Newyorkerbyheart

I kræftens favntag…………

I dag oprandt så dagen hvor vi skulle på Odense Universitetshospital (OUH) for at have en samtale med en læge og få svar på de 2 scanninger jeg var til i sidste uge. Det har været nogle turbulente dage og tankerne er kørt i ring. Nætterne har især været svære at komme igennem.

Vi skulle møde kl. 09.30 i dag og de var kun lidt forsinkede. Vi havde nok begge forventet den besked vi fik, men da jeg så lægens ansigt da vi trådte ind ad døren, var jeg slet ikke tvivl. Beskeden ville være af den dårlige slags – og det var den.

Jeg har en 9 cm tumor siddende ved livmoderhalsen i stadig 4, hvilket vil sige det sidste kræft-stadie og desuden har de fundet noget mistænkeligt andre steder i kroppen bl. a ved lungerne. Kræften er ret fremskreden og de kan kun tilbyde mig er en palliativ behandling, dvs. livsforlængende behandlinger. De har udelukket operation, så det bliver kemo- og måske strålebehandlinger. Jeg skal stadig i fuld narkose på fredag, hvor de foretager en gynækologisk undersøgelse for at de kan blive 100% sikre på hvilken form for kemo jeg skal have tilbudt. De vil også tage nogle flere prøver, som der vil komme svar på i starten af næste uge og så går behandlingsforløbet nok i gang. Jeg fik en smertestillende piller nok med hjem til på fredag – bl. a. morfinpiller – og så tager de stilling til hvordan jeg skal dækkes i fremtiden. De lovede mig at de ville smertedække mig på allerbedste måde, så jeg i hvert fald ikke skal gå og have ondt, hvad jeg har haft meget i de sidste dage.

Det er barsk. Det er barsk at skulle ringe rundt til familien og fortælle det og det er barsk at tænke på. Jeg tror at kæresten og jeg stadig er i chok. Jeg tror kun at hjernen kan kapere en hvis del, så lukker den ned for at man som menneske ikke skal bukke helt under – jeg tror at det er er der vi er nu. Vi er selvfølgelig kede af det men jeg føler også at vi er kommet tættere på hinanden, vi er atter blevet bundet tæt sammen pga sygdom, som vi også blev da jeg i 2000 blev syg og efter et langt forløb over 3 år fik førtidspension pga. fibromialgi. Vi ved det bliver hårdt, men vi er klar til at kæmpe og jeg er IKKE død endnu. Der er andre der har fået at vide at de er uhelbredelig syge og som lever i mange år bagefter. Overlevelsesprocenten på livmoderhalskræft i stadie 4 er 10%, vi har bestemt at jeg hører til de 10%!!!

Der er mange ting vi skal have talt om. Når behandlingsplanen bliver fremlagt for os, skal vi tage stilling til hvor langt vi vil gå, hvor meget jeg vil være med til og kan holde ud. Vi må også håbe at jeg er en af dem som tager godt imod kemo-behandlinger, desværre er der nogen mennesker der ikke responderer så godt på den form for behandling, jeg håber ikke at jeg er blandt dem. Der ligger nogle alvorlige samtaler foran os. Jeg VIL leve, men jeg vil også forberede mig – og ikke mindst kæresten – hvis han skal træffe nogle svære valg. Jeg vil gerne have truffet de fleste valg selv, så han bare kan følge mine ønsker og ikke skal tage stilling til alt for mange ting.

Jeg vil gerne TAKKE jer for alle de mails og kommentarer der er strømmet imod mig, siden jeg skrev det på min Facebook-side i eftermiddags. Jeg ved at I er mange derude som støtter mig, hepper på mig og forsøger at overføre energi ved tankens magt til mig. I er fantastiske og jeg ville ønske jeg kunne samle jer alle omkring mig og suge af jeres håb, bønner, kræfter og energi.

Der er mange ting jeg skal have sat mig ind i i den næste tid, det der bekymrer mig mest er at jeg absolut ingen energi og kræfter har. Jeg er så uendelige, uendelig træt. Ikke bare suger kræften af mine kræfter, men jeg har jo stadig fibromyalgien oveni, den forsvinder jo ikke bare fordi jeg nu har fået en anden sygdom. Jeg ved godt at der siges at Gud ikke ligger større byrder på vores skuldre end vi kan bære, men jeg ved nu ikke, jeg synes at jeg er ved at nå min grænse!!

Jeg bliver nødt til at finde min egen måde at bekæmpe denne sygdom på. Jeg takker for alle de forslag jeg har fået om alle mulige (og umulige) behandlingsformer, jeg ved at I gør det i den bedste mening, men jeg bliver nødt til selv at finde ud af hvilken vej jeg vil gå. Jeg bliver heller ikke hverken mere eller mindre troende i denne proces – er jeg ret overbevist om – men jeg er sikker på at min måde bliver at skrive mig ud af det her. Det er min måde, det er sådan jeg gør når jeg er i krise. Jeg elsker at skrive, jeg finder ro når jeg skriver og det har en terapeutisk effekt på mig. Det kan godt være at det bliver noget rod nogle dage og det kan godt være at nogle vil falde fra fordi de bliver trætte af alt mit ævl – men måske jeg også kan være med til at hjælpe nogen ved at sætte ord på mine tanker og det jeg går igennem og så er det jo stadig min dagbog og det er stadig mig selv jeg skriver for. Det er drivkraften bag denne blog og har altid været det.

Jeg kan ikke holde ud at sidde op fordi det gør for ondt, så jeg ligger ned det meste af dagen, hvilket er mig inderligt imod – og helt imod min personlighed – men der er ikke rigtig noget andet at gøre i disse dage. Det er som kæresten siger, vi må tage en dag af gangen og nyde hver eneste dag vi er sammen – og så skal vi bare vise de læger at de tager fejl – jeg skal IKKE dø. I hvert fald ikke lige nu og ikke af denne sygdom……….

Print Friendly
Tilbage

173 kommentarer


 1. Nov 5, 2012
  10:59 pm

  TineLee

  Birthe, hvor er det trist at læse, at du er ramt af kræft. Det gør mig ondt på dine vegne og jeg håber selvfølgelig, du er af de 10% som kommer godt ud på den anden side.

  Kh T


  • Nov 5, 2012
   11:01 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tine!

   Tak, vi ved jeg er i de 10% 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 5, 2012
  11:01 pm

  Pia

  Du er i mine tanker – du ER mellem de 10 % ingen tvivl om det


  • Nov 5, 2012
   11:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Pia!

   Nemlig, jeg er i de 10% 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Nov 5, 2012
  11:01 pm

  Ellen

  Jeg har fulgt din blog så længe, og det her er første gang jeg nogensinde kommenter. Det er underligt, fordi man følger en blog føler man at man “kender” personen – og du aner ikke hvem de fleste af os er. Du virker som sådan en fighter! Og uanset hvordan dette forløb forløber sig, er det sådan et plus at have sådan et fighter gen som dig:) jeg ønsker dig det aller aller bedste og sender dig, din kæreste og din familie de varmeste tanker og håber på det bedste for dig!


  • Nov 5, 2012
   11:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ellen!

   Tak for din kommentar og fordi du giver dig til kende, det gør mig glad 🙂

   Jeg føler faktisk at jeg kender mange af jer, netop pga af kommentarer, så det går også den anden vej. Jeg takker for dine tanker, jeg har brug for dem og jeg vil kæmpe til det sidste……..

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 5, 2012
  11:05 pm

  Lotte Boesgaard

  Jeg mangler i den grad ord!!! Jeg er inderligt berørt af din situation!!! Jeg har fulgt dig gennem længere tid, og fulgt dig gennem den glade og spændende proces med kogebogen, og jeg kan slet ikke begribe, at du nu er i denne situation. Det eneste jeg kan sige er, at jeg håber alt det bedste for dig i den kommende tid. Og JA – DU ER BLANDT DE HELDIGE 10%!! Også selvom behandlingen trækker tænder ud, så er du mere sej end kræften!
  Mange varme hilsener fra Lotte


  • Nov 5, 2012
   11:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lotte!

   Ja, det er svært – og uforståeligt – at gå fra de al glæden omkring bogen – til dette og så alligevel, jeg havde jo en mistanke, men ville så gerne have gjort den bog færdig. I dag er jeg glad for det valg jeg tog, det var nok ikke det mest hensigtsmæssige, men for mig var det det rigtige. Hvis dette skulle ende på en dårlig måde, så efterlader jeg mig noget som jeg er stolt af 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Nov 5, 2012
  11:05 pm

  kisser

  Jeg har tænkt meget på dig i dag – jeg bor selv i Odense og det gør det jo bare endnu mere “underligt”. Jeg kender dig ikke, så den vej rundt er det OGSÅ underligt. Anyway, så vil jeg bare sige, at din plan lyder som en god ide. Jeg tror, at det er godt at følge lægerne og undlade at begynde at arbejde i panikløsninger. Vi andre kan ikke sætte os i dit sted, men jeg tror at det gælder om at prioriterer de kræfter du har. Kun du ved, hvor de bedst bliver brugt.

  Jeg håber virkelig også at du er en af de 10% 🙂


  • Nov 5, 2012
   11:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kisser!

   Så har vi jo været tæt på hinanden i dag 🙂

   Det er jo så svært fordi jeg ved at alle vil mig det godt, men jeg bliver nødt til at lytte til mig selv i denne situation. Jeg ved at lægerne i Odense er dygtige og jeg har tiltro til dem. Jeg må bruge mine kræfter på den måde jeg synes er rigtig og så håbe på at det er de rigtige valg jeg træffer……..

