Newyorkerbyheart

Restaurant-besøg: Retour Steak……..

Lørdag var dagen hvor jeg tog til København. Den vigtigste grund var at jeg skulle lave mad på FEMINA’s Kvindemesse i Forum om søndagen.

Inden jeg tog afsted, var både kæresten og jeg på apoteket for at få en influenza vaccine. Jeg kunne lige nå at få det klaret og kæresten valgte at tage med, hvilket han også gjorde sidste år. Det er svært at sige om det hjælper, men nu er det i hvert fald gjort.

Jeg fik også forberedt den mad jeg skulle servere på messen, fik den pakket ned i køletaske og så var jeg klar til togturen. Jeg ankom til Hovedbanegården 17.50 og heldigvis er der jo kort vej hen til mit hotel – Hotel Nebo – for jeg havde masser af bagage og det var tungt. Jeg fik mit sædvanlige værelse, det værelse er jeg blevet så glad for, det mit “home away from home”. Rart at have sådan en base, når jeg er væk hjemmefra. Den mad jeg havde med, fik jeg i hotellets køleskab – endnu en grund til at jeg altid bog på det hotel – de yder en super service. Førend nogen kommer I tvivl så betaler jeg altså for at bo der, men får også nogle ekstra goder, som jeg sætter meget stor pris på.

Jeg kunne lige nå at hvile lidt inden jeg skulle i bad og gøre mig klar til at mødes med Line og PiaRetour Steak. Der var godt fyldt op på restauranten da jeg ankom – og Line ankom lige efter mig. Vi blev vist hen til vores bord, hvor Pia allerede sad og ventede. Det var dejligt at se dem begge 2 igen, bogen skulle fejres på behørig vis og jeg havde glædede mig til en aften fyldt med snak. Desværre blev det ikke helt sådan eller dvs. vi snakkede alt det vi kunne, men vi havde utrolig svært ved at høre hinanden. Vi sad ved et rundt bord – heldigvis op ad væggen – men alligevel kæmpede vi hele aften for at kunne føre en samtale. Da de så også begyndte at spille høj musik på et tidspunkt, var det lige før at vi helt opgav at tale sammen, det var nærmest umuligt. Der er virkelig dårlig akustik i den restaurant og jeg havde virkelig ondt af dem der sad inde midt i det hele, for de må virkelig have haft problemer. Det krævede enorm koncentrationsevne for at kunne holde en samtale i gang og vi var noget trætte af det alle 3. Vi havde virkelig glædet os til at hygge os sammen og snakke, fejre vores fælles projekt og bare nyde hinandens selskab. Vi takkede også nej til kaffe, for vi var ved at blive helt hæse af at tale så højt. Hvor er det ærgerligt for sådan et sted, for maden var virkelige, virkelig god. Super lækre forretter vi fik, bøfferne var helt perfekte og det samme var de lækre pommes frites. Men det at vi ikke kunne føre en ordentlig samtale med hinanden, trækker desværre så meget ned, så jeg nok ikke vender tilbage til den restaurant igen – hvilket jeg egentlig er ked af fordi maden var så god………….

Vi delte 2 forretter: en super lækker kalveterrin og charcuterie………

Den lækre 350 g ribye med perfekte pommes fritter…………..

Bearnaisesaucen………….

Det var noget af en bøf og vi blev så rigeligt mætte. Vi fik også hver en salat og jeg må indrømme at jeg spiste ikke meget salat og desværre heller ikke særlig mange af de lækre pommes frites fordi jeg så gerne ville spise bøffen. Super mør steak med masse af smag og helt perfekt stegt og igen vil jeg sige at jeg virkelig synes at det er træls at akustikken er så dårlig på restauranten, for ellers var jeg helt klart kommet igen.

Vi forlod restauranten omkring midnat og gik på jagt efter en kop kaffe på en café hvor vi kunne tale sammen, men vi måtte opgive. Efter at have været 2 steder hvor vi var ved at blive blæst bagud af høj musik da vi åbnede døren, opgav vi.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Oct 10, 2012
  6:57 am

  Davids Engle

  Ej hvor ærgerligt. Jeg havde nogenlunde samme oplevelse på den store LeLe restaurant på Vesterbrogade. Høj musik, mange mennesker og en dårlig akustik. Jeg var også bare helt flad bagefter. Næste gang jeg skal spise der bliver det Take away!
  Din kogebog ser fantatisk ud. Lige til at ønske sig:-)
  Knus fra Kate


  • Oct 10, 2012
   3:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kate!

   Ja det er ærgerligt, især når man virkelig gerne vil tale sammen 🙂 Jeg syntes ikke det var så slemt igen, da jeg var på LêLê, men jeg kan godt huske at der var larm.

   Jeg håber at du får hvad du ønsker dig 😀

   KH
   Birthe


 2. Oct 10, 2012
  7:56 am

  Camilla

  Ej, hvor var det en skam, at jeres fejring blev påvirket af høj musik 🙁 Maden ser dog til gengæld rigtig lækker ud, og nu har jeg fået totalt lyst til en stor bøf (selvom klokken kun er 8 om morgenen 😉


  • Oct 10, 2012
   3:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Det var så ærgeligt, især også fordi at maden var så god. Den steak var helt perfekt og smagte så skønt – jeg kunne altid spise sådan en 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Oct 10, 2012
  1:36 pm

  Litzy

  Det hotel har jeg boet på for mange år siden 🙂

  Har de stadig alkohol-politik?


  • Oct 10, 2012
   3:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Litzy!

   Nej det tror jeg ikke de har længere, men jeg ved det faktisk ikke, jeg drikker jo ikkke 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Oct 10, 2012
  9:04 pm

  Piskeriset

  Jeg overvejer kraftigt at besøge stedet men er noget bekymret mht. akustikken – det er synd, at der er så få restauranter, der gør noget ud af dette, for det betyder meget for gæsternes oplevelse af stedet, men det er sjældent noget, restauranterne er opmærksomme på.


  • Oct 10, 2012
   9:16 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Hvis bare du ikke forventer at tale for meget mens du er derinde, så er det fint nok. Maden er virkelig god. Det er så ærgerligt at restauranter ikke tager akustik med i deres overvejelser, for det ødelægger altså noget af oplevelsen.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!