Newyorkerbyheart

Produkttest: Nespresso U…….

06 oktober , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale, Produkttest - Tags:

Den lille fine Nespresso U…….

…….og kaffen er cremet og med masser af smag……….

Jeg har fået lov til at afprøve den nye Nespresso U og der er altså noget rigtig lækkert over de Nespresso-maskiner. Nespresso U fylder ikke særlig meget og vandtanken er lavet så snedig, så den kan bøjes efter hvor maskinen skal så. Den kan tilpasse sig hjørner og kroge, fordi den er så fleksibel.

Det jeg godt kan lide ved Nespresso er alle de mange typer kaffe der kan fås til den. Du kan vælge styrke i smag (intensitet). Der er espresso og lungo (som passer til en normal kaffekop). Der findes også flere forskellige variationer af koffeinfri kapsler. De koffeinfri varianter smager som “rigtig” kaffe og er ligeså cremede og lækre. Jeg har svoret på at jeg aldrig ville drikke koffeinfri kaffe, men det har jeg nu ændret, især om aftenen er det rart med koffeinfri kaffe.

En anden ting ved Nespresso maskinerne som jeg godt kan lide er at de selv doserer kaffe og vandmængde. Det betyder at du bare kan sætte koppen ind under, starte maskinen og så stopper den selv med at brygge når den er færdig. Det er rart ikke at skulle holde øje med den. Jeg er også lidt til fals for at kapslerne selv falder ned i den lille opsamlingsbeholder, det synes jeg er en rigtig fed detalje. Lir, men alligevel rigtig fedt.

Alt i alt et godt indtryk, der lever op til den vanlige Nespresso kvalitet.

Nespresso U koster vejl. kr. 999,-.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Oct 8, 2012
  2:29 pm

  Thomas

  Jeg har også et hjerte der banker for amerikansk mad, så jeg er ret vild med din blog og glæder mig til at få fingrene i din kogebog – og stort tillykke med den forresten.

  Men nu bor vi jo i Danmark, hvor vi aldrig helt er tilfredse 🙂 De her produkt tests der er begyndt at dukke op synes jeg fjerner noget af sjælen på din blog.

  Mvh
  Thomas


  • Oct 8, 2012
   8:23 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Thomas!

   Mange tak, jeg håber at du vil kunne lide bogen 🙂

   Jeg har jo faktisk kørt med produktanmeldelser længe og jeg synes at det er en naturlig del af det at have en madblog, i hvert fald så længe det er madrelaterede produkter. Det er jo heller ikke noget der er hver eller hver anden uge. Jeg beklager at du ikke bryder dig om det, men jeg håber at du kan springe de indlæg over.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!