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Nov 5, 2012
  11:05 pm

  Mille

  Jeg sender gode tanker og er sikker på at du vil få det bedste ud af hver dag selv om du skal i behandling. Mist ikke håbet, gør gode ting for dig selv og husk, at du kun skal tænke på dig selv, du skal skrive for dig selv og ikke tænke på os. Dem der støtter dig vil blive hængende og ja måske andre vil falde fra. Det må du ikke tænke på, gør det som er rigtigt for dig 🙂

  Jeg har stor respekt for dit mod og din livsvilje. Det kan gøre rigtig stor forskel i sidste ende og jeg er sikker på at du er blandt de 10% 🙂

  Gode hilsner

  Mille


  • Nov 5, 2012
   11:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mille!

   Ja, jeg må koncentrere mig 100% om mig selv og lytte til hvad der er godt for mig, det er nok noget af det jeg skal lære i denne proces 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Nov 5, 2012
  11:09 pm

  Sarah

  Jeg kommenterer aldrig, men dette er da for urimeligt. God kamp!


  • Nov 5, 2012
   11:15 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sarah!

   Tak for din kommentar, jeg er glad for at giver dig til kende 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Nov 5, 2012
  11:09 pm

  Prinsesse Suh

  Sidder med masser af tårer i øjnene. Hvor er det bare uretfærdigt. Min far fik kræft for nogle år siden og overlevede et hårdt forløb, så det kan lade sig gøre. Også for dig. De bedste hilsner og tanker her fra – og tak for din lækre kogebog!


  • Nov 5, 2012
   11:15 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Prinsesse Suh!

   Ja, kræft er uretfærdig. Jeg er sikker på at det kan lade sig gøre, men jeg ved også at det bliver hårdt og at jeg måske vil være tæt på at give op nogle dage. Men jeg må bevare troen på at jeg er med i de 10%.

   Det glæder mig at du kan lide bogen og at du har fået den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Nov 5, 2012
  11:10 pm

  Janni

  Jeg synes at det er super stærkt, at du skriver om dine tanker og følelser! Og ja, det er vigtigt at få sat ord på det hele. Jeg ved, at min kæreste havde stor nytte af at snakke med en psykolog, da han fik konstateret Skelerose og 6mdr efter (nærmest på dagen) fik konstateret testikelkræft, som han i dag er helbredt for (7-9-13). Kræftens bekæmpelse tilbyder psykolog behandling mener jeg ( det fik han) Og så håber jeg at du er en af de 10%. De varmeste tanker, og jeg sender lige lidt New Jersey love til dig de næste par dage (jeg skal på ferie i 9 dage i NJ og derefter Las Vegas)

  Mange tanker Janni


  • Nov 5, 2012
   11:14 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Janni!

   Ja, jeg har også tænkt at kontakte Kræftens Bekæmpelse, men lige nu synes jeg faktisk ikke jeg har brug for det. Jeg er ret afklaret, føler jeg selv, men det kan være jeg får brug for det senere. Det bliver et langt og uden tvivl meget hårdt behandlingsforløb jeg skal igennem også selvom det “kun” er livsforlængende.

   Hav’ en skøn tur, jeg håber snart selv at kunne tage til USA igen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Nov 5, 2012
  11:13 pm

  Charlotte

  Kære Birthe. Hvor gør det mig ondt på dine vegne, og også på din kærestes og Jeres families og venner vegne. Jeg har flittigt læst din blog gennem mange år og du har bragt megen glæde og også megen madglæde ind i mit liv. Samtidig har jeg nydt at læse om dit liv, og jeg vil derfor rigtig gerne give mig til kende, og fortælle dig, at jeg tænker på dig og alle dine kære, og at det gør mig så forfærdeligt ondt at du af alle mennesker skal igennem denne svære tid. Det gør mig så ondt at beskeden idag ikke var god – og det fortæller rigtig meget om dig, at du kan få mig (en helt fremmed) til at tænke på dig og til at græde på dine vegne. Pas på dig selv Birthe. Jeg ønsker dig alt det bedste!! Mange tanker Charlotte


  • Nov 5, 2012
   11:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Tusinde tak for din kommentar og jeg er glad for at du giver dig til kende, det betyder uendelig meget for mig 🙂

   Det bliver en hård tid for os alle, men jeg ved også at familien vil kæmpe med os og vil være der for os når vi har brug for det. Det hjælper os også rigtig meget at vide at I er så mange derude der tænker på os.

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Nov 5, 2012
  11:19 pm

  Karina

  Jeg håber virkelig at din krop reagerer positivt på behandlingen, så vi alle kan beholde dig længe endnu.

  Sgu.!!!


  • Nov 6, 2012
   11:38 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karina!

   Jeg håber også at jeg er en af dem som tager godt imod, det ville være dejligt her midt i al mørket 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 12. Nov 5, 2012
  11:23 pm

  Sanne Elisabeth Jensen

  Du er en fighter, og jeg er SIKKER på at du er blandt de 10%. Mine varmeste tanker til dig og dine kære. <3


  • Nov 6, 2012
   11:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sanne!

   Ja, det håber jeg inderligt at jeg er 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 13. Nov 5, 2012
  11:30 pm

  Tony

  Hej Birte, jeg har fulgt din blog i flere år og har flittigt brugt dine opskrifter, specielt har dine gulerodsmuffins været med hver gang vi har været på camping:) Jeg blev meget ked af det da jeg læst FB i dag og vil ønske dig alt godt selv om det bliver en svær tid du skal igennem. Jeg føler at jeg gennem din blog er kommet til at kende dig og jeg græder på dine vegne:( pas godt på dig selv


  • Nov 6, 2012
   11:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tony!

   Det glæder mig at de gulerodsmuffins er faldet i din smag, sådan en kunne jeg godt lige spise 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 14. Nov 5, 2012
  11:30 pm

  Lene Kragelund

  Kæreste Birthe..
  Alle de bedste energier herfra til dig. Jeg har været igennem et langt kræft forløb med min datter -og har set mirakler ske, de kan også ske for dig! Gennem hele vores forløb skrev jeg dagbog, og det var ren terapi for mig -det tror jeg også det vil være for dig! Tag tingene et skridt af gangen, så er det nemmere at kapere, og følg din mavefornemmelse -den tager sjældent fejl! Nyd livet i de gode dage, og tillad dig selv at lave absolut ingenting de dage du ikke kan overskue det… Jeg er sikker på du hører til i de 10 procent, der er altid nogen der er undtagelsen fra reglen -og jeg tror du er én af dem!
  Kram og gode tanker fra Lene


  • Nov 6, 2012
   11:36 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lene!

   Ja, mirakler sker heldigvis stadig og det håber jeg også er tilfældet for mig. Det med at skrive ned og sætte ord på hvad det er jeg går igennem ved jeg vil være vigtig, det er også vigtig når jeg kommer ud på den anden side at sige “se her, det gik jeg igennem – og jeg overlevede det”.

   Mange hilsner
   Birthe


 15. Nov 5, 2012
  11:35 pm

  Helle K.

  Kære Birthe
  Ord er så fattige lige nu.
  Jeg tænker på dig og vil sende mine varmeste tanker med håbet om, at de kan være med til at give dig kræfter til at kæmpe.
  Kærligs hilsen Helle


  • Nov 6, 2012
   11:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Ja, ord er fattige, men jeg er alligvel glad for at du skriver. For mig er tavshed det værste 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 16. Nov 5, 2012
  11:44 pm

  Birthe Rostgaard Nygaard

  Åh kære navnesøster..Du er blandt de 10 %, der klarer denne forfærdelige sygdom.. Tro på det.. Alle de bedste tanker til dig og dine. Der er ikke mange ord, som rigtig passer ind, men jeg tænker på dig og din familie, og jeg synes du er ualmindelig sej i din måde at tænke og beskrive din sygdom på. Jeg er sikker på, at ingen vil forlade din blog, ej heller hvis du vrøvler. Vi er alle mennesker på godt og ondt. Du er træt, men jeg tror du har styrken til at vinde. Det skal man tro på, og det gør du. Må du være modtagelig over for den behandling som skal hjælpe dig. Jeg kender dig jo ikke – andet end fra dine fantastiske opskrifter. Og det er jeg meget taknemmelig for. Det er min store pige, som gør mig stolt, når hun laver mad, som jeg aldrig har lært hende. Dine madopskrifter fangede hende, og hun sender dig de bedste tanker – Du vinder..// Kh. Birdie


  • Nov 6, 2012
   11:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birthe!

   Der er ingen ord der passer, men jeg er glad for at du i det hele taget skriver ord til mig. Det er så vigtigt for mig at der ikke er tavshed fordi man er bange for at skrive det forkerte.

   Mange hilsner
   Birthe


 17. Nov 5, 2012
  11:56 pm

  Karina Braae

  Lev ikke hurtigere end din engel kan følge med…..
  Jeg vil støtte dig og følge dig og din familie i din kamp – vejen kan være lang, men du skal nok nå målet.

  Mange hilsener fra Karina Braae


  • Nov 6, 2012
   11:31 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karina!

