Newyorkerbyheart

En uge i billeder……

21 november , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags: , , ,

Jeg kunne ikke finde ud af at uploade billeder til bloggen mens jeg var indlagt, men I skal da ikke snydes for billeder, så her kommer lidt fra den uge hvor jeg var indlagt på Odense Universitetshospital (OUH).

Vi spiste kager i cafeteriet på OUH om mandagen, inden jeg blev indlagt om onsdagen:

En Sachertorte (som smager fantastisk) og en meget lækker chokoladekage………..

Prinsessen satte sig på rygsækken, så jeg ikke kunne få den med………

Onsdag fik jeg lagt dræn i nyrerne, både ud- og indvendig…….

Torsdag fik jeg opereret lymfeknuder ud i halsen…….

Jeg fik besøg af Bianca og hendes smukke datter………..

Søde Hanne fra Kunstnerkram kom med en lækker, fyldig vintersuppe så vi slap for den dårlige mad på OUH. TAK, Hanne……..

En veninde kom med æg, rejer og kolde cola’er – sikke en fest………….

Jeg spiste 2 portioner – og fik ondt i maven – men det var alle smerterne værd…………

Lille, lækre Clara kom på sygebesøg hos mig og fik lov til at sove i fodenden af min seng………..

Hun var noget betuttet da hun vågnede op………..

Prinsessen ligger og spinder ovenpå mig efter jeg er kommet hjem igen. Det er dejligt at være hjemme……….

Print Friendly
Tilbage

16 kommentarer


 1. Nov 21, 2012
  10:01 pm

  Mille

  Hej Birte

  Sikke en uge du har været igennem. Jeg kan ikke lade være med at tænke på at de kan lave gode kager på OUH. Hvorfor kan se så ikke lave god mad? Det var da noget til eftertanke hos de ansvarlige men måske de får kagerne leveret fra en bager ude i byen!?

  Jeg sender dig en masse tanker. Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg kan gøre for at opmuntre dig andet end at skrive at mange mennesker tænker på dig og at du er SÅ modig at du deler din kamp så ærligt med os alle her på bloggen.

  Mange hilsner og ønsker om god bedring 🙂

  Mille 🙂 🙂 🙂


  • Nov 21, 2012
   10:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mille!

   Ja, det har også undret mig, det med kagerne, men jeg ved ikke hvad det skyldes 🙂

   Du behøver skam ikke opmuntre mig, jeg har det ok. Selvfølgelig er det ikke den fedeste situation at være i, men nu er det sådan det er og så må vi få det bedste ud af det.

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 21, 2012
  11:04 pm

  lone

  Birthe, du er da bare en umådelig stærk og fantastisk kvinde. Hvor er det flot at du deler denne svære periode i dit liv med dine mange læsere. Stor respekt 🙂


  • Nov 21, 2012
   11:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lone!

   Tusinde tak for dine smukke ord, de varmer mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Nov 21, 2012
  11:09 pm

  Signe

  Både kat og Clara ser simpelthen så nuttede ud 🙂


  • Nov 21, 2012
   11:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Signe!

   Ja, de er lige dejlige de to 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 21, 2012
  11:51 pm

  Camillatwentytwo

  Hej Birthe!
  Jeg er ny løser på bloggen, har siddet og kigger dine sindssygt lækre opskrifter igennem fordi jeg selv skal til USA snart og ville se hvad man de kunne byde på, og fandt så frem til hele din sygdoms-historik, og har kun tre ord til dig: Du er sej!
  Er dejligt at høre du er hjemme igen, håber du får lov til at blive derhjemme! Ud i lidt frisk luft og nyde at vi er her 😉

  Hilsner fra Camilla


  • Nov 22, 2012
   12:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Ej, hvor fedt. Hvor skal du hen? Jeg håber at du kaster dig ud i alt mulig forskelligt. USA har så meget at byde på og du kan få mad fra hele verden, så det er bare med at stige på og smage på mest mulig.

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Nov 22, 2012
  10:07 am

  Camilla

  Skønt indlæg. Det lyder til at have været en uge med mange hårde oplevelser, men også lidt lyspunkter 🙂 Skønne billeder af prinsessen, Biancas yndige datter, og altid lækre Clara 🙂


  • Nov 22, 2012
   12:28 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Ja, det har været hårdt, det skete meget på de få dage, men som du selv skriver så er der også mange lyspunkter. Jeg er her stadig og så fik jeg besøg af dejlige mennesker og lækre babyer 🙂

   KH
   Birthe


 6. Nov 22, 2012
  5:02 pm

  Susanne

  De katte gør altså noget ved en når det hele er lidt øv… Prinsessen ser rigtig dejlig ud


  • Nov 23, 2012
   11:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Ja, de kan trøste som ingen andre 🙂

   KH
   Birthe


 7. Nov 22, 2012
  6:17 pm

  Camillatwentytwo

  Jeg skal til New York, da det er min første gang i staterne, tænkte jeg det var et fedt sted at starte! Derudover skal jeg til Florida, Bahamas og lidt andre steder, fordi jeg skal på cruise! haha. Har også udtænkt, at mine dage skal bruges på forskelligt slags mad fra hele verden, og med kæmpe portioner, mums. Det blir skønt!


  • Nov 23, 2012
   11:39 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Lyder som en hel fantastisk tur du skal ud på, jeg ønsker dig en fantastisk tur 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Nov 23, 2012
  2:30 pm

  Elsebeth

  Forstå det hvem der kan. Der er hospitaler, der har ansat en dygtig kok, og patienterne har et menukort, så de kan ringe ned og bestille de lækreste frokost- og middagsretter. På Sønderborg Sygehus har maden altid været god – så det er jo ikke umuligt. På mange plejehjem er det en fordel for beboerne, hvis man som kvinde ikke har kunnet lave god mad, og hendes mand derfor heller aldrig har været vant til velsmagende mad. Min mor var meget dygtig i køkkenet, og hun var også svært utilfreds. De smager vist ikke på den mad, de laver, sagde hun. Folk klager og klager, men det nytter ikke noget, for det bliver det ikke bedre af.


  • Nov 23, 2012
   11:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Elsebeth!

   Det ville være dejligt at være indlagt sådan et sted, men sådan er det desværre ikke.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!