Newyorkerbyheart

At lave testamente………

I går var vi hos advokaten for at få lavet testamente, det var en hård omgang. Vi var knap nok kommet ind ad døren inden jeg fik det dårligt, jeg blev svimmel og troede at jeg skulle kaste op, men jeg fik da gennemført mødet med lidt værdighed i behold.

Vi har længe talt om at det testamente skulle laves, fordi vi ikke er gift og da vi købte hus sammen var vi helt enige om at nu skulle det være, men tiden gik og vi fik det aldrig gjort. Nu kom den anledning der fik os i gang – og det er jo godt – det er vigtigt at det er i orden, hvis det værste skulle ske. Det er jo ikke bare min sygdom, men der kan jo også ske noget med kæresten og nu er det i hvert fald i orden – eller det bliver bragt i orden. Men hold op der var en masse svære spørgsmål at tage stilling til, men selvom det ikke er rart er det jo ret så vigtigt, hvis det værste skulle ske……

I går aftes fik vi nem, men ikke desto mindre lækker middag. Jeg købte nogle kæmpe store søde kartofler i sidste uge da jeg var i Bilka, så det blev til en endnu en omgang af de lækre sweet potato fritter med dip, stegt kyllingebrystfilet (krydret med græsk krydderi fra Santa Maria) og nogle rå grøntsager i form af blomkål og gulerødder. Kræfterne var ikke til at stå at skære ud til en salat, så er gulerodsstave en nem løsning.

Her kan I få en fornemmelse af hvor stor den er…………….

Gårsdagens tallerken………….

Det jeg kan glæde mig over i denne svære tid hvor vi går og venter på svar på scanningerne, som vi får på mandag, er at min kogebog stadig får god omtale og bliver eksponeret, det er en virkelig STOR glæde. Tak til alle jer derude der går ud og køber den, det gør mig inderligt glad. I søndags blev min bog, Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, anmeldt af Kjeld Koplev i Politiken og fik 4 ud af 6 stjerner.

Anmeldelsen i Politiken i søndags………..

Anmeldelsen kan også læses HER. I dag bliver den omtalt i IdéNyt.

 

I går fik jeg en dejlig varm dunjakke af min svigermor. Jeg har ellers altid svoret at dunjakker var for varme for mig, men da jeg fik den på, føltes det bare så dejligt og så blev det den. Jeg er sikker på at jeg bliver super glad for den og den vil holde mig varm i den kolde vinter 🙂

Min nye dunjakke af mærket Junge………

I dag holder Anita fra Kageriget reception i hendes lokaler i Holsted, Storegade  60, 6670 Holsted, hun åbner nemlig et konditori så det er muligt at komme ind og få hendes lækre kager og en kop kaffe torsdag – lørdag hver uge. Det bliver dejligt med sådan et konditori, hvor der kan fås lækre kager, det tror jeg nok at kæresten og jeg vil bynytte os af, af og til :-D. Ikke mindst for at få et par af hendes ufattelig lækre “træstammer“. At kalde dem “træstammer” af lidt af til tilsnigelse, for de kan overhovedet ikke sammenlignes med dem der kan fås hos bageren – jeg glæder mig allerede – jeg skal helt sikkert have et par stykker med hjem, det er ren nydelse……

 

Hvis du stadig gerne vil vinde min kogebog, så er der nu endnu en mulighed hos Plat du Jour, som lige har skudt en konkurrence i gang

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Nov 1, 2012
  2:44 pm

  Lise-P

  Har da faktisk smagt kager fra Kageriet før, da vi har brugt dem som leverandør til en konference, så hvis vi bruger dem igen, så må jeg heller huske at få en “træstamme” med til mig selv 😉

  I øvrigt er jeg imponeret over, den måde du deler alt i dette forløb med os læsere 🙂


  • Nov 1, 2012
   9:28 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lise!

   Ja, husk endelig det, de er små himmerrigsmundfulde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 1, 2012
  6:14 pm

  susanne

  Hejsa. Jeg har ikke rigtigt kommenteret på din nyopdagne sygdom før nu selvom jeg har fulgt med på sidelinien. Men vil bare sige at jeg sender dig tanker, solstråler og god karma…som forhåbentligt kan veksles til lidt ekstra kræfter til den kommende tid ..