   Jeg kender endda navnet på min engel, jeg er sikker på at min kære Anette sidder deroppe og våger over mig og vil hjælpe alt det hun kan. Men jeg ved også at hun vil være klar til at tage imod mig, hvis det er det det skulle ende med………

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 7, 2012
    11:14 am

    Karina Braae

    Ja, jeg ville have rettet det, der skulle stå: lev ikke livet hurtigere end din engel kan følge med.
    Men betydningen er jo den samme. Håber virkelig du finder kræfterne til at bekæmpe dine sydomme du slås med. Du må være en fighter, en særlig en af slagsen.
    Man bliver virkelig bekymret på dine vegne, jeg ved godt man ikke på nogen måde kan sætte sig i dit sted. Men hvis vi alle fælder en tåre og bekymrer os og kæmper på dine vegne, ved at følge dig og støtte dig, har jeg en tro på at du nok skal klare kampen. Vi kan jo ikke undvære dig.
    Jeg sender dig mine varmeste tanker, Karina Braae


    • Nov 7, 2012
     10:34 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Karina!

     Jeg håber jeg er en fighter, for det får jeg brug for 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 18. Nov 5, 2012
  11:56 pm

  Melanie

  Du er nemlig blandt de 10%! Det er der ingen tvivl om, jeg ved godt det er svært og især pt. men man kommer rigtig langt med positivitet. Jeg hepper på dig 200%!


  • Nov 6, 2012
   11:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Melanie!

   Ja, det bliver svært, men kommer jeg ud på den anden side så tror jeg også at jeg bliver endnu stærkere 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 19. Nov 6, 2012
  12:05 am

  Lise Jisun

  Kære Birthe,
  Jeg er også en af dem der bare har fulgt din skønne blog rigtig længe og jeg ville være taget ud for at hilse på dig til bogmessen. Det gør mig ondt at læse om dit der har hændt dig, som var du en veninde, man kendte, og ikke bare på en blog. Krydser alt for de 10%, du MÅ være blandt dem! KNUS og tanker. Lise


  • Nov 6, 2012
   11:29 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lise!

   Jeg er ked af at jeg ikke fik muligheden for at hilse på dig denne gang, men jeg håber at der dukker en nu mulighed op 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 20. Nov 6, 2012
  12:08 am

  Debbie

  Hvor har jeg tænkt på dig idag du kære.. Jeg føler næsten jeg kender dig, har fulgt dig på bloggen dagligt i nogle år efterhånden, første gang var da jeg skulle bruge en lækker lagkage til min 21 års fødselsdag, og siden har din blog altid været det sidste jeg liiige skulle tjekke inden jeg lagde mig til at sove.. Ja, det lyder fjollet, men har simpelthen elsket dine opskrifter og skrivemåde. Og nu strømmer tårene bare ned af kinderne på mig.. Hold fast hvor er cancer uretfærdigt..
  Du er SÅ sej, og du har faktisk været en stor inspiration for mig i mange situationer, du ser ALTID positivt på tilværelsen, selv når den går dig allermest i mod, dette ingen undtagelse..
  Jeg vil ønske dig alt mulig held og lykke i kampen, og selvfølgelig er du blandt de 10%. Det har du bestemt dig for, og med den viljestyrke der lyser ud af skærmen til os andre, kan det ikke være anderledes.
  Jeg har by the way købt din bog, og hvor er den genial, tillykke med den 🙂

  Mange tanker, fra en fast læser som hermed har lagt sin første kommentar.


  • Nov 6, 2012
   11:29 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Debbie!

   Det gør mig virkelig glad at du kan lide min blog. Den er blevet så stor en del af mit liv, af mig så det gør ondt når folk kritiserer den 🙂

   Det glæder mig så meget at du kan lide min bog, det er en stor glæde midt i alt det her – og tak fordi du giver dig til kende, det gør mig glad.

   Mange hilsner
   Birthe


 21. Nov 6, 2012
  12:08 am

  Karina

  Kære Birte
  Jeg har brugt dine opskrifter til stor inspiration.
  Jeg har ikke været så god til at følge din blog, men blev desværre overrasket over punktet Mig og kræft, da jeg ledte efter en opskrift i weekenden

  Jeg er utrolig ked af det på dine vegne. Kræft er en forfærdelig sygdom – intet mindre.

  Ingen kan vide sig sikker på noget, men jeg håber og ønsker for dig, at du er blandt de 10 %, som overlever.

  Jeg håber, at det hjælper dig at skrive, så du kommer ud med dine tanker. Elsker i hvert fald at følge med.

  Alle de bedste ønsker til dig og din kæreste.

  Mange kærlige hilsner
  Karina


  • Nov 6, 2012
   11:27 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karina!

   Kræft er en forfærdelig sygdom og den har desværre mange ofre på samvittigheden, men heldigvis bliver der ved med at blive forsket i det og der siges at de er tættere på end nogen sinde at knække kræft-koden. Jeg håber at de snart finder mirakel-midlet 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 22. Nov 6, 2012
  12:17 am

  MLH

  Hej Birthe.

  Jeg har fulgt med på bloggen i måske halvandet år og har brugt den som afslappende hyggelæsning og billedkigning, kombineret med mundvand i stride strømme. Elsker selv USA-inspirerede opskrifter, da jeg har boet der i 2 år – det ene år også som au pair som du selv – og endda i NYC.

  Jeg har kun kommenteret 1 gang før, da jeg gerne ville vinde din bog, så jeg vil som mange andre komme med en ‘rigtig’ kommentar for første gang: Jeg er frygtelig ked af at høre om din voldsomme kræftdiagnose. Både min egen far og begge min kærestes forældre blev desværre kræftofre, så jeg ved, hvad både du og din kæreste går igennem – og kommer til at gå igennem.

  Vil bare på den mest positive måde ønske jer god kamp! Og husk nu også at tælle de lyse timer – det er virkelig vigtigt for den mentale ‘game-plan’!

  Go team Newyorkerbyheart!


  • Nov 6, 2012
   11:26 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej MLH!

   Ej, hvor er du heldig at have været au pair i NYC, nu bliver jeg jo helt misundelig 🙂

   Jeg er glad for at du rigtig giver dig til kende nu, det gør mig glad.
   Vi ved at det bliver en hård kamp vi skal i gang med og vi ved også at det ikke er sikkert at den ender lykkeligt, men vi vil i hvert fald gøre hvad vi kan, så længe vi kan 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 23. Nov 6, 2012
  12:19 am

  SushiStegen

  Åh søde Birthe, det er jeg så uendeligt ked af at høre. Men du er en af de vildeste fightere, jeg kender. Du kan slå kræften til plukfisk. Jeg hepper på dig! Jeg er så glad for at du har gode venner, familie og ikke mindst en skøn mand, som kan og vil hjælpe dig med kampen. Og så er der alle os i bloggerland, som elsker din blog og alle dine ord og opskrifter. Vi hepper alle sammen. Jeg sender dig de blødeste og varmeste knus fra København hjem til dig.


  • Nov 6, 2012
   11:24 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sushisteg!

   Tusinde tak, du er så sød – jeg håber inderligt at jeg har den rigtige fighterånd i denne kamp og også udholdenhed nok 🙂

   Knus
   Birthe


 24. Nov 6, 2012
  12:22 am

  Birgit Sørensen

  Kære Birthe ♥ Det er stærkt alt det du skriver og det er en god måde at skrive sig igennem når noget gør så ondt som nu. Jeg ved også at det vil hjælpe mange af dem der læser med. Måske får mange øjnene op for hvad der sker, når noget sådant sker…noget de måske aldrig ellers ville have fået kendskab til. Jeg støtter op om dig og læser med. Jo…der er nok mange der har gode råd og gerne vil hjælpe, men du er nu bedst tjent med selv at følge din vej udi dette sygdomsforløb. Hvad der er godt for en, er ikke nødvendigvis lige så godt for en anden. Jeg ved det er sådan, for jeg var igennem et andet længerevarende kræftforløb engang for mange år siden og fik også så mange gode velmenende råd – hvoraf jeg kunne bruge nogle enkelte, der var gode i den situation. Det drejede sig mest om en sund levevis med lidt ekstra C vitamin og hvidløg og en hel masse protein. Alle de alt for alternative måder, havde jeg slet ikke kræfter og heller ikke lyst, til at praktisere og min pengepung var heller ikke udstyret til de helt store udskrivninger. Jeg havde samme procentvise overlevelsesprocent som din…og jeg er glad for at læse, at du også selv skriver at du hører med til de 10 %…for selvfølgelig er du ♥.Hvis du ikke havde skrevet det, ville jeg ikke have skrevet på den måde som jeg har skrevet…ikke have skrevet om min egen 10 % overlevelse…Kærlige tanker og knus fra Birgit Sørensen Odder


 25. Nov 6, 2012
  12:23 am

  Tina

  Kære Birthe
  Du er i mine tanker..
  Er helt rystet. Hvor er livet nogle gange bare barskt.
  Vi tror på 10% for dig som bare er så 100% fantastisk.
  Et kæmpe knus og de allerbedste ønsker om at du må komme bedst muligt gennnem dette hårde forløb.

  Mange hilsner
  Tina


  • Nov 6, 2012
   11:22 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tina!

   Ja, livet er barskt, men vi er jo ikke blevet lovet andet så det er bare med at tage i mod det man bliver tildelt og kæmpe de kampe der skal kæmpes 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 26. Nov 6, 2012
  12:24 am

  Jannie

  Kære Birthe
  Du har været i mine tanker mange gange i dagens løb og jeg håbede det bedste for dig.
  Nu skal du kæmpe – og du skal kæmpe for dig og dine kære. Som du skriver, skal du gøre det på din måde. Det er ikke sikkert, det bliver til mange nye opskrifter, men der er jo nok at tage af 🙂
  Mange KÆRLIGE hilsener og tanker
  Jannie


  • Nov 6, 2012
   11:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jannie!

