selvom jeg kun læser din blog er den så personlig at man føler det er en i ens omgangskreds der har fået konstateret den forfærdelige sygdom.
  Man skal slutte med noget positivt og det positive her er din gåpåmod. Mist ikke den. Den er mere vigtig end medicin og alt andet.
  KH Kirsten


 72. Oct 26, 2012
  1:10 pm

  Louise

  Hej Birthe.

  Tanker fra en fast læser, der ikke rigtig har fået givet sig til kende.
  Tænk at man kan blive så rørt, over at få sådan en besked, når nu jeg aldrig har mødt dig.
  Derfor er jeg nødt til at lade dig vide at du er i mine tanker. Jeg synes det er så frygteligt at høre at du har fået så skrækkelig en sygdom.
  Kæmp – det ved vi alle at du kan…
  De varmeste hilsner
  Louise


 73. Oct 26, 2012
  1:18 pm

  Annette

  Kære Birthe,
  Jeg har fulgt din blog længe men har aldrig før kommenteret. Du skal vide at jeg er så ked af at læse at du har fået konstateret cancer. Du er en fantastisk og stærk kvinde som har gennemgået så meget og jeg ønsker sådan at du kan bruge din styrke til at slå den forbandede sygdom. Det er jeg sikker på at du kan.
  De varmeste tanker og alt godt
  Annette


 74. Oct 26, 2012
  1:24 pm

  SigneC.

  Kære Birthe,

  Du kender mig ikke (bortset fra at vi spiller wordfeud sammen, hvor du har tæsket mig flere gange), men jeg er en meget trofast læser af din fantastiske blog.

  Det gør mig meget ondt at høre, at du er blevet syg.

  Held og lykke med det hele – og rigtig god bedring.

  Mange hilsner fra Signe.


 75. Oct 26, 2012
  1:27 pm

  Susanne

  Kære Birthe.
  ÅH NEJ ikke også dig….Jeg er speechless.
  Mine varmeste tanker til dig og dine kære. Ved det lyder tåbeligt, men hvis der er noget jeg kan gøre…. anything… ja så skal du give lyd. Du har min mail-adresse.
  Kh
  Susanne


 76. Oct 26, 2012
  1:38 pm

  Ole Møller

  Hej Birthe
  Så det slulle dervogså til, som du ikke hhar nok at slås med.
  mange hilsener Ole


  • Oct 26, 2012
   1:43 pm

   Ole Møller

   Hej Birthe (det første hang ikke rigtig sammen så en gang til)
   Så det slulle der også til, som om du ikke har nok at slås med.
   mange hilsener Ole
   Din kommentar afventer moderation


  • Oct 27, 2012
   1:14 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ole!

   Ja, det går det vist ikke altid efter 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 77. Oct 26, 2012
  2:21 pm

  Lene G Knudsen / Leneskage.dk

  Tænke bare: nej det er da forhåbenlig ikke rigtig.. åh nej..
  Jeg tror på dig, håber og beder.. de varmeste tanker til dig Birthe 🙂


 78. Oct 26, 2012
  2:34 pm

  jonna bang lund

  kære Birte Hvor blev jeg ked af det på dine vegne da jeg læste det, jeg håber at du er den stærke pige du har vist indtil nu, også i dette her, jeg vil bede for dig, man siger godt nok at Herren ikke lægger større byrder på vores skuldre, end vi kan bære, men jeg syntes godt nok du har fået vel rigeligt. Held og lykke med besøget i odense, og jeg vil tænke rigtig meget på dig…..kærlig hils
  en Jonna


 79. Oct 26, 2012
  2:49 pm

  Kristine

  Birthe for faen 🙁 Det gør mig virkelig virkelig ondt at høre. Jeg er uden ord, men ved én ting med sikkerhed, og det er, at med al det modgang du har haft, så er det her blot endnu et bump på vejen, som du nok skal kæmpe dig igennem. Det bliver en hård tid for dig, men du ved vi er mange som er her for dig!!!!! Også er Aalborg heller ikke længere væk 😉
  Sender de bedste tanker til dig! <3

  Varme og kærlige knus herfra


 80. Oct 26, 2012
  3:41 pm

  Benedikte Capion

  Wow.. Livet rammet bare hårdt og brutalt lige pludselig. Var midt i en telefonsamtale, da jeg så overskriften og blev helt forskrækket, og samtalen stoppede helt. Det er jeg så frygtelig ked af på dine og dine kæres vegne. Jeg ønsker al god bedring til dig, kan du tro.
  Mange hilsner Benedikte


 81. Oct 26, 2012
  4:04 pm

  Cook Valley

  Kære Birthe
  Jeg føler med dig og ved, at det er en svær tid, hvor du faktisk også skal have overskud til at trøste pårørende og venner. Cancer rammer aldrig retfærdigt, og som du siger, så er det vigtigt at prioritere lykkestunder og forkæle dig selv med at gøre/opleve det, som giver bedst mening for dig.
  Troen på, at du kommer igennem det, er en af de vigtigste mentale måder at bekæmpe sygdommen på.
  Jeg håber for dig, at prøverne viser, at du har reagereret i tide.