  Med venlig hilsen
  Susanne, Århus


  • Nov 1, 2012
   9:26 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Tak for din kommentar, den gør mig rigtig glad, det glæder mig at vide hvem der læser med herinde :-9

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Nov 1, 2012
  8:32 pm

  Katrine

  Kære Birthe
  Jeg tror ikke, at vi er mange, som kan forestille sig det, som du – og kæresten – går igennem i denne tid. Jo, dem, som selv har været igennem noget lignende.

  Det er dejligt at læse, at du hænger i; laver spændende mad, får alle de gode og rosende omtaler af din kogebog med, nyder det, får gode gaver, samtidig med at du har antennerne ude. Du er i live…!!!

  Tanker og stort kram
  Katrine


  • Nov 1, 2012
   9:25 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Katrine!

   Det gør mig så glad at min kogebog får så meget omtale, jeg kastede alt hvad jeg havde af energi og kræfter efter den bog og heldigvis lykkedes det, jeg kunne ikke være mere stolt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 2, 2012
  10:40 am

  Camilla

  Det med at skrive et testamente er nok aldrig sjovt, men når man pludselig føler sig presset pga. sydom, så kan jeg slet ikke forestille mig hvor hårdt det må være!

  Sikke en fin anmeldelse af din bog – både Politiken og Idényt – den fortjener alle de positive ord. Jeg glæder mig vildt meget til at skulle prøve et par af opskrifterne her til weekenden – Rocky Road Ice Cream og Spaghetti & Meatballs 🙂

  Mmmm – Kagerigets træstammer… saaaavl 🙂


  • Nov 2, 2012
   1:47 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Ja, lige pludselig blev vi konfronteret med alle mulige spørgsmål vi skulle tage stilling til og det blev vist bare lige for meget for mig, men godt at det nu er gjort 🙂

   Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om opskrifterne – og de træstammer er bare SÅ lækre.

   Knus
   Birthe


 5. Nov 2, 2012
  5:22 pm

  Sofie Kn

  Godt i fik det gjort, selvom det er hårdt at lave.. Jeg er selv 21 og har skrevet min sidste vilje.. det var heller ikke sjovt. men efter to personer, en på min brors alder og en veninde af mine døde, tænkte jeg at mine forældre ikke skulle stå i en situation og ikke vide hvad jeg ønskede som det sidste. .. og deri har jeg lagt en seddel om hvem der skal have mine ting, bestemmer, og hvem jeg ønsker skal have hvad, hvad der skal med mig i jorden osv. Hårdt. men heller nu end det bliver for sent..


  • Nov 3, 2012
   12:41 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Sofie!

   Hvor er det stærkt gået af dig, respekt! Så langt kunne jeg slet ikke tænke, jeg har dog taget stilling til hvad der skal ske med mig den dag jeg dør – om forhåbenlig rigtig, rigtig mange år 🙂 Men du har ret, det er vigtigt at tage stilling også selvom det er ubehageligt, men det er også nemmere for dem der måtte stå tilbage en dag.

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Nov 2, 2012
  9:58 pm

  Susanne

  Uden af du kender mig Birthe sender jeg de bedste tanker til dig.
  Har i længere tid fulgt lidt med i dit eventyr her på din blok 🙂 Super godt gået!!!
  Med alt hvad dit liv har bud dig, så klarer du også dette.
  Din kæreste kender mig. Så de bedste hilsner fra en tidligere kollega til ham.


  • Nov 3, 2012
   12:39 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Tusinde tak, jeg tror nu godt at jeg ved hvem du er, vi har mødt hinanden nogle gange ikk? 🙂

   Jeg er sikker på at jeg også komme igennem denn “krølle” i livet og kommer endnu stærkere ud på den anden side, det SKAL jeg simpelthen.

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 5, 2012
    8:47 pm

    Susanne

    Godt husket for ja vi har mødes et par gange.
    Mest via arbejde men mener også her i bybilledet.
    Vi har krydset og krydser alt for at du har gode nyheder 🙂
    Hils mange gange og 1000 tanker herfra!!!


    • Nov 5, 2012
     11:02 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Susanne!

     Ja, vi er stødt ind i hinanden af og til. Håber vi gør det igen 🙂

     Mange hilsner
     Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!