   Tak for din kommentar og fordi du tænker på mig, det gør mig meget glad 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 27. Nov 6, 2012
  12:25 am

  Birgit Sørensen

  Det er stærkt alt det du skriver og det er en god måde at skrive sig igennem når noget gør så ondt som nu. Jeg ved også at det vil hjælpe mange af dem der læser med. Måske får mange øjnene op for hvad der sker, når noget sådant sker…noget de måske aldrig ellers ville have fået kendskab til. Jeg støtter op om dig og læser med. Jo…der er nok mange der har gode råd og gerne vil hjælpe, men du er nu bedst tjent med selv at følge din vej udi dette sygdomsforløb. Hvad der er godt for en, er ikke nødvendigvis lige så godt for en anden. Jeg ved det er sådan, for jeg var igennem et andet længerevarende kræftforløb engang for mange år siden og fik også så mange gode velmenende råd – hvoraf jeg kunne bruge nogle enkelte, der var gode i den situation. Det drejede sig mest om en sund levevis med lidt ekstra C vitamin og hvidløg og en hel masse protein. Alle de alt for alternative måder, havde jeg slet ikke kræfter og heller ikke lyst, til at praktisere og min pengepung var heller ikke udstyret til de helt store udskrivninger. Jeg havde samme procentvise overlevelsesprocent som din…og jeg er glad for at læse, at du også selv skriver at du hører med til de 10 %…for selvfølgelig er du her iblandt ♥.Hvis du ikke havde skrevet det, ville jeg ikke have skrevet på den måde som jeg har skrevet…ikke have skrevet om min egen 10 % overlevelse…Kærlige tanker og knus fra Birgit Sørensen Odder


  • Nov 6, 2012
   11:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birgit!

   Tak for din kommentar.

   Jeg bliver nødt til at kæmpe denne kamp på min måde og så håber jeg bare på at familien bakker op omkring mig og de beslutninger jeg tager – også hvis de er uenige med mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 28. Nov 6, 2012
  12:30 am

  Gitte

  Kære Birthe.
  Jeg har som så mange andre fulgt, lært af og nydt din blog og det gør mig så ondt at du er blevet syg. Jeg ønsker alt det bedste for dig og dine kære og håber at du vil komme dig og blive rask igen.
  Mange tanker og hilsener til dig
  Gitte.


  • Nov 6, 2012
   11:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Gitte!

   Tak for din kommentar, jeg håber også at jeg bliver rask igen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 29. Nov 6, 2012
  12:39 am

  Karina

  Kære Birthe
  Jeg har fulgt dig så længe, – lige siden jeg i panik skulle finde på gæstemad og ved et tilfælde endte på din blog. Det er flere år siden og jeg har læst om dine glæder og sorger, dine tanker og oplevelser, og jeg er så ked af, at du nu står i denne situation. En ting har jeg dog lært af at følge dig – man skal aldrig give op. Mange dage har været hårde for dig, nogle dage er værre end andre, ganske som jeg oplever det hos min mor, der også har fibromyalgi. Men du kæmper dig altid videre og finder kræfter til at lave dejlig mad til inspiration for os alle og fortælle om dit liv, og oven i det har du også haft overskud til at skrive din egen kogebog! Det kan du være stolt af og jeg er slet ikke i tvivl om, at du har den styrke, der skal til for at tage kampen op mod kræften. Jeg ønsker dig alt det bedste. Mange tanker og knus.
  Karina


  • Nov 6, 2012
   11:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karina!

   Tak for din kommentar.

   Jeg tror kun jeg kender til at kæmpe, men jeg har da tænkt på at give op af og til og alligevel er jeg kommet videre. Det håber jeg også sker denne gang 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 30. Nov 6, 2012
  1:20 am

  Maria

  Kære Birthe,

  Dette er det stærkeste indlæg jeg har læst fra din hånd, det bedste. Det lyder som om du gør dig de helt rigtig overvejelser, både i den ene og den anden retning. Jeg har oplevet din stædighed via bloggen før, og du klarer det her!
  Gå DIN egen vej, og vid vi er mange der ønsker dig og dine alt godt.

  Kh, Maria.


  • Nov 6, 2012
   11:18 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Maria!

   Tak for din kommentar.

   For mig er det vigtigt at jeg overveje begge udveje ellers vil jeg ikke kunne holde det ud. Jeg bliver nødt til at forholde mig til det hele og så tage det som det kommer 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 31. Nov 6, 2012
  1:25 am

  Chris

  Hejsa
  Jeg kommenterer aldrig men her sys jeg det er nødvendigt lige at smide en besked ind. Jeg er cancer survivor. Jeg havde AML og fik at vide af lægerne jeg havde under 5 % igen. De kunne ikke gøre mere. Total afkræftet og sovende det meste af tiden mente lægerne at yderligere behandling ville være en straf for mig. Mine forældre mente anderledes. De søgte til anderledes medicin. Alternativ medicin. Der findes research grupper rundt omkring i verdenen indenfor forskellige cancer grupper hvor man tester nyt medicin. Noget af det virkede på mig og jeg er nu i total remission og bedring. Vær stærk! Vær Stædig! Og kig på alternative medicin metoder…vi er ikke så fremskredne i DK endnu indenfor kræft behandlinger, så overvej at kigge udenlands! Du kan sagtens! Men du skal sku tappe ind i alt den stædighed der overhovedet findes i dig nu. Jeg krydser fingre!!!

  Chris

  P.S. Mon du ikke kan holde ud af sidde op fordi Tumoren sidder op mod nerverne i siddende position? Håber du får den fjernet så du i det mindste kan sidde op igen hvis det nu er tilfældet! Jeg vil tænke på dig…


  • Nov 6, 2012
   11:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Chris!

   Tusinde tak for din kommentar, som berørte mig meget da jeg læste den i går aftes. Hvis alt andet ikke duer så er min plan at gå på nettet og finde ud af hvad der så er af muligheder. Jeg er så glad på dine vegne, hvor må det være fantastisk at have været helt derude og så vende tilbage til livet på den måde! Hatten af for dig, det må have kostet uanede mængder af kræfter og stædighed.

   Jeg er sikker på at det er tumorens skyld at jeg ikke kan sidde – eller har svært ved det – men de vil ikke operere. Jeg kan håbe på at de vil hvis den bliver mindre.

   Jeg ønsker dig alt det bedste

   Mange hilsner
   Birthe


 32. Nov 6, 2012
  2:13 am

  Anton

  dear Birthe, stay strong,I’ll keep you in my prayers.


 33. Nov 6, 2012
  4:08 am

  Jasmin

  Hej Birthe
  Som så mange andre herinde har jeg fulgt din blog igennem flere år og har aldrig fået skrevet til dig. Efter jeg flyttede til USA her i foråret var det faktisk dig der inspirerede mig til at starte min egen blog om den mad jeg laver herover og de madvarer jeg savner fra Danmark.
  Tak for det!
  Det er faktisk lidt mystisk at jeg først nu indser at din kæreste arbejder for LEGO – ligesom min mand. Verden er godt nok lille!
  Det gør mig så ondt at du skal alt dette igennem og fortryder inderligt at jeg ikke har fået skrevet hvor dejlig din blog er før nu.
  Selvfølgelig kommer du igennem det her og ville bare lige sige at du kan være sikker på at du gør en forskel i mange menneskers dag 🙂


  • Nov 6, 2012
   11:14 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jasmin!

   Tak fordi du giver dig til kende, det er jeg super glad for og hvor dejligt at du har en blog, den vil jeg da lige kigge på 🙂 Arbejder din mand for LEGO i USA? og hvor henne? det er jo det jeg her drømt om, at kæresten kunne blive udstationeret til lige netop USA 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 9, 2012
    3:56 pm

    Jasmin

    Vi er udstationeret i Enfield, Connecticut i 2-3 år. Men indtil april i år arbejde min mand i Billlund.
    Det er virkeligt en skøn oplevelse om end det er et lille kultur chok for mig.
    Vi bor fredeligt ude på landet – herude hvor du ikke kan komme nogen vegne uden en bil – så vi nyder at vi kun 3 timer fra New York og 2 time fra Boston.
    Jeg håber en dag at kunne gøre min blog lige så personlig og hyggelig som din – jeg kæmper stadig med at finde mine “ben”.
    Jeg er dybt imponeret at din ro og dit afklarede forhold til din dødelighed. Jeg kan kun håbe på at opnå den form for indre fred når min tid engang kommer.
    Jeg sender dig varme tanker i den hårde tid.


    • Nov 10, 2012
     10:16 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Jasmin!

     Ej, hvor fedt, Connecticut er en fed stat. Jeg har været et par steder, jeg har været i Hartfort og i Lyme – og ja så bor i jo i et lille “smørhul” hvor der ikke er så langt til stobylivet 🙂 Er I udstationeret gennem LEGO?

     Det tager sin tid at finde ud af hvordan man vil være som blogger, det tog også mig tid, men det skal nok komme. Bare vær ærlig og giv noget af dig selv.

     Mange hilsner
     Birthe


     • Nov 11, 2012
      5:20 pm

      Jasmin

      Hartford bor vi tæt på så der kommer vi engang imellem, men vi har endnu ikke besøgt Lyme.
      Ja vi er udstationeret igennem LEGO hvilket er skønt. De tager sig godt af deres medarbejdere.


     • Nov 11, 2012
      11:09 pm

      Newyorkerbyheart

      Hej igen, Jasmin!

