Newyorkerbyheart

Zucchini Pizza Casserole………..

Squash rives, drysses med lidt salt og står lidt………

Squash vrides og blandes med æg, ost og friskkværnet peber……….

Blandingen bredes ud og sættes i ovnen……….

Tomatsauce med basilikum……….

Den bagte bund tages ud……….

Tomatsaucen bredes ud over bunden……

Jeg valgte at komme det klassiske ovenpå: ost, champignon…………

……..pepperoni og oliven – og så skal den i ovnen igen…………

Færdigbagt og klar til servering……….

Aftenens enkle salat………..

Aftenens tallerken………..

Puhhh, dagene flyver afsted og der er meget der skal nås. Jeg kan godt mærke at der er kommet noget mere gang i min mail-indbakke i den sidste tid. Det er super dejligt at der kommer så mange mails og jeg prøver hele tiden at besvare med det samme, for ellers glemmer jeg det simpelthen.

Desværre skrænter helbredet også lidt og jeg ved ikke helt hvad det er der er galt. Kender I den følelse af at jeres krop bare ikke er som den skal være?? Jeg er simpelthen så træt hele tiden, det er virkelig belastende, men måske det hele bare er nerver og nervøsitet.

Som I nok har lagt mærke til, så er det ikke blevet til så meget mad på det sidste. Den har stået på nemme løsninger og så var vi jo ude og spise i lørdags, men i dag er der blevet lavet mad. Valget faldt på en opskrift fra Laurens latest, som jeg bare måtte prøve.

Jeg lavede slev pizzasaucen, fordi jeg er løbet tør for min yndlings færdigkøbte tomatsovs (som er fra Barilla). Resultatet blev faktisk ret godt og det tog ikke ret lang tid.

Som topping kan du bruge hvad som helst du har lyst til, kun fantasien sætter grænsen. Lækker og forholdsvis nem ret, som smager skønt. Vi fik bare en helt simpel salat til med en vinaigrette.

Jeg skriver opskriften som jeg lavede den…………..

Zucchini Pizza Casserole fra Laurens latest), 4 pers.:

585 g revet squash

1 lille tsk. salt

friskkværnet peber

2 æg

2 dl revet mozzarella

1 dl revet cheddar

1 dl friskrevet parmigiano reggiano

Pizzasauce:

1 flaske moste tomater

1 lille løg, finthakket

2 fed hvidløg, knust og finthakket

salt, friskkværnet peber

et nip sukker

1 håndfuld basilikum, hakket

Desuden:

ekstra mozzarella ost

toppings du ønsker (jeg brugte champignon, pepperoni og oliven)

Riv squash og kom den i en sigte sammen med salt. Vend godt rundt og lad det stå i 10 minutter. Imens kommes lidt olivenolie i en gryde og løget sauteres ved middelvarme, til det bliver klart og blødt. Tilsæt hvidløg og lad det stege med i ½ minuts tid, til det begynder at afgive duft. Hæld de moste tomater ved sammen med sukker, salt og friskkværnet peber. Lad det småsimre, uden låg, til det bliver tykt (ca. en lille halv times tid). Tag af varmen og kom basilikum i, lad det stå til det skal bruges. Vrid den revne squash godt, så så meget væske som overhovedet mulig vrides ud. Kom det i en skål og tilsæt de forskellige ost, æg og friskkværnet peber. Rør det hele sammen, så det er godt blandet. Smør en lille bradepande med ganske lidt olie og kom blandingen i, fordel det så det er nogenlunde lige tykt over det hele. Sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 18-20 minutter. Tag ud, fordel tomatsaucen over, derefter revet ost og den topping du ønsker. Sæt tilbage i ovnen i 10-13 minutter, til osten er smeltet. Tag ud og lad stå i 5 minutter, inden servering. Server med salat.