  Venligst Birte


 82. Oct 26, 2012
  4:05 pm

  Sanne

  Hej Birthe. Sikke et chok, jeg ville bare ind og fortælle om min eegplant lasagns oplevelse og så læser jeg om din forfærdelige nye sygdom. Maden var super, og rocky is også 🙂 håber dit gode humør klarer dig igennem dette også. Mange gode tanker herfra


 83. Oct 26, 2012
  4:07 pm

  Mette

  Åh for pokker, hvor er det bare en træls sygdom! Dette var slet ikke, hvad jeg ventede at se, da jeg lige ville tage mit daglige besøg herind. Det gør mig meget ondt at høre, og jeg håber virkelig, at du kommer rask igennem det hårde forløb, du nu skal igennem!
  De varmeste tanker herfra! 🙂


 84. Oct 26, 2012
  4:08 pm

  Nada Louise Cay

  Kære Birthe.
  Fy for den. Det gør mig utrolig ondt at høre!
  Du skriver ikke hvilken form for cancer, og ikke at det rager hverken mig, eller resten af dine læsere, men du skal vide at der er ekstrem gode helbredende metoder. Og jeg vælger at tro på at det hverken har spredt sig, og at det vil gå dig rigtig godt. Èn ting du skal stoppe med, med det samme: det er at bebrejde dig selv! Det kommer du ingen vegne med. Og så skal du på ingen måde tænke på hvad andre mon føler når du deler det med dem – det er jo dig der er ramt af tvivl, ulykke, fortvivlelse og sorg lige nu. Tag imod al den støtte og kærlighed der er rundt om dig, og sæt dig selv først.

  Jeg beundrer at du deler det her. Med en familie der har været ramt af cancer, har jeg altid undret mig over hvorfor vi ikke talte mere åbent om det. Lige indtil det ramte mig selv for et par år siden.
  Jeg oplevede at jeg ikke kunne rumme at tale om det hele tiden, at jeg havde brug for at fordøje det selv. Og det værste var nok medlidenheden. Men jeg valgte at tale med få om det, og uanset hvor mange man deler det med – så vil jeg anbefale at man deler. Det bliver for tungt at bære alene.

  HUSK, der er ingen dumme spørgsmål når du skal igennem alle undersøgelserne, og evt operation. Og gør brug af netværk og kræftens bekæmpelse, vi er flere der har oplevet de samme ting, det i sig selv kan hjælpe dig.

  Sender dig de kærligste tanker,
  Mvh Nada Louise Cay/La Cucina Nada


 85. Oct 26, 2012
  4:10 pm

  Helle

  Det er vist min første kommentar på din blog – men jeg kan ikke læse sådan et indlæg uden at efterlade en lille besked.

  Ingen har fortjent sådan en diagnose. Jeg håber og krydser fingre for du får det taget i opløbet og snart kan erklæres rask igen. Det er ikke fair at de mennesker der har mest at tumle med skal have endnu mere.

  God bedring – og mange tanker
  Helle


 86. Oct 26, 2012
  4:15 pm

  Mini-hakkeren

  Kære Birthe

  Hvor er livet altså nogen gange uretfærdigt. Jeg kan sikkert ikke trøste dig lige nu, hvad jeg heller ikke skal forsøge… men Birthe… knæk den. Bid dig godt fast i alle de positive ting i dit liv og dem er der rigtig mange af. Fokuser og kæmp med næb og klør… mange gange sker der små mirakler, hvis bare man tror på dem.
  Jeg tænker rigtigt meget på dig og dine.


 87. Oct 26, 2012
  4:16 pm

  Mie Pedersen

  Hold op hvor blev jeg ked af det da læste dit indlæg. Kender dig jo ikke personligt, men sidder med en klump i halsen og tåre i øjnene. Hvor er det uretfærdigt at du oven i alt andet du kæmper med lige skal have den sygdom med også. Jeg har desværre selv mistet flere familiemedlemmer til den frygtelig sygdom – og jeg håber inderligt at du kan komme igennem denne hårde tid og komme vel og styrket ud på den anden.
  De bedste tanker og hilsner fra en trofast læser – Mie


 88. Oct 26, 2012
  4:42 pm

  Alexia Dahl

  Tror ikke jeg har kommenteret her før, og er ked af at gøre det under disse omstændigheder.