      Det er jo det jeg hele tiden håbede på at kæresten ville blive, udstationeret i USA. Lige nu må vi stille det i bero, men hvis jeg kommer igennem det her, så må jeg skubbe til ham igen 😉

      Mange hilsner
      Birthe


 34. Nov 6, 2012
  4:50 am

  mette

  Åh sådan noget pis, for at skrive det på godt gammeldags dansk, det er jeg bare rigtig ked af at læse på jeres allesammens vegne.
  Men ja, naturligvis er du blandt de 10 % det kan ikke være anderledes.
  Kræft er bare en lortesygdom, der er ikke meget godt at sige om det, men dejligt I har familien bag jer til de dårlige stunder.

  De bedste tanker til jer alle sammen.


  • Nov 6, 2012
   11:13 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mette!

   Ja, det er virkelig en træls situation at være i, men vi rykker tættere sammen i familien og så bekæmper vi – forhåbentlig – også dette 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 35. Nov 6, 2012
  7:48 am

  Tinna

  Åhh ord er fattige og der findes ikke det rigtige eller det gode at sige! Det er så ufattelig uretfærdigt… KÆMP KÆMP KÆMP som du har tænkt dig – er det eneste jeg kan sige. Mange tanker, virtuelle kram og ønsker om alt det bedste herfra…
  /Tinna


  • Nov 6, 2012
   11:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tinna!

   Ja, det har du ret i, men det gør mig glad at du skriver nogen alligevel. Jeg har brug for al den støte og heppen jeg kan hive ud af jer 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 36. Nov 6, 2012
  7:55 am

  Lise-Lotte

  Jeg kan relatere til alt hvad du skriver. Jeg kan tilslutte mig fuldt ud- det hjælper at skrive, det gjorde jeg også meget brug af da min mor blev syg.
  Birthe du er i mine tanker, endda meget.


  • Nov 6, 2012
   11:35 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lise-Lotte!

   Jeg er så ked af den store sorg ud gik igennem da du mistede din mor og jeg ved at du forstår alt hvad jeg skriver…..

   Mange hilsner
   Birthe


 37. Nov 6, 2012
  8:22 am

  Susanne Petersen

  Kære Birthe .
  Din plan lyder så rigtig for dig . Jeg har fulgt din blog længe og elsker din skrivestil så bare skriv løs – jeg hepper stort på dig og ja klart er du blandt de 10 procent. Jeg sender jer mange kærlige helende tanker.

  Kærlig hilsen Susanne


  • Nov 6, 2012
   11:46 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Jeg er glad for at du kan lide den måde jeg skriver på og at du vil heppe på mig, jeg får brug for et stort heppekor 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 38. Nov 6, 2012
  8:29 am

  Trine

  det der med at kommenterer er jeg normalt ikke go´til men følger din blog og nyder den… og må indrømme da jeg igår læste din status på FB blev jeg stille og der faldt en tåre… hvorfor skal en så “træls” sygdom ramme dig, der i forvejen har rigeligt at kæmpe med… ??? ( ikke at jeg ønsker den skal ramme andre overhovedet.. det er bare en lorte sygdom ) jegvar meget stille resten af dagen og vidste ikke hvordan jeg skulle vise min sympati.. da du så skrev her.. tænkte jeg nu skal det være… der skla sendes masser af knus og kram i din retning, fra en ukendt person der holder af dig, din blog og din måde at skrive på… og jeg lover dig jeg falder ikke fra fordi du ikke laver så meget mad mere og mere skriver om din sygdom.. du skal jo skrive om det der optager dig, fylder dit hovede og din krop og bruge os læsere som ventil… “glæder” (nok ikke lige det rigtige ord.. ) til at følge din kamp og håber inderligt du hører til de 10% der kommer ud på den anden side… det har du fortjent !!! også kæmpe kram til kæresten.. han kæmper helt sikkert også både for dig og med dig… og er sikker på hele hans indre er i oprør… håber han er stærk for dig og sig selv <3 en lidt blandet kommentar.. men det er svært at sætte ord på følelser for en person man føler man kender, men som ikke aner man eksisterer 😉 kæmp Birte kæmp !!! <3


  • Nov 6, 2012
   11:45 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Trine!

   Jeg er så glad for at du har valgt at skrive til mig, for mig er tavshed det værste. Jeg ved godt det er svært at finde ord og man er bange for ikke at kunne sige noget “klogt”, men det kan man ikke i sådan en situation. Jeg er bare så glad for at I skriver, det hjælper mig rigtig meget 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 39. Nov 6, 2012
  8:36 am

  Annette

  Kære Birthe,
  Du er i mine tanker.
  Kh
  Annette


 40. Nov 6, 2012
  8:47 am

  Lisa B. Jensen

  Kære Birthe. Åh, det berører mig dybt, at du er ramt af kræft. Du SKAL være mellem de 10%!
  Kærlig hilsen Lisa


 41. Nov 6, 2012
  8:49 am

  Majbritt Hvilsom

  Hej Birthe
  Først vil jeg ønske dig tillykke med dig kogebog 🙂 Jeg så den en dag i Arnold Busch og gik stor-smilende derfra, for jeg blev så glad og stolt på dine vegne!

  Dernæst så gør det mig virkelig ondt, første og fremmest på dine vegne, men også på dine pårørendenes vegne, at du har fået konstateret kræft.
  Det gav et sug i min mave og tårer i øjnene, da jeg læste din triste beste, for jeg føler, at du er en god og tryg bekendt. Du har jo lade mig følge dit liv på godt og ondt og bidraget til min køkkeninspiration med skønne skønne opskrifter.
  Kæmp på din måde og gør hvad der føles rigtig for dig, jeg hepper på dig!
  Varme og positive tanker fra Majbritt


  • Nov 6, 2012
   11:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Majbritt!

   Det glæder mig at du synes om bogen, selv er jeg så stolt af den så jeg er ved at revne 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 42. Nov 6, 2012
  8:56 am

  Lars Rosengren

  Kære Birthe

  Det gør mig ked af at høre. Jeg havde så inderligt håbet at det ikke var så fremskredent som du beskriver.

  Jeg har, desværre, kun “kendt” dig siden februar 2012, men er inde på din hjemmeside hver dag. Du inspirerer mig og giver mig konstant nye ideer i køkkenet.

  Din pulled pork har endda fået min mindste på 11 år, til at droppe kylletterne når vi skal have burger. Han vil kun have pulled pork.

  Jeg håber virkelig at du kan finde styrken til at tage kampen op med kræften.

  Jeg tror selv på på Gud, og vil be for dig.

  Footprints

  One night I had a dream–
  I dreamed I was walking along the beach with the Lord
  and across the sky flashed scenes from my life.
  For each scene I noticed two sets of footprints,
  one belonged to me and the other to the Lord.
  When the last scene of my life flashed before me,
  I looked back at the footprints in the sand.
  I noticed that many times along the path of my life,
  there was only one set of footprints.
  I also noticed that it happened at the very lowest
  and saddest times in my life.
  This really bothered me and I questioned the Lord about it.
  “Lord, you said that once I decided to follow you,
  you would walk with me all the way,
  but I have noticed that during the most troublesome times in my life
  there is only one set of footprints.
  “I don’t understand why in times when I needed you most,
  you should leave me.”
  The Lord replied, “My precious, precious child,
  I love you and I would never, never leave you
  during your times of trial and suffering.
  “When you saw only one set of footprints,
  it was then that I carried you.”


  • Nov 6, 2012
   11:41 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lars!

   Det glæder mig at pulled pork er et hit i din familie, det er det også her i husholdingen skulle jeg hilse at sige 🙂

   Tak for det smukke digt, skrevne ord kan være så smukke. Det vil jeg gemme

   Mange hilsner
   Birthe


 43. Nov 6, 2012
  9:14 am

  Lene Hansen

  Hej Birthe.
  Det er utroligt at man kan have så meget følelse, empati og ønske omsorg for et menneske man ikke har mødt, kun fulgt med i personens liv på en blogg som har været inspirerende, sjov, tankevækkende og også menneskelig når du har skrevet om din sygdom fibromyalgi. Jeg håber inderligt at du har kræfter og energi til at bekæmpe denne sygdom, jeg har selv haft kræft i min allernærmeste familie og måske derfor reagerer jeg som jeg gør, fælder en tåre og sender dig og din famile rigtig mange tanker.

  Pas på dig.

  Kærlig hilsen Lene


  • Nov 6, 2012
   11:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lene!

   Tak for din kommentar, jeg håber også at jeg finder kræfterne til at kæmpe den lange og hårde kamp der skal kæmpes 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 44. Nov 6, 2012
  9:18 am

  Jane

  Åh nej… du har min dybeste medfølelse.

  Og selvfølgelig er du blandt de 10%. Kender du Kris Carr? Amerikansk dame, som lever med stadie 4 cancer og har gjort det i årevis. Hun har lavet dokumentaren Crazy, Sexy Cancer. Hvis du får lyst og overskud, kan den anbefales.


  • Nov 6, 2012
   11:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jane!

   Kender ikke Kris Carr, men jeg vil da kigge på det, det lyder spændende, tak 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 45. Nov 6, 2012
  9:26 am

  Maja

  Kære Birthe, hvor er jeg trist på dine vegne. Jeg beder til, at du finder den fornødne styrke så du kan kapere og handle på den barske besked. Gid du kan trække på dine allernærmeste og hente energi og overskud . Jeg sender dig mine varmeste tanker.


  • Nov 6, 2012
   11:39 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Maja!

