Newyorkerbyheart

Og så var der (bog)fest……….

I lørdags holdt jeg en lille privat bogfest hvor jeg fejrede at jeg har fået udgivet min kogebog og at alt er gået godt. Jeg fejrede det sammen med familie og venner og det var bare sådan en dejlig dag 🙂

JydskeVestkysten kom også forbi og lavede en fin artikel, som var i avisen i går:

Jeg var godt nok ikke helt i topform pga den dumme forkølelse som stadig hærgede (og hærger) min krop. Dagen før havde jeg feber, men i lørdags var feberen næsten væk. Jeg satte al min energi og koncentration ind på de få timer mellem klokken 14-17 og jeg var bare helt færdig da de sidste gæster var gået. Vi skulle have været ud til kærestens søster, som havde fødselsdag, om aften – men kæresten måtte tage afsted uden mig. Der var simpelthen ikke flere kræfter tilbage og efter at have fået pakket alle gaverne ud, gik jeg bare direkte i seng. Men jeg gik i seng med et smil på læben, for det havde været så dejligt at fejre dagen sammen med kendte ansigter og bare nyde at være sammen med dem.

Festlighederne blev holdt på Restaurant Bedre Byggeskik og maden var selvfølgelig fra kogebogen. Kageriget leverede den fineste – og LÆKRESTE – kage. TAK, Allan og Anita!

Dagen startede med at der lå en kæmpe buket fra kæresten da jeg stod op. Hold da op hvor blev jeg glad 😀

Smukke blomster fra kæresten……….

Her følger en lille billedkavalkade fra dagen:

Jeg interviewes af JydskeVestkysten……..

Så er der dækket op……….

 

Loaded potato skins……..

BLT (bacon, lettuce, tomato) sandwich med chips……..

Vandkastanjer med bacon……..

Mini Sloopy Joes……..

Den smukke kage, som Anita fra Kageriget havde lavet……..

Kagen hedder “trippel” og er en svampet chokoladekage bagt med marcipan og Callebaut chokolade. Ovenpå er hvid chokolademousse med hvid Callebaut chokolade og vanilje fra Tahiti, så en mild skovbærcreme og tilsidst en lys lagkagebund. SKØN kage!

Gavebordet……..

Her kan I se de fine gaver:

Tak til jer alle for den skønneste dag og de flotte – og mange – gaver 🙂

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Oct 16, 2012
  8:36 am

  Lise-Lotte

  Tillykke med begivenheden- jeg bestilte bogen, som kom på udgivelsesdatoen via saxo og jeg ser frem til at prøve opskrifterne af.

  Godt gået.


  • Oct 16, 2012
   10:51 am

   Newyorkerbyheart

   Hej LiseLotte!

   Tak 🙂 Jeg håber, at du kan lide bogen?

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Oct 16, 2012
  9:59 am

  Charlotte den 2.

  Hvor ser det skønt ud – også du:-). En flot reception du havde stablet på benene Birthe – en dag du aldrig vil glemme. Dejligt at være sammen med nogle man holder af. Hvor blev du dog bagavet:-).
  K.H. Charlotte


  • Oct 16, 2012
   10:50 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Det var en fantastisk dag – og ja – jeg fik så mange lækre gaver 🙂

   KH
   Birthe


 3. Oct 16, 2012
  7:03 pm

  Susanne

  Dejligt at høre du havde en dejlig dag, du fortjener det efter alt det arbejde du har været igennem. Vi er blevet så glade for bogen herhjemme, og har været igennem 5 opskrifter indtil videre, og har 2 favoritter indtil videre. Den er så stor succes at Sara sagde ja til at gå ind til byen og handle efter det vi skulle bruge, ca. 7-8 km ialt. Du er hendes helt store mad helt… Håber snart du er ovenpå igen..


  • Oct 16, 2012
   7:15 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Tak, du er så sød 🙂 Hvor er det dejligt at I kan lide bogen så meget, det er jeg virkelig glad for. Hvilke er jeres favoritter? Hun er så sød din datter og jeg er så glad for at jeg fik mulighed for at hilse på jer i Forum. Hils hende mange gange.

   KH
   Birthe


   • Oct 17, 2012
    1:42 pm

    Susanne

    Indtil videre er vores favoritter, Sloppy Joe´s og Farsbrødtet, men lur mig om ikke der kommer flere, i dag har Pigebarnet og bedste veninden bestilt en af dine milkshakes, og til morgenmaden i morgen har de bestilt French Toast.


    • Oct 17, 2012
     7:53 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Susanne!

     Uhm, det er også 2 gode ting 🙂 Jeg er spændt på om de kan lide min version af French Toast…….

     KH
     Birthe


 4. Oct 16, 2012
  9:55 pm

  Camilla

  Hvor ser det ud til at have været et skønt arrangement! Jeg sidder med et lille smil på læben fordi billederne straks hiver mig tilbage til madbloggertræf – både pga. restauranten, men også pga. den ENORMT lækre kage – jeg mindes den som var det i går 🙂 Sikke en masse lækker mad, og skønne gaver 🙂 Endnu engang tillykke med bogen, det er bare så stort.


  • Oct 16, 2012
   10:07 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Det var bare sådan en dejlig dag – og kagen var helt fantastisk. Nu åbner nu en cafe, hvor man kan komme og få kaffe og kage fra torsdag – søndag, det kan godt gå hen og blive “farligt” 🙂

   KH
   Birthe


 5. Oct 17, 2012
  3:20 pm

  Tine

  Stort tillykke med bogen og ikke mindst dagen. Hvor er det nogle dejlige billeder og hvor ser det hyggeligt ud også det sted du holder det. Jeg følger din blog tit og er vild med dine opskrifter, har prøvet mange af dem og været vilde med dem. Du skiver altid så sød tekst ved billederne.
  Kh Tine


  • Oct 17, 2012
   7:51 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tine!

   Mange tak. Det var bare sådan en dejlig dag – og du har helt ret – stedet er også dejligt og indbyder til hygge. Det glæder mig, at du kan lide min blog 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Oct 17, 2012
  4:57 pm

  Cook Valley

  Endnu engang tillykke med bogen. Det er dejligt at se, at du blev fejret og fik dejlig mad fra din helt egen kogebog. Det ser lækkert ud!

  Venligst Birte


  • Oct 17, 2012
   7:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Mange tak, det var en rigtig god og dejlig dag 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!