  Jeg er virkelig ked af at høre hvad der er sket, jeg håber virkelig virkelig virkelig at du får en masse medgang og kommer over det her i en fart. Jeg krydser i hvert tilfælde alt jeg kan herfra!


 89. Oct 26, 2012
  5:26 pm

  Sara

  Jeg blev rigtig ked af det da mor fortalt det efter skole, men jeg tror på dig, og jeg håber vi ses igen en dag.


 90. Oct 26, 2012
  6:53 pm

  Nina

  Kære Birthe.
  Det gør mig virkelig ondt at du skal igennem det her 🙁 Har læst din blog i en del år efterhånden og jeg skal nok hænge ved kan du tro 🙂 Sender al den positive energi jeg kan din vej! Det er svært at forklare, men jeg forstår egentlig godt din tankegang omkring din kogebog og at den blev sat i forgrunden frem for lægebesøg. Jeg havde gjort det samme i din situation, nogle gange føler man nok bare at det er nemmere at fokusere på noget andet end sit helbred – og den kogebog er jo en stor drøm der er gået i opfyldelse for dig 🙂 Store kram herfra, vil tænke på dig og dine nærmeste.


 91. Oct 26, 2012
  6:56 pm

  Lene

  Hvor trist at høre!
  Jeg håber, at den kræftform du har er en mild type, som er let at behandle/helbrede.
  Selv fik min mor konstateret lymfom (lymfekræft) for 3 uger siden – ved et tilfælde, da hun blev undersøgt for nyreproblemer. I mandags fik hun, efter 2. Kemobehandling en infektion, hendes blodtryk faldt, og hun blev lagt i respirator. Lægerne mener, at selve kræften er meget modtagelig overfor kemo, og lige nu planlægger de, hvornår hun kan komme ud af respiratoren.
  En trist historie, som du nok ikke føler noget behov for at høre, men.. Det du skal lægge særligt mærke til i det jeg har skrevet er, at der faktisk ved nogle kræftformer, er mulighed for helbredelse.
  Jeg er overbevist om, at du kommer igennem og fri af det – du er omgivet af mennesker der elsker dig, og som vil bære dig igennem de værste dage. Benyt dig af, at alle er der for dig!
  For os har det gjort, at vinder kommet hinanden meget nærmere, og taler bedre og mere åbent om alting i familien. (Der er ikke noget så skidt, at det ikke er godt for noget)
  Jeg hepper på dig!
  God bedring


 92. Oct 26, 2012
  7:19 pm

  Katrine

  Kære Birthe
  Selvom min kommentar er nr. 94 (eller sådan ca) i rækken af positive og kærlige og omsorgsfulde tilkendegivelser for dit indlæg om din diagnose, ved jeg, at du læser også den her. Selvom du ikke kan svare os alle. Men jeg blev meget berørt af dit indlæg. Jeg troede først pga overskriften, at du “bare” var med i et TV2-gimmick. Men fuck – it’s the real thing. Desværre og for fuck sake. Det gør mig oprigtig ondt for dig, og jeg håber, håber, håber, at du får et godt eller bare acceptabelt behandlingsforløb. Kræft er noget shit. Man kan dø af det, og det bliver man nødt til at deale med undervejs. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan det er at få stillet en kræftdiagnose. Andet end at det er det værste. Overhovedet. Jeg sender dig masser af kærlige tanker. Ikke at det hjælper sådan rent klinisk, men måske mentalt?
  STort kram til dig
  Katrine


 93. Oct 26, 2012
  8:18 pm

  Mette

  Jeg har læst med længe, men aldrig skrevet en kommentar hos dig før, men nu må det vist være tidspunktet. Det gør mig så frygtelig ondt, og jeg ønsker dig alt det bedste.


 94. Oct 26, 2012
  8:45 pm

  Maria

  Kæreste Birthe
  Da jeg læste overskriften og første del af din fortælling sad jeg og håbede, at det var fiktion som der havde berørt dig i denne “knæk cancer” uge. Men jo længere jeg læste, jo mere gik det op for mig, at det var ikke fiktion. Det var rigtig, og det var din fortælling.
  Birthe, det er utrolig, hvad du kan overkomme imens du har haft det dårligt nogle dage – tager hatten af for, at du bare knokler på for at opnå dine drømme.

  Mange tanker og kræfter til dig Birhe 🙂

  Mange hilsner Maria


 95. Oct 26, 2012
  8:47 pm

  Lisbeth Ahlberg

  Kæreste Birthe,
  Øv sikke en dårlig nyhed:-/
  Jeg sender dig de aller varmeste tanker og håber det aller bedste for dig.
  Mange hilsner
  Lisbeth


 96. Oct 26, 2012
  9:12 pm

  Lise-Lotte

  Kære Birthe

  Det var ikke den kedelige nyhed jeg havde forventet at læse- det gør mig uendeligt ondt for dig.