   Ja, jeg håber også at styrken vil indfinde sig, det er nok det der bekymrer mig mest……

   Mange hilsner
   Birthe


 46. Nov 6, 2012
  10:04 am

  Piamarie

  Jeg har fulgt dig igennem lang tid og nydt rigtig godt at dine utroligt lækre opskrifter herinde.
  Og som flere andre, så føler jeg jo næsten at jeg kender dig, selvom jeg ikke gør 😉
  Det gør mig ufatteligt ondt at læse om din situation, og samtidig føles det lidt mærkeligt…. for pludselig er kræften blev mere virkelig for mig. Jeg har aldrig haft det tæt på livet, men via dine blogs føles det jo faktisk som om, at jeg får det nu :-/
  Jeg synes du lyder utrolig stærk, og er sikker på at du vil vise os alle, at du hører til blandt de 10% 🙂


  • Nov 6, 2012
   11:42 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piamarie!

   Jeg håber jeg er stærk og at jeg er “udvalgt” til at være blandt de 10% 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 47. Nov 6, 2012
  10:12 am

  Mari

  Kære du

  Livet slår os tit i i hovedet med uanet styrke og man skal tit kæmpe for at blive stående inden det næste slag kommer.

  Bliv stående på dine ben og kæmp som aldrig før. Den forb*ndede sygdom skal ikke tro at den er noget!

  Al held og lykke herfra


  • Nov 6, 2012
   11:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mari!

   Ja, livet giver og nogle ordenlige slag af og til og det må man tage med, jeg håber at jeg vinder denne kamp 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 48. Nov 6, 2012
  10:38 am

  Helle

  Godt brølet løvinde! Frem med kløerne og kæmp! That’s the right spirit! Det bliver en hård kamp, kræft har det med at fighte dirty, og du er, som du skriver, nødt til selv at kæmpe kampen, men vi er mange, der står på sidelinien og hepper på dig som vinder!
  Varme tanker og knus


  • Nov 6, 2012
   11:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Jeps, der er ikke så mange andre muligheder. Jeg ved det bliver hårdt og det bliver nok også langtrukkent, men jeg giver ikke op uden at have givet alt hvad jeg har i mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 49. Nov 6, 2012
  10:41 am

  Sarah

  Hold da op. Højt at flyve – dybt at falde ovenpå dit kogebogseventyr! Jeg er sikker på, at du i dit fald, når du kommer i gang med behandlingen rammer en stor hopppepude, som stopper faldet og hjælper dig op i skyerne igen. Held og lykke med det der venter dig.


  • Nov 6, 2012
   11:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sarah!

   Jeps, sådan er livet 🙂 Jeg er meget spændt på behandlingsforløbet og hvordan jeg vil tage imod det, nu vil jeg bare igang med den kamp.

   Mange hilsner
   Birthe


 50. Nov 6, 2012
  10:42 am

  lajla pedersen

  Kære Birthe
  At læse din blog i dag,gav desværre ikke den glæde som den for det meste plejer at give mig.Skriv dig endelig ud af alle de triste tanker du må få.Og husk på at alle vi læsere tænker og føler med dig.Og hvorfor skulle du ikke være mellem de 10 procent.
  Mange tanker Lajla


  • Nov 6, 2012
   11:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lajla!

   Jeg er så glad for at jeg har sådan nogle læsere som jer, I giver mig virkelig lyst til at tage kampen op 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 51. Nov 6, 2012
  10:56 am

  Mette

  Hej Birthe,
  Jeg er også en af dem, der kommenterer for første gang. Men denne fortælling må jeg simpelthen bare kommentere. Det gør mig meget ondt, og du har min dybeste medfølelse. Men jeg er også helt sikker på, at du er en af de 10 %. Du er så sej, at du står frem med alle dine udfordringer i livet. Det giver god inspiration og sætter tankerne i gang.
  Mange af dine fortællinger sætter også mine egne udfordringer i perspektiv. Jeg har selv nogle ting, jeg skal undersøges for bl.a. i en MR-scanner, og jeg har været lidt irriteret over den lange ventetid. Men da jeg så læste, at du skulle i en MR-scanner, så tænkte jeg, hvad gør den ventetid – mine udfordringer betyder selvfølgelig noget for mig personligt, men intet i forhold til, hvad du og andre går igennem med den frygtelig sygdom kræft.
  Birthe – jeg er meget inspireret af din blog, hvad enten det gælder de lækre opskrifter eller de bevægende indlæg om sygdom.

  Kærlig hilsen Mette


  • Nov 6, 2012
   11:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mette!

   Tak fordi du giver dig til kende, det betyder meget for mig at vide hvem der læser med herinde 🙂

   Jeg håber ikke at du fejler noget alvorligt? Det værste ved MR scanneren er den ufattelig larm der er inde i maskinen, men jeg var så træt så jeg bare lå og halvsov…….

   Mange hilsner
   Birthe


 52. Nov 6, 2012
  10:58 am

  Kathe

  Kære Birthe
  Jeg har længe fulgt din blog og elsker dine opskrifter og måde at skrive på. Dette er min første kommentar i en blog nogensinde.
  Det gør mig uendelig ondt, at du er blevet ramt så hårdt. Samtidig gør det mig glad at se den kampgejst, som du udviser og at du har overskud til at dele det med alle dine læsere. Jeg tror, at du er en rigtig sej kvinde og hvis nogen kan vinde denne kamp – ja, så er det helt sikkert dig 🙂
  De varmeste tanker fra en halvgammel sygeplejerske og en stor beundrer.


  • Nov 6, 2012
   11:04 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kathe!

   Tak fordi du giver dig til kende, det betyder rigtig meget for mig.

   Jeg håber at jeg er så sej som alle fortæller mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 53. Nov 6, 2012
  11:22 am

  Elisabeth

  Kære Birthe.
  Det er så uvirkeligt, at du har fået kræft, og så så fremskreden. Jeg har fulgt din blog i årevis, efterhånden. Jeg har været væk det meste af oktober måned og glædede mig til at komme hjem og læse om alt det med bogudgivelsen, men for pokker da, nu kræft!
  Det er så urimeligt. Du SKAL være blandt de 10% 🙂
  Tak for din måde at være på 🙂 Og igen, vid at vi er mange der tænker på dig og håber med dig.
  Varme knus.


  • Nov 6, 2012
   11:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Elisabeth!

   Tak for din kommentar.

   Kræft er desværre ikke særlig rimelig og ingen har fortjent at blive ramt af kræft, men jeg håber at jeg evner at bekæmpe den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 54. Nov 6, 2012
  11:25 am

 55. Nov 6, 2012
  11:37 am

  Camilla

  Åh, for pokker! Det var bestemt ikke den besked nogen som helst kunne have ønsket sig 🙁 Det er bare sådan en møg sygdom, som jeg efterhånden hader af et godt hjerte! Den tager simpelthen for mange mennesker, og jeg bliver ked af det hver gang jeg hører om nye tilfælde 🙁 Men jeg ønsker dig al mulig held og lykke med den fremtidige behandling, og krydser alt hvad jeg kan for de 10% søde Birthe!
  Det er dejligt hvis du kan få lidt glæde ud af at skrive på bloggen, og det håber jeg at du bliver ved med at have overskud til, men jeg kan til gengæld også sagtens forstå hvis du ikke kan. Jeg ved at I går en meget hård tid i møde, men husk at samle på gode oplevelser – dem er der altid brug for.

  Knus
  Camilla


  • Nov 6, 2012
   11:01 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Det var ikke det vi håbede at høre, men jeg tror at vi begge forventede det – og da vi så lægens ansigt (inden han havde sagt noget overhovedet) vidste vi godt hvad der ventede. Jeg tror aldrig at min glæde ved og energi til at skrive på bloggen forsvinder, gør den det, så tror jeg også at det er indikation på at det er ved at være slut for mig………

   Knus
   Birthe


 56. Nov 6, 2012
  11:40 am

  LuiseK

  Kære Birthe

  Jeg har i flere år fulgt din dejlige blog, har dog ikke tidligere skrevet men følte at jeg i dag, ligesom så mange andre, vil vise min støtte.
  Så jeg ønsker dig og din familie det bedste, ønsker dig god bedring og ja, du er en af de 10%. Når man er så sej som du er, så er det helt sikkert!
  Varme hilsener
  Luise


  • Nov 6, 2012
   11:00 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Luise!

   Tak fordi du giver dig til kende, det betyder rigtig meget fo rmig – jeg tror på jeg er blandt de 10% 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 57. Nov 6, 2012
  11:43 am

  Tina

  Hej Birthe
  Masser af knus og kram tl dig


 58. Nov 6, 2012
  12:00 pm

  Anastasia Özden

  Hej Birthe.. Jeg er virkelig ked af det på dine og din families vegne.. Jeg tænker meget på dig, og jeg håber det bedste for dig. Og du er en af d 10%!
  Jeg er fast læser på din blog, jeg har brugt mange af dine opskrifter og de er altid vellykket tudsind tak for dem..
  Mange tanker Anastasia


  • Nov 6, 2012
   10:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anastasia!