 

I går var vi et lille smut i LEGOLAND. Vi blev enige om at hvis vi skulle nå det i år, så var det nu. Vejret var nogenlunde og der var rigtig mange andre der havde fået den ide. Jeg har slet ikke fået set det nye Polarland, så det fik vi rådet bod på 🙂

Her følger lidt billeder fra vores dag:

Borgen klædt i efterårsfarver……….

Varme mini-donuts med softice…………

Det nye Polarland…………

……….og den nye rutsjebane……….

 

Og så LEGOLAND’s nye beboere:

 

Ellers er weekenden gået med at signere bøger til dem der har bestilt en signeret udgave af min kogebog. Bøgerne er nu signeret, så nu skal jeg have dem alle sammen pakket og så er de snart på vej ud til jer der har bestilt. De skulle være ude på fredag den 5. oktober, hvor bogen jo også officielt udkommer. TUSINDE TAK for alle jeres bestillinger, de har gjort mig meget glad og stolt.

Bøger der er signeret…..

Jeg synes at ryggen på bogen er blevet SÅ flot og indbydende……..

Nogle af dem som har forudbestilt bogen på nettet, har faktisk allerede modtaget dem. Det var lige før de fik den førend jeg gjorde 🙂 Tilbagemeldingerne er indtil nu positive, hvilket jo glæder mig rigtig meget, for som forfatter til bogen er jeg jo nok forudindtaget 😉 Det er vel lidt som at have børn, du er selv umådelig stolt og synes at de er de smukkeste i verden – men du håber også at andre synes de er skønne og smukke. Så at få tilbagemeldinger på bogen er jo ret så spændende………

 

Prinsessen nød søndagen ved at ligge på havebordet og kigge ind på mig:

Print Friendly
Tilbage

16 kommentarer


 1. Oct 2, 2012
  9:55 am

  Susanne

  Hej Birthe.
  Lyder godt nok lækkert, endnu en opskrift fra dig, som jeg har skrevet mig bag øret for den MÅ jeg prøve af 😉
  Vi var også i Legoland i sommer, men måtte springe den nye polarverden over… køen var simpelthen så lang at vi opgav 🙁 og efter 2 timer i kø foran trafikskolen, havde vi godt nok fået nok af køer…. griner….
  Hav nu en dejlig dag og få slappet lidt af. Du får brug for helbred og kræfter i kommende weekend 🙂
  Kh
  Susanne


  • Oct 2, 2012
   11:02 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Det smagte virkelig skønt 🙂

   Der var også rigtig mange mennesker i søndags, flere end jeg havde regnet med, men vi stod dog ikke i kø i flere timer.

   Tusinde tak for den fine anmeldelse inde på Gucca, den er jeg meget glad for 🙂

   KH
   Birthe


   • Oct 2, 2012
    12:58 pm

    Susanne

    Hej igen Birthe.

    Jamen, det var da så lidt… smiler… jeg er jo bare ærlig 🙂

    Men hvor må du da stå model til mange lede, perfide bemærkninger… jeg bliver så vred på dine vejne. Ved jo godt at både Jantelov og misundelse trives i lille Danmark, men kan slet ikke sætte mig ind i hvad folk får ud af at være så lede….
    Lige som hende forleden her på din egen blog…. Hvad får folk dog ud af det???
    Kh
    Susanne


    • Oct 2, 2012
     1:02 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Susanne!

     Ork, det er bare et lille udsnit af hvad jeg modtager hver dag……

     Den anden dag var der sågår en anden madblogger som startede en debat i et lukket madblog-forum på FB om det samme emne som hende den anden skrev om, nemlig at jeg løj for at sælge flere bøger. Men det ville nok også være utopi at tro at der ikke ville komme sådan noget i forbindelse med bogens udgivelse 🙂

     Jeg tror at nogen føler sig bedre tilpas, hvis de kan nedgøre mig og måske gøre mig ked af det.

     KH
     Birthe


     • Oct 2, 2012
      1:11 pm

      Susanne

      I mine øjne er de nogle lave individer, som må have en utroligt trist liv…. Men på trods af deres triste liv kan jeg ikke have ondt af dem, når de opfører sig sådan.