  Mange kram fra Lise-Lotte


 97. Oct 26, 2012
  9:15 pm

  Mette

  Kære Birthe, sikke noget skidt! Jeg sender dig gode og positive tanker. Det bliver en hård tid, men du er i gode hænder og lægerne skal nok finde ud af hvilke stadie du er i hurtigt og finde en behandlings form. Vi tror aldrig at vi bliver ramt af alvorlige sygdomme, og heldigvis for det. Du må ikke bebrejde dig selv men se frem ad og nu er du i gang med forløbet. Du skal nok komme igennnem det. Vi har alle haft alvorlige sygdomme inde på livet og man bliver så ydmyg. Jeg ville ønske at jeg kunne sige nogle forløsende ord, at jeg kan tage nervøsiteten væk fra dig, men jeg kan kun sige at vi er mange som her for dig. At du betyder noget for os – vi har fulgt dig hver dag og det bliver vi ved med. Godt at du har din søde kæreste og svigerfamilie….Og din mama….
  Jeg krydser fingre for dig


 98. Oct 26, 2012
  9:26 pm

  Henrik Madsen

  Ej, et stunt! Det tager sgu prisen for hvad du snart har fundet på for at få opmærksomhed og medynk. Og at meddele dette netop som din “kogebog” er kommet ud…..tilfældighed? Det tror jeg næppe. Du er fandme udspekuleret. Kan kun håbe der trods alt er et gran af sandhed i dit indlæg, så er der da måske en chance for at du ikke længere vil være at finde i blogland! Håber det går hurtigt!
  Med skeptisk og dog optimistisk hilsen


  • Oct 26, 2012
   11:37 pm

   Britt

   ØV, hvor er du dog tarvelig. Skam dig!


  • Oct 27, 2012
   12:01 am

   Julie

   FØJ! FØJ FØJ FØJ!!!!
   Tænk at ønske sådan om andre! Hvor lavt kan man synke? Skam dig!!


  • Oct 27, 2012
   2:35 am

   Lisbeth

   ALDRIG nogensinde har jeg oplevet ondskab i form af ord, som du poster her! Jeg krydser alt for dig Birthe! Uanset hvile syge mennesker der åbenbart findes, så har du langt mere kærlighed bag dig end du tror! Hilsen en ellers stille læser…


  • Oct 27, 2012
   6:52 am

   Susanne

   Hvor lavt kan man synke???? Du tager godt nok prisen der Henrik Madsen. Magen til upassende, uempatisk og ulækker kommentar skal man lede længe efter og uden at finde én…. Skam dig!!!!


  • Oct 27, 2012
   9:35 am

   Lea

   Hvad fanden bilder du dig ind?!! Der findes mange ubehagelige kommentarer her i blogland og generelt synes jeg folk efterhånden taler noget så grimt.. Men det her er simpelthen det mest modbydelige, jeg nogensinde har læst!!
   Du burde kraftedme skamme dig!!!!

   Du fortjener ikke det her Birthe, det gør du virkelig ikke! Jeg har sendt dig en mail og jeg her for dig og håber inderligt på det bedste..
   Kærligst Lea


  • Oct 27, 2012
   10:18 am

   Majken

   Og Henrik – du er da bare det mest forskammede og usympatiske menneske jeg længe har stødt på! Hvor må man synke lavt for at skrive sådan til et menneske i krise! Kan da kun håbe at karma rammer dig.


  • Oct 27, 2012
   10:26 am

   Jannie

   Henrik Madsen = et sølle liv!


  • Oct 27, 2012
   10:44 am

   Julie

   Føj, hvor jeg håber du har en dårlig smag i munden efter sådan et usmageligt indlæg! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg væmmes ved at læse det – det er nok en af de hårdeste situationer man kan stå i som menneske når man får konstateret kræft. Jeg har selv sygdommen meget tæt inde på livet og derfor ved jeg hvad man går igennem efter sådan en diagnose – den dag det rammer dig eller en af dine nærmeste vil du også selv vide det og så vil du opdage og fortryde din totale mangel på respekt og empati for andre mennesker! FØJ!

   Til Birthe: KÆMP – kæmp alt hvad du har lært, du må aldrig miste modet! Det betyder alverden at du selv tror på at du bliver rask. Så lov mig at holde modet oppe, uanset hvad læger, statistikker osv siger. Viljen kommer man langt med, selv når det ser allerværst ud. God bedring.
   Kh Julie


  • Oct 30, 2012
   10:15 pm

   Birte Poulsen.

   Hvad bilder du dig egentlig ind at DU er ?? – TÆNK sig at skrive sådan om andre mennesker der er i nød. TROR du virkelig at man opfinder en dødelig sygdom for at få opmærksomhed?? Hvis du ikke synes om Birthes blog, så hold dig dog væk fra at læse den…. og kommentere den!!


  • Nov 4, 2012
   11:07 am

   Hanne

   Til Henrik. Jeg forstår ikke at du læser med på bloggen hvis du synes, at Birthe er et forfærdeligt menneske og at du så vil kommentere ??? Jeg er mundlam
   Der findes masser af andet læsestof “derude” så det kan du jo bare vælge i stedet!


 99. Oct 26, 2012
  10:12 pm

  Vera mou Kleffel

  Kære birthe
  Det gør mig virkelig ondt at høre. Jeg har fulgt dig et stykke tid og synes virkelig du har gjort det godt. Husk at bevare og tænke positv selv om livet lige nu viser sig fra sin sorteste side. Sørg for at omgiv dig med mennesker og ting der gør dig glad, så du har styrken til at overvinde sygdommen. Jeg sender dig og dine kære de varmeste tanker og glæder mig til at følge dig i rigtig mange år endnu. Et kæmpe kram fra vera


 100. Oct 26, 2012
  10:13 pm

  Randi Krog Belseth

  WTH?!?! Det var virkelig med vantro jeg læste overskriften her, og ikke mindst indholdet. Hvor surreal! 🙁
  Ønsker dig absolut alt det bedste, Birthe. *kæmpemæssigkram*


 101. Oct 26, 2012
  11:12 pm

  Heidi

  Kære Birthe
  Jeg har “fulgt” din blog 1-2 år. Jeg er vild med dine meget personlige indlæg og din super lære mad. Blev meget trist da jeg læste, at du havde fået konstateret cancer. Det er svært at skrive noget konstruktivt og varmt, når dit indre er i kaos. Vi er mange ( her i blandt dig selv), som har haft cancer meget tæt inde på livet. Det kan ikke undgås, at man bliver bange og angst, og det er vel også ok:-) Håber at du fortsat har mulighed for, at skrive om din hverdag, følelser mv, uanset om det bliver i en privat dagbog eller her på blogen. Det hjælper at få det sagt højt eller skrevet ned. Tænker på dig og sender positive tanker og energi herfra 🙂


 102. Oct 26, 2012
  11:44 pm

  Britt

  Kære Birthe
  Har ikke kommenteret hos dig før. Har igennem flere år fulgt din blog, og glæder mig over dine indlæg, nu også din bog! Er dybt berørt over dit indlæg og jeg håber det bedste for dig!


 103. Oct 27, 2012
  12:35 am

  Melanie

  Nej nej nej det er jeg virkelig ked af at høre 🙁 Jeg sender dig de største kram og helbredende tanker!


 104. Oct 27, 2012
  12:58 am

  Frederikke Madsen

  Åh hvor er jeg altså bare ked at at høre det. Du er I mine tanker. Hvis nogen kan knække den cancer er det dig.


 105. Oct 27, 2012
  7:32 am

  Louise (MissMocca)

  Kære Birthe

  Åh, det er jeg ked af at høre.. Og hvor er det synd, at du ikke kan få lov til bare at nyde tiden og suge din kogebogssucces rigtig til dig, før noget skal gå galt. Øv, hvor er verden uretfærdig af og til. Men du må kæmpe og vinde, sender dig varme tanker.

  Kærlig hilsen og knus fra Louise

  P.S. Henrik Madsen: Skam dig!


 106. Oct 27, 2012
  9:15 am

  Helena

  HOld da op, hvor forfærdeligt!
  Jeg blev helt rørt og tårene trillede, da jeg læste det indlæg.
  Nu håber jeg bare det bedste for dig i fremtiden!!


 107. Oct 27, 2012
  9:58 am

  Gitte

  Kære Birthe. Åh hvilken skrækkelig besked……. jeg kan slet ikke finde ord. Ønsker det bedste for dig og dine kære. Pas på dig selv.
  Mange tanker fra Gitte


 108. Oct 27, 2012
  10:13 am

  Majken

  Jeg sender dig alverdens positive og helbredende tanker, med håb om at du hurtigt får bugt med den dumme og ødelæggende sygdom! Du er bestemt ikke færdig med at blogge endnu 😀 You can do it!!

  Tanker fra Majken


 109. Oct 27, 2012
  11:39 am

  Helle Ertner

  Hej Birthe, hvor gør det mig ondt at du er blevet syg. Jeg ønsker dig al det bedste, de bedste læger, den bedst tænkelige behandling og mest af alt, at du bliver 100 % rask. Håber de kommende undersøgelser kommer med godt nyt til dig, vi kan jo håbe på, at prøverne i 1. omgang viste noget helt helt forkert. Mange tanker og medfølelse til dig fra Helle


 110. Oct 27, 2012
  12:00 pm

  Hanne Sørensen

  Hej Birthe! Jeg er også en stille læser, som en tidligere kommentar siger, men får lyst til i denne situation at give mit besyv med. Jeg er meget ked af det på dine vegne. Forhåbentlig får du snart yderligere informationer om din tilstand. Jeg synes, at det er flot, du deler det med os, og jo flere man deler med, jo lettere bliver sygdommen at bære. Jeg blev selv opereret i 2010 og går til kontrol hver 3. måned. Heldigvis har sygdommen været i ro siden operationen. De er meget dygtige på OUH. Vigtigt: Tænk positivt (ikke kun en frase)! Bliv ved med at dele, når du har overskud. Mange tanker om snarlig helbredelse herfra. Nonna


 111. Oct 27, 2012
  1:39 pm

  Tinna Gunnersen

  Hold da op…jeg syntes jeg ser hver eneste linie du skriver men det her var gået min næse forbi. Jeg er virkelig ked af at høre at det har ramt dig og ja det er noget skidt at du har gået med det i lang tid, men hvis man ikke har været i den situation så aner man jo ikke hvordan man reagerer og det har helt sikkert været for at prøve at købe dig tid hvor du kunne leve i lykkelig uvidenhed, skidt men sådan er vi mennesker jo 🙂 Jeg håber at beholder dit positive sind og holder kontakten til alle os fans for vi bekymrer os oprigtigt, ja vi er ikke IRL venner men venner er vi alligevel. Jeg elsker din kogebog, men vil nok indtil jeg hører du er ved at være på den rette vej igen bruge den med vemod…Jeg tænker på dig og sender alle mine varmeste tanker til dig <3 <3 masser af kærlighed fra mig


 112. Oct 27, 2012
  10:48 pm

  Susssie

  Er virkelig ked af det på dine vegne. Håber alt godt for dig!
  kh Sussie


 113. Oct 27, 2012
  11:44 pm

  Mona

  Kære Birthe, jeg fik et chok, da jeg læste dit indlæg.
  Ønsker det bedste for dig.
  Mona i Ishøj


 114. Oct 28, 2012
  12:35 am

  Irina

  Hej
  En del år har jeg været din anonym og taknemlig fan. Og sikken et CHOK idag! Jeg forestiller mig, hvordan det var at få den besked fra lægen! Håber du har mennesker omkring dig, der har kærlighed og storsind nok for at støtte dig i din kamp. Mange varme tanker.. og kram og god luck


 115. Oct 28, 2012
  5:46 pm

  Mia Frantzen

  Kære Birthe
  Har fulgt dig fra første færd, men aldrig givet en tilbagemelding på dine indlæg. – Synes faktisk, at jeg kender dig, uden at det passer. Derfor blev jeg utrolig bekymret og ked af det på dine vegne, da læst dit indlæg. Der er ikke meget retfærdighed i denne verden, for du har virkelig været mange ting igennem, og jeg kan så godt forstå, at du spekulerer på, hvordan du skal få styrken til at vinde denne kamp. – Men jeg ved, at du finder den – og at du kommer til at klare det hele. Jeg krydser mine fingre for dig, og vil fortsat følge med i det, som rør sig i dit liv – uanset om det handler om madopskrifter eller at om at blive rask.
  Mange hilsner Mia


 116. Oct 28, 2012
  8:24 pm

  Henriette

  Kære Birthe
  Det gør mig virkelig ondt at høre om din sygdom!!!!

  Sender dig mine varmeste og kærligste tanker og håber du finder styrken til at kæmpe dig igennem denne forfærdelige sygdom og bevarer troen på at mirakler virkelig findes.
  Mange varme og venlige hilsner og kram
  Fra Henriette


 117. Oct 29, 2012
  4:09 pm

  Birgitte

  Føler med dig og dine. Det er en svær tid og der tænkes mange tanker. Kæmp også når du er træt og det virker umuligt og lad dine nærmeste hjæle dig, når du ikke selv magter det. Det kan virke uoverskuelig, men der er lys på den anden side af Alpe d’huez, selv om det er en lang og meget stejl vej. Måske kører du vild undervejs, men lad andre hjælpe dig tilbage på sporet.