   Tak for din kommentar, jeg er glad for at du kan lide min blog, den betyder så uendelig meget for mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 59. Nov 6, 2012
  12:42 pm

  Christina

  Kære Birthe.
  Det gør mig virkelig ondt at læse, at I ikke kunne få en bedre besked i går. Jeg krydser alt, hvad jeg kan for, at du ligger mellem de 10%. Det skal du bare!
  Jeg har haft kræft helt tæt på (min mor, som jeg var meget tæt knyttet til), så jeg forstår mange af de tanker, du skriver om her. Det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvor langt man vil gå mht. behandling, for det er et superhårdt forløb. Hun brugte også en del tid på at tænke på alt det praktiske, og det tror jeg egentlig, var godt for hende, for så får man lidt mere ro i sjælen.
  At tage en dag ad gangen lyder fornuftigt. Så må man klare det, man kan ud fra de kræfter, man nu bliver tildelt den dag.
  Om Gud – eller hvem der nu sidder og styrer, hvordan vores liv skal foregå – kun giver en den byrde, man kan klare at løfte, ved jeg ikke. Jeg har svært ved selv at føle det i mit eget sygdomsforløb i hvert fald. Men faktum er, at man kan udholde overraskende meget, når man skal, og at man er stærkere, end man lige går og tror. Og du virker til at være et utroligt stærkt menneske, Birthe. Du har kæmpet for at få din bog færdig, selvom det har været så utroligt hårdt for dig, og du har klaret at leve med din sygdom og holde din blog kørende i al den tid, hvilket også bevidner en stor kraft, så jeg tror på, at du kan klare at kæmpe imod den her lortesygdom!
  Det blev utroligt langt, men jeg ER altså dårlig til at fatte mig i korthed, sorry. :s Jeg håber, at din smertestillende medicin kan gøre, at du kan få et udholdeligt liv, mens det her står på, så du får mulighed for at gøre de ting, du gerne vil.
  Kram
  Christina


  • Nov 6, 2012
   10:55 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Christina!

   Tak for din kommentar.

   Ja, jeg tror nemlig også på at det er vigtigt at beslutte hvor ens grænse går, det vil også gøre det nemmere den dag beslutningen skal tages (tror jeg). Jeg vil kæmpe, men jeg bliver også nødt til at tænke på den anden løsning, sådan er jeg indrettet og kun ved at være dækket ind begge steder, vil jeg finde ro. Jeg tror på at vi hver især må kæmpe den kamp som vi finder rigtigt, ikke hvad andre tror og mener. Jeg tror også at forskellige ting virker for forskellige mennesker, vi er jo – gudskelov – forskellige 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 7, 2012
    12:20 am

    Christina

    Ja du har fuldstændig ret. Jeg tror også, det giver en ro at få noget af det praktiske på plads, for så skal man ikke tænke på det. Og man gør det jo ikke, fordi man giver op, men for at skulle undgå at tænke på det, hvis det værste skulle ske. Så er man forberedt. Og arbejdet er jo ikke spildt, for ingen af os lever for evigt. Jeg skrev også selv et udkast til et testamente sidste år, da jeg skulle opereres. Ikke fordi jeg troede, det ville gå galt, men jeg var så ræd for, at hvis det gjorde, så var der bare slet ikke styr på de ting, der skulle gøres praktisk omkring mine ting osv.
    Du får et stort kram herfra. Godt, du har støtte i dem tæt på nu (det lyder det i hvert fald til). Det er uundværligt.


    • Nov 7, 2012
     10:36 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Christina!

     Ja, jeg har brug for at være beredt, sådan har jeg altid været. Det giver mig så meget ro indeni og det har jeg brug for 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 60. Nov 6, 2012
  1:32 pm

  Ann

  Kære Birthe.

  Som mange andre faste læsere kommenterer jeg også for første gang nu.
  Jeg er berørt af din situation, og jeg hepper på dig hele vejen fra Amsterdam. Det er en god ide, at du vil skrive dig ud af det, blot du husker at passe på dig selv og ikke tro, at du absolut skal skrive blogindlæg for at tilfredsstille os, dine læsere. Knæk og bræk i kampen mod kræft! Du er en af de 10%!

  Tak for mange gode indlæg og endnu en gang, tillykke med den flotte præstation din kogebog er!

  Kærlig hilsen
  Ann


  • Nov 6, 2012
   10:53 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ann!

   Tusinde tak fordi du giver dig til kende, det er jeg rigtig glad for 🙂

   Jeg føler aldrig at jeg skal skrive for at tilfredsstille andre, jeg skriver 100% for min egen skyld og tænker ikke engang på at der er andre der læser det når jeg skriver. Jeg skriver bare, det er meget naturligt for mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 61. Nov 6, 2012
  2:02 pm

  Lone i marsken

  Det er så modigt og stærkt at du formår at stå så åbnent frem – og hver gang mennesker som du gør det, så er I med til at nedbryde et tabu. Men pas nu på dig selv ikke! og husk at tage fridage fra bloggen, hvis du trænger.
  Og husk på de gode beretninger om folk, der rent faktisk kommer helbredte ud på den anden side.
  Jeg ønsker dig alle gode kræfter til din kamp!


  • Nov 6, 2012
   10:50 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lone!

   Tak for din kommentar.
   Jeg tænker jo ikke på det som værende åben, jeg skriver jo bare. Men ja, jeg håber da på at kunne være med til at hjælpe andre og til at åbne op. For mig er det bare så vigtigt at få det ud. Jeg ved at det er personligt, men at skrive om det er vejen frem for mig. Når jeg sidder og skriver tænker jeg ikke på at der er mange der læser det, da skriver jeg jo bare for mig selv 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 62. Nov 6, 2012
  2:10 pm

  Lise B

  Kære Birthe,
  Jeg har 2 bekendte som begge to har overvundet kræft, selvfølgelig har det ikke været et sjovt forløb, men den dag idag er de begge to friske og kun til tjek hver ½ år.
  Jeg ved at du er en stærk person og jeg håber, håber at du er blandt de 10% der kommer over det.

  Kæmpe knus Lise


  • Nov 6, 2012
   10:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lise B!

   Tak for din kommentar 🙂 Der er vist ikke ret meget der er sjovt ved et kræft-forløb, men jeg håber at komme igennem det og det er dejligt at høre at du stadig har dine bekendte hos dig.

   Mange hilsner
   Birthe


 63. Nov 6, 2012
  4:06 pm

  Rikke

  Jeg sender dig de bedste tanker!!


 64. Nov 6, 2012
  4:11 pm

  Rebecca

  Kære Birthe,

  Jeg har længe fulgt med i din blog, og har vist kun kommenteret en enkelt gang før. Jeg er virkeligt ked af at dette skulle ramme dig og krydser fingre for, at du er i blandt de 10%.
  Din blog med de mange spændende opskrifter har virkeligt gjort en stor forskel for vores madvalg herhjemme. Jeg har også bestilt din kogebog og glæder mig til at få den hjem til samlingen. Jeg føler lidt at jeg “kender” dig pga alle de personlige beretninger på bloggen, og er virkeligt berørt over, at du er blevet ramt af kræft.
  Jeg kender faktisk en der fik leukæmi og kun blev givet 10% chance for at overleve, men han klarede det og endte blandt de 10%, det håber jeg virkeligt også sker for dig.
  Giv ikke op og tag imod alt de behandlingstilbud de tilbyder dig, lægevidenskaben er trods alt nået langt.
  Kærlig hilsen Rebecka


  • Nov 6, 2012
   10:47 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Rebecca!

   Tak for din kommentar. Jeg er glad for at du har bestilt min kogebog, jeg håber, at du vil kunne lide den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 65. Nov 6, 2012
  4:11 pm

  Christina Bagge Cedergren

  Kære Birthe
  Jeg fandt din blog for et par år siden da jeg ledte efter en opskrift på red velvet cupcakes,jeg brugte din og har brugt den siden. Da jeg også lider af et par kroniske sygdomme og som du er interesseret i madlavning har jeg med mellemrum kigget forbi. Jeg blev rigtig ked af at læse at du har fået kræft og endnu mere at den er så fremskreden.Men jeg ved også som sygeplejerske,at ens livsindstilling også har betydning for hvordan man kommer igennem det forløb du er i nu og der er jeg meget fortrøstningsfuld på dine vegne:-) Jeg vil bare give dig et Cyber kram og huske dig på, at hvis du er medlem af en pensionskasse,så er der mange af dem hvor man kan få udbetalt et stort beløb ved kritisk sygdom så man kan realiserer de af ens drømme der kan købes for penge. Knus Christina


  • Nov 6, 2012
   10:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Christina!

   Tak for dine ord og jeg er sikker på at ens livsindstilling og livslyst har kæmpe stor betydning. Jeg vil kæmpe lige så længe jeg kan 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 66. Nov 6, 2012
  4:36 pm

  Deborah

  Det gør mig ondt, at du skal slås med endnu mere, og dennegang også af den alvorlige slags. Jeg håber, du kommer godt igennem det hele. Der er ikke rigtig andet at sige, end jeg sender de bedste hilsener og ønsker om god bedring!


 67. Nov 6, 2012
  4:38 pm

  Anna

  Kære Birthe
  Jeg har i mange år fulgt med fra sidelinjen lige fra dine rejser, lækre mad, bagland og store tab i mange år dog uden at turre give mig tilkende.
  Selv har jeg kommet gennem kræften og er nu endelig slut med eftertjekne og er uden for “farrezonen” for tilbagefald. Det er en uendelig uretfærdig sygdom og jeg har brugt meget tid på at være vred på den. Jeg mærker allerede uretfærdigheden nu -hvorfor dig har du ikke kæmpet med nok!!! Det gør mig så ondt at jeg gerne tog kampen igen for dig, det går dog nok ikke men jeg håber at alle os, du er en inspiration og glæde for kan give dig lidt kræfter og varme tanker, for der er mange som hepper og tror på dig! Når det ser aller sortest ud så tag din lille prinsesse ind til dig put dig ind til hende og træk vejret dybt ind. Min lille mops hjalp mig gang på gang og forlangte intet igen og gav ikke en dårlig samvittighed når kræfterne var flade.. Jeg stoler på dig og ved “han” godt kan slås bare man tager “ham” lidt ad gangen ..Kh Anna


  • Nov 6, 2012
   10:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anna!