      Håber virkelig ikke de får ram på dig Birthe. Håber du er stærk nok til at ignorere dem og at du ikke bliver ked og trist. De har ikke fortjent at få noget ud af deres “mission”

      Kh Susanne


     • Oct 2, 2012
      3:05 pm

      Newyorkerbyheart

      Hej Susanne!

      Well, det trænger jo altid lidt ind, men jeg gør mit bedste for at lade det fare. Tak for støtten, Susanne, det betyder så meget for mig at have noget der støtter mig 🙂

      Kh
      Birthe


 2. Oct 2, 2012
  2:04 pm

  Camilla

  Det er mindste 100 år siden jeg sidst har været i Legoland, men jeg glæder mig helt vildt til at få den bette med derned en dag 🙂

  Bøgerne sådan på rad og rækker ser SKØNNE ud 🙂


  • Oct 2, 2012
   3:04 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Så må I afsted næste år, der er ret dejligt, synes jeg, jeg er sikker på at han vil være vild med det 🙂

   Kh
   Birthe


 3. Oct 2, 2012
  7:01 pm

  Cook Valley

  Hvor lyder det lækkert. Jeg har lige en megas quash liggende i køleskabet og ved nu, hvad den skal bruges til i morgen – hvis kroppen vil efter 8 timers arbejdsdag og transport. Jeg ved alt om, hvad du mener med, at kroppen bare ikke vil det, som jeg selv mener, at den skal. Men tusind tak for, at du gider at slå et lille slag ind på “de små bloggeres” side.

  Venligst Birte


  • Oct 2, 2012
   8:42 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Selvfølgelig kigger jeg forbi, jeg skelner ikke til om det er store eller små bloggere, jeg kigger på om det er interessant og om menneskerne bag ved siger mig noget 🙂

   Det var en succes her i huset og sammen med lidt salat, så er det faktisk en ganske fin aftensmad.

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Oct 2, 2012
  7:31 pm

  Anne-Mette/Hverdag på Æblelund

  Århh hvor ser det FANTASTISK ud med bogstakkene. Stort tillykke med bogen 🙂

  Kh. Anne-Mette


  • Oct 2, 2012
   8:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne-Mette!

   Ja, det synes jeg også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Oct 3, 2012
  8:53 am

  Heidi

  Det må jeg lave! Min datter er lige kommet hjem med en stor squash fra Haver til maver hos Årstiderne. Hun har hjembragt en før, så jeg har squashsuppe og tærte i fryserne og manglede lige en ny opskrift med squash – og skal lave middag til en vegetar – så tak! 🙂 Og ha´ en herlig dag.


  • Oct 3, 2012
   9:26 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Heidi!

   Jeg håber at det vil smage dig 🙂 Jeg har også en opskrit i mit indeks med nogle squash-klatkager, de er også super lækre. Faktisk har jeg lavet en del vegetarretter efterhånden 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Oct 4, 2012
  6:24 pm

  anjoe

  Som du selvfølgelig kan se “ad bagvejen”, ja så besøger jeg dig flittigt Birthe, men kommenterer sjældent. Forud for dine oplevelser om få dage, så skal du ønskes pøj-pøj med alt, og jo, jeg tror på, at du klarer det offentlige flot.

  Klø på, rank ryggen, og giv alle de negative personer baghjul, for hvad betyder de egentlig? INTET!!!

  …og stort tillykke med bogen din. Skal jeg – og det skal jeg jo ved nu at nævne det, så bryder jeg mig ikke om bogens forside (den blå baggrundsfarve) og samme gælder din nye blogbaggrund, men selve designene er ovenud flotte 😀


  • Oct 4, 2012
   8:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anjoe!

   Jeg er glad for at du stadig læser med, det har du gjort i mange år efterhånden 🙂 Jeg er ked af at du ikke kan lide farven, jeg er vild med den, men jeg plejer og at sige at mit hjerte er blåt, hvid og rødt……

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!