Newyorkerbyheart

Og vinderen er……..

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, Nyt Nordisk Forlag. Foto: Line Falck…………….

Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at få trukket en vinder af min kogebogs-konkurrence, vinderen er………………..Prinsesse Suh. TILLYKKE med bogen, håber at du bliver glad for den og jeg sender dig en mail.

Tusinde tak for den overvældende interesse for at deltage i konkurrencen, hele 318 har deltaget, det er jo helt vildt, jeg er meget overvældet. Jeg vil prøve at afholde en konkurrence mere inden jul, så der er en ekstra julegave til en heldig læser.

Skulle du have fået lyst til at kigge mere i bogen, kan du se få et smugkig HER eller du kan besøge min super dygtige fotograf, Line Falck og se flere billeder fra bogen. Hvem ved, måske du få lyst til at købe den eller glæde en med den i julegave ;-D

Print Friendly
Tilbage

11 kommentarer


 1. Nov 1, 2012
  12:11 am

  Prinsesse Suh

  Hurra. Så sletter jeg straks bogen fra min ønskeliste. Julen er startet tidligt for prinsessen!


  • Nov 1, 2012
   11:01 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Prinsesse Suh!

   Håber du har modtaget min mail, jeg skal bruge din adresse og vide om du ønsker bogen signeret.

   Igen, tillykke.

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 1, 2012
    4:29 pm

    Prinsesse Suh

    Mærkeligt, jeg har ikke modtaget din mail, men min adresse er
    ID 61704948 MS
    Døgnboks 110
    2500 Valby
    Og det vil være en ære at få den signeret!

    Alt godt til dig!


    • Nov 1, 2012
     9:28 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Prinsesse Suh!

     Det er da godt nok mærkeligt, jeg har faktisk sendt 2. Har du tjekket din spam? Anyway, jeg skal nok sende til dig lige så snart jeg kan, det kan godt være at der går et par dage, tingene går ikke så hurtig lige pt 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


     • Nov 3, 2012
      5:44 pm

      Prinsesse Suh

      Ja, har tjekket spam. Nå, men godt du har det du skal bruge. Du sender bare når du har tid og overskud. God weekend!


     • Nov 4, 2012
      6:41 pm

      Newyorkerbyheart

      Hej Prinsesse Suh!

      Mystisk. Nå, men bogen blev sendt herfra i går. Jeg håber, at du bliver glad for den 🙂

      Mange hilsner
      Birthe


 2. Nov 1, 2012
  11:25 am

  Joy

  Tillykke til Prinsessen, din heldige kartoffel 🙂


 3. Nov 1, 2012
  11:28 am

  Hanne Sørensen

  Tillykke til vinderen!
  Og Nu til noget helt andet:-)! Jeg har lige set, at det nye nr. af Idényt indeholder en anmeldelse af din kogebog, skrevet af en Maja Grønbæk. Jeg får bladet online og så lige tilfældigt, at anmeldelsen var der. Måske ved du det allerede?


 4. Nov 1, 2012
  2:30 pm

  b

  Stort tillykke til den meget heldige vinder..;)


 5. Nov 1, 2012
  6:33 pm

  Prinsesse Suh

  Og jeg har også lige læst en fin artikel i spiselivs nyhedsbrev. Håber du kan se alt det positive her i den mørke tid, og at du kan bruge det til at holde dig oppe!


  • Nov 1, 2012
   9:26 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Prinsesse Suh!

   Ja, jeg har set det, det er blevet virkelig fint 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!