   Tusinde tak for din kommentar og fordi du giver dig til kende, det betyder meget for mig at vide hvem der læser med herinde 🙂

   Kæledyr har en stor terapeutisk virkning, det er jeg helt overbevist om og jeg er sikker på at prinsessen vil hjælpe mig til at kæmpe………

   Mange hilsner
   Birthe


 68. Nov 6, 2012
  5:59 pm

  Gurli

  Kære Birthe
  Ja, må også sige, at jeg mangler ord. Er selv sygeplejerske(nu førtidspensionist) så jeg kunne godt læse, at det ikke var godt. Men at du skulle få sådan en besked gør mig rigtig trist på dine vegne.
  Du var den første madblog jeg fik øje på. Du har inspireret mig- og været en støtte i min proces mod pension. Du er den første blog jeg tjekker hver dag ( ja, det lyder da sukkersødt, men det er rigtigt!)Har bare lyst til at sige: Kære Birthe, du har sat et mærke i mit liv. Jeg ønsker jer alt det bedste!
  Kærlig hilsen
  Gurli


  • Nov 6, 2012
   10:01 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Gurli!

   Ja, jeg vidste det jo også godt inderst inde, så det var ikke det største chok, men det er selvfølgelig noget andet at få sat ord på det.

   Tak fordi du læser med 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 69. Nov 6, 2012
  6:02 pm

  Tina Bech

  En december dag i 2009 sad jeg med benet oppe efter en knæoperation og ledte efter madopskrifter. Jeg endte på din blog. Jeg fik ikke lavet noget mad den dag, fordi jeg blev så grebet af din historie, at jeg startede fra start af og brugte de næste 14 dage på at læse alle dine indlæg. Siden da har jeg fulgt dig. Livet byder på noget forskelligt til os alle. Nogen gange godt andre gange knap så godt. For et par uger siden sendte en af mine venner mig et postcard på Facebook med flg. tekst:
  You were given this life because You are strong enough to live it.
  Det vil jeg gerne give videre til dig.
  Mange positive tanker

  Tina


  • Nov 6, 2012
   9:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tina!

   Tusinde tak for dine ord, som gjorde mig meget glad og også berørt. Tak fordi du følger mig og hvor er det sejt at du har læst dig igennem det hele, det tror jeg ikke engang at jeg gad. De første indlæg er ikke noget at råbe hurra for 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 70. Nov 6, 2012
  6:15 pm

  Alexia Dahl

  Åh hvor er jeg ked af at høre hvordan det står til. Du skal være blandt de 10%, det ER du!


  • Nov 6, 2012
   9:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Alexia!

   Det har du ret i, jeg ER mellem de 10% 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 71. Nov 6, 2012
  7:05 pm

  Ellen

  Hej Birthe
  Hvor er jeg ked af at høre, at kræften har ramt dig så hårdt. Jeg håber det bedste for dig og jeg håber at du kan holde fast i at finde lyspunkter og livsglæde i din hverdag. Det er meget rørende at du også deler denne del af dit liv med os læsere.
  Mange hilsner
  Ellen


  • Nov 6, 2012
   9:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ellen!

   Tak for din kommentar, jeg håber også at jeg kan holde fast i lyspunkterne i hverdagen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 72. Nov 6, 2012
  8:15 pm

  Lene

  Hej Birthe.

  Jeg er også en af dine trofaste læsere gennem mange år, men kommenterer ikke så ofte. Dog synes jeg alligevel, at jeg kender dig på et eller andet plan, sikkert på grund af din fængende og levende måde at skrive på. Da jeg læste, at du har fået kræft, blev jeg meget berørt og har tænkt meget på dig – og også på din kæreste – de sidste dage. Det er svært at forstå, at det er kendsgerningerne. Det er svært for mig at skrive noget til dig, som kan bruges til noget, men kan ikke lade være med at give udtryk for min medfølelse, og sender dig de varmeste tanker. Alting starter som bekendt med en tanke, så selvfølgelig er du blandt de 10 procent! Jeg vil ønske dig al den styrke mod og vilje der skal til at komme igennem noget sådant.

  Mange hilsner Lene


  • Nov 6, 2012
   9:57 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lene!

   Tak for din kommentar. Det er ikke så meget det du skriver, det er mere at du skriver. Det er svært at sige noget klogt i sådan en situation, det ved jeg alt om, men det er så dejligt bare at vide at der er nogen der tænker på en 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 73. Nov 6, 2012
  10:00 pm

  emili

  Jeg er helt sikker på at du er blandt de 10 %!
  Ønsker dig alt held og lykke. Hilsen Emilie, en fast læser.


  • Nov 6, 2012
   10:46 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Emili!

   Tak, det er jeg også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 74. Nov 7, 2012
  3:47 am

  Mathilde

  Kære Birthe..
  Det må være første gang jeg kommentere her på din blog, men jeg MÅTTE simpelthen sige tak fordi du tager dig tid og kræfter til at fortælle om din situation. Det er voldsomt hårdt at få afslag fra lægerne om at gøre noget “aktivt” mod kræften, for de burde jo kunne gøre noget, når man selv er uden magt.. Alligevel vil jeg fortælle om min faste tro på at de gør ALT hvad de kan. Der er en helt speciel kvinde fra det palliative team i Odense, som hedder Susanne Møller som jeg har lært at kende fra min egen sygdom. Hun er fantastisk dygtig til sit job!! Held og lykke, jeg hepper på dig!
  Tanker fra Mathilde


  • Nov 7, 2012
   10:35 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mathilde!

   Tak fordi du giver dig til kende, det betyder rigtig meget for mig 🙂

   Det kan jo være jeg møder hende, jeg skal jo i hvert fald i gang med et palliativt behandlingsprogram. Jeg er sikker på at de har en fantastisk stab på OUH.

   Mange hilsner
   Birthe


 75. Nov 7, 2012
  11:35 am

  Louise

  …. jeg er i chok over hvor mange den lede sygdom rammer! Sender dig rigtig mange positive tanker!
  Louise


  • Nov 7, 2012
   10:33 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Ja, vi er desværre mange, rigtig mange, alt for mange…….

   Mange hilsner
   Birthe


 76. Nov 7, 2012
  12:09 pm

  Gitte

  Birthe, jeg er ked af at høre du har kraft. Jeg tænker på dig of sender mange positive tanker i din retning. Det skal nok gå altsammen :)du høre jo helt sikkert til de 10%.


 77. Nov 7, 2012
  3:11 pm

  Izabela

  Hej Birthe

  Har fulgt din blog i ca 5 år, først da jeg boede i USA og nu da jeg er tilbage i DK. Tak fordi du over alle de år har givet os så meget godt på denne blog. Du vinder kampen over krøften og jeg glæder mig på dine vegne til når den er overstået. Du skal nok klare det. Varme hilsner fra Izabela.


  • Nov 7, 2012
   10:33 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Izabela!

   Wow, det er længe at du har fulgt med, tak for det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 78. Nov 8, 2012
  11:34 pm

  Anna L.

  Hej
  Jeg plejer aldrig at skrive kommentar på din blog, men det følte jeg bare at jeg måtte til dette indlæg. Har så stor sorg og empati for sig, og håber for alt i verden at du bliver en af de 10% som overlever den, og at du kommer tilbage stærkere end nogensinde:)

  Jeg sender alt kærlighed til dig og din familie <3


  • Nov 10, 2012
   10:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anna!

   Tak fordi du giver dig til kende, det betyder rigtig meget for mig 🙂

   Tak for dine ønsker for mig, jeg håber inderligt at du får ret.

   Mange hilsner
   Birthe


 79. Nov 10, 2012
  10:54 am

  Michael Ramsby

  Hej Birthe.

  Jeg har lige bestilt din bog.

  Husk at bede kommunen om al den hjælp du kan få. Se gerne § 119 til 122 i serviceloven.

  Varme sensommer krammer..

  Michael


 80. Nov 10, 2012
  6:36 pm

  Hellepigen

  Jeg sidder og bliver så rørt over din optimisme og alle de søde kommentarer som du har fået..Jeg ønsker dig og alle som er ramt af kræft alt det bedste, og det KAN altså lade sig gøre at blive sygdomsfri, har selv 4 eksempler på det, tæt inde på livet. Jeg er overbevist om at positive tanker vil gøre dig godt, så hermed sender jeg dig alle mine varmeste og positive tanker… Fra mig som ellers aldrig kommenterer, og du skal have tusind tak for de mange dejlige opskrifter og billeder og fordi du har givet mig inspiration i køkkenet. Stort Kram Helle


  • Nov 10, 2012
   10:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Mange tak for din kommentar og fordi du giver dig til kende, det betyder meget for mig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 81. Nov 11, 2012
  12:19 pm

  Vivian

  Hej Birthe.
  Det gør mig så uendeligt ondt at høre…… Ord kan sommetider bare ikke være nok, men jeg synes du skal vide at der bliver sendt mange kærlige tanker din vej. Du er et fantastisk, inspirerende menneske….. Make every moment count !!! De kærligste tanker sender jeg dig… Vivian


  • Nov 11, 2012
   11:14 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Vivian!

   Make every day count, det er det jeg vil leve efter 🙂 – og mange tak for dine tanker, jeg har hårdt brug for dem.

   Mange hilsner
   Birthe


 82. Nov 12, 2012
  2:10 pm

  Max M Rasmussen

  Hej Birthe, Det gør mig trist at høre om din sygdom. Held og lykke!


 83. Dec 4, 2012
  5:02 am

  Vanessa

  Jeg ville ønske der var noget bedre jeg kunne sige, end at det gør mig virkelig ondt at høre at du skal kæmpe med det her. Jeg ved hvor hårdt det kan være, og jeg sender dig de varmeste tanker herfra!<3

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!