  Varme tanker til dig fra en der har været over Alpe d’huez (og rundt i en masse afkroge).
  Birgitte


 118. Oct 30, 2012
  11:07 am

  Cphfoodie

  Kæreste Birthe,
  Det gør mig virkelig ondt. Sender masse postitive tanker din vej.
  Kærligst Sandra


 119. Oct 30, 2012
  12:26 pm

  Mette

  Kære Birthe,
  Vi kender ikke hinanden, men jeg har fulgt din blog og søgt efter opskrifter hver gang jeg kom i madkrise, og du har altid haft så mange virkelig gode forslag. Jeg er dybt berørt over at læse om din diagnose og håber bare, at det ikke har spredt sig og at behandlingen kan stoppe den forfærdelige rædselsfulde sygdom! Kender som alle andre mange der har haft el. har sygdommen, og heldigvis er der også nogen der klarer sig, som kommer igennem det, og jeg håber af hele mit hjerte at du klarer også denne udfordring. Pøj-pøj, etc. Kærlig hilsen Mette


 120. Oct 31, 2012
  12:43 pm

  Litzy

  Åh kære Birthe
  Det er jeg virkelig ked af at læse det her. Men jeg ved at du er en stærk kvinde og du skal nok kæmpe med alt hvad du har i dig.
  Jeg sender dig en masse kærlige tanker.


  • Oct 31, 2012
   10:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Litzy!

   Ja, det er virkelig noget træls noget at skulle igennem, men hvis andre kan, så kan jeg også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 121. Nov 1, 2012
  9:21 pm

  Louise

  Der er ikke noget man kan sige for at trøste. Kræft er det værste i hele verden. Jeg sender dig gode tanker og held og lykke med kampen. Er sikker på, at du er stærk nok til at stå det igennem… Det har vidst været et tema i dit liv so far!


 122. Nov 2, 2012
  7:02 pm

  Susanne

  Kære Birthe
  Jeg sad og ledte efter opskrifter til julens konfekt og fik endnu engang et hit på din hjemmeside. Vi må kunne lide meget af det samme spiselige, for du popper altid op når jeg søger noget. Jeg havde tænkt mig, at jeg denne gang ville skrive en hilsen og en tak for din fantastiske blog, hvilket du får her. Tak fordi du deler din mad og dit liv med vi andre. Det gør mig frygteligt ondt at du går gennem et forfærdeligt sygdomsforløb og jeg håber det bedste for dig og ønsker dig helbredelse og mange års bloggen i fremtiden. Pas på dig selv
  Hilsen en fan


 123. Nov 3, 2012
  1:46 pm

  Allis

  Kæreste Birthe.
  Jeg føler jo at jeg kender dig så godt efter 5 år på bloggen og jeg blev oprigtig ked af at se denne overskrift. Hvor er jeg ked af at dette skulle ramme dig. Der er ikke meget man kan sige for at gøre situationen bedre, men jeg sender dig alle mine varmeste og mest helende tanker.


 124. Nov 4, 2012
  11:34 am

  Karina Braae

  Hej Birthe
  Tænk at man kan få dårlig samvittighed over at man er blevet for dårlig til at læse på din fantastiske hjemmeside – når jeg nu ikke kender dig, men føler at jeg kender dig også finder ud af at du er ramt af denne forfærdelige sygdom. Tænk at man kan have så ondt af et menneske som man aldrig har set, kun læst og hørt om, men som man alligevel kender? En meget mærkelig fornemmelse.
  Jeg er ked af det på dine vegne. Brug din tid på det du har kræfter til. Jeg vil bestemt fortsat følge dig på FB og din hjemmeside. Du giver mig så meget inspiration. Jeg ønsker det bedste for dig og din fremtid.
  Mange tanker fra en af dine læsere
  Karina Braae


 125. Nov 4, 2012
  2:36 pm

  Kirsten

  Kæreste Birthe
  Som tusinde gange før i dag har jeg konsulteret din fantastiske blog uden, at jeg nogen sinde har givet mig til kende. Din blok er blevet et naturligt stykke værktøj, når jeg skal finde inspiration i køkkenet. Det skal du have stor TAK for. I dag var det så inspiration til rødtungefillet, – men det falder fuldstændig til jorden, når jeg ser, at du har fået konstateret kræft. Jeg blev virkelig berørt på dine og din kærestes vegne.
  Det kan gå hen og blive en hård tid for Jer, – men det jeg har lyst til at sige til dig er, at du for mig er en “vinder”, – og at det for mig er helt usandsynligt at nogen eller noget kan få has på dig. Du har en indbygget vilje og kampgejst, – det har du vist mange gange før, når du har stået overfor totalt uoverskuelige udfordringer med såvel fibromyalgien og din træthed. Du finder altid en vej – også når du har syntes at det var uoverskueligt at skulle til at underskrive dig som forfatter. Jeg håber sådan for dig, at du kommer igennem denne her noget mere dystre udfordring med en sejr. Du kæmper ikke alene, – vi er rigtig mange der tænker på dig og det du skal igennem. KNUS fra Kirsten


 126. Nov 4, 2012
  4:35 pm

  Elisabeth

  Kære Birthe.
  Nej, hvor blev jeg ked af at læse den dårlige nyhed.
  Vid, at vi er mange der tænker på dig og håber med dig.
  Kærlig hilsen


 127. Nov 20, 2012
  3:55 am

  Maggie

  kære Birthe
  Det er bestemt en trist nyhed! 🙁
  (som jeg først lige har fået, fordi jeg lever off line for tiden … øv med øv på)

  Der var lige én ting jeg bed mærke i, og det var, at du nævner din veninde Anette, der desværre tabte kampen mod den frygtelige sygdom. Jeg har selv mistet familiemedlemmer til kræft, senest min Far.
  Hvis der er én ting, jeg har lært, så er det, at det mentale spiller en kæmpe rolle for dit sygdomsforløb. Man kan tænke sig syg, man kan tænke sig rask, og man kan tænke sit sygdomsforløb bedre eller værre, alt efter hvor fokus er.
  Jeg bilder mig selv ind, at grunden til, at jeg (trods flere kræft tilfælde i familien) ikke selv er blevet ramt, er at jeg fokuserer på de tilfælde der gik godt. Min Mor, der har overlevet sin brystkræft og min veninde, der havde halskræft som ganske ung for 20 år siden, og i dag lever i bedste velgående. Jeg bilder også mig selv ind, at skulle jeg få diagnosen en dag (statistikken taler for det), så vil min fokus på de helbredte, hjælpe mig til helbredelse eller (om ikke andet) til at forlænge min levetid.

  Om ikke andet, så gør det for Anette: knæk cancer! Tænk positivt! 🙂


  • Nov 21, 2012
   10:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Maggie!

   Ja, det er bare med at kæmpe det bedste man har lært – det gjorde min kære veninde også – desværre var det ikke nok hos hende. Det gør mig ondt at høre om din far, det er aldrig sjovt at miste…..

   Mange hilsner
   Birthe


 128. Dec 26, 2012
  10:06 pm

  Carina

  Kære Birthe

  Jeg har ikke læst på din blog før sommerferien, hvor jeg tog til USA med min mand – bl.a. til NY med de bedste ønsker om en fantastisk oplevelse fra din side. Jeg måtte lige lægge vejen forbi din blog og se, hvordan du havde det, og som så mange andre af dine læsere er jeg dybt chokeret. Du har rigeligt at kæmpe med i forvejen og så rammes du også af kræft – der er bare ingen retfærdighed til!!! Min gode veninde har brystkræft, har afsluttet sine behandlinger og skal til sin første 3 mdr’s undersøgelse i morgen – det er en led sygdom :-/ Min veninde har trods megen modgang formået at være positiv undervejs i sit forløb, men har også givet plads til sorg, vrede og frustration. Håber du har nogle skønne mennesker omkring dig, som kan hjælpe dig igennem dette. Jeg ønsker kun alt det bedste for dig!!!

  Mange varme hilsener
  Carina


 129. Jan 8, 2013
  4:56 pm

  Anne-Marie

  Kære Birthe

  Jeg har i nogle år brugt din blog som herligt opslagsværk og inspiration. I dag ville jeg lige kigge ind igen efter mange måneders fravær og finder her ud af, at du er midt i behandling! Det gør mig så ondt at høre, at du har kræft, og jeg sender dig de varmeste tanker og ønsker om snarlig og vedvarende helbredelse.

  De bedste tanler fra
  Anne-Marie


 130. Jan 13, 2013
  7:28 pm

  Lis Hvenegaard

  Kære Birthe.
  Har som flere andre brugt din blog som inspiration….og DET ER DEN…! -til hver en tid. Blev også rigtig trist over at læse om din diagnose…Men kender flere der er kommet godt igennem det hårde forløb og sender dig gode og positive tanker……

  Ville se/læse om du også havde bagt brød i gryde i ovn….Det kigger jeg på senere, men sender alt det bedste til dig og dine.

  Varme tanker fra lis


 131. Jan 20, 2013
  1:16 pm

  Inge Detlefsen

  Kære Birthe,

  Jeg er først for nylig blevet opmærksom på din blog ifbm en søgning på en opskrift, og så så også dette indlæg. Jeg har selv haft kræft (endog en af dem, der efter sigende er meget slem). Jeg blev opereret i april sidste år, og har det nu helt fint. Så giv ikke op, tro på det. Videnskabelige undersøgelser har vist, at mennesker med et lyst sind, et positivt syn på livet, og evt. tro, kommer lettere igennem livstruende sygdomme end andre. Så forbliv positiv, og held og lykke